Header

Hej, vart lite spontant att jag skulle gå på P&L så jag köpte ett band samma dag. Dessa 3 dagar har varit fantastiska och jag har träffat så härliga människor där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom just på att jag skulle visa er vad jag vann på Facebook här om dagen! Jag deltog i en grupp på Facebook som kallas "önskas & bortskänkes" och när jag bläddrade ner i inläggen så såg jag massor av människor som lagt ut massa tävlingar. Vanligtvis så brukar jag nästan aldrig vinna men denna gång var min tur, man skulle alltså nämna något i kommentaren som gav en hopp eller något som man mått lite sämre av under sin uppväxt eller något liknade. Min text löd iallafall såhär:

"Under mina år som tonåring så tycker jag det har varit mycket kritik och hat om hur man exempelvis ska se ut eller hur man ska bete sig, för vissa personer så är det jobbigt men för vissa så spelar det ingen roll, men det som har givit mig hopp är min familj och mina vänner"

Med denna text så fick jag många tummen upp och även ett fint armband som kan förmodligen ge mig lite tur i livet! Skulle vara kul om flera var med i sådana tävlingar!

Likes

Comments

Så sjukt snygga naglar jag fick idag av Fanny, både naturliga men samt lite festliga! Jag vart super nöjd!

Likes

Comments

Funderar på att tatuera in någon av dessa tatueringar vad tycks? ♡

Likes

Comments

Denna snygga jumpsuit hittar ni här

Sen har vi denna snygga kappan som passar perfekt nu till våren/sommaren. Den finns här.

Dessa fräscha skor skulle passa perfekt till sommaren. In och kika på sidan här

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte börja blogga lite och det kommer mest handla om min vardag osv. Eftersom jag är nybörjare på detta så kanske det blir lite upp och ner men jag ska i iallafall göra mitt bästa av det hela tills jag förstår mig på allting! kram 

Likes

Comments