Allmänt, Helg, Tankar, Kärlek, Familj, Skola

Hur mår folket?

Bra hoppas jag då det nu är helg!
Idag var det sovmorgon, och uppstigning vid åtta. Bussen in till skolan och kemi som första lektion följt av matte. Lunch, historia, workshop och sen slut för veckan!
Bussen hem (och vi hann äntligen - första gången- med bussen och slapp vänta en halvtimme på nästa!).
Käkade middag hemma och mös i soffan med familjen och sen efter Idol drog jag till Leo.
Nu ska vi nog sova!
Puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Kärlek, Kompisar, Skola

Haha, när man alltid längtar till helg liksom!

Hade lyx med sovmorgon imorse och gick inte upp förens åtta. Tog bussen in till skolan och hade svenska som första lektion och efter det engelska. Lunch, hål, workshop, hål och sen matte. Fick börja tidigare dessutom (är ju ett hål på typ en timme innan matten..) och fick sluta lite tidigare = skönt!
Leo väntade på mig så vi tog bussen hem tillsammans och sen väl hemma va d bara middag, lite plugg, dusch och nu natt!
Godnatt och puss på er!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Kärlek, Kompisar, Skola

Hej finaste ni!

Blev ingen uppdatering här inne igår då det blev på tok för sent i säng, och sen glömde jag skriva imorse - så det får bli en dubbel-dag nu helt enkelt!
Nä, men igår var det tisdag och skola. Hade mysigt sällskap in till stan, och sen bara en vanlig skoldag i stort sett; samhälle, workshop, hål och spanska innan lunch och sen tre-timmars teknik varpå vi gjorde teknikprov! Tror det gick helt okej ändå! Slutade lite tidigare men stannade kvar i skolan ett tag för att kunna åka hem tillsammans med Leo - fick lite plugg gjort då när jag ändå väntade! Hängde hemma hos honom och åkte sen hem för middag och kväll!

Idag ringde klockan 6:20 och då togs bussen in till skolan. Fick även idag mysigt sällskap - oplanerat av Alice bland annat - så det va härligt! Hade matte, hål och spanska. Lunch, matte igen, workshop och svenska och sen slutade vi. Då tog jag och Leo bussen ner till stan och gick och fikade lite - firade vår 1-månads dag tillsammans (var egentligen igår, men då slutade vi så sent så sköt upp "firandet" till idag!) Åkte sen hem, och hade en vanlig onsdag kväll.
Nu natt!
Imorgon sovmorgon!
Puss

Och nu har första snön kommit också! Igår snöade det långt in på eftermiddagen - för att sedan stanna lvar på backen - även idag!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Kärlek, Kompisar, Skola

Vad härligt med ny vecka ändå!
Har sjukt mycket i skolan - två stora prov på g bara denna vecka - men tycker ändå det känns helt ok! Omger man sig av fina människor går det mesta! <3

Måndag idag igen iallafall och bussen gick redan 07:24, var såklart liiiite sen, och bara för det kom den tidigt och jag (och flera andra!) var galet nära att missa den - men hann PRECIS!
Hade hur som helst basgrupp första lektionen och efter det engelska, kemi och historia. Lunch, samhälle, workshop och sen hem! Fick en hel del plugg gjort idag så det känns skönt, och imorgon väntar teknikprov i ritteknik.
Puss på er och ha det bäst!

Likes

Comments

Allmänt, Familj, Helg, Kärlek, Tankar

Hahah nähä! Veckorna går ju runt hela tiden - inget konstigt med det! Men tiden går ju så SJUKT fort! Vet att jag säger det minst en gång i veckan; men det ju bara så sant! Veckorna swishar verkligen förbi som på ögonblick!

Men nog om det!
Har ni haft en bra söndag?
Här ringde väckarklockan redan vid nio, låg då bara och drog oss i sängen innan vi gick upp och åt frukost tillsammans med hans familj. Blev sen upphämtad av familjen runt elva och så tog vi tåget in till Stockholm! Mamma och pappa fick nämligen i 40-års present att åka och bli "modellfotograferade" och det var då idag det blev av! Tog bara runt en och en halv timme, så då tog vi tåget hemåt igen. Handlade lite, hämtade upp pizza och åkte sen hem och mös. Pappa blev lite firad för farsdag och så kollade vi på film tillsammans och bara var!
Men nu natt!
Imorgon skola igen!
Pussar

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Kärlek, Shopping

Godkväll finaste!

Haft en bra lördag?
Jag vaknade vid nio, för att då käka frukost på en gång och sen sätta igång och plugga. Blev väl klar runt två och tog det då bara lugnt i soffan ett tag innan jag åt lunch och sen gick och mötte upp Leo för att åka in till stan. Började med att hämta ut våra reserverade biobiljetter och sen gick vi lite på stan. Köpte med oss lite snacks och sen gick vi till bion; "happy death day" blev det idag!
Käkade middag ute och tog sen tåget hem. Gick förbi mig en snabbis och hämtade upp mina grejer innan vi gick till Leo för att spendera natten!
Imorgon blir det äventyr i storstan!
Puss på er

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Kompisar, Kärlek, Skola

Hej fina ni!
Har ni haft en bra dag/kväll?
Själv blev det ju skola och kemi som första lektion följt av matte och sen lunch. Historia och workshop och sen slutade vi för denna vecka!
Tog bussen hem i sällskap av Leo, och sen väl hemma blev det lite plugg innan middag. Gick sen till hallen och kollade Emil spela handbollsmatch och de spelade helt galet bra alltså! Så kul!
Hem, duscha, kolla Idol och mysa i soffan och nu natt.
Puss på DIG!

Likes

Comments

Allmänt, Kompisar, Kärlek, Skola, Tankar

Hej fina!
Blev så pass sent i säng igår att det får bli ett morgoninlägg denna fredag!
Igår var det hur som helst skola, och jag tog bussen in en timme tidigare än nödvändigt för att få åka tillsammans med Leo. Hade då ca en timme på mig att bara sitta och plugga teknik, men fick även sällskap av Kim, som även hon kommit alltför tidigt. 10:10 började vår svenska och då var det prov i satslösning som stod på schemat! Kändes riktigt bra faktiskt (och vi fick svar redan samma eftermiddag - och jag är väldigt nöjd över resultatet!). Engelska stod på agenda sen, och efter det lunch följt av lite hål och sen workshop. Väntade sen på Leo då han hade tyska, och sen åkte vi hem tillsammans. Hängde hos honom även denna eftermiddag - och denna gång blev det aningen längre än en kvart, haha!
Just nu sitter jag på bussen in till skolan, och känner att jag har en bra dag framför mig!
Puss på er och ha det bäst!

Likes

Comments

Allmänt, Kompisar, Kärlek, Skola

Godkväll finaste ni!

Har ni haft en bra dag?
För min del ringde väckarklockan redan 06:20 imorse, och då var det bussen in till skolan som gällde. Hade matte som första lektion och efter det hål i cirka en timme innan spanskpasset. Lunch, lång rast, och sen matte igen. Workshop, svenska och sen slut för dagen! Tog bussen hem tillsammans med Leo, och gick sen hem till honom, hann dock bara vara där i typ tjugo minuter innan mamma kom och hämtade upp mig efter jobbet. Plugg, middag, tv och nu natt!
Puuuuss

Var en sådan fin morgon imorse!

Likes

Comments

Allmänt, Kompisar, Kärlek, Skola, Tankar

...som man inte träffat på länge är ju bara sååå GULD VÄRT! Spelar ingen roll hur bra dag man haft, eller med vilka människor man varit; att oväntat träffa på den där saknade vännen höjer verkligen humöret till topp alltså!

Fina ni!
Hej!
Skola idag, dag två efter lovet, tisdag, och en mysig bussresa till skolan med fina vänner! Hade samhälle första lektionen och efter det workshop innan hål och sen spanska. Lunch, lite mer hål och sen 3-timmars teknikpass. Tog bussen hem - och mötte oplanerat på Alice - därav min glädje till oväntade möten, och fick även sällskap av Leo hem <3.
Nu natt!
Puuuuuuss

Likes

Comments