Allmänt, Tankar, Familj, Kärlek, Skola

...En riktigt bra sådan verkar det bli också!
Var uppe med tuppen vid 06 och gjorde iordning för dagen. Fick skjuts av mamma till bussen och tog den in till skolan. Kom så pass tidigt att jag bara fick sitta ett tag innan vi hade engelska och därmed vår första lektion med våra nya, permanenta(!), lärare i engelska (och spanska) - och hon verkar superbra! Kommer nog bli toppen!
Hade efter det kemi och sen basgrupp följt av historia. Lunch, samhälle, workshop och sen var dagen slut - en otroligt snabb dag alltså! Hann knappt blinka - vilket var så skönt, haha.
Tog bussen hem tillsammans med Leo och när jag kom hem blev det lite fix med skolmaterial och nagelmålning (som dock gick åt skogen så får göra om d snarast..)
Efter middagen kollade jag, mamma och Emil serie och sen spelade vi kort hela familjen tillsammans!
Nu natt!
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Tankar, Kärlek, Familj

Hej!

Har haft en så mysig dag idag med mitt hjärta! Gjorde inte mycket alls utan bara mös i sängen, kollade tv och pratade en massa!
Tog mig hem kring 17 och åt middag med familjen, sen när de drog iväg på match passade jag på att träna ett extra långt pass, och sen ta en dusch. Tog det bara lugnt sen i soffan hela familjen och började kolla en ny serie tillsammans!
Imorgon ny vecka, och den veckan jag kommer fylla mitt 17:e levnadsår!
Puss på er

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Tankar, Kärlek, Familj

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag!
Jag hängde en hel del i soffan, men hann även med att dammsuga igenom hela huset. Fick sen skjuts till Leo vid halv tre och så spenderades resten av eftermiddagen/kvällen där till att fira mig lite. Jag fyller ju år nästa lördag, den 27:e, men då vi ska iväg på dop då och fokus kanske kommer ligga på lite annat, firades jag lite extra av Leo redan idag. Han hade bakat en supergod amerikansk chokladtårta och så fick jag en present! Myste sen bara i sängen, åt pizza till middag, och hängde sen mer i sängen; kollade tv, pratade och åt snask.
Nu ska vi lägga oss för natten och imorgon väntar en lugn söndag!
Puss på er

❤️❤️

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Tankar, Kärlek, Familj, Skola

Godmorgon finisar!

Jag var så otroligt trött igår kväll och somnade flera gånger både på bussen på vägen hem och sen i soffan.
Började dagen hemma hos Leo, så att gå upp 5:30 blev aningen mer hanterbart. Tog bussen in till skolan och hade religion följt av två matte pass och sen kemi. Lunch och lite hål, workshop, historia och sen slutade vi för veckan. Bussen hem, åt lite mellanmål med pappa och sen gick vi till hallen och kollade Emil spela match. Hem och käka middag, träna och duscha och sen kolla Talang och bara mysa i soffan hela familjen.
Kom i säng vid tolv och vaknade nu vid tio - sovmorgon när den är som bäst! Ska bara ligga kvar i sängen ett tag, chilla i soffan och kanske få några måsten gjorda innan jag beger mig till Leo senare i eftermiddag!
Puss på er och ha en toppenbra lördag!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Kärlek, Kompisar, Skola

Hej på er och godkväll!

Blev en relativt kort dag i skolan idag så det var grymt skönt! Speciellt eftersom att Leo inte var där, så behövde jag inte hinna sakna honom allt för mycket!
Började dagen med svenska 10:10 och hade efter det religion följt av lunch. Sen en lugn eftermiddag med basgrupp, workshop och lite spanska innan dagen slutade. Tog bussen hem till Leo och spenderade resten av eftermiddagen/kvällen där (här?). Åt middag, mös i sängen, kollade tv och bara va!
Imorgon sista dagen på veckan!
Äntligen!
Puss

Likes

Comments

Allmänt, Kärlek, Familj, Skola

Hej finisar!
Hur. Skönt. Med. Sovmorgon?
Jätte!
Skulle egentligen haft det igår också, men då hade jag tid för "hälsosamtal" med skolsköterskan. Något man har en gång under gymnasiet för att väga och mäta sig, kolla att man följer kurvan som man ska, och bara prata om hur man mår. Redan 08:05 var min tid, så blev upp tidigt! Fick som tur va skjuts av mamma in, annars hade det blivit ännu tidigare!
Efter skolan mötte jag hur som helst upp familjen på IKEA och kollade lite, åkte och käkade på Mariannes och handlade sen en snabbis!
Nu på väg till skolan!
Puss på er och ha en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Skola

Hej fina!

Tisdag idag, dag 2 på veckan, och därmed börja skolan tidigt! Väckarklockan ringde redan 05:20 och då var det bara att pallra sig upp, göra sig iordning och ta bussen in! Kom först av alla till hela skolan, och ytterdörren var låst. Var en halv sekund ifrån att få panik (så jäkla kallt ute och hur länge skulle jag behöva vänta?), men så såg jag receptionisten komma och så blev jag insläppt! Sådan tur! Satte mig och pluggade ett tag och sen hade vi samhällslektion 08:10. Efter det workshop och engelska - som dock blev inställd - och därefter en (tack vare engelskan) ett extra långt hål. Teknik vid 13:10 fram till 16:15. Hem (med Leo - tack för ett bra slut på dagen!) och sen va vi en stund hos honom innan mamma kom och väntade upp mig påvägen hem.
Middag, träning, dusch, och nu natt!
Puss på eeeer!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Skola

Hej hörni!

Ja! Ett svar till rubriken? Någon som vet?
Måndag idag och skola. Tiden går lååångsamt; lektion efter lektion efter lektion, lite lunch, och små raster, men mest bara en massa lektion. Så när man äntligen slutar tar det ca en timme att komma hem och väl hemma så; är det redan kväll och man har hunnit sitta cirka 2 minuter i soffan för att sen behöva gå och lägga sig klockan 21 för att gå upp 05 följande dag!
Gymnasielivet älskas verkligen!
Hahah nä vad jag klagar!
Men är riktigt tufft då man äntligen tagit sig igenom en tuff dag och så hinner man aldrig riktigt hinna hem och slappna av och ladda upp batterierna igen. Dessutom ska man ju hinna med en massa plugg på dessa "2 minuter" utöver skolarbetet. Helgen går och också bort i stort sett då man vill hinna hitta på allt kul då som inte hinns med annars!
Pust!
Sorry för klagomål!
Men nu kan jag inte skriva mer!
Måste sova!
Ska upp 05 imorgon!
Hoppas ni får sova längre!
Puss

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Tankar, Kärlek, Familj, Skola

Hej på er!

Har ni haft en bra helg?
Jag tog, som ni kanske märkt, ledigt denna helg och bara va. Åkte en sväng till Gävle i lördags och kollade Sebban spela ishockey, och så bytte vi lite möbler med Alison och Pieter som ska flytta nu inom det närmsta!
Sov hos Leo sen till kvällen och igår vaknade vi tillsammans för att bara ligga och mysa ett tag innan jag blev hemskjutsad. Åt lunch med familjen och sen drog vi iväg och gjorde några ärenden innan vi åkte och såg Emil spela match. Hel en snabbis och käka middag och sen tillbaka till hallen och kolla A-lags match och sen stå i kiosken lite halvt.
Är nu snart framme vid skolan - hann med en tidigare buss än vanligt idag - så har en massa tid att bara sitta och plugga på!
Puss på er och ha en bra dag!

Delade denna med Leo ända bortifrån Gävle i lördags!

Likes

Comments

Allmänt, Helg, Tankar, Kärlek, Familj, Skola

Vet att jag bara gått en halv vecka såhär första efter lovet - men så skönt att ha överlevt veckan! Har trots endast tre dagar i skolan, varit en tuff start, och kurser som börjat direkt i raketfart!
Imorse var det som sagt uppe väldig tidigt som gällde, och första lektionen religion började redan 08:05. Jobbade bara själva med lite frågor, så det vart ändå en mjuk början på dagen! Hade efter det dubbla pass matte och efter det kemi. Lunch, hål ett litet tag, workshop, historia och sen slut. Tog bussen till Stålgatan där jag mötte upp mamma och så åkte vi hem. Åt middag i form av rester och sen drog vi hela familjen iväg till Märsta då Emil spelade handbollsmatch!
Kom hem igen runt 21 och då var det bara att hoppa i myskläderna och mysa ner sig i soffan. Kollade på tv och bara mös!
Nu natt!
Puss

Likes

Comments