Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen spenderades i Kungshamn med en nära tjejkompis till mig, kan ha varit bland de mysigaste & roligaste helgerna på sommarlovet hittils. Vi bestämde oss ganska sent på fredagskvällen för att ta bussen upp till Kungshamn då vi har en kompis som har sommarställe där, så det blev verkligen spontant. Men tycker nästan att det är som roligaste när det är som så, att man bara gör det man vill i stunden! Så helgen har varit extremt lyckad, åkt massa båt, ätit god mat, varit i smögen & en sväng på bohus Malmön, där är ju så otroligt mysigt! Tycker verkligen om hela bohus kusten, speciellt på somrarna när det händer så mycket där. Och självklart med bästa sällskapet, kunde inte blivit mycket bättre.

Likes

Comments

Haft världens mysigaste kväll på Fratellis med familj & vänner. Jättemysigt nyöppnat ställe i Örebro, italienskt! Passar mig jättebra då jag älskar italienskt, dock blivit väldigt mycket av det den senaste veckan eftersom vi var i Italien på semester förra veckan. Också andledningen till att jag faktiskt inte bloggat något alls, så ber om ursäkt för det men det hände så mycket där att jag inte riktigt haft tid eller ork till att blogga under veckan jag var där. Men det var iallafall grymt, jättebra hotell med många olika alternativ som dessutom låg nära vattnet. Vi besökte bland annat Florence, Pisa och en liten vinby som hette Bolgheri har jag för mig, måste dock säga att Florence var min favorit med själva staden, maten & shopping haha. Vi bodde i Livorno, jättemysig liten kuststad som också var jättefint! Så Italien var jättebra det med.
Hoppas ni haft en fin vecka!

Likes

Comments

Åh så nöjd!! Men som alltid när jag varit hos Sitto, jätteduktig tjej verkligen. Tyckte korallrosa var ballt, plus att det kommer vara så fint nu när man blir brunare.
Dessa är gjorda på Hårstudion på öster i Örebro, rekommenderas verkligen.

Likes

Comments

Har precis kommit ur duschen efter en rätt lång dag i solen, har varit jättevarmt idag! Precis sån här sommar man längtat efter.
Haft en grym helg i Bohuslän i både Bovallstrand där vi hälsade på några kompisar som har sommarhus där och Smögen där vi stannade på ett spahotell över natten, var ganska behövligt. Bästkusten är det väl man säger?
Ser fram emot veckan framöver, då jag imorgon ska fixa naglarna hos Sitto i Örebro och på tisdag blir det Italien i en vecka! Längtat så mycket efter det, så det blir härligt.
Hoppas ni haft en fin helg, puss

Likes

Comments

Hallå där:)

Är en snart 14 årig tjej från Göteborg som bott här i stort sätt hela mitt liv. Älskar att shoppa, träna, mode och att umgås med mina vänner. Allt detta kommer ni självklart märka av mycket på bloggen, här kommer det postas om allt från vardag och kompisar till bilder.
Har haft bloggar tidigare som jag tillslut glömt av eller inte haft tid till, men kände att det var dags för en nystart med det haha. Så här är jag nu, välkommen:)

Likes

Comments