Header

Godmorgon! Har precis skjutsat min brorsa till skolan och ska nu till gymmet för ett pass innan jag jobbar. Ikväll efter jobbet ska jag träffa Sanna. Hoppas ni har en fin tisdag så hörs vi ikväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er och trevlig fredag! Så underbart skönt med helg. Dock jobbar jag både imorgon och söndag. Idag har jag iallafall fått både rummet klart, tvättat, hunnit med ett träningspass och åt nyss en god middag med familjen. Ikväll ska jag träffa Lina vilket ska bli väldigt mysigt då det var ett tag sedan sist. Kram på er och hoppas ni får en underbar helg.

Likes

Comments

Training1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR // 10. HÄR // 11.HÄR

5 knep på hur du kommer igång med träningen! 

1. Köp nya träningskläder! Du kommer bli mer peppad och motiverad till att gå iväg till gymmet om du har snygga kläder att träna i. Sedan brukar jag alltid ta på mig träningskläderna hemma innan för bästa möjliga pepp.

2. Utmana en kompis! Att träna med någon är både roligare och utmanande. Man pushar varandra till att fortsätta då det är som jobbigast. För ingen vill ju vara den som ger upp!

3. Träna på morgonen (säger jag som var på gymmet till 23 igår..)! Nej men tränar man på morgonen så kommer du ha mer energi på gymmet och även efter såklart. Dagen blir så mycket härligare då man gjort bort träningen på morgonen. Tips är att lägga fram kläderna kvällen innan.

4. Sätt upp ett mål! Se framför dig hur pigg och stark du kommer känna dig om bara några veckor. Gör upp en plan och håll dig till den!

5. Ta före och efterbilder! Ibland behöver man bara ett konkret bevis på sin framgång och då är före och efterbilder ett enkelt knep. Använd dom som en morot till att alltid kämpa lite extra.

Likes

Comments

Alltså kolla? Att detta var ens vardag för snart 1 år sedan är svårt att förstå då man befinner sig i Örnsköldsvik där det just nu är -20. Galet kallt! Jag måste boka en resa snart igen så jag har något roligt att se framemot. Bara en weekend någonstans hade varit guld.

Dagens lista ser iallafall ut såhär:

Dagens humör: Glad, utvilad och lite stressad.

Dagens borde: Borde kolla upp lite kring utbildningar, köpa pluggmaterial och träna.

Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans

Dagens smink: Fondation, rouge och målade ögonbryn.

Dagens klädsel: Svarta jeans och en stickad tröja.

Dagens planer: Hade möte i morse, svarat på mail och ringt samtal. Snart ska jag möta upp Sanna för lunch och därefter göra ärenden på stan. Senare ikväll ska jag träna.

Dagens materiella vill ha: DETTA träningsset från gymshark. Alltså jag dör för snygga träningskläder och vill ha nya hela tiden.

Dagens fundering: KOMMER JAG KLARA AV MATTEN JAG SKA LÄSA?

Dagens beroende: Kaffe som är varje dags beroende.

Dagens tråkigaste: Det är min yrsel tyvärr. Vill bara att den ska försvinna.

Dagens längtan: Utlandsvärme<33

Likes

Comments

Titta så fin himmelen var här om dagen!

Hej på er! Förlåt för en dålig uppdatering men har jobbat och somsagt har jag en väldigt jobbig yrsel igen som jag haft konstant några dagar till och från nu. Men för att göra er glada så kommer jag ikväll eller imorgon lägga ut min Australien video på youtube. Sedan har jag en annan på g också. Känns väldigt bra!

Imorgon är jag ledig och har så mycket planerat! 1 möte, 1 fika, 2 samtal att ringa, redigera och sedan göra några ärenden på stan. Men blir oftast så då man är ledig, försöka göra så mycket nödvändiga saker som möjligt.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig helg. Jag har haft en sån lugn och händelselös helg vilket var exakt vad jag behövde. Det är ju ett av mina mål inför detta år att just tänka på hälsan och inte vara uppbokad hela tiden. Jag har fått tillbaka min yrsel vilket är så fruktansvärt jobbigt. Den begränsar verkligen min vardag. Har under hela mitt liv haft problem med det till och från och beror oftast på sömnbrist, vätskebrist, järnbrist osv. Det är jobbigt att inte veta vad det beror på. Men har köpt blutsaft, vitaminer och massor av frukt så förhoppningsvis kommer det kännas bättre snart igen.

Nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och kollar på tv. Söndagarna ser oftast likadana ut vilket jag uppskattar. Lugna och massor av energiboost från familjen. Kram på er!

Likes

Comments

Slutar man någonsin förvånas över Bianca Ingrosso? Nej tror inte det! Titta denna underbart fina ring jag fick i födelsedagspresent. Vill ha allt ifrån hennes kollektion. Ni hittar den HÄR och just nu är kollektionen på 20%. In och fynda, ni kommer inte bli besvikna!

Likes

Comments

​Jag vet inte vart jag ska börja. Jag känner mig bara så arg. Jag brukar hålla dessa saker för mig själv men kan inte vara tyst längre.

Jag har hela mitt liv varit emot homofober, rasister osv. Ni vet människor som inte kan acceptera någon annans läggning eller ursprung utan helt enkelt hatar utan någon som helst anledning om ni frågar mig. Denna text kommer jag specifikt rikta mot homofobi.

Jag är ofta inne på youtube och där har jag på senare tid sett ett enormt hat mot homosexuella. Kommentarer, videos av de som är homosexuella som gråter för att de blivit kränkta, misshandlade. Jag hör folk prata om hur äckligt de tycker att det är och att det är så konstigt. VAD ÄR DET FÖR SJUK VÄRLD VI LEVER I? Om du nu har denna åsikt, snälla bara håll den för dig själv. Men i min värld förstår jag verkligen inte att man fortfarande år 2018 kan ha denna åsikt? :(

Att vara homosexuell har sedan lång tid tillbaka varit en skam och även om vi har kommit långt i utvecklingen så tror jag många lever kvar i det gamla.

Ingen annan kan på basen av uppförande, utseende eller livshistoria bestämma vilken sexuell läggning någon har.

Att det ska vara så jobbigt för en person att komma ut som homosexuell, just pågrund av samhället vi lever i. Att samhället och dess förutfattade meningar gör att personer ibland inte vågar vara sig själva, det är skrämmande. Det gör mig ledsen att människor tvingas till att ljuga om vilka de är. Det är inget bra och leder inte till ett lyckligt liv. I vårt samhälle tjatas det dagligen om jämställdhet, det är inte jämställt för fem öre att inte låta en människa få älska den man vill.

Att homosexuella beskriver det som svårt och jobbigt att komma ut är inte konstigt. Men att det är en process som de måste gå igenom för att de ska leva så ärligt det kan med sig själva.

Jag tänker inte försöka övertyga er om att homosexuella också är människor, för det är så förbannat självklart att de är. Jag tänker inte försöka få er att inse att alla människor är exakt lika mycket värda, för det tycker jag ni borde ha lärt er för länge sedan. Jag tänker inte ta upp den mänskliga rättigheten om att få vara sig själv, även om det finns människor som tydligen missat den delen.

Denna norm av att ett äktenskap ska innehålla en man och en kvinna, för att ett barn ska få växa upp med båda. Det kan man förstå att ett barn behöver förebilder. Men vad är det som säger att homosexuella inte kan leva upp till det? Homosexuella människor är som vilken människa som helst. En sexuell läggning har ingen som helst betydelse. Det är ju detsamma som att olika människor har olika ursprung, hudfärg eller annat liknande. Homosexuell är inget man väljer att vara utan bara något man är.

Visste ni att det var år 1944 som homosexualitet blev lagligt i Sverige? 1944!! Det betyder alltså att innan det var det straffbart att älska den man ville. Men det var inte så att det blev socialt accepterat då? Nej långt ifrån! Homosexualitet ansågs vara en sjukdom fram till år 1979. Förstår ni att homosexuella ansågs vara "sjuka" för dom älskar personer av samma kön. Det var till och med så illa att homosexuella och bisexuella hölls på ett mentalsjukhus tills de blev "friska".

Att påpeka homosexuellas pars kärlek är ett hån mot alla människors lika värde och lika rättigheter. All kärlek är bra kärlek. So just please, stop the hate.

Likes

Comments

Börja plugga och flytta hemifrån - detta är väl det mål jag kommer fokusera och sikta mot mest. Ett väldigt stort mål men något jag kommer gå 100% in i.

Fortsätta träna regelbundet och äta hälsosamt-
2016 var mitt sämsta träningsår där jag inte hade någon motivation till det alls. Tränade då för att jag var tvungen vilket man verkligen inte ska göra. 2017 började jag tycka det var roligt igen och har på slutet lärt mig älska det och tycker det är så kul att lägga upp mål i träningen och även kosten. Men det viktigaste är att jag tycker det är roligt och känner mig pigg. Så mitt mål är att fortsätta som jag gör för att fortsätta känna mig pigg.

Spara pengar och ha mer koll på min ekonomi- Detta är något jag varit dålig på. Måste börja tänka på att små summor blir stora tillslut. Sedan bara köpa saker jag behöver och verkligen vill ha.

Inte vara lika godtrogen-
Något jag verkligen måste bli bättre på. Även om mitt självförtroende har vuxit kopiöst och har lättare för att säga ifrån så måste jag inse att alla inte vill en väl.

Endast umgås med de som får mig att må bra-
Blev mycket bättre på detta 2017 och kommer fortsätta ha det som mål. Helt enkelt slänga de personer som inte gör mig någon nytta och som inte ger mig något positivt.

Uppdatera youtube och bloggen- Jag älskar ju sociala medier och att befinna mig framför en kamera. Har ju startat en youtubekanal och målet är att försöka uppdatera med videos. Behöver dock bli bättre på att redigera men det kommer eftersom tror jag. Sedan också bloggen såklart. Att uppdatera regelbundet med hög kvalité.

Ha fixade fransar, naglar och använda brun utan sol oftare- Nu tänker ni, detta är ju inget mål haha. Det är det inte heller. Men att känna sig fin och fräsch resulterar till att man blir gladare.

Lämna fler helger och kvällar oplanerade-
Detta är faktiskt ett rätt stort mål för mig. Jag har saker planerade på kvällarna och speciellt helgerna hela tiden. Vilket resulterat till att jag blivit stressad. Jag måste kunna känna att jag inte alltid måste ha helgerna planerade utan också skulle kunna sitta hemma en lördagskväll. Vilket jag inte minns sist det hände. Det är tragiskt!

Sedan det sista- alltid vara positiv och glad!
Jag är en väldigt glad och positiv människa som älskar att träffa nya människor och tycker oftast att livet leker! Men kan ofta bli ledsen över saker jag inte ska behöva vara ledsen över. Därför ska jag försöka vända de negativa sakerna till något positivt.

Vad har ni för mål för 2018?

Likes

Comments

Instagram@feliciasehlin