Header

​Snabba selfies innan jag och Carro ska åka och handla. Supermysigt väder. Supermysig dag. 💩🍁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en gång blir jag så arg på mig själv (!!!), tar. inga. bilder. Måste bli mitt nya Nyårslöfte. I vintras va jag och min bästa resekompis i USA och reste runt i några veckor. Och de va de absolut bästa jag varit med om (utan att överdriva). Vi reste runt, turistade på alla olika parker, shoppade- mycket, solade, firade nyår i Florida. Promenerade på stränder i Pensacola. Och besökte massa andra städer. Både jag och Andrea ångrar att vi inte tog mer bilder på vardagliga saker, typ när vi handlade på Walmart, shoppade osv.. sånt man inte uppskattade då -men saknar nu. Vårt hus Orlando var DRÖMMEN, med pool och högt "nät" eller "stängsel" då vi hade alligatorer som grannar.

Hade velat göra om resan när jag va snyggare, fy viken ful period jag va i. Hade även velat haft med mig ett Harry Potter fan inne på UNIVERSAL. Andrea tyckte bara jag va störig.

Likes

Comments

Synd dedär när man är någonstans och bara filmar. Gotland och Kallis, varje sommar. ALLTID lika kul, men kanske kanske extra roligt detta år. Alla mina bilder och videos försvann drastiskt på min obil för några månader sen. Inbillar mig att om jag börjar blogga, så kan inget försvinna. vill helst av allt lägga upp alla miljoner videos jag har från kallis och från gotland- men de går såklart inte.


Fun fact: vi bor varje år hos carro på tofta (jag är även född på gotland), taxi kostar ca 500kr. men bland de sista kvällarna lyckades vi åka limmo för 500kr- istället för taxi. Limmon skulle alltså annars kostat runt 2000kr.(BILD 1). King vi som är bra på att flörta med taxisnubben.

Likes

Comments