Header
View tracker

Kämpar inte emot, skyndar inte ifrån. Bara dras med i flowet, ett tempo som skapats av sig själv

Idag har känts okej, neutral på ett bra sätt. Det ligger en oro-och ångestmåtta i kroppen, men det är som att det flyter runt ett glatt moln ovanför på något sätt. Så det känns bra idag. Jag lyssnar på podcast idag, påväg till och från skolan. Alex och Sigges, den är bra. Imorgon åker vi hem till Annie, och det blir roligt. Hon frågar mig hur luften känns idag igen, och den känns mjuk och sval. Jag jämför den med len cement och hon skrattar.

Kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag tänker på den här hösten som passerat, om den var bra eller dålig, om den var fin. I Augusti började jag skolan, då satt vi på bryggan i mellansol och åt bullar från Lidl. Starkt plus. Sedan kommer allt igång, en blir bekväm i kläderna och sitter med prov och inlämningar på eftermiddagen. Det har känts tungt i Stockholm den här hösten, mer än vanligt. Jag har känt mig själv utifrån den här hösten, stått vid sidan av och analyserat. Någonstans i September eller Oktober tar jag en svart sopsäck och slänger hälften av innehållet i mitt rum, flyttar på spegeln och byrån. Det blir fint och tomt. Jag går på Regina Spektor på cirkus med pappa, och köper några loppisfynd och klär med endast i teaterbyxor och collagetröjor.

Likes

Comments

Det gör lite ont innanför pannan idag, ett svagt tryck ut mot skelettet i huvudet. Annars är det fint, bra. Jag känner mig lugn när jag radar upp vad ska göra den kommande dagen, så jag gör det:

- Plugga. Skriva reflektion och analys och uppsats.

- Plocka i ordning rummet och dammsuga.

- Ta bussen till Vällingby och simma en kilometer.

- Se julkalendern.

Likes

Comments

Jag vaknar klockan nio idag, av mig själv. Det känns bra i kroppen, på gränsen till rastlös, men bra. Jag går upp i köket, hälsar på pappa och mamma och brygger en var sin kaffe till oss. Vi äter frukost tillsammans och pratar, om julen, Thailand och inredning.

Jag såg en film igår också, den heter "Stonewall" och finns att streama om en googlar. Superfin, blev väldigt berörd av den. Den är filmad utifrån HBTQ+personernas egna perspektiv, vilket jag sällan ser. Fint, se den.

Likes

Comments

Jag känner mig tom på gröna linjen. När jag kommer hem dricker jag en kopp kaffe, tar två pepparkakor och lägger mig i sängen. Ett blinkande flygplan flyger över himlen men jag lyssnar Markus Krunegård så det känns okej. Min huvud är överansträngt nu, tyst. För en gångs skull, tyst.

Likes

Comments

När jag kommer hem dricker jag en kopp kaffe och sätter mig vid skrivbordet. jag plockar fram alla färger jag har och drar sträck, fyller i och skriver. Det är skönt, med Amason i bakgrunden. Min hand målar gult, och orange och låttexter till Lars Winnerbäck. Som tonårsbarn i sommarnatten. Fint va? Det tycker jag.

Likes

Comments

Jag har sovmorgon och äter långfrukost, snubblar över den här videon. Tycker den var himla bra. Enkel liksom, och hur fin som helst. Kram på er <3

Likes

Comments

Jag är tung idag, vaknar med huvudvärk och ont i magen och ryggen. Det känns tungt utomhus också, snön flyger runt som höstlöv i ett regnigt oktober. Jag dricker en kopp kaffe, sväljer en alvedon. Städar rummet och stirrar in i ett tomt worddokument. Skriv något, om arabväldet under medeltiden, om krigen och sambanden mellan andra epoker. skriv något, om vad som helst. Jag lyssnar på Silvana Imam, försöker känna något. Vad som helst. Det är inte fullmåne än, så hon har inte sett mina demoner ens. Kameran är laddad så jag går ut och tar några bilder, en blir bra.

Likes

Comments