Header

Tillbaka till verkligheten! Igår redan faktiskt. Det har dock varit förvånansvärt lätt att komma in i vardagen igen. En behöver ju oftast lite tid ifrån för att därefter kunna uppskatta lite extra. På jobbet kom jag tillbaka till en hel del arbete att ta ikapp. Nästa vecka drar Formex-mässan igång, vilket alltid betyder k.a.o.s i någon vecka innan haha. Därefter mässan sätter liksom hösten=allt igång. Uppföljning av mässor, uppföljning med återförsäljare, inköp, showroom etc etc. Men allt är verkligen så himla kul.

I vår möbelutställning i butiken har vi så himla mycket fint nu! Stolen ovan har jag suktat efter i snart ett år, när tror ni det blir dags att lägga vantarna på den? Den är från OX Denmarq och är i modellen RAMA chair. På stolsryggen hänger en pläd från Mimou. Den är så fiiiiin, och är i färgen Bliss Nude.

Mitt favorit-set vad gäller matsalsgrupp för tillfället. Bord och stolar från Muuto. Bord i ek. Stolar i en composit-blandning, i färgen Dusty Green.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Tittar tillbaka på bilder från gårdagens roadtrip på Öland och känner bara att NUUU behöver jag den kanelbullen. Istället sitter jag med min protein-shake efter 2 mil på cykeln. Kontraster! Igår tog vi iallafall bilen över till Öland för att se Lars Wallins utställning på Vida Museum. Den VAR fantastisk. Vidare till Borgholm för lunch, och vidare till Stora Rör för fika.

Tips om ni någon gång har vägarna förbi Öland! "Mormors stenugnsbageri" i Stora Rör. I en så himla mysig miljö precis vid havet, där kan man mumsa i sig dessa sjukligt goa bullar och cappuccinos.

Snart rundar jag av min näst-sista dag på semestern. Surt men också väldigt, väldigt skönt. Redan nästa vecka väntar en veckas jobb i Stockholm när Formex-mässan drar igång! Och det är ju alltid något att se fram emot, det är så himla uppskattat med omväxling vad gäller arbetsmiljö.

Likes

Comments

Jag måste försöka igen här på bloggen! Jag raderade alla tidigare inlägg och tänkte mig en nystart. Jag har så mycket att se fram emot här framöver! Lite roliga jobb, studier, blandat med resor. Bloggmaterial dvs! Jag börjar med lite bilder från en kväll här mitt i livet. Min fina kille, slappa dagar-frisyr och sommargrill.

Likes

Comments