Fick en känsla av höst i hela kroppen, var tvungen att gå ut på balkongen för att insé att nej, det är mitt i sommaren nu, hösten är inte påväg. Jag är täppt i hela näsan och har gjort gröt, någonting jag alltid äter på hösten, dessutom har jag någon konstig inspirationsrush i mig, vilket också alltid händer på hösten. Började iaf tänka en del.

Den här hösten ska jag klara mig igenom. Älskar älskar älskar hösten men har också jävligt lätt för att bli deppig under de halvåret solen knappt lyser. Första gången på flera år jag är singel på hösten också. Att vara singel på sommaren är lätt, man hittar på så mycket roligt ändå så man hinner liksom inte tänka på all den ensamma tid man spenderar i lägenheten i höstrusket. Förens hösten verkligen är här och omringar en av kompakt mörket. Fy fan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom nyss hem från min kära vän som hade fest igår, så idag har vi beställt pizza, städat och bakismyst. Fyfan vad jag älskar bakishäng. Kom just precis ut ur duschen och tänkte sätta på lite Sex and the City innan jag tar tag i lägenheten. Den ser ut som kaos men det gör jag också just nu så film i soffan är min plan A just nu.


Likes

Comments

​Förlåt för att jag fuckade upp oss, förlåt för att jag la alla mina känslor jag hade för någon annan på dig, det var inte meningen att du skulle bli min rebound men nu blev det så. ​Förlåt för att jag aldrig var riktigt ärlig mot dig utan skulle försöka spela spelet med dig som du aldrig spelade med mig. Tills nu. 

Förlåt för att jag skrattar åt dig när du inte ser på men det är mitt sätt att försöka intala mig själv att jag inte saknar dig. För det gör jag ibland, även om jag aldrig skulle erkänna det för dig...

...och förlåt för att jag sökte din bekräftelse så mycket att jag till slut blev galen och desperat, för det var inte din bekräftelse jag behövde, jag behövde bara min egen.

Likes

Comments

Ibland känner jag mig som en småbarnsförälder. Alltid på språng. Jag uppskattar den minsta lilla egenisen jag får. Jag uppskattar att ligga helt tyst i min egenhet i soffan och titta upp på väggklockan och se sekundvisaren ticka sig genom minuter. Jag uppskattar att sätta mobilen på "stör ej" och sedan bara ligga där. Djupt försjunken i klockans envisa tickande. En timme har jag på mig att ligga här. En timme av bara Felicia, me myself and I. En timme tills jag ska gå ut till min bil, sätta på högsta musiken och dundra iväg till gymmet för att mörda kroppen. 

Jag är trött. Blir utmattad av att umgås med människor alla min vakna tid i flera dagar. Jag är fullt medveten om att jag väljer min tid helt själv och att jag inte har ett tvång att umgås med mina vänner. Men, jag älskar mina vänner och jag VILL umgås med dom. Vi har roligt, jävligt roligt. Men, jag blir utmattad. 

Så i en timme tänker jag ligga här och se klockan räkna ner. En timme har jag på mig. Och jag uppskattar den timmen så otroligt mycket.  

Likes

Comments

Start. Jag har varken tid eller ork för att fixa i ordning designen, så det får se ut som det ser ut just nu helt enkelt. Klockan är 23.10 och jag jobbar tidigt imorgon vilket betyder att jag borde ligga och sova just nu men det är omöjligt. Äter chips och dipp pga. hungrig och för trött för att laga riktig mat. 

Har så mycket jag vill skriva, så mycket tankar, så mycket i huvudet som bara måste komma ut ut ut. Jag saknar att skriva, har så mycket att berätta men när jag ska formulera meningar så stannar orden i huvudet. Måste öva på de där. Men först behöver jag verkligen sova. Är så trött men samtidigt så fyllt med tankar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Godnatt

Likes

Comments