Hej på er! Jag ska sova nu för jag är dödstrött! Vi orienterade idag och det gick väl bra och sen har jag haft typ ett svenskaprov och det gick väl också bra. Och det har regnat typ HELA dan idag vilket var skittråkigt för jag menar vem vill att det ska regna när man orienterar också?! Men ja så ni får ha en fortsatt bra kväll så ses vi Hejdå!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag i min datastol och skriver på min "deckare" eller vad man ska säga. Den heter vålnaden och handlar om en kille som får veta att hans pappa blev mördad. Och pappans mördare tog självmord och mördarens "vålnad/ande" typ förföljer den här killen. Asså det låter helt sjukt när jag berättar för det är lättare att förstå om man läser ( som kan bero på att jag suger på att förklara saker för jag rör bara ihop allt ). Men ja jag gör inte så mycket mer än att som sagt skriva på min "deckare" och lyssna på musik typ (roligt liv) haha!
Imorgon har jag typ som ett svenska prov, vi ska skriva en insändare om en novell som vi har läst i skolan. Jätte trist men sånt är livet. Men nu har jag inte mycket mer att tillägga så vi ses så Hejdå!❤️

Likes

Comments

Asså egentligen vet jag inte vad jag skulle skriva om förutom att jag skulle säga godnatt men jag kan väl passa på att tillägga att jag var ute och lekte med Sigge idag efter skolan (min hund alltså). Och sen tittade jag lite på film.
På tal om det, imorgon så händer typ ingenting ( skit tråkigt) eftersom att jag är en sådan person som vill att det alltid ska hända någonting.
Men jag har inte mycket mer att tillägga nu så godnatt!❤️

Likes

Comments

Hej! Jag ska börja med att säga förlåt för en VÄLDIGT dålig uppdatering. Jag ska inte säga att jag inte har hunnit för det har jag men jag har inte haft lust helt enkelt så ja.
Nu när jag inte har skrivit något under väldigt lång tid så har det ju hänt rätt mycket. Jag kan börja med att jag har varit hos hudläkaren för ungefär 2 veckor sedan kanske eftersom jag har rätt mycket finnar och så. Och då fick jag ett recept på en gel som heter Acnatac och den är väl bra, men eftersom jag inte har använt den så jätte länge än så kan jag inte säga så mycket om den. Och sen så har vi bytt abonnemang från 3 till Telenor och då så fick jag och Sofie varsin iPhone 6 och jag är jätte glad.
Men nu har jag inte mycket mer att säga så ha en fortsatt bra dag/kväll så hörs vi Hejdå!❤️

Likes

Comments

Jag har haft riktig dålig uppdatering men eftersom att skolan har börjat igen så har det varit mycket med läxor,prov,diagnoser etc så jag har inte har varit så trött när jag kommer hem från skolan (vid ungefär 15:30 varje dag) och sen har jag inte haft någon lust eftersom att det blir så sent för att jag måste öva till prov och läxor och så. Sen så har jag inte haft någon direkt inspiration att lägga upp inlägg och så heller. Men jaa jag hoppas att ni verkligen förstår varför jag inte har haft någon direkt update på väldigt länge.
Men ni får ha det så bra så hörs vi!!<33

Likes

Comments

Jag fyllde år i torsdags och jag fyllde 13 år. Jag hade en jätte bra födelsedag och jag fick många fina presenter. Bl.a. Så fick jag One Directions alldeles nya parfym you and i som precis har kommit ut i affär, jag fick pengar m.m. Men det var bara helt underbart iallafall och jag fick jätte många gratulationer på Facebook och instagram.

Likes

Comments

Förra veckan startade jag en youtube-kanal! Eller asså jag har haft en youtube-kanal i runt ett år nu men jag har bara haft den för att prenumerera på folk. Men nu har jag tagit tillfället i akt och har lagt upp två videos. Den första videon är en "tag about me+ min första video på youtube" och den andra är en " min sminkollektion". Min kanal heter bara Felicia Sandberg.

Idag fick jag ett migrän anfall eller vad man säger. Så jag fick få hem från skolan. Jag fick diagnosen i kanske maj eller något. Vi hade redan sedan lång tid vetat att jag hade migrän eftersom mamma har det och jag hade fått några migrän liknande anfall tidigare men vi ville ju så klart få det undersökt.

Likes

Comments

Imorgon ska jag till stan med Wilma,Alida och Monia och det ska bli skit kul.

Jag måste köpa en makeup remover för min är slut.

Vi ska åka från skolan in till stan med bussen och sen kommer någon av våra föräldrar och hämtar oss eftersom vi bara får åka bussen 2 gånger per dag.

Likes

Comments

Idag kommer det upp ett inlägg rätt så sent och det kommer det nog att göra nu framöver därför att jag är i skolan. För i vår skola så är det så att vi får inte ha telefonerna i skolan vilket kanske är självklart men om någon lärare ser att vi har telefonerna uppe så tar dom telefonenen så får vi tillbaka den när skolan är slut. Så jag kan liksom inte blogga tidigare under dagen. Idag slutade vi 15.10 och sen efter det så följde jag med Alida till frisören för att hon skulle klippa sig (som man brukar göra när man är hos frisören) så att hon skulle slippa sitta där helt ensam. Så det är därför det inte har kommit upp något inlägg tidigare helt enkelt.

Men ni kanske kommer ihåg att jag skulle starta en frågestund här på bloggen men jag har inte fått så många frågor så att jag tyckte inte att det var någon idé att göra något inlägg om det så jag påminner er igen om att jag ska starta en frågestund så att ni får se till att fråga frågor som ni vill veta om mig eller om mitt liv eller något.

Var allt jag hade att säga/skriva nu så jag hoppas att ni tyckte om detta inlägget så hörs vi i nästa Hejdå!<333

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Vimmerby. Vi var i Vimmerby i helgen och träffade mina halvkusiner. Vi har haft jätte kul och det var väldigt trevligt.

Likes

Comments