Header

1. Kygo är min favorit DJ. Skulle utan tvekan säga Kyrre alla dagar i veckan. Jag älskar housemusik och speciellt tropical, det får alltid mitt humör att vända på nolltid. Favorit låten är förmodligen Raging.

2. Roligaste jag vet är att resa. Det underbaraste är när jag får möjligheten att utforska nya platser. Bäst är såklart att åka till nya länder och se annat än det gamla vanliga, men uppskattar minst lika mycket resor till städer i vårt Svearike också.

3. Min favorit mat är tacos. Hade gärna kunnat leva på endast tacos, då vi kan välja att göra den på så många olika sätt. Det är som en sallad fast med något godare innehåll.

4. Jag kommer bli certifierad nagelterapeut och hair extensions stylist. Inom linjen jag läser kommer jag utöver att bli hair- and makeupartist även kunna göra naglar och sätta i löshår. Är riktigt taggad på det två sist kommande åren.

5. Mina föräldrar är skilda. ​Många kan tycka att skilsmässor är jobbiga och energikrävande. Det kan jag förstå till 100%, men för mig tog det mycket mer energi när mina föräldrar var tillsammans. Nu 5 år efter tycker jag bara att det är underbart att ha två platser att kunna byta av mellan. 

Likes

Comments

Tidiguppgång idag med, ska till Lysekil med min fina vän Carolina!❤️ vår buss går runt 08 så är påväg till stationen just nu. Vi åker tyvärr hem redan imorgon på morgonen, så vi får mysa till det riktigt idag istället:)

Likes

Comments

Pic from last year 

Jag har blivit inspirerad av andra bloggare att nu starta upp en egen. En stor utmaning för mig, då det kommer krävas att jag lägger ner mycket energi och tid på det. Jag har kollat igenom vad jag tycker är mest intressant att läsa om och kommit fram till följande:

•Mode & Smink

•Tips & Tricks

•Åsikter

•Spontana inlägg

Så detta är just det jag har valt att fokusera på i min blogg, en liten mix av allt.

Likes

Comments

Gröt - Kiwi - Kokosflingor

Godmorgon på er!! Vaknade 07 imorse. Jag vaknar ofta väldigt tidigt på mornarna, men inget som stör mig! Har hunnit med frukost och ska nu ut på en joggingrunda idag igen.


Senare i eftermiddag ska jag till Emilia och sova där. Super kul!

Bye!

Likes

Comments

Want this food right now....

Jag har just duschat efter en joggingtur i Askim. Innan duschen åt jag banan pannkaka, något av det godaste som finns. Dessutom väldigt enkelt att tillaga, det ända som behövs är två ägg, en banan och därefter bara att steka. Har tyvärr redan blivit hungrig igen... Typical me... Jag är jämt hungrig vilket kan bli lite smått irriterande.

Hade planer på att sova hos min vän Emilia ikväll, men hon skulle jobba imorgon så får hitta på något annat. Funderar på att ta en liten sväng till affären, för att handla till middagen senare ikväll. Vet dock inte riktigt vad jag är sugen på. Hade inte tackat nej till hamburgaren ovan som jag åt på Vigårda med min syster tidigare i veckan.

Får se vad jag hittar på. Kram på er!

Likes

Comments

Tänkte börja detta inlägg med att skriva några rader om mig själv.

Jag heter Felicia Rudevärn, är född 1999 i Göteborg och har precis avslutat mitt första år på gymnasiet. Jag läser till Hår- och makeupartis och kunde inte valt en bättre linje. Jag blir väldigt lätt rastlös, så sitter helst inte stilla allt för länge. Älskar att testa nya saker och ser denna blogg som en ny start.

Varför startade jag upp denna blogg? Jag kände att tiden bara flugit förbi de senaste och att jag inte riktigt hinner komma ihåg allt jag gjort. Därför tror jag att skriva av sig både kommer hjälpa mig få struktur i min egna vardag, men också får mig att släppa ut allt inom mig genom att skriva om tankar, åsikter och funderingar som jag bär på.

Ha en trevlig lördagskväll! 

Likes

Comments

Hej mina fina vänner! Igår bestämde jag mig för att starta upp en egen blogg här på nouw. Läser själv massvis av olika bloggar, så tänkte att det nu även är min tur att ta del av denna värld. Har under de senaste timmarna suttit och tänkt, planerat och verkställt hur jag vill att min blogg ska se ut. Vad jag vill skriva om etc. Tänkte senare under dagen lägga upp ett "första inlägg", där jag berättar kort om mig själv och varför jag valt att starta denna blogg.

Kram ♡Likes

Comments