Header

Skriver detta som att det är en kille som är otrogen mot en tjej, självklart är det lika illa om det skulle vart tvärtom

Du går runt och tror att hon inte ska märka det du håller på med. Du tror att du kan göra vad du vill men så länge hon inte får reda på det. Så länge du raderar konversationerna med de andra tjejerna så är det lugnt, eller hur? Låt mig tala om en grej för dig då.

Enda sedan första dagen hon träffade dig, så har hon varit rädd att förlora dig. Hon är rädd att du ska vara som idioterna hon träffat innan dig och såra henne precis som de gjorde. Du svär på hennes liv att du aldrig någonsin skulle kunna göra något sådant mot henne och hon börjar lita på dig. Dag för dag börjar hon släppa in dig i hennes liv och tillslut delar hon alla sina hemligheter med dig. Tiden går och ni har det underbart eller hur? Du älskar henne. Hon älskar dig. Men sen kommer det en dag som du saknar den där spänningen, du vill ha mer, du vill testa något nytt. Du skriver med andra tjejer i hemlighet, du kanske till och med träffar en annan tjej i hemlighet. Och hemma sitter din stackars flickvän och har ingen aning. Hon sitter och kollar på en bild på er två, ler och känner hur lycklig hon blir i hela kroppen. Hon har ingen aning om vad du håller på med. Hon har ingen aning om att du just nu sitter och skriver och flörtar med en annan tjej. ''Godnatt älskling, jag älskar dig'' skriver hon. Och du svarar samma sak. När hon somnat så ligger du där i din säng och smsar med en annan tjej. Men så länge din flickvän inte får reda på något, så är det helt lugnt.. eller?

Hur har man ens hjärta eller samvete till att göra så? Även om hon inte vet något, så ljuger du för en tjej som aldrig någonsin skulle göra dig något illa. Men jag kan nästan lova att det kommer en dag då hon kommer misstänka något. Det kommer en dag då tjejerna du skrivit med eller träffat, kommer berätta för din flickvän vad du har gjort. Sanningen brukar komma fram tillslut. Och låt mig då berätta för dig hur hon kommer känna.

Hon kommer känna flera olika känslor hon inte ens trodde fanns. Hon kommer bryta ihop. Hon kommer bli ledsen, förtvivlad, osäker, arg, förbannad, och allt det på samma gång. Hon kommer somna med en klump i magen varje kväll i flera dagar. Jag tror inte ens du inser hur mycket du sårat henne. Hon kommer ligga där och undra varför hon inte dög för dig. Hon kommer kolla sig själv i spegeln och hata det hon ser. Hon kommer känna sig värdelös och som att det var henne det var något fel på. Hon kanske kommer kunna förlåta dig, men smärtan kommer alltid finnas där. Hon kommer aldrig kunna lita på dig till 100% någonsin igen. Även om hon säger till dig att hon litar på dig igen, så gör hon inte det. Om det inte kommer funka mellan er igen, så är egentligen DU som förlorat något, och inte hon. Du förlorade någon som var ärlig mot dig. Någon som älskade dig mer än allt annat och aldrig någonsin skulle kunna svika dig. Och du svek henne, du sårade henne, du slet ur hennes hjärta och högg flera knivar i ryggen på henne. Det är precis det du gjorde! Det är precis så hon känner.

Även om hon en vacker dag kommer över dig, så kommer hon ALLTID ha svårt att släppa in nya människor i hennes liv. Hon kommer ALLTID ha svårt att lita på någon, och allt är ditt fel. DITT FEL.

Känns det bra? Är du stolt över dig själv? Var det så svårt att hålla sig till EN tjej? Som skulle offra allt för just dig. Som skulle stötta dig genom allt. Som skulle älska dig vad som än hände. Och du svek henne. Hur fan tänkte du? Tänkte du ens? Så låt mig fråga dig om det känns bra, om du är stolt, om du känner dig viktig för att du fick bekräftelse från andra tjejer när du ändå hade den perfekta? Du kommer ångra dig det kan jag nästan lova. Du kommer känna saknaden efter henne. Du kommer sakna hennes skratt, hennes huvud liggandes på ditt bröst, hennes underbara humor, hennes fina ögon och hennes lena hår. Du kommer sakna henne. Och när du inser det så kommer det vara försent för då har hon redan insett vad hon är värd. Hon kommer vara ledsen, arg och förbannad i flera veckor men tillslut så kommer hon hitta killen som aldrig någonsin skulle göra det du gjorde mot henne. För det finns faktiskt dem som kan hålla sig till en, som inte behöver bekräftelse från andra och som håller vad dem lovar. Du däremot, du fuckade upp allt ni hade. Du tänkte inte klart. Du var en idiot, och jag hoppas du kommer en dag må lika dåligt som hon gjorde. INGEN förtjänar att bli sviken på det sättet du svek henne. Du vet inte hur ont det gör. Du vet inte hur mycket du förstörde. Du förstörde allt vad hon tycker om kärlek, hennes framtida förhållanden, hennes tillit för andra människor, hennes tillit för DIG. Hur kunde du sumpa det? Det är inte svårt att hålla sig till EN tjej. DIN flickvän. Det är inte svårt. Sluta dölj konversationer, sluta radera konversationer, sluta flörta med andra tjejer, sluta ljug för henne, sluta såra henne! Men det värsta är att efter du gjort det här så är det försent, då har du redan failat och hon kommer aldrig någonsin se på dig som hon en gång gjorde. Hon kommer att vara förkrossad. Och den enda som får skulden för det, det är du. Det du gjort är precis som att sikta en pistol mot någon och sedan trycka av. 

Jag hoppas du ångrar dig, jag hoppas du mår dåligt, jag hoppas du inser vad du gjort. Men du kommer aldrig förstå hur dåligt hon mår utav det. Om det någon gång händer dig, då kommer du förstå. Det är som att bli huggen i ryggen av den man älskar mest. 

Var för guds skull inte otrogen, du anar inte vad det kan göra med en människa eller hur dåligt man kan må utav det. Hon förtjänar mycket bättre än så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag gått i skolan och efter det varit på stan med Siri och Madde. Jag och Madde planerade lite inför halloween, hur vi ska se ut och vad vi ska ha på oss osv. Längtar dit!! Efter skolan har jag bara vilat, i stort sätt. Andreas jobbar kväll och då är det inge roligt att ställa sig och laga mat.. så jag gjorde mackor med köttfärs på och smält ost.. Jag får panik för jag vill verkligen börja äta nyttigare. Kan ni tipsa om någon bra sidan med recept och sånt? Jag har sån dålig fantasi just nu och vet aldrig vad jag ska laga för mat, vill ju helst att det ska vara nyttigt också :/

Träningen och det går helt ärligt skit, jag vill träna, ut och springa osv men efter skolan är jag så jäkla trött men jag vet att det inte är någon ursäkt. Imorgon ska jag iallafall ut och jogga när jag kommer hem och sen köra ett cardiopass hemma. Jag och Andreas måste handla mat imorgon också. PUSS

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för den urkassa uppdateringen! Jag har haft fullt upp och bloggen har hamnat lite åt sidan. I Fredags var jag med några tjejer från klassen, vi har kommit varandra så nära och det är så himla roligt! Dom är en stor del av att jag mår bättre nu och trivs bättre i denna klass än vad jag gjorde i förra klassen. Såååå lycklig!! Vi var ute och letade clowner, haha. Vi gick nog runt i någon timme i Bollnäs och sedan träffade vi några kompisar på Gumpels. Jag gick hem på natten till lägenheten och sov.

I Lördags träffade jag tjejerna igen hemma hos Amanda, vi hade jätteroligt den kvällen och senare kom det även några fler så det blev en liten minifest där, jätteroligt var det iallafall! Vi tjejerna sov där också. Igår gjorde jag mest ingenting förutom att laga och äta tacos med Andreas, idag har jag gått i skolan och sen städat hela lägenheten och ätit tacos igen. Såå gott. Jag är helt slut nu för det tog fyra timmar för mig att städa, var saker som behövde packas upp, bara disken tog två timmar att diska, varken jag och Andreas har orkat tagit tag i disken på en vecka för vi har inte mått så bra. Men nuså känns det mycket bättre när det är städat och rent, jag mår också bättre. PUSS!

Likes

Comments

Hej på er! Idag började jag dagen med att försova mig, sov så himla dåligt inatt. Tror jag fick 3 timmars sömn eller något. Tog mig till skolan när andra lektionen skulle börja med fick då reda på att det inte var någon lektion och efter det skulle alla ettor göra en analys av en bok som vi läst, och jag behöver inte göra den för jag gjorde den förra året. Så för mig blev det alltså ingen skoldag för vi slutade efter analysen. Haha, ovärt att jag ens gick dit. Men jag satt och väntade på Camilla och när hon blev klar drog vi till Max, Wilma följde med också och träffade några fler där. 

Sen tog jag bussen hem, myst med Steja, duschat, och spelat sims. Mår som sagt inte så bra dessa dagar, har hamnat i en liten depression därför är min sömn så himla dålig också, och jag orkar inte äta något speciellt så idag blev det bara te och mackor. Usch, vill inte må såhär. Imorgon ska jag nog ta en lååång promenad med Steja och försöka rensa tankarna lite. Puss

Likes

Comments

​Hej på er! Mår lite bättre idag så idag har jag varit i skolan. Lite jobbig dag men så är det ibland. Efter det råkade jag somna i soffan hemma och vaknade sent och orkade därför inte laga någon mat. Så det blev maxmat. Fy på mig. Men deras halloumiburgare och mozzarella sticks, ASSÅ MMM det är så gott! ​Nu ska jag bara sitta här i soffan och mysa och spela lite sims, måste duscha och packa tills imorgon också men det tar jag snart. Puss på er

Likes

Comments

Ibland blundar jag, och låtsas som att allt är okej. Jag blundar, tar ett djupt andetag och låtsas att jag mår bra. Men det är inte tillräckligt, för jag öppnar mina ögon igen fylld med tårar och vet vad det är som gör så att jag faller isär. Jag är så rädd. Rädd för att bli sårad. Rädd för att få tusen knivar i min rygg återigen. Rädd för att få känna samma smärta jag en gång fick gå igenom. Rädd att ligga sömnlös på nätterna med mitt hjärta i tusen bitar. ''Jag lovar dig att jag aldrig ska såra dig'', jag ler men inombords skriker jag samtidigt som jag hör meningen om och om igen i mitt huvud. ''Jag ska aldrig såra dig''. Vad betyder ord när man inte menar dom?

Nu ligger jag där på min säng, livrädd för att bli sårad igen. Livrädd för att någon ska säga ''jag kommer aldrig såra dig'', för jag vet vad det betyder nu. ''Jag kommer aldrig såra dig'' låter mer som ''jag kommer såra dig men du kommer älska mig ändå''. Jag är livrädd. Som ett litet barn ligger jag i sängen, gråter och är livrädd. Samma rädsla som man hade när man var liten, när man var livrädd för monstret under sängen eller i garderoben. Nu är jag rädd för att lita på fel människor som kan slita ut mitt hjärta. Rädd för att bli lurad och känna mig dum som gav personen en andra chans. Så många frågor jag haft sedan tidigare, var jag inte tillräcklig? Var jag inte bra nog? Dög jag inte för honom? Jag inser själv att jag gett vissa människor för många chanser. Som inte förtjänar det. Men det är sån jag är. Jag ger chans på chans på chans i tron om att personen går att förändra. Men där stod jag, sårad igen.

Jag kommer aldrig ha enkelt att lita på någon igen. Det kände jag då när jag låg där i sängen, blundade, och låtsades för ett tag som att allt var okej. Att jag aldrig hade blivit sårad av den jag älskade mest. Men sen öppnar jag ögonen och är tillbaka i verklighet. Det hände faktiskt. Han sårade mig. I resten av mitt liv kommer jag vara livrädd att få mitt hjärta krossat. Jag kommer vara livrädd att säga meningen ''jag litar på dig'' igen. Jag är livrädd för människor. Livrädd att känna någonting för någon igen. Jag läser meningen jag nyss skrivit i min dagbok, blundar och undrar om jag någonsin kommer träffa den som aldrig någonsin skulle kunna såra mig. ''Jag litar inte på någon enkelt längre, så när jag väl gör det, snälla få mig inte att ångra det''

Likes

Comments

​Hej på er mina vänner! Jag ska vara ärlig och säga som det är, jag mår inte bra. Haft en sjukt jobbigt natt, inte fått nån sömn alls och blev där med hemma idag från skolan. Ibland orkar man helt enkelt inte. Idag har jag gråtit ungefär hela dagen, låter jättekul eller hur? Mamma hämtade mig när hon slutade jobbet vid 8 ikväll så nu är jag i Sörbo, lite skönt faktiskt att komma hemifrån. Får hoppas jag mår bättre snart. Puss

Likes

Comments

Älskar att kolla på massa inredningsbilder, har verkligen ett stort intresse för inredning! Och har fått ännu mer intresse för det nu när jag flyttat hemifrån, men det kommer ju bli mycket enklare att inreda sen när vi skaffar oss en större lägenhet. Dock har jag inte riktigt hittat ''min'' stil ännu, just nu har jag det ganska modernt hemma, men tycker om gammaldags stil också. Trä och såna grejer, som ni ser på bilderna så är det massa olika stilar och jag gillar verkligen allt. Så när jag flyttar till ett hus i framtiden kommer det bli väldigt svårt att bestämma vilken stil man vill ha i hemmet. Allt är ju så himla snyggt men blandar man alla stilar så kommer det ju bara bli rörigt hehe. Detta är iallafall typiska tonårsrum. Allt är väldigt snyggt! 

Likes

Comments

​Hejsan på er! Blev lite dåligt med uppdatering igår men hade fullt upp hela dagen. Först skola till klockan 2 ungefär, sen hem och käka lite snabbt sen träffade jag Camilla och Madde (båda går i min klass), vi fixade oss tillsammans hos mig och sen drog vi på lite partaj, några fler från klassen var där så det var jätteroligt verkligen! Är så glad att jag kommit klassen såhär nära för så var det inte förra året när jag gick samhälle, då kunde vi inte dra ihop ett gäng i klassen och dra på fest liksom men så är det nu i den här klassen och det är så kul! Hade en jättebra kväll iallafall och träffa mycket härligt folk! Andreas mamma och pappa kom och hämtade senare på natten och då åkte jag till dom och sov för Andreas jobbade natt. 

Idag vaknade jag upp i Arbrå då hos Andreas föräldrar och Andreas kom hit vid 7 imorse när han slutade. Han har sovit hela dagen och jag har inte gjort mycket alls. Har varit ganska trött idag. Nu är Andreas och jobbar natt igen och jag har bara myst med Andreas mamma och hennes kompis, vi har käkat räkmackor och lite sådär, jättemysigt. 

Slängde in ett litet höstkollage, jag älskar verkligen den här månaden! Det är så mysigt med höst tycker jag, många tycker det är en tråkig tid men jag älskar hösten! Har ni läst min blogg från början så vet ni nog det, förra året skrev jag hela tiden om hur mycket jag älskar hösten och slängde in såna bilder här på bloggen hela tiden. Då vet ni ju att jag älskar julen också, det är så himla mysigt! 

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag gått i skolan, idag gjorde vi bara bottnar till olika pajer som vi ska påbörja med nästa vecka. Vi håller nämligen på med olika projekt nu när vi ska sälja det vi lagar osv. Aja, anyways. Efter skolan var jag på max med några kompisar och sedan drog jag till Felicia (en kompis) och var med henne, var så längesen vi sågs! Efter det har jag och Andreas bara städat. Nu sitter jag här och dricker te och har kollat på Wahlgrens värld, dom är så härliga, älskar dom! ​Men insåg precis att klockan är alldeles för mycket för att sitta uppe så jag måste gå och lägga mig nu. Puss och godnatt! 

Likes

Comments