Idag har jag jobbat från 14 till 19, o nu har jag äntligen slutat!! Ska åka hem till min pojkvän<3
Vi ska äta middag och förhoppningsvis även äta glass!
Har inte träffat honom på länge så det ska bli såå härligt!
Här ovan kan ni se en bild på min frukost som jag åt idag, rågbröd med ost o tomat och iblaand skinka. Sen såklart en stort glas juice, jag älskar att dricka juice på morgonen, älskar frukostmat i allmänhet dock.
Idag blev det te men är egentligen mer utav en kaffe-människa, har inte hunnit köpa nytt/glömt köpa det.
Men jaja, hoppas att ni alla fina människor där ute har haft en bra dag.

Ha det gott:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Woaaaaw vilken rolig helg jag har haft!
Har så fina vänner. På fredag träffade jag Alexandra, vi hängde hos mig ett tag för att sedan åka in mot Östermalm för o träffa Julia. Vi tog oss sedan till sommargården, det va riktigt kul, mycket nostalgiska låtar som alla kunde sjunga med till.

På lördag träffade jag Ylva, vi sågs i stan och gick till brillo. Vi drack öl och pratade en massa om livet<3
Vi träffade sedan upp Joel!! Och allt slutade upp i att jag, Ylva och Joel satt o drack champagne på Ylvas balkong, det var så otroligt härligt och mysigt.

Nu är det söndag och jag kollar Wallander, det är förövrigt en av mina favorit serier/filmer. Skulle sååå gärna få tips om nå bra serier eller filmer. Men nu ska jag mysa o äta lite mat!

Ha det gott!!

Likes

Comments

Idag är det fredag! Har precis gjort mig iordning för att ta mig till jobbet snart, men velar om jag ska ha utsläppt eller uppsatt som ni kanske ser men men det blir nog utsläppt.
Här ser ni Några av min favoriter när det gäller smink, Ääälskar min dipbrow, den ger mig livets ögonbryn!!

I alla fall nu måste jag kila, måste hinna käka lite innan jag förmodligen kommer behovs springa till bussen då jag är något av en tidsoptimist.. Aja!

Min kväll i bilder får ni se imorgon, då det kanske blir lite festligheter

Likes

Comments

Vill tillbaka till varmare breddgrader, har lite mål att uppnå i livet, ett mål är att jag ska ha besökt så många platser och länder som möjligt på jorden.

Sverige är fint o jag älskar skärgården här i Stockholm men ingenting slår känslan av den härliga atmosfären som man känner när man besöker en annan kultur och får upptäcka ny naturLikes

Comments