Header

Min kusin tar studenten den 9 juni, så vi ska på student uppvakning (det kanske sitter ihop?). Så jag har suttit och letat efter något att ha på mig. Får även min lön i veckan så det kanske blir en tur till stan, eller erikslund för att köpa någon fin klänning och några accessoarer. Hittade en jättefin klänning från Ginatricot, så förhoppningsvis finns den i butik.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur fint var det inte igår?

Både igår och idag har jag jobbat. Igår var det bara på eftermiddagen för att jag hade nationella prov på dagen. Idag jobbade jag från 12 ungefär till 16.30. Och vilket väder det varit i två dagar nu. Igår eftersom jag var inställd på att bara vara i skolan och sen åka hem, så tog jag ju dummaste klädvalet. Idag var jag lite bättre klädd. Lite färg har man i alla fall fått så klagar verkligen inte. Haft utedass på jobbet så har varit ute hela dagen sen jag kom till jobbet. Tillslut blev det lite för varmt gick inte och vara ute, men ska ju inte klaga. Nu på eftermiddagen/kvällen har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt. Har liksom inte haft någon energi.

Nu är mitt rum en bastu, då solen legat på hela dagen. Ska ta och sova snart men innan det ska jag kolla på någon Johan Falk film. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag. PUSS!

Likes

Comments

Bilder från i fredags, då jag och mamma gick till hennes kollega och åt. Bilder på våran "efterrätt", och mitt nästan tomma champangeglas och mitt tomma dricksglas.

Bilder från min och mammas lilla myskväll igår. Vi satt bänkade framför biggest loser, med först pizza och sen lite snacks. Har glömt att nämna att jag och mamma varit hemma själva hela helgen, då pappa och B har varit på Öland och kollat fåglar. Men idag kommer de hem :)))

Och sist men inte minst bilder från min mumsiga brunch. Blev ett fat med frukt och en skål med yoghurt, solrosfrön och banan.

Hoppas ni haft en bra helg! Puss!

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så lekte jag lite framför kameran. Ni som är nya här på bloggen, om det kommit några nya??? Så mycket som jag bloggat nu på sista tiden (notera sarkasmen). Så älskar jag att fota och att vara framför kameran. Och idag hade jag inget för mig så satt på en outfit och fotade, så enjoy!!

Likes

Comments

Hej hallå! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Åt nyss middag, då jag jobbade till 17:30 och när jag kom hem var det bara att sätta igång med pluggandet. Har pluggat fram tills nu och ska fortsätta ett tag till, gjort en enkät till mitt samhälls arbete. Så om ni är en nära vän/ släkting kan ni gärna gå in på min Facebook, där det finns en länk och svara på några frågor.

Jag går mina sista veckor i 2:an just nu och har bara en sak att säga. Är inte redo för 3:an. Har väldigt mycket plugg och inlämningar då betygen ska sättas om typ 2 veckor. Därför kommer uppdateringen inte se ut som den gjorde innan. Och det är även därför den inte sätt ut som innan. Sen har även serien dragit igång så det är mycket träningar och matcher, jag har ju även fått hoppat in och jobba väldigt mycket den senaste tiden. Så jag tappar liksom orken att skriva något när jag kommer hem. Då jag är helt slutkörd.

Hoppas att ni kan ha förståelse för det här. Jag ska verkligen försöka bli bättre. Puss!

Likes

Comments

Halli hallå, bloggen har legat nere ett bra tag. Jag har behövt fokusera på skolan då jag varit sjuk en del, och har haft en del de senaste veckorna. Men förhoppningsvis är jag tillbaks som vanligt nu. Fotade 2 outfits idag som bland annat innehåller lite nytt till garderoben, kände bara för att fota idag. Så delar med mig av resultatet med er. Så scrolla ner för att se dessa outfits. PUSS

Då detta är en tröja och inte riktigt lång så kommer jag inte använda den utan jeans. Men är typ en outfit idé till er om ni har en korsett och t-shirt klänning.

Likes

Comments

Gårdagen var fullspäckad. Dagen började 8.30 för då vaknade jag, så jag bytte om för att gymma. Väl i gymmet (på skolan) så gjorde jag mina övningar och lite till. Efter det så bytte jag om och tog bussen in till stan, för att sedan åka till jobbet. Vet inte om jag nämnde det igår, men skulle jobba i alla fall. Så jobbade från ungefär 12-1615 typ. Gick hur bra som helst, det var inte så mycket barn i slutet. Och de är ändå så självgående, men jag satt och spelade spel med några barn och sen gick jag mest runt för att checka läget.

Jag och pappa åkte hem och hämtade brodern min, och sen åkte vi till pizza hut för att äta. Jag övningskörde även igår, det gick helt okej. Vissa bitar jag måste tänka på, men det har jag och pappa snackat om :).

Idag blir det en vilodag, då jag fortfarande har världens förkylning. Har match på måndag så förhoppningsvis är jag frisk tills dess.

Likes

Comments