Header

Står just nu och väntar på bussen som ska ta mig till skolan. Vädret idag är grått och tråkigt. Man blir så deppig när det är tråkigt väder. Men på ett sätt är det mysigt.
Skoldagen idag ser ut som så att jag går till 14:35 och efter det ska jag hem, blir att plugga till historia provet och skriva lite på min engelska uppsats. Sen ska jag väl försöka gå ut och gå lite innan det blir för mörkt. Men om jag känner mig så kommer inte det hända.
Men nu kommer bussen så vi hörs senare.
PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså något jag inte förstår är hur man kommer på att göra något sånt här som de här clownerna gör. Jag förstår verkligen inte, vad vill ni liksom? Njuter ni av att skrämma upp en hel stad? Njuter ni av att skrämma hela landet? Hela världen?

Att göra det här för att ni tycker det är kul att skrämma upp folk, skrämma barn, till och med vuxna. Ursäkta mitt språk men vafan tänker ni med egentligen?

Jag blir så arg, men jag blir även rädd. Att man ska behöva känna sig rädd för att gå ut i mörkret för att gå till affären tillexempel. Att man ska behöva vara rädd för att gå ut i mörket överhuvudtaget. Jag är liksom alltid rädd för att gå den lilla biten till hemköp i mörkret för att jag tror det ska hoppa fram någon och kidnappa mig eller whatever. Jag vet att det inte kommer hända för att jag gått samma väg flera gånger i ungefär 10 års tid nu. Men att man nu ska behöva hålla utkik efter en jävla clown ​som fan kan hoppa fram med en jävla kniv och knivhugga mig. Jag förstår inte hur folk kan njuta av att skada andra. Jag blir så frustrerad, usch säger jag bara!

Något jag försöker göra nu är att inte bry mig så mycket om det och bland annat inte tro på allting jag hör. Men det är svårt.

Det här var lite tankar och åsikter om vad jag tycker om de här clownerna .

Vad känner ni om det här? Tänker ni som jag eller tänker ni något annat? Kommentera gärna.Likes

Comments

Gud vad jag har svårt för skolan just nu, det enda jag vill göra om dagarna är att sova, äta, sova, äta och sova lite till. Är så skoltrött just nu och allt jag vill göra är att ta studenten nu!!!!

Fatta om ungefär 1 år så tar jag studenten, whaaaaaaaaaaaaaaat?!?!? Ska bli så skönt att ta studenten och slippa gå till skolan ett tag. Jag har nämligen tänkt att jag ska ta ett år och bara typ jobba och spara pengar och komma på vad jag vill jobba med, men sen kan ju det bli ändringar. Men det är vad jag har tänkt och sen börjar jag plugga när jag verkligen vet att det är det här jag vill göra. Men som sagt det kan ju bli total ändring på det senare.

Som jag skrev innan så är jag så skoltrött, vill bara ha lov och även bara ta studenten så man slipper plugga något mer. Men blir verkligen ännu skoltröttare när vi har så mycket plugg innan lovet. Vi har så många inlämningar och ett prov. Sen har jag ett prov efter lovet så blir även plugg under lovet. Måste bland annat plugga matte för jag känner att jag inte fattar något och behöver verkligen klara kursen. Blir verkligen såååååå stressad.

Vill verkligen klara allting men blir så stressad och känner att jag bara stressar ihop allting. 

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så höll jag på att spela in vloggar och här kommer första.

​PUSS

Likes

Comments

Dagens lunch fick bli på Ikea som jag skrev tidigare. Tog kycklingfilé med pommes och till efterrätt blev det en jordgubbs cheesecake.
Puss!

Likes

Comments

Hej hallå alla.
Just nu sitter jag i bilen på väg till återbruket med mamma, mormor och morfar. Efter det ska vi förbi Rusta och Jula tror jag för mormor skulle fixa något. Efter det blir det lunch på Ikea kanske blir att gå runt och kolla, man vet aldrig. Det är i alla fall säkert att vi ska äta där.
Sen vad som kommer hända resten av dagen får vi se.

PS

Håller på att filma några vloggar, hade tänkt göra en helgvlogg med alla dagar som jag är här. Fast fick bli ändringar då första dagen blev väldigt mycket film så jag gör 3 separata istället. Så dem kommer ut någon gång under helgen eller nästa vecka.

Puss!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram @feliciarodling