Header

Diary

​16/365

Ja, hur kommer det egentligen se ut här på bloggen under det kommande året?

Jag har tänkt att jag ska försöka att blogga varje måndag, onsdag och fredag. Sen kanske det slinker in några inlägg här och där vissa andra dagar. Men jag ska i alla fall försöka att skriva ett inlägg 3 gånger i veckan. Så att bloggen verkligen inte står still som den har gjort någon månad förra året. Allting handlar egentligen om planering, och det är något jag har gjort väldigt mycket nu. Har nästan planer för vad jag ska blogga om på varje "uppdaterings-dag" fram tills juni. Så nu ska jag bara fullfölja denna planering som jag gjort.

Jag själv känner att allting är så mycket lättare när man har planerat det. Och jag tror att det är därför jag har fått blogg torka så många gånger. Men nu ska jag se till att det inte händer. Så jag hoppas att ni ser fram emot ett händelserikt år på bloggen, för det gör jag.

xo

Likes

Comments

Diary

14/365

Vad önskar du dig mest av allt just nu? : Just nu önskar jag att jag hade körkort och en bil.

Något beroende? : Asså jag tror inte jag har något beroende, kommer inte på något i alla fall.

Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna? : Jag försöker att alltid lyssna på mitt hjärta, men sen blir det inte alltid så.

Förebild : I "bloggvärlden" är det Janni Delér, och mode mässigt ser jag upp till Kendall Jenner och Ariana Grande.

Det bästa du vet: Det bästa jag vet är fotboll och min familj och mina vänner.

Det värsta du vet: När människor är otrevliga

Om du fick en miljon vad hade du gjort då? : Om jag fick en miljon skulle jag rest, shoppat (som alla skulle valt), men jag skulle även skänka pengarna till någon fond.

Hur spenderar du helst en fredagskväll?: Myskväll med familjen eller umgås med kompisar.

Vad gillar du mest med dig själv?: Oj den här var svår, men jag skulle nog säga att jag vill alltid allas bästa, så jag gör allting för att dem ska må så bra som möjligt.

Vad gillar du minst med dig själv?: Jag bryr mig för mycket om vad andra tycker, jag borde lyssna på mig själv istället.

Vad innebär lycka för dig?: Lycka för mig är att umgås med familj och vänner, men även att må bra och inte bry sig om någonting bara leva i nuet.

Hur lång är du?: Jag är 1,67.

Vad tar du helst på dig?: Helst har jag på mig yogapants, eller ett par sköna jeans och någon skön tröja.

En dröm du har?: Att kunna resa vart jag vill.

Vad ser du mest fram emot nu? : Att fylla år och ta körkort.

Tog frågorna från en annan bloggerska, läste inlägget och kände att jag också vill svara på dem här frågorna.

Likes

Comments

Diary , Fashion, New In

12/365

Som jag sa igår tänkte jag visa er vad jag köpte igår, så här kommer vad jag köpt.

Halsbandet är från GinaTricot och det står "Gemini" vilket är mitt stjärntecken, tyckte det var gulligt så det fick följa med hem.

Det här setet är också från Gina och blev helt kär så var tvungen att köpa det.

Köpte även en till trosa för att det är alltid bra att ha trosor, byxorna är från BikBok och är sjukt snygga, jag har tänkt att ha dem till när man ska vara lite finare, men kan även ha dem till vardags.

Köpte även en almanacka, men den glömde jag ta kort på. Men den kommer nog med i ett inlägg jag tänkt skriva senare.

xo/Felicia

Likes

Comments

Diary

12/365

Jag har alltid något som jag vill blogga om. Något som är intressant för er att läsa/se.

I år har jag planer för hur bloggens upplägg ska se ut, kan man säga. Sen om det kommer bli så är verkligen upp till hur mycket tid jag kommer ha, då jag har skolan, fotbollen och bloggen att tänka på. Men ska verkligen försöka att göra det jag planerat.

Alla har nog mål som dem vill uppnå, vare sig det är om en blogg, sport eller skolan m.m. Mitt mål i år är väl att vara så aktiv på bloggen som möjligt, det ska inte stå still en enda vecka. Har även tänkt att jag ska ha vissa dagar som jag bloggar på, tillexempel måndag, onsdag och fredag. Då kommer det att se ut som så att det kommer alltid komma ut något inlägg på dem dagarna, sen kanske det slinker in något inlägg någon annan dag.

Ska försöka göra många tidsinställda för då blir det så mycket lättare. Så ska även ha en dag då jag sitter och skriver tidsinställda inlägg till den kommande veckan.

I år ska jag försöka att göra många outfits inlägg, sen hur jag lägger upp det får vi se. Men något som skulle vara enkelt är om jag tar kort varje dag och lägger ut i slutet av veckan. Så det blir outfits of the week, typ. Vad tycker ni? Har ni några idéer, kommentera gärna!

Så jag ska verkligen att försöka blogga så ofta jag kan i år. Varje år har jag alltid haft en period då jag bloggar som mest, och sen står det still. Det ska jag försöka hindra i år.

Ni får jättegärna komma med förslag, vad vill ni se här på bloggen? Förslag skulle verkligen uppskattas.

Om ni har förslag kommentera i så fall.

xo/Felicia

Likes

Comments

Diary

11/365

Bjuder på en gammal bild.

Hej hallå det är äntligen onsdag, även kallad lill-lördag.

Jag hade endast en lektion idag och efter det drog jag ner på stan och hade lite ensam tid. Köpte lite nytt som jag tänkte visa imorgon. Jag har verkligen inte gjort något vettigt idag förutom att spendera pengar.

Har mest bara suttit och planera året på bloggen. Och det har jag gjort enda sen 18 tiden. Jag kom på massa roligt som jag tänkt blogga om. Så jag hoppas att ni kommer att tycka om det. Mer kan jag inte säga utan ni får se vad jag planerat senare i år.

Väldigt kort inlägg, men det kommer ett bättre imorgon, ville bara uppdatera er om dagen.

xo/Felicia

Likes

Comments

Diary , Pics

10/365

Jag och morfar

Lilla jag

Jag och morfar
Jag och min kära mamma
Jag och pappa
Jag och mamma, jag är fundersam över glassen
Halloween i Sundänge med alla kusiner
Jag och min kusin Mikaela
Jag och min lillebror
Jag och mina kusiner, Linnéa och Fredrik
Jag och min gudmors son Elliot
Well me again
Jag och Elliot igen

Jag hos mormor och morfar

Jag och farmor

Guess who, yes me

Jag och min kusin Linnéa
Jag, Mickis och Mathias
Jag, Mathias, Fredrik och Linnéa

Jag, Mathias och Mickis igen

Mormor och morfar

Jag och morfar

Jag, mormor och morfar
Jag och mormor
Jag, mamma och min gudmor Therese
Jag, mamma och pappa
Jag och mina gud-föräldrar, Therese och Christer
Jag och Mathias
Well me
Jag och min morbror Ulrik

Likes

Comments

Diary

10/365

Jag har verkligen ont på 3 olika ställen på min kropp. Har ont i högra benhinnan, vänstra låret och i ryggen. Man kan ju verkligen undra vad jag har gjort med min lilla kropp. Men benhinnan kan jag förstå då jag har tränat med olika underlag, vilket inte är så bra.

Har träning idag, men blir bara att rehaba lite så att jag inte gör något värre. Har väldigt mycket som händer nu de kommande veckorna, just med fotbollen. Så måste vara försiktig och ta hand om kroppen. Har väldigt mycket träningar nu och vill inte överanstränga mig och få någon stressfraktur eller så.

Dagen idag har varit lugn faktiskt. Skulle ju haft en redovisning idag, men jag och min "partner" fixa så att vi kunde göra den nästa vecka. Så nu är det bara att jobba på den och verkligen bli klar. Men har nästan hela dagen imorgon, torsdag och fredag att fixa den. Så det är lugnt.

Imorgon har jag endast en lektion. Börjar klockan 10.20 och slutar 11.30, kanske blir en lunch på stan eller något. Vi får se.

Nu ska jag inte göra så mycket ska bara ta det lugnt, byta om senare och sen dra iväg på träningen. Men just nu ska jag verkligen bara ta det lugnt, träningen börjar inte förens 20.00.

Hoppas ni haft en bra dag oavsett vad ni gjort.

xo/Felicia

Bjuder på två bilder på lilla mig.

Likes

Comments

Min instagram@feliciarodling