Header

Nytt på bloggen

God morgon alla fina. Vaknade av att solen lös in i rummet (måste fixa en rullgardin) men även av mitt alarm.

Idag fick jag sovmorgon, då det var spanska prov på spanskan och jag har redan gjort det. Så börjar 10 istället med matte. Idag går jag till 16 tiden ungefär, aghh längsta dagen idag alltså. Men det är bara att kämpa på. Snart är det påsklov också så det är lugnt.

Vad ska jag göra ikväll då? Jo ikväll är det en sån kväll som jag bara ska sitta framför datorn, och skriva fingrarna av mig. Har ju nämligen en svenska redovisning att göra eftersom jag missade den. Så måste skriva klart mitt manus och fixa min power point. Ska även försöka komma ut och springa, men fokuset ligger på redovisningen. Juste ska även efter skolan åka förbi stan och kolla på en blus som jag har haft ögonen på, så hoppas att den finns för då följer den med hem.

Men nu ska jag börja fixa mig, äta frukost och sen dra vidare till ännu en skoldag.

xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gud vilket väder Västerås har haft idag. Blir på så mycket bättre humör när solen skiner. Idag på kvällen hade jag träning som vanligt. Och efter så åkte jag och mamma till Ica för att köpa lite frukt och sånt. Vi hittade även färdigt yoghurt med bär så vi köpte varsin. Nu sitter jag och kollar på Sofias änglar och efter det ska jag hoppa in i duschen och innan jag ska sova kolla lite youtube.
xo

Likes

Comments

Vi har alltså redan kommit till dag 30, helt sjukt. Men så kul det har varit.

Okej jag ska alltså rabbla upp 3 saker som har varit bra de senaste 30 dagarna, hur ska det gå?

  • Vi har äntligen kommit ut på fullstor fotbollsplan, och jag och laget har gjort det fantastiskt bra faktiskt. Vilket gör mig super glad.
  • Jag har när jag gjort detta fått tänka och använda hjärnan mycket, vilket jag gillar. 
  • Och sist men inte minst jag har fått lära känna mig själv lite extra med hjälp av det här.

Hoppas ni har tyckt det här har varit roligt, lika mycket som jag har. Och även kanske fått lära känna mig lite mer som person.

Likes

Comments

Hörrni, ser ni hur fint vädret var idag. Jag mår så bra av sol, klagar verkligen inte. Men nu till min outfit.

Tröja och jacka från H&M. Solisar från Ginatricot. Byxor vet jag tyvärr inte vart dem är ifrån. Skor Adidas.

Likes

Comments

Ny vecka och nya möjligheter.
Sitter just nu vid köksbordet och funderar på vad jag ska äta till frukost, och även vad jag ska ha på mig idag. Startar i alla fall skolveckan på bästa sätt, "sovmorgon". Börjar 9:30 så behöver inte stressa eller så, utan kan ta det lugnt.
Vad ser jag fram i mot den här veckan då? På fredag åker jag till Gävle för att vara där hela helgen. Träffa mormor och morfar och min morbror med familj. Det ska bli kul.
Nej nu måste jag äta något om jag ska hinna fixa mig.
xo

Likes

Comments

Gud så härligt det är att bli klar och skicka in en uppgift. Nu har jag dock bara en svenska redovisning kvar att göra. Behöver göra manus och pp (power point). Gud vad jag har tappat skollusten, eller ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig haft skollust. Är skoltrött jämt, men det är bara att kämpa inte långt kvar nu.

Vad har hänt idag då? Jo jag har som sagt bara pluggat och det berättade jag ju redan imorse. Spelade ju även match i eftermiddags. Hur gick den då? Kanske ni undrar. Jo förutom att det blev en förlust tyckte jag ändå att vi försökte, och vi gav inte upp. Sen är du ju verkligen surt att förlora, men man kan ju inte alltid vinna.

Hoppas i alla fall att ni haft en lite roligare dag än vad jag haft.

xo

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så har jag tänkt att starta veckans blogg. Kommer att testa det och se hur det går.

Blog of the week  
Regler


Reglerna är hur enkla som helst. Det du behöver göra är:

  • Du måste följa mig här på Nouw (och om du bloggar på en annan portal och har hittat hit så skippar du det)
  • Kommentera att du är med.

Veckans blogg avslutas nästa söndag runt 14 tiden.

Lycka till

Likes

Comments

Oj, svårt att säga vilken som är min favoritfödelsedag, men typ alla. Sen var det ju alltid roligare att fylla år när man var yngre, men har typ ingen speciell favoritfödelsedag. Så jag säger ALLA.


Likes

Comments

Inte mycket som hände igår, därför jag inte bloggade förutom de 2 tidsinställda som jag hade gjort. Men jag kan väl starta med att snacka om vad jag gjorde igår.

Startade dagen med att försöka plugga, gick det? Nej. Hittade i alla fall några källor som jag tänkt använda. Behöver hitta några till. Men måste komma igång med skrivandet. För så fort jag gör det så kommer det bara rulla på, som om jag inte haft något problem alls. Efter mitt försök att plugga så tog jag en liten snabb promenad i vårsolen. Gud så mysigt det var. Jag kom hem med ny energi och försökte att plugga igen. Tror ni det gick? Nej. Så som jag skrev innan måste komma igång med skrivandet.

Efter alla försök gav jag upp. Valde att följa med pappa och Benjamin och lyssna på ugglor. "Inte så lyckad kväll" som pappa sa när vi satt i bilen på väg hem. När vi kom hem gick jag och la mig på en gång för jag pallade verkligen inte vara vaken längre. Och ögonen hade problem med att hålla sig öppna.

Vad händer idag då? Jo jag måste verkligen plugga, så det blir att plugga fram till 13.30 ungefär. För då måste jag byta om för att vid 14 tiden åka till Skultuna. Har nämligen träningsmatch idag. Så förvänta er ingen uppdatering idag. Det kommer ett inlägg från 30 dagars challengen, men det är det enda. Kanske slinker in något ikväll, eller om jag hinner bli klar med plugget innan matchen.

xo

Likes

Comments

Min instagram@feliciarodling