Crazy cat lady

Yes! Äntligen har jag tatuerat mig. Dock var det mer eller mindre en månad sedan..Tänkte inviga bloggtorkan med tatuerings snack.

Som nog alla som känner till mig vet, jag är nya generationen av crazy cat lady. Jag älskar katterna jag växt upp med. (Älskar alla katter hur som men)

Men en individ har jag växt upp med tillsammans från när jag kom hem från BB. Min älskade Maggan❤

Hon gick tyvärr bort för ungefär ett år sedan och det kan nog vara det värsta jag har varit med om. Hon kommer alltid att finnas i mina tankar och jag vet att hon har haft ett oerhört bra liv. Och vet att hon har det bra i himlen ❤

Men angående tatueringen! Den är alltså till minne av henne. Så jag tatuerade in hennes födelsedatum på nyckelbenet.

Ja, jag vet. Ingen stor "wow-tattuering" som någon tuff tribal i svanken eller nått liknande. Men den påminner mig om att hon finns där på något sätt.

Jag kommer börja bygga upp min slevee nu också. Har massa planer på tatueringar nu!

Ni får ha det så bra och ta vara på varandra.
Likes

Comments

Allmänt, Mobilblogg

När verkligen hela ens värld förändras och man känner verkligen hur hjärtat sjunker ner till magen och man får kämpa för att fortsätta andas.
När detta händer inte bara en gång, inte två utan tre.
Att tre personer bara försvinner ur ens liv på mindre än 1 månad är sjukt.
Blir så less på folk som inte vill förstå, folk som inte vill lyssna.

" Du behöver inte vara orolig" "Skärp dig nu" "Det är väl bara att kliva upp ur sängen" "Ingen gillar väl skolan eller jobbet"

Vill man inte veta så ska man inte fråga. Vet man inte någonting om psykisk ohälsa så ska man inte diskutera det.
Och framför allt HÅLL KÄFTEN

Likes

Comments

Allmänt

Hej bejbs. Hur har eran helg varit? Min har varit kaos haha!
Har iallafall haft jättekul, har inte sovit någonting typ. Så idag har jag bara varit hemma och sovit. Får perioder få jag sover typ varannan dag och då sover jag i typ 2 dagar. Såna dagar behövs😁
Tyvärr har min dator dött, rip..är lite depp över det. Hade alla minnen och bilder i den. Speciellt på katterna..
Så imorgon blir det att åka och köpa ny och shoppa lite.
Tycker det är skitkul att åka och handla mat! Vuxenpoäng där haha!

Likes

Comments

Allmänt

👑 Jag har ett favorit finger, ja ett favoritfringer! Nageln på ringfingret är så mycket finare och rakare tycker jag haha.

👑 Jag måste ha någonting att dricka när jag sminkar mig och gör mig inordning ! Brukar alltid ha kaffe eller redbull

👑 Jag sätter alltid på vattenkranen när jag är på toa. Det är en gammal konstig vana.

👑 Jag tror alltid att jag har tappat något. Brukar alltid kolla efter mig på bussen osv. Har alltid så mycket saker i mina fickor och oftast fulla matkassar så tror alltid att jag tappat något eller att något ramlat ut ur min ficka.

👑 Jag frågar alltid ''va?'' trots att jag hört vad personen sa. Har ingen aning varför men det är bara en reflex antar jag.

👑 Jag dricker aldrig upp. Jag lämnar alltid botten på halvfull på glaset eller i flaskan, Sista klunkarna känns äckligt av nån anledning

👑 Lägger till dåliga låtar på spellistan. Alla har nog dom där dåliga låtarna på spellistan som man aldrig lyssnar på utan bara trycker förbi. Kan tycka om en låt och lägga till den i spellistan men när jag ska lyssna på den nästa gång så hatar jag den.

Hahaha älskling i bakgrunden!😝

Likes

Comments

Allmänt

Sprang in på mamma "imorse" (klockan var 2 Haha) på apoteket av en slump. Så vi gick hem till mig, jag fixade mig lite snabbt och vi gick på stan en stund. Åt en jättegod sallad med jättemycket solrosfrön! Jag har blivit helt tokig i solrosfrön. Kan sitta och äta frön i timmar tills R får stoppa mig😂
Sen gick jag faktiskt till biblioteket och lånade en bok. Har inte läst en bok sen mellanstadiet haha! Man måste väl testa nått bytt ibland.
Har så långtråkigt när jag är hemma bara och är förkyld. Är så less på att vara sjuk nu. Har ärligt varit förkyld i en månad!
Så ikväll blir det bara att läsa boken och se film. Är så hängig..
Har ni några boktips? 😊

Likes

Comments

Allmänt

Idag har varit en så jobbig dag, har haft så ont i hela kroppen och varit allmänt seg. Har faktiskt mått så illa att jag bara ha velat svimma.
Gick iallafall på en promenad med Sussie till centrum och tillbaka. Promenaden skulle egentligen tagit typ 40 minuter men det tog 2 timmar.
Hon är så busig och nyfiken på allt. Jag fick stanna vid varenda stolpe som någon annan hund hade kissat på. Och springa kors och tvärs över alla vägar. Hon vill hoppa på alla som går förbi och busa med alla hundar. Jävlar vilken energi valpar har asså 😂 Men det är ändå så kul att vara hundvakt. Hon smittar verkligen av sig energi!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon alla!

Klev upp klockan 6 och började tvätta och städa lite. Måste tvinga mig själv att vrida tillbaka dygnet! Det är lite lättare nu när R kliver upp tidigt och åker till jobbet. Då kan jag lika gärna kliva upp då också😉

Är så trött, sov 5 timmar inatt,, känner mig som en zombie så jag lär beta av några kaffekoppar idag haha!

Så ja, idag ska jag vara hundvakt till min farmors hund Sussie idag. Är så kul att få ha kvalitetstid med henne. Livet blir ju så mycket bättre med djur! Så senare idag blir det långpromenad och bus med lilla tjejen.

Juste, vill ha lite nytt folk på min snapchat så adda mig! Feliciahritzen.

Likes

Comments

Allmänt

Var längesen jag var aktiv här på bloggen nu. Har hänt så jävla mycket denna sommar! Har i princip börjat om mitt liv på nytt. Nya människor, ny lägenhet.

Så ja, jag har flyttat hemifrån till en egen lägenhet typ mitt i stan. Är singel och så självständig som jag någonsin varit. Har sagt upp kontakten med många ''vänner'' och börjar om på noll igen.. Accepterar inte att folk ser ner på mig eller tar mig föregivet. Det är värdelöst att stanna i ett förhållande bara för tryggheten att ha någon vid ens sida. Jag ville bygga upp mig själv och vara trygg i mig själv istället.

Tänkte lägga ut lite bilder från sommaren så ska jag försöka uppdatera oftare!

Likes

Comments