Hej alla, igår hände det inte så jätte mycket! Efter inlägget så gick mamma & jag en promenad med sessan. Åkte till lägenheten, fikade & jag klippte av mitt hår.
Idag ringde klockan vid 07:00 började skolan vid 09:00 träffade "klassen" & hade lite info, fick planeringen över veckan. Kändes faktist helt okej med skolan.
Just nu är jag med Rickard, vi ska ta en kopp kaffe & bara snacka. Mysigt!!! Senare ska jag på möte om mitt mående!
Sen får vi se vad som händer, så skönt att vara i uppstarten med rutiner, hoppas ni alla haft en bra förmiddag! ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla, som vanligt va det ett tag sedan jag uppdaterade men de har hänt så sjukt mycket senaste tiden.

Först va vi i Turkiet i början av sommaren, skitkul!

Mamma och deniz åkte till Öland på festival efter 3 dagar så fik vi ett hemskt besked. En bekant gick bort, de känns sjukt att allt händer oss typ, de har vart så sjukt många som gått bort senaste tiden i våra kretsar! Jag har haft "fullt" upp med att träffa en kille, även kompisar över lovet!

Inte nog med det så Brann det för 2,5 veckor sedan i våran lägenhet, det är nog det värsta jag vart med om. Vi visste bara att vi inte kunde bo i lägenheten! Så vi levde dag för dag i en vecka och bodde på hotell, tills vi fick en "ny" lägenhet så länge! Så nu e väl allt helt okej, dok jobbigt att inte ha sitt egna rum som man hade förut eller alla sina saker! Det sägs att det ska ta 2/3 månader att fixa lägenheten från rökskador och sanering. Hela köket ska rivas ut och bygga nytt, blir dock skönt att få de mesta nytt i lägenheten...

Imorgon börjar skolan, ny skola och nya människor. Gymnasiet ska ändå bli rätt så kul. Dock kommer jag gå IV (individuellt val). Jag klarade såklart inte 9:an med 80p hade bara 20, men jag är så glad över att den möjlighet finns, att man kan plugga upp sina betyg! Och nej det var inte uppgifterna i skolan jag inte klarade av de var att jag inte klarade a själva skolan, med människor och bråk! Nu ska allt gå bra enligt mig!

Jag tänkte även köra igång med bloggen nu, som vanlig! inte bara ah hej idag hände det och det utan tänkte att jag skulle skriva om vissa händelser i mitt liv osv!

Hejdå, vi hörs senare måste till lägenheten och bära upp lite saker på vinden! :)

Likes

Comments

Hej alla, har bara mig själv att skylla att uppdateringen vart skit senaste månaderna! Har lagt de på hyllan om man kan säga så! Jag har tagit hand om mig själv & min familj! Men livet rullar på ganska bra just nu, förutan magen jag har mer eller mindre konstant ont i magen, ska dock kolla upp det på måndag! Idag händer det inte så mycket! Jag ska Tessan senare, just nu solar jag! Solen i Sverige e ganska bra ändå? 🦋

Likes

Comments

Hej, fan vad jag är dålig på att uppdatera er hahaha. Jaja de bli nog bättre? Glad påsk på er, fast de va påsk igår! I helgen har jag inte gjort något alls typ, bara legat i sängen och kollat på film.

Har även haft sån ångest över allt och inget! Det kommer i perioder när det är värre och sämre, det jobbigaste med min ångest är att jag inte vet hur jag ska övervinna ångesten alla gånger. Ibland funkar det att ta friskluft, äta något eller bara få en kram så känns det lite bättre. Men dom där gångerna när det inte går, känns det som att hela världen rasar och man bara vill bo under en sten eller skrika allt man kan. Såklart mår inte alla bra hela tiden , de kan hända saker (föräldrar som skiljer sig, vänner som man förlorar, att någon går bort, eller att man misslyckas över ett prov. listan kan göras lång). Iallafall jag vet inte riktigt varför jag får eller har ångest från början. Iallafall ångest kan även vara oro-känslor, att man känner sig rädd eller orolig. Folk som inte haft ångest någon gång kan inte relatera till hur det känns, eller panikångest. När en panikångest attack börjar, så är set bara kroppens egna försvarssystem som sätts igång. Man tror nog första gången att man ska dö, det känns som att man inte får någon luft. Känns som att alla ser en även om man är på sitt rum, tårarna rinner och man tänker massa tankar på en och samma gång. (Det är så jag känner).Ångesten i början känns som att man bara är ledsen/nedstämd hela tiden, tills man pratar med någon som har eller har haft ångest som kan förklara att man har ångest. Visst jag har inte "ångest" nerskrivet på något papper att jag har de, fast jag har gått till psykologer som sagt att dom inte kan hjälpa mig för jag mår för dåligt för behandlingar. Det är ganska svårt att få ner allt i ord på papper så folk förstår, det är mycket lättare med ord ansikte mot ansikte.

Likes

Comments

Hej alla, fy vilket JÄVLA väder??? snö och regn, i april? Jag vaknade vid 9 men gick inte upp för ens vid 2, blir på så tråkigt humör när vädret inte tillåter långa promenader med sessan eller en kaffe utomhus. Jo jag kan gå långpromenad med sessan men hon skulle inte uppskatta det i detta väder tyvärr. Men idag händer det inget alls bara ta de lungt och ta tag i städningen jag skulle gjort igår som inte hände. Mår dock inte 100% i kroppen idag, sov ganska bra ändå men ibland måste kroppen oxå må dåligt.

Till en helt annan sak som jag tänkt på! Hur ska man bete sig i dagens samhälle? Hur ska man bemöta andra människor? Hur ska man reagera om någon faller ihop, eller om någon bara hugger en kniv i en annan människa? Jag har tänkt på hur mycket vi lägger oss i andras liv på fel sätt och bryr oss om saker man inte ska bry sig om. Jag tänker att jag försöker att alltid bemöta en person med en bra attityd och ett leende OM jag tror att personen i fråga skulle göra samma sak tillbaka, de håller dock inte alltid exempelvis om man har en dålig dag eller om det hänt något. Jag försöker att inte ta upp min mobil när folk ramlar ihop, eller om någon blivit knivskuren som många andra gör! Tar fram mobilen och tar kort eller filmar in, även bara står och glor? Hur tänker ni om det skulle vart du som låg där på backen? Fattar inte varför alla ska lägga sig i andras liv exempelvis om du har köpt en ny tröja så ska jag komma och säga att den är ful? Eller att man måste försöka skada en annan människa så mycket som möjligt? Fyfan för detta samhälle! Inte så konstigt att ungdomar lever med ångest eller sömnsvårigheter exempelvis.

Likes

Comments

Hej, be blev aldrig någon sallad konstigt nog! Jag och Tessan e stammisar med sallad på brödernas HAHHAH, vi åt buffe på någon ny restaurang som öppnade för några veckor sedan. De va helt okej, buffe går alltid hem eller? Det är alltid lik mysigt och trevligt att träffa Tessan! Ni vet en sådär människa man alltid får massa energi av? Exakt så är Tessan! Är så glad över att jag har henne och min familj. Jag har lärt mig de "hårda" vägen att det lönnar sig inte att ha 100 vänner för alla är inte äkta, dom flesta av 100 är bara ute efter något. Man ska ta tillvara på dom personerna som ger dig något tillbaka i vänskap eller kärlek. Man ska aldrig låta någon annan utnyttja dig, låt aldrig någon annan styra dig. gå din egna väg och skit i vad alla andra tycker! Till något helt annat, idag har jag inga planer alls kanske ska ta en sväng med hunden, städa lite eller rensa lite hahha. jag hoppas att ni får en bra dag så härs vi senare!

Likes

Comments

Hej, alla vänner och ovänner! hoppas ni har och har haft det bra nu när jag vart borta i nästan 2 veckor. Sorry, verkligen jag har 3 anledningar till att jag vart frånvarande. Jag har vart helt urladdad, jag har sovit så mycket som möjligt, kollat film och inte gjort så mycket, jag va även hos vårdcentralen igår och kollade upp mitt blodtryck som har sjunkit ännu mera förra gången jag kollade va de (100/60) nu är det bara (90/60). Men men dom gjorde en neurologisk undersökning, men allt såg bra ut så minan "diagnoser" till någon sjukdom är nog bara kopplat till min ångest!!! blir så trött på denna ångest! Sen har jag vart hos tandläkaren så dom akut fixade min tand. Jag har glömt bort att blogga, tyvärr men nu känner jag att det går bättre, att jag orkar lite mera. Inte det att jag känner mig frisk men men, alltid när man börjar må bra ska någon förstöra det på något sätt, det är bara att kämpa på och att inte vika sig för någon eller något! Idag ska jag träffa Tessan så ska vi ta en lunch, lutar nog mot sallad som vanligt? Vet inte varför vi bara äter sallad. Så jag ska göra en kaffe och sedan sätta mig och fixa mig. Min sminkhörna är fortfarande inte klar!!!! får damp på detta hahhhaha.

Likes

Comments

HEJ, de va ett tag sedan måste förklara mig känner jag. Först blev jag sjuk, feber ont i huvudet, svettningar och svimningskänslor! Sen kom min uppväxt upp i alla tankar, de blev alldeles för mycket. Ska dock bli intressant att läsa alla papper när jag orka hämta ut dom! Sen blev det fredag och jag bara tog de lugnt, hände inget alls så tänkte att de inte va något oh uppdatera er om. Lördags va de fullrulle först åkte jag mamma och pappa till farmor och fixade hennes HD box, fikade och gick på stan. Senare blev de att dra till en killkompis, de va ganska skönt att komma ut och inte bra sitta inne hela helgen. Idag åkte jag och mamma iväg en stund och bara hade det jätte mysigt med saknade vänner. Tandläkaren ringde så har tid imorgon vid 08:20??? Fyfan kommer va helt död imorgon. Ska även till skolan på eftermiddan (TAGGA TAGGA TAGGA) eller inte!

Bilderna från i lördags

Jag har även tänkt på en ganska tragisk sak, eller det har alltid funnits där. Man har alltid pratat om det men ändå fortsätter det? JAG FATTAR INTE HUR MAN KAN MÅ BRA AV ATT TRYCKA NER EN ANNAN MÄNNIAKA? fyfan för vissa mönniskor! såklart man får hat när det går bra för en och de kanske man måste ta? Men jag förstår inte när man själv mår dåligt, måste man då utsätte någon annan för det? När man själv vet hur det känns? 
Mer om bikinin hittar ni på min instagram :) 

Likes

Comments

Hej, uppdateringen har inte vart bra på 2 dagar för jag har vart sjuk tyvärr har jag inte orkat att uppdatera när jag vart sjuk. Är fortfarande lite sjuk tyvärr, men de va värst igår svettades & kunde inte stå upp hade så ont i huvudet. Men de e lite bättre idag, inge feber & svettas inte så mycket! Tror jag kommer va frisk imorgon, så ska bara ta det lugnt idag.

Likes

Comments