Hej, just nu sitter jag och äter kikärtssallad, Sjukt gott. Jag tog en springrunda, ungefär 3km. Jätte skönt att springa tycker jag, iallafall när jag mår som jag mår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina, igår kom det inget inlägg för jag mådde helt enkelt inte 100%. Kan inte säga att jag vet varför men de var nog väldigt mycket tankar och ångest igår. Iallafall klockan ringde vid 08:30 igår, sen bar det av till vårdcentralen, mamma hade tid för "utredning" av sin axel. Sen åkte vi till gammal lägenheten hämtade post och jag körde lite bil men det gick åt helvte jag blev för arg och irriterad på mig själv. Sen var det utdelning av scheman i skolan. Det gick oxå åt helvete och jag gick därifrån, får ta det på måndag men mentorn! Tränade lite när jag kom hem och sen kom David en stund, mysigaste som vanligt! Sen kom ångesten, jag grät och grät, det fanns inget slut??? Min lillebror vill ut och spela pokémon, så jag hängde med. Ganska mysigt dock väldigt kallt!

Imorse vaknade jag själv vid 08:20 ungefär av att jag grät?? Förstår inte vad det är som händer i mitt liv. Tror bara det är ganska mycket just nu. Men det blir nog bättre (HOPPAS PÅ DET). Sen sonade jag om efter att jag hade ätit glass, HAHHAH. Vaknade vid 11 och gjorde frukost. Efter e har jag bara legat i sängen och samlar kraft till att gå ur och springa! Lär nog bli lite hemma träning! Ev lite bilkörning! Vi så se vad denna dag har att bjuda på.

Likes

Comments

Hej alla, godmorgon. Hoppas ni alla sovit bra & får en bra dag. Jag vaknade vid 08:36 av mig själv? Hoppades på att få sova ut idag, men nej.
Jag låg i sängen i typ 1,5 timmar innan jag gick upp, åt frukost & fixade mig. Snart kommer Tessan & hämtar mig så ska vi nog ta en lunch, efter de ska jag träna lite. Finns inte så mycket att göra i detta väder med regn & rusk.

Ha en fin dag, så hörs vi ✨

Likes

Comments

Godmorgon, dock är det typ lunch tid nu.. Jag vaknade vi 09 ungefär, gick upp vid 11 åt min chiapudding. Det var helt okej, kanske inte något jag skulle äta varje dag! Men det va okej, nyttigt vad jag vet?? Sen kom olivia vid 12 typ och vi snackade skit om allt och inget! Iallafall idag händer det inte så mycket, ska snart ta en powerwalk till lägenheten och hämta post. kolla till katten. Sen blir det nog mera träning i eftermiddag!

Jag har fått frågor om jag skulle kunna skriva mera om mig/min familj. Så jag tänkte berätta om min uppväxt..

Mamma och pappa träffades på ett behandlingshem, i Östergötland allt som jag har förstått de va bra när dom va där, pappa och mamma sköte sig! Sen kom jag och dom fick flytta från behandlingshemmet till Gusum, som jag har förstått de va pappa en helt okej pappa i början tills jag blev 2/3 år, sen började han med alkoholen igen som är hans "drog". Han blir agrisv och våldsam när han dricker för mycket.

Jag minns en händelse när pappa hade åkt in för misshandel, under mina 4 första år i liv s misshandlade pappa min mamma, så allt var ju inte "bra". Men till skillnad rån vad som hände så var det ändå rätt så okej! Pappa hade åkt in för misshandel på mamma, han kom ut drack alkohol. Kom hem till mig och mamma och fick spel på mamma. Sen kom slagen, han bara matade slag mot mamma överallt. Sparkade och slog saker, skrek och kunde helt enkelt inte bete sig! Så jag gick mellan som 4år och pappa knuffade mamma in i mig så jag flög in i väggen och slog i huvudet, tillslut kom polisen och tog över händelsen.

Pappa åker in IGEN för misshandel på mamma, sen kommer anmälan in till soc att pappa har misshandlat mig och mamma, så ah! Så jag får då ett (omedelbart lvu). Jag behöver då flytta ifrån mamma och bo hos några andra i 2 år.

Allt var bra till en början i familjehemmet, tills det eskalerade och mamman i familjen började "bestraffa" mig för saker doms egna barn har gjort. Ex: ätit godis på en onsdag, använd för mycket tvål. osv Så slagen började komma även där ifrån, jag började ljuga, jag åt inte som jag skulle, jag blev uppkäftig och jag ville bara där ifrån.

Efter ungefär 2 år i fosterhemmet så kommer det in en polisanmälan mot detta familjehem från en fotbollstränare, som resulterar i att alla barn som bor i detta familjehem får flytta hem igen eller till något annat familjehem, Jag får komma hem till mamma igen. Det va verken lätt för mig eller mamma som fick min lillebror i samma veva med att jag kommer hem!

Början va det väldigt mycket soc möten, Polisförhör. Tillslut fick jag en kontaktfamilj jag åkte till varannan helg. Allt va bra där och jag blev behandlad som jag skulle, mamma kämpade med mig och min lillebror. Det var väldigt mycket bråk mellan mig och mamma i början, jag hade ingen tillit till mamma eller någon. Kunde princip inte ens prata med någon!

Min och pappas relation har alltid vart lite konstig, han hör typ aldrig av sig när han är ute i frihet, bara när han sitter inne! Jag mins en gång när han ringde mig och sa att jag var en horunge och var inte värld att leva. Att mamma inte kan ta hand om mig och att hon inte vill ha mig! Vilket inte stämmer alls!!

Sedan när jag fick flytta hem igen så började jag 6:års och mobbingen började på ingång för jag beteende mig annorlunda, jag var tillbakadragen och vågade inte skaffa vänner! S det är bara ett mörkt hål i skolan mellan 1:an och 6:an.

Idag står jag fortfarande på mina 2 ben, starkare ä någonsin, med min underbara familj och vänner av guld!


Likes

Comments

Hej alla fina, jag väntar nu på mat!! vi var och handlade förut (STORHANDLADE). Men ska bli gott att äta efter denna dag på sänkdalen & psykologen!

Vi var på en gård med skolan och kollade på kossor, hur man gjorde glass och fick en glass var! Det är så bra i skolan ändå iallafall för min del, ny kompisar, nya lärare och allt är mera eller mindre nytt i mitt liv! Ang lägenheten, saker osv... Jag mår ändå rätt bra, trots omständigheterna. Försöker se möjligheter/fördelar i allt detta med att läsa upp betygen, branden och mitt mående!

Uppdatering om lägenheten! Köket är nu mera eller mindre helt borta, kakel och allt! Känns väldigt tomt! Det känns som att man har förlorat allt, inget finns kvar och det är som en fritidsgård hemma hos oss med sanering, byggare osv! Men det blir nog bra!

Skolan som går bra som jag sa, vi är lediga imorgon och på torsdag, på fredag eftermiddag hämtar vi bara våra scheman! HUR SKÖNT? efter det drar skolan igång på allvar?? Blandade känslor!!

ne, nu ska jag ut och springa ett tag, måste rensa tankarna! Sen blir det lite hemma träning!

Likes

Comments

Hej, sorry för dålig uppdatering ännu en gång. Men vårt internet har strulat, eller ah tagit slut i nya lägenheten... Men nu är det fixat.

Första vecka i skolan har gått superbra, träffar nya vänner, nya personer & fått nya erfarenheter av mig själv.

Jag mår bra hoppas ni mår bra! Jag är dock väldigt trött efter denna veckan så de blir mys med David & lite saltllakris glass! Hur mys??

Nästa vecka i skolan blir det ganska lungt går bara en dag om man ska tänka så, ledig onsdag-torsdag. På måndag är det "vanlig dag" på tisdag ska vi till sänkdalen & äta glass! Hoppas nästa vecka går lika bra som denna!

Ni får ha det så bra, nu kommer uppdatering som det ska hoppas jag 👍🏻

Likes

Comments

Hej alla, igår hände det inte så jätte mycket! Efter inlägget så gick mamma & jag en promenad med sessan. Åkte till lägenheten, fikade & jag klippte av mitt hår.
Idag ringde klockan vid 07:00 började skolan vid 09:00 träffade "klassen" & hade lite info, fick planeringen över veckan. Kändes faktist helt okej med skolan.
Just nu är jag med Rickard, vi ska ta en kopp kaffe & bara snacka. Mysigt!!! Senare ska jag på möte om mitt mående!
Sen får vi se vad som händer, så skönt att vara i uppstarten med rutiner, hoppas ni alla haft en bra förmiddag! ✨

Likes

Comments

Hej alla, som vanligt va det ett tag sedan jag uppdaterade men de har hänt så sjukt mycket senaste tiden.

Först va vi i Turkiet i början av sommaren, skitkul!

Mamma och deniz åkte till Öland på festival efter 3 dagar så fik vi ett hemskt besked. En bekant gick bort, de känns sjukt att allt händer oss typ, de har vart så sjukt många som gått bort senaste tiden i våra kretsar! Jag har haft "fullt" upp med att träffa en kille, även kompisar över lovet!

Inte nog med det så Brann det för 2,5 veckor sedan i våran lägenhet, det är nog det värsta jag vart med om. Vi visste bara att vi inte kunde bo i lägenheten! Så vi levde dag för dag i en vecka och bodde på hotell, tills vi fick en "ny" lägenhet så länge! Så nu e väl allt helt okej, dok jobbigt att inte ha sitt egna rum som man hade förut eller alla sina saker! Det sägs att det ska ta 2/3 månader att fixa lägenheten från rökskador och sanering. Hela köket ska rivas ut och bygga nytt, blir dock skönt att få de mesta nytt i lägenheten...

Imorgon börjar skolan, ny skola och nya människor. Gymnasiet ska ändå bli rätt så kul. Dock kommer jag gå IV (individuellt val). Jag klarade såklart inte 9:an med 80p hade bara 20, men jag är så glad över att den möjlighet finns, att man kan plugga upp sina betyg! Och nej det var inte uppgifterna i skolan jag inte klarade av de var att jag inte klarade a själva skolan, med människor och bråk! Nu ska allt gå bra enligt mig!

Jag tänkte även köra igång med bloggen nu, som vanlig! inte bara ah hej idag hände det och det utan tänkte att jag skulle skriva om vissa händelser i mitt liv osv!

Hejdå, vi hörs senare måste till lägenheten och bära upp lite saker på vinden! :)

Likes

Comments

Hej alla, har bara mig själv att skylla att uppdateringen vart skit senaste månaderna! Har lagt de på hyllan om man kan säga så! Jag har tagit hand om mig själv & min familj! Men livet rullar på ganska bra just nu, förutan magen jag har mer eller mindre konstant ont i magen, ska dock kolla upp det på måndag! Idag händer det inte så mycket! Jag ska Tessan senare, just nu solar jag! Solen i Sverige e ganska bra ändå? 🦋

Likes

Comments