Nu är det andra advent och vi har jul pyntat, vi gjorde det förra veckan men granen har inte vart uppe förens nu. Själv har jag ingen julkänsla alls och det känns som att det är typ oktober, men men, den kommer väll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag i skolan hade vi en sak som heter monsterjoggen och det innebär att under en dag tvingar lärarna på min skola alla elever att springa, så mycket som dom orkar, på två timmar, runt en sjö... Och det är då ingen slump att det heter "monsterjoggen" efter som att i princip så gillar ingen den utan den är bara jobbig tråkig och hemsk. Vissa var ju då mer taggade på detta än andra. Själv så var man en av dom som inte var så taggade på detta efter som att jag hade (och har fortfarande) en enorm träningsverk i ben och allt annat som sitter på min kropp, så det plus springa i två timmar gick inte så jättebra.
Igår efter idrotten fick vi en uppgift att sätta upp ett mål till monsterjoggen, det vill säga hur mycket du tror att du kommer klara av att springa. Själv satte jag en mil men jag är tveksam på om jag har klarat efter som att jag gick hela tiden, men men vi får väll se. Vi hade dessutom turen att ha studiedag imorgon så antagligen kommer jag ligga i min säng hela dagen och spendera tiden med att sova och titta på film eller youtube och bara hoppas att min träningsverk är över.

Hoppas att ni inte hade en lika hemsk och tråkig dag som mig 🙂 kraaam!!

Likes

Comments

Igår så var det kretsloppet här i Borås och ett antal av mina kompisar sprang, själv sprang jag inte utan var med tre andra kompisar och gick runt med dom i stan och parken. Jag var med dom tills klockan tre då jag började gå hemåt för jag skulle träffa en annan tjej vid fyra som skulle komma och sova över hos mig för mina föräldrar skulle ha fest och jag ville inte vara ensam så jag bjöd hem henne.

När hon kom så gick vi ut nästan direkt och vi gick lite utanför stan, när vi kom hem vid sju så hade redan alla gästerna kommit. Det blev inte så mycket festande för oss, vi satt för det mesta ute på balkongen lyssnade på våran egna musik och lite så. Dom sista gick vid 02.30 och vi märkte knappt av dom ändå.

Idag har det inte hänt så mycket, vi vaknade runt 12.30, Tilde gick hem vid 15.00 och sen har jag inte gjort så mycket mer än att titta på youtube och lyssna på musik resten av dagen.

Och jag hoppas såå mycket att min mobil kommer tillbaka idag, och jag vet att jag sa i förra inlägget att det skulle dröja två veckor men dom sa att det inte var något fel på den och att batteriet är jättebra vilket det egentligen inte är, men dom sa oxå att om det inte är bättre ska jag skicka tillbaka den igen.

Likes

Comments

Idag efter skolan så gick jag in på tre och lämnade in min mobil för att batteriet är kasst. Gick in dit för några dagar sedan också och frågade om dom visste vad det var för fel på den. För ett par dagar sedan så gick jag in på tre och frågade om dom visste vad det var för fel på min mobil eftersom att den tappade procent onödigt fort. Dom stängde av mobilen och sa "kom tillbaka om det inte blir bättre" så jag väntade en till två dagar och det var inte bättre så i fredags gick jag in dit igen och berättade för dom att det inte var bättre utan fortfarande likadant så frågade dom om jag hade säkerhetskopierat den vilket jag inte hade gjort. Så idag efter skolan gick jag in på tre direkt och lämnade in den.

Likes

Comments

Idag var min första skoldag i åttan, och det var en ganska skön dag faktiskt. Vi började 12.00 och slutade 13.30 allt vi gjorde var att gå igenom schemat och fixa platser, jag fick sitta längst fram med min kompis Hanna om det var någon som undrade det, hihi. Vi fick även tillbaka block och anteckningar sen sjuan. Men jag hade inga såå (; Och efter skolan så gick jag och Hanna ut på stan och jagade lite Pokemons som typ alla andra...

Likes

Comments