Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej
Nu var det ett tag sen men hade försökt att komma igång nu, NU HAR JAG FÅTT SOMMARLOV!! vilket jag tycker är jättekul det har gått 5 dagar och det har varit fint och soligt väder alla dagar förutom idag. Idag fyller min mamma 40! Och vi ska fira henne mera på kvällen. Nu ska jag åka till Elin och typ bara vara tror jag. Hoppas iallafall ni har haft det bra medans jag varit borta! Vi hörs kanke senare idag eller någon annan dag haha!
Ha det jättebra

KRAM <33

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla fina
Hoppas att ni mår jättebra
Idag har jag fått i skolan först och sedan åkte jag ner till folketshus och hade lite repitioner för hela helgen, för att i helgen är det dansuppvisning. Jag hade tänkt att vlogga hela helgen så på youtube kan ni även kolla: felicia Pettersson.
Jag är så taggad och det ska verkligen bli jätte kul att få umgås med personer som får mig att må superbra! Jag kommer säkert senare att göra ett inlägg om hela helgen!
Vad roligt att så många ville vara med i min tävling "månades blogg" ni får gjärna fortsätta att vara med i den!
Men nu måste jag snart gå och lägga mig för att vara pigg imorgon.
Så puss och godnatt

Kraam <33

Likes

Comments

Hej allesammans
Jag tänkte börja med en ny sak :)
Jag tänkte lotta ut 10 st bloggar och ge dom en shoutout här på min blogg varje månad. Så den första Juni utser jag vinnarna :)

Reglera
1: följ mig här på bloggen ❤️
2: komentera att du är med i kommentarsfältet under detta blogg inlägg ❤️

Hoppas att ko verkligen vill vara med och delta kram !

Likes

Comments

Hej
Hoppas att ni mår bra!
Den här veckan har hittills varit väldigt lugn,
Måndag tisdag och onsdag gick jag i skolan och sedan i förrgår slutade vi för veckan för att det var kristihimmelsfärd igår. Igår åkte jag tåg från Falun till Trollhättan sedan hämtade min moster mig och vi shoppade. det var väldigt mysigt, nu är jag hemma hos mormor och morfar och har precis vaknat. Idag ska vi kanske åka in till Lidköping men det får vi se. Och asså vädret är ju helt underbart just nu, eller vad tycker ni med 18grader, jag tycker det är toppen! Bilderna här uppe är 1: på mig i onsdags när vi fick "ledigt"
2: på tåget igår påväg från Falun
3: det är jag bakifrån som har en klänning på mig som jag provade när vi shoppade
4: det är jag min moster och min kusin igår kväll

Likes

Comments

Heej!
Hoppas verkligen att din dag har varit bra! Min dag har varit lite trög men väldigt skönt att jag slutade 13:40!!
Idag tänkte jag prata om lite åsikter som jag har angående smink. Jag tänker inte babbla på om att just den här produkten tycker jag haha om ni fattar, utan jag tänkte mer prata om smink i dagens samhälle.
Just nu i nuläget sminkar jag mig nästan varje dag, jag förstår att många antar i förväg att det handlar om att jag ska försöka se "snygg" ut, visst jag ska inte ljuga men det är mest för att jag faktiskt tycker det är kul att sminka mig, att det finns så otroligt mycket olika produkter man kan använda och att man kan uttrycka sig i sättet man sminkar sig eller expremintera med olika eyeliner vingar eller ögonskuggor. Jag vill verkligen att ni ska lixom fatta att alla inte sminkar sig för att se bättre ut utan att faktiskt många tycker det är kul. Jag tycker det är mysigt att gå upp ur sängen till sminkbordet på en vanlig skoldag och tända några ljus och sitta och sitta och sminka mig, mitt liv ska inte låta så perfekt som jag skriver det nu haha ofta blir det lite stressigt för jag sitter vid sminkbordet för länge haha
Vad tycker ni? Kommentera gärna

Kraaam <33

Likes

Comments

Heej
Här är lite bilder från helgen!

Likes

Comments

Godmorgon
Nu har jag vaknat och ligger i min säng och kollar på youtube. Nu är det ÄNTLIGEN helg vilket jag tycker är skönt! Veckan har varit väldigt lugn, vi har inte haft något prov och i torsdags var vi lediga hela dagen på grund av studiedag. Idag tror jag att jag inte ska göra något speciellt förutom ikväll då jag ska ut på resturang och äta. Vad ska ni göra under helgen? Hoppas iallafall att ni får en riktigt bra lördag!

Kraam <33

Likes

Comments