Header

Tjena!
Sitter för tillfället i ett grupprum på biblioteket hör på campus och försöker plugga till min första tenta nu på torsdag och en inlämning som ska in på fredag. Så det är lite mycket för mig nu haha!
Men var hemma i Mantorp i helgen och myste med mina föräldrar på fredagen och sedan gick jag ut med Isabelle på lördagen vilket var hur kul som helst!

På söndagen så låg jag mestadels i sängen och kollade på serier vilket var hur skönt som helst! Jag röstade även i kyrkovalet vilket jag tycker är extremt viktigt och hoppas alla av er gjorde desamma. Känner mig även ganska vuxen och har gjort en tjänst åt min kyrka för att de ska få de bättre!
Men nu ska vi försöka få nått gjort haha, vi får se hur det kommer gå..

Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Kom precis hem från att ha träffat mina föräldrar som varit på besök och hjälpt mig med att kolla in en lägenhet här i Jönköping. Dock så var den inte så jättebra tyvärr.. Jag får fortsätta att leta vidare helt enkelt.
Annars idag har jag varit i skolan för en drama lektion som alltid är lika spännande så läraren är hur rolig som helst! Sedan har jag varit på A6 och ätit och försökt plugga lite med 2 ifrån klassen, inte hur lätt som helst när alla är så pratglada haha! Men super mysigt hur som helst!

Likes

Comments

Hej hej!
Igår var det onsdag och då är den lokala studentklubben öppen här i Jönköping! Grädde på moset är att jag har fått chansen att jobba just där, bakom baren! Så himla kul! Så dagen igår spenderades med lite shopping och fixade även naglarna. En av mina nya vänner här nere har ett kit hemma så hon fixade dom. Så smidigt! Slippa gå till en salong och även att man kan prata med personen om allt omkring våra liv!
Sen direkt till "Akademin" som det heter med Jessica, en annan i klassen som gjorde sitt första pass. Super kul! Sen var resten av kvällen både fest och jobb. Hemma i sängs vid 04.00 ungefär och dags för lite sömn innan skolan började dagen efter. Dock så värt!
Kommer ett inlägg om idag också så fort jag skrivit klart de!


Puss!

Likes

Comments

Min sommar 2017 har varit en utav de bästa i hela mitt liv! Det började med att jag tog studenten från mitt gymnasie, vilket var 3 av mina bästa skolår. Några riktigt grymma klasskompisar som jag nu saknar rejält! Men det var ändå en stor befrielse att inte känna sig bunden till skolan längre! Sen visst det var inte på sommarlovet men jag har ju dansat bal också med en utav mina absolut bästa killkompisar! Den kvällen var så himla mysig och jötterolig! Så nervös som man var innan uppvisningen har jag nog aldrig varit innan haha!


Sedan kom tiden med jobb, jag jobbade dag och natt på Mcdonalds i valla och jag utvecklades inom min karriär vilket var jättekul! Jag jobbade nästintill hela juni och hälften av juli. Sen jobbade jag även i år på stadium sportscamp i Norrköping som handbollsledare vilket även de är jättekul! Jag klippte även av mig håret och lite fest på de också!


När augusti kom så åkte jag åter igen till Frankrike, Taize för att leva det enkla och underbara livet dom har där! Fortfarande något av de bästa ställena jag besökt och upplevt. Om ni inte har varit där, måste ni åka dit! Sen har jag även provat på att äta sniglar för första gången, vilket faktiskt var helt okej gott haha!

I slutet av augusti kom ett besked som jag väntat halva sommaren. Att jag blev antagen till utbildningen jag sökt!! Att jag skulle bli universitetsstudent i Jönköping!! Jag blev både glad och fick lite panik då jag kom in som reserv så började jag skolan veckan efter på måndag. Jag var tvungen att hitta boende fort som tusan och hitta alla böcker jag behövde till första kursen och börja läsa dom också! Alla andra hade ju redan läst nästintill alla böcker redan så det var bara att sätta fart!

Insparken på JU var också super rolig! Människorna i min grupp var toppen och faddrarna helt otroliga! Men nu är det över och skolarbetet är igång.

Så detta var en sammanfattningen om min sommar vilket som sagt är en utav mina bästa somrar! Nu kör vi plugg, träning och vänner i Jönköping. Ett nytt kapitel i mitt liv är igång.

Ha det bäst!

Puss!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Har länge funderat på detta. Om man ska börja blogga igen? Ny stad, ny vardag, nytt plugg! Tycker att de vore jättekul att börja blogga igen nu när jag inte är så kreativ i min vardag längre då jag lämnat gymnasiet och fotolinjen. Men har börjat ett helt nytt kapitel i mitt liv. Har flyttat ner till JÖNKÖPING för att börja plugga till lärare! Är supertaggad inför mina nästa 4 år här nere.

Så jag tänker såhär, jag ska fixa en sammanfattning av sommaren och sen bara köra på med vardagsupdates i mitt glamorösa studentliv! Kanske försöka fixa ihop det sista jag snackade om här på bloggen också, något år försent haha.

Om ni kommer på något roligt som ni vill höra om eller något jag ska göra så är det bara att kommentera!

Puss!

Likes

Comments

Hej hej! Sitter just nu på tåget på väg till skolan. Idag har jag bara en lektion sen slutar jag vid 11. Superskönt! Men det blir att åka hem och packa klart det sista till helgen. Jag åker nämligen på en utbildning Fredag till Söndag. Det ska bli kul!

Men nu pratar vi lite om rubriken! Jag har en jätterolig grej som snart kommer upp på bloggen. Så fort jag blir klar bara haha! Är så taggad inför detta för har aldrig gjort något sådant innan!

Ni får ha en superbra fredag nu så hörs vi senare!

Likes

Comments

Hej!

Under tiden jag hade en paus har jag tänkt ganska mycket på vad jag skulle vilja göra med bloggen. Jag har funderat på om jag ska inrikta mig på något speciellt ämne eller om jag bara ska köra som jag gjort innan. Berätta lite vad jag har gjort under dagen och sen kanske visa lite foton som jag tagit eller skolarbeten osv. Men jag har även tänkt om jag ska börja göra lite videos som jag kan lägga upp. Typ som challenges eller hur jag gör mitt smink eller min morgonrutin typ. Men det är ju om ni skulle vilja se sånt i sånna fall! Jag gillar ju att filma och hålla på med klippning osv så det skulle ju vara väldigt roligt! Men som sagt ni måste hjälpa mig!

Likes

Comments

Jag säger ett nytt hej! Jag har ju inte bloggat på jääättelänge vilket beror på att jag inte har haft någon lust att blogga den tiden. Jag är chockad över hur avslappnad jag har varit denna tid för jag inte har haft någon press på mig att skriva 1-3 inlägg per dag eller stressen över att komma på nya idéer eller göra saker att blogga om.

Jag vill blogga, jag vill försöka göra detta på ett bra sätt utan att känna mig tvingad att uppdatera utan att jag skriver när jag har tid eller nått roligt att berätta. Anledningen till att jag bloggar är ju att jag ska kunna kolla tillbaka på vad jag har gjort osv.

Men nu ska jag börja på nytt iallafall!

(Skrivet på mobilen)

Likes

Comments

Instagram@idafeelicia