Header

Hej hej! Sitter just nu på tåget på väg till skolan. Idag har jag bara en lektion sen slutar jag vid 11. Superskönt! Men det blir att åka hem och packa klart det sista till helgen. Jag åker nämligen på en utbildning Fredag till Söndag. Det ska bli kul!

Men nu pratar vi lite om rubriken! Jag har en jätterolig grej som snart kommer upp på bloggen. Så fort jag blir klar bara haha! Är så taggad inför detta för har aldrig gjort något sådant innan!

Ni får ha en superbra fredag nu så hörs vi senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Under tiden jag hade en paus har jag tänkt ganska mycket på vad jag skulle vilja göra med bloggen. Jag har funderat på om jag ska inrikta mig på något speciellt ämne eller om jag bara ska köra som jag gjort innan. Berätta lite vad jag har gjort under dagen och sen kanske visa lite foton som jag tagit eller skolarbeten osv. Men jag har även tänkt om jag ska börja göra lite videos som jag kan lägga upp. Typ som challenges eller hur jag gör mitt smink eller min morgonrutin typ. Men det är ju om ni skulle vilja se sånt i sånna fall! Jag gillar ju att filma och hålla på med klippning osv så det skulle ju vara väldigt roligt! Men som sagt ni måste hjälpa mig!

Likes

Comments

Jag säger ett nytt hej! Jag har ju inte bloggat på jääättelänge vilket beror på att jag inte har haft någon lust att blogga den tiden. Jag är chockad över hur avslappnad jag har varit denna tid för jag inte har haft någon press på mig att skriva 1-3 inlägg per dag eller stressen över att komma på nya idéer eller göra saker att blogga om.

Jag vill blogga, jag vill försöka göra detta på ett bra sätt utan att känna mig tvingad att uppdatera utan att jag skriver när jag har tid eller nått roligt att berätta. Anledningen till att jag bloggar är ju att jag ska kunna kolla tillbaka på vad jag har gjort osv.

Men nu ska jag börja på nytt iallafall!

(Skrivet på mobilen)

Likes

Comments

Natalie och Lollo drog med mig till Lagunen vid 12 för att bada, mitt första dopp iår.. De är nästan illa faktiskt haha! Men nu är vi påväg till Motala för att sätta oss ner och äta lite och prata.

Annars har de senaste dagarna varit fyllda av jobb, städning och avslappning. Det är ju inte långt kvar tills skolan börjar igen. Uppdaterar mer imorgon eller ikväll så vi hörs då!

Likes

Comments

​Lite bilder från Göteborg under våran shoppingdag! Vi hittade en jättemysig resturang som vi åt på. Sen så shoppade vi lite till. Jag spenderade alldeles för mycket pengar haha.. Men är riktigt nöjd med alla köp ändå! Hittade någon sci-fi butik som dom hade massor utav Harry Potter saker och jag ville köpa allt ihop! Var tvungen att ta kort på stavarna men tror inte man fick hehe.. Ajdå!

 Nu måste jag göra mig iordning, ska träffa en kompis snart men allt jag köpt kommer upp om någon dag. Ni får ha det bäst så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Pappa kom hem i torsdag med dessa som jag beställt. Båda luktar så gott! Men den gröna är helt klart favoriten!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i Göteborg och ska börja fixa mig inför dagen. Vi kom hit igår runt 20 så vi lämnade våra väskor på hotellet och gick ut och åt på en mysig resturang på Linnégatan, La Sombrita. Men idag nalkas det shopping hela dagen och sen vidare upp mot Smögen senare idag.

Inte de bästa bilderna men aja, dags att börja sminka sig! 

Hotellfrukosten

Likes

Comments

Hejsan, har inte hunnit blogga då jag haft ganska mycket med Bråvalla och sen direkt efter åka till Sportscamp för en veckas jobb. Kom hem vid fyra på morgonen efter sista dagen på festivalen och skulle upp vid 6 för att börja fixa inför att åka till Norrköping för jobb hehe.. Har inte fått så mycket sömn om man säger så. Här blir det även sena kvällar och tidiga morgnar så får sova när jag kommer hem på lördag.

Lägger upp alla bilder när jag kommer åt en dator men här är några så länge

Likes

Comments

Hej allihopa! Kom hem ifrån Taize i söndags och har bara chillat och umgåtts med sköna människor sen dess. Men nu sitter jag i Norrköping på fältet utanför bråvallas portar! Är så taggad inför alla grymma artister och jag vet att det kommer bli underbart som alla andra år!
Skriver ikväll tror jag och då kommer de komma upp lite bilder från dagen!

Likes

Comments

Instagram@idafeelicia