Header

Hej!

Sitter för tillfället på skolan och väntar på att ha en föreläsning i våran nya kurs som vi började med nu i måndags. Vetenskapliga perspektiv och metoder, en intressant och svår kurs vad jag hört haha!

Förra veckan var det hemtentan som var fokus. Att skriva klart och lämna in vilket tog ett tag och var fett svårt. Men jag klarade, den blev inlämnad i tid och nu väntar jag på rättning. Hoppas verkligen jag har klarat det! Skulle vara superskönt att kunna lägga första kursen åt sidan nu när man påbörjat en ny!.

Men men, nu till en roligare sak. För igår var jag på en halloween-sittning. Vilket var hur kul som helst och alla var så coola och fina i sina dräkter. Efter sittningen var det mellanfest och sen aka resten av kvällen. Jag Jessica och Daniella var de som hängde ihop igår. Tyvärr fastande inte Daniella på någon bild.. Men men, jag var utklädd till en mimare/clown haha och Jessica, snubben i SAW och Daniella körde på ihopsydd mun. Tyckte alla 3 var fett snygga!

De var allt för nu, uppdaterar imorgon eller senare idag angående vad som händer i helgen.

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Som ni ser på rubriken så är den här videon som jag tjatat om en vlogg från när jag åkte till Ullared med mina 2 vänner. Ni har hört så mycket om den här nu så tänker bara länka den här under och hoppas ni kommer gilla den!

(Ber om ursäkt för kvalitén men de har blivit något fel som jag inte riktigt har hittat tyvärr)

Puss!

Likes

Comments

Hej!

Nu äntligen känner jag att jag har tid att skriva ett nytt inlägg! Som jag sa för ungefär 3 veckor sen så har jag haft praktik i en 5:a. Jag har haft så kul och lärt mig så mycket under min praktik och är bara ännu mer taggad för att plugga nu! Barnen var supermysiga och så roliga! Kommer sakna dom något rejält faktiskt! Jag har under min praktik haft några egna lektioner då de är jag som har planerat och utfört med hjälp utav mina fantastiska handledare! De har hjälpt mig så mycket och visat mig både positiva och negativa (problematiska) sidor som kan finnas inom yrket vilket jag finner jättenyttigt!

Men nu till en helt annan sak. Jag har äntligen redigerat klart min lilla video från 1 år tillbaka och ska ladda upp den nu i helgen! Jag är ganska nöjd med redigering och klippen men har nu jobbat i Imovie vilket jag inte finner så kul eller så bra som det kunde blivit med något annat program då vissa saker inte finns eller jag bara inte fattat...

Men som sagt håll utkik efter en video i helgen som jag längtat efter att få släppa!

(Bild från videon)

Puss

Likes

Comments

Hej hej!
Har inte hunnit skriva något inlägg tyvärr förens nu då jag har haft en tenta och en inlämningsuppgift med seminarie denna vecka. Men nu är allt skolarbete klart för ett tag då jag går ut på min praktik nu på måndag i 3 veckor. Wiho!
Så denna helg har jag bara chillat för att lugna ner mig från denna vecka så jag är utvilad och redo inför måndagen som kommer!
Med min praktik betyder det att jag inte kommer kunna vara så aktiv under denna tid heller, inte så mycket att skriva om heller för den delen. Men kommer något inlägg då och då i alla fall!
But for now, ha de bäst!
Puss!

Likes

Comments

Tjena!
Sitter för tillfället i ett grupprum på biblioteket hör på campus och försöker plugga till min första tenta nu på torsdag och en inlämning som ska in på fredag. Så det är lite mycket för mig nu haha!
Men var hemma i Mantorp i helgen och myste med mina föräldrar på fredagen och sedan gick jag ut med Isabelle på lördagen vilket var hur kul som helst!

På söndagen så låg jag mestadels i sängen och kollade på serier vilket var hur skönt som helst! Jag röstade även i kyrkovalet vilket jag tycker är extremt viktigt och hoppas alla av er gjorde desamma. Känner mig även ganska vuxen och har gjort en tjänst åt min kyrka för att de ska få de bättre!
Men nu ska vi försöka få nått gjort haha, vi får se hur det kommer gå..

Puss!

Likes

Comments

Hej!
Kom precis hem från att ha träffat mina föräldrar som varit på besök och hjälpt mig med att kolla in en lägenhet här i Jönköping. Dock så var den inte så jättebra tyvärr.. Jag får fortsätta att leta vidare helt enkelt.
Annars idag har jag varit i skolan för en drama lektion som alltid är lika spännande så läraren är hur rolig som helst! Sedan har jag varit på A6 och ätit och försökt plugga lite med 2 ifrån klassen, inte hur lätt som helst när alla är så pratglada haha! Men super mysigt hur som helst!

Likes

Comments

Hej hej!
Igår var det onsdag och då är den lokala studentklubben öppen här i Jönköping! Grädde på moset är att jag har fått chansen att jobba just där, bakom baren! Så himla kul! Så dagen igår spenderades med lite shopping och fixade även naglarna. En av mina nya vänner här nere har ett kit hemma så hon fixade dom. Så smidigt! Slippa gå till en salong och även att man kan prata med personen om allt omkring våra liv!
Sen direkt till "Akademin" som det heter med Jessica, en annan i klassen som gjorde sitt första pass. Super kul! Sen var resten av kvällen både fest och jobb. Hemma i sängs vid 04.00 ungefär och dags för lite sömn innan skolan började dagen efter. Dock så värt!
Kommer ett inlägg om idag också så fort jag skrivit klart de!


Puss!

Likes

Comments

Min sommar 2017 har varit en utav de bästa i hela mitt liv! Det började med att jag tog studenten från mitt gymnasie, vilket var 3 av mina bästa skolår. Några riktigt grymma klasskompisar som jag nu saknar rejält! Men det var ändå en stor befrielse att inte känna sig bunden till skolan längre! Sen visst det var inte på sommarlovet men jag har ju dansat bal också med en utav mina absolut bästa killkompisar! Den kvällen var så himla mysig och jötterolig! Så nervös som man var innan uppvisningen har jag nog aldrig varit innan haha!


Sedan kom tiden med jobb, jag jobbade dag och natt på Mcdonalds i valla och jag utvecklades inom min karriär vilket var jättekul! Jag jobbade nästintill hela juni och hälften av juli. Sen jobbade jag även i år på stadium sportscamp i Norrköping som handbollsledare vilket även de är jättekul! Jag klippte även av mig håret och lite fest på de också!


När augusti kom så åkte jag åter igen till Frankrike, Taize för att leva det enkla och underbara livet dom har där! Fortfarande något av de bästa ställena jag besökt och upplevt. Om ni inte har varit där, måste ni åka dit! Sen har jag även provat på att äta sniglar för första gången, vilket faktiskt var helt okej gott haha!

I slutet av augusti kom ett besked som jag väntat halva sommaren. Att jag blev antagen till utbildningen jag sökt!! Att jag skulle bli universitetsstudent i Jönköping!! Jag blev både glad och fick lite panik då jag kom in som reserv så började jag skolan veckan efter på måndag. Jag var tvungen att hitta boende fort som tusan och hitta alla böcker jag behövde till första kursen och börja läsa dom också! Alla andra hade ju redan läst nästintill alla böcker redan så det var bara att sätta fart!

Insparken på JU var också super rolig! Människorna i min grupp var toppen och faddrarna helt otroliga! Men nu är det över och skolarbetet är igång.

Så detta var en sammanfattningen om min sommar vilket som sagt är en utav mina bästa somrar! Nu kör vi plugg, träning och vänner i Jönköping. Ett nytt kapitel i mitt liv är igång.

Ha det bäst!

Puss!

Likes

Comments

Instagram@idafeelicia