Header

Äntligen vänder allt 😀 Mår alltmänt mycket bättre,  är mer med vänner och umgås även med familjen . Hade mitt avslutningsmöte idag och vi tog upp allt som hade ändrats . Att små saker kan bli så stort . Att dels tänka efter en extra gång kan leda till att man gör de hela tiden. Har fått så mycke bättre kontakt med mamma sen vi började där och jag även hjälpte till med att dels inte bli arg för småsaker. Förut hade jag ingen kontroll på mitt humör  vilket alla i min närhet utsattes för och de gör mig ledsen.
Även skolan går bra har slått mitt rekord med 97% närvaro och har fått godkänt i 4 betyg . Nu går jag till skolan och stannar hela dagarna som de är bestämt .

Tack till alla som hjälpt mig framåt♡

Lite bilder från de nya året ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var på möte imorse. de gick ju ganska bra ändå.  tycker JAG iallafall . sen gick jag och köpte mina Favvo lösögonfransar ^.^ sen en tur till solariet innan jag åkte till farfar och käkade och gick ut och gick och busade med min lilla Bonnie.
Och nu har jag åkt till min mormor och medans jimmy hjälpte till att bära kylen gick jag och plockade kvällens ägg xD ^.^ imorn blire jobb osv . natti natti

Likes

Comments

​här kommer en låt från när jag va väldigt liten , vilket var min favvo låt då. :)

​KOLLA BARA PÅ DEN SÖTA LILLA FILUREN ^_^

Likes

Comments

dags för möte nu och göra en addis sen blire mot donken :)

Likes

Comments