Äääntligen hemma,
Hade mitt allra sista fysikprov på gymnasiet idag, hela mellan 13.30-17.30. Sjukt jobbigt men också riktigt skönt att det är över. Så även om det kanske inte gick som jag ville så är jag asglad!!

Direkt efter provet mötte jag iallafall upp mamma och satte oss först på espresso house innan vi gick in i några (två egentligen) affärer. Prova lite byxor på Åhléns, och sen kollade på väska och skor. Blev inget inköp men däremot nu när jag kom hem beställde jag ett par skor som jag ska gömma i garderoben tills våren kommer! Som jag ser (och sett) fram emot att använda dem.

Nu ska jag träna iallafall, hoppas ni haft en bra dag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Imorgon har jag prov men får verkligen inget gjort här hemma, som alla andra dagar. Detta även om jag jobbar som bäst under press/stress.

Ska försöka lite till, men ser sen fram emot att bara få sova. Hoppas ni haft en bra dag,


By Marlene Birger crossbody bag finns hääär

Likes

Comments

Jag har gått de senaste dagarna och grubblat lite på vad jag vill göra av detta år, och uppnå i nån form för att må så bra som möjligt och få ut så mycket som möjligt. Så jag bestämde mig till slut för att göra en liten lista och dela med mig ut av den här, så här är den.

Våga inte förknippa med nyårslöften heller. Det här är inga löften utan något jag vill sträva efter, kanske främst nu i vår.

1. Träffa nya människor: För att det är så jävla kul att lära känna nytt folk.

2. Komma igång med trampolinen till SM i sommar: Det jag behöver nu är att fortsätta med styrka och öka med konditionsträningen, och inte varken överanstränga eller ramla på vä arm, innan jag kan börja hoppa trampolin & dmt igen. Jag ska satsa på att hinna komma igång och till någon viss del toppa till SM i juli, men jag vet att det kanske inte kommer kunna gå. Men jag vill och hoppas iallafall.

3. Ordning och reda: Jag MÅSTE sluta vara den som slänger alla kläder på en stol och som inte bäddar sängen eller håller ordning på mina saker. Vill inte längre. Det här går i perioder, då högarna i rummet långsamt blir bara större och större innan jag städar det kliniskt rent. Och så håller det på om o om igen, så nu behöver jag BALANS.

4. Hitta eller finna vad jag vill göra efter studenten: Jag vet att det kommer lösa sig men vill ändå ha en plan relativt snart ändå.

5. Inte bry dig om saker som inte är värda tid: Lägga ner rätt energi och tid på rätt saker och personer.

6. Tänka mer positivt: För att göra vardagen så mycket lättare, enbart.

7. Bli klar med mina videos från Indonesien: Har publicerat 1/cirka4-5 och vill gärna bli klar med dessa åtminstone innan sommaren. Har tankar och idéer över hur videosarna ska utformas, och påbörjat på kanske två av dem men det tar sån lång tid för mig. Så det vill jag rappa på med, samt lära mig mer kring. Vill börja använda Sony vegas redigeringsprogram ännu mer – men vågar knapp pga har inte lärt mig programmet helt ännu. Så det ska jag lära mig använda också. Min första video från vecka 1 kan ni iallafall se HÄR :))

8. Bygga upp nån slags bas-garderob till våren: Låter ju lite klyschigt, men måste sluta stå varje morgon och få halvt-ångest varje gång för att man inte riktigt vet vad man ska ha på sig. Jag vill i alla fall införskaffa mig nya kvalitets t-shirtar, linnen osv i basfärgerna, sen nya blåa jeans och nya skor. Hamnar väldigt lätt i samma banor när det kommer till kläder, för där kan jag känna mig trygg i nån månad eller så innan jag hittar nå nytt jag känner mig bra i.

9. Skaffa jobb och spara pengar: Jag vill gärna ha ett jobb (jobbar som ledare osv men ett s.k. riktigt jobb) och suktat efter det på riktigt sedan tidigt i höstas, men sen hann jag bryta lite ben i armen innan jag fyllde 18 så nu går det inte riktigt. Finns inga jobb direkt för mig nu när jag inte kan använda handen normalt heller, och det kommer nog tyvärr dröja ytterligare 2-3 månader ändå. Vill iallafall ha en större inkomt att både spendera med men framförallt för att spara med.

10. Håll ut i skolan: Snart snart studenten, men innan dess så ska jag lägga mycket tid på de sista uppgifterna i ämnena som vi har nu på vårterminen.


Likes

Comments

Sneakers från Michael Kors, finns att köpa på Rådhuset Uppsala. / Vit stickad tröja från Samsóe & Samsoe, finns att köpa på samsoe.com eller utvalda Åhlens. 

 

Vill vill vill ha till våren. Och vill ha våren typ exakt nu på en gång. Kikat på dessa, inte bara en gång utan flera, men har behövt prioritera andra saker penga-mässigt. Men senare i vår ( pls till att skorna finns kvar då bara!! )

Likes

Comments

Heldag i hallen idag!! Först som tränare mellan 12-15, och sedan satt jag och Clara å pratade, åt mat och halv-plugga, innan jag haka på min egen grupp vid 16.30. Körde lite dmt-kondition, vilket var askul. Får egentligen varken hoppa trampolin eller dmt men gjorde bara några få hopp så borde vara bra ändå. Kul var det iallafall, delvis att faktiskt känna på redskapen lite (inte ens vart på en dmt sen oktober ju), men också att träna samtidigt som min egen grupp.

Brukar ju för det mesta träna själv nu, pga att då kan jag själv bestämma när. Så blir oftast på förmiddagar eller direkt efter skolan! Lite förståeligt kanske då jag ändå inte får köra nå mer än ben-bål-axel styrka och (numera även) kondition.

Härlig söndag har det varit iallafall!! Nu ska jag duscha, äta middag och försökaaa plugga! Kommer gå sådär,

Likes

Comments

Lördag kväll här hemma. Suttit och pratat med min bror (som för den delen inte längre bor hemma) en stund nu på kvällen på middag (och flög lite drönare). Främst då han och hans flickvän har gjort slut efter ett förhållande på nästan tre år. Väldigt tråkigt ändå, men det tillhör väll antar jag.

För, jag menar, vem blir tillsammans med den som man ev ska gifta och bilda familj med, när man är 19/20 år egentligen? Även om man önskar att det vore så. På ett sätt anser jag att det är helt sjukt, men man har ju den hära romantiserande bilden om lyckliga i alla sina dagar. Och jag älskar den helt och hållet, men det är lite sjukt ändå. För vissa funkar det ju, men för andra inte. Oftast svårt att avgöra tidigt antar jag.

För relationer bildas, OCH tar ibland slut. Oavsett om detta är vänskaps eller kärleksrelationer. Det får man bara lära sig att acceptera, även om man inte vill.Till slut är det alltid så antar jag,

Att nånting dör om man lämnar,

Och nåt annat om man stannar kvar.


Likes

Comments

Fredag och därmed heeelg!! Hade bara en lektion idag mellan 15.30 och 16.50 så på förmiddagen åkte jag faktiskt och tränade. Körde både kondition och grundstryka med ashög musik i hallen, så var ett bra pass ändå. Annars ovan att träna såhär på fredagar!! Fick dock satans bråttom när jag skulle hem, för att hinna duscha och sen åka tillbaks in till uppsala för engelskan. Vem förutom jag kan vara ledig halva dan och ändå komma några minut försent?

Nu blir det tacos iallafall, så hadee en sån bra fredagskväll

Likes

Comments

 

Gipsfri. Äntligen.

Ska inte hurra fööör mycket pga benen har inte ens läkt klart; och jag ska ha en skena (som gipset) i minst en månad till; men det är åtminstone inte gjort av plast OCH går att ta av. Så, äntligen, något. Tre hela månader har jag haft gips på handleden/armen. Så less. Vill bara att det ska läka, typ nu men helst igår!! 

Blev att vara på sjukhuset hela förmiddagen. Röntgen vid 8.30, och sen både läkare och arbetsterapeut. Gick på eftermiddagslektionen iallafall i skolan, och sitter nu bara hemma, har ont och är trött. Halv-pluggar och lyssnar på Lauvs playlist "I met you when I was 18", rekommenderar starkt. Bra dag trots allt, och hoppas att ni hade en likaså minst. Ha det bra, 

Kappa från STOCKH LM, tröja champion, kjol Samsoe & Samsoe och väska Marlene Birger

Likes

Comments

 

do you ever realize how badly you're going to miss a moment while you're living it? like wow, these are the good days. i am here and i am happy and i feel alive.

now close your eyes, and please understand that you're still young, and the universe is endless, and that you will have plenty of these moments. if you just let yourself.

One moment,

Cypern sommar 2017

Likes

Comments

Instagram @feliciaottosson