Torsdag; blev hämtad kring 8.00 av mamma för att få skjuts hem till henne för att umgås med bästa Loke, vi lekte, vilade, lekte mer och sen gick vi en lång promenad på över en timme och de kändes faktiskt i rumpan dagen därpå eftersom de är lite backar och man har barnvagnen så blir lite tyngre. Sen blev de hemgång och se greys på tv.

Fredag; felix ringde och väckte mig och så gick vi till Thaigarden för buffé till lunch, blev bjuden av världens bästa. Sen var de bara springa in på systembolaget för att köpa en present till Viktor och lite alkohol till sig själv efter de fixa sig och vidare för födelsedags firande hos Fanny och Viktor, blev även utgång på Kalles och pizza på Ronjas med kusinen som även sov över så jag slapp sova själv när Felix var i långträsk ! De var sjukt trevligt fast man inte kände så många men kvällen gick lite för fort.

Lördag; kalas hos mina kusiners pappa på dan sen hem för att fixa mig eftersom jag Moa och Kabbe skulle käka goo middag på Olearys. Blev lite sent men jag for hem och då kom Lina och Amanda med morötter och dipp så vi snackade väldigt mycket och såg film sjukt trevligt.

HAR ÄVEN HUNNIT BOKA BILJETTER TILL VRÄNNBOLLSYRAN OCH DET KOMMET BLI MAGISKT, längtar!

  • 5 readers

Likes

Comments

Blev en tidig helg för mig eftersom jag inte har nå pass förrän på söndag.
Det blev lite mer än de i tidigare inlägget en sväng på stan med Moa fyndade en tröja och trosor på rea och sen fikade vi innan promenaden som jag gick själv ist. Även hunnit gö de viktigaste och som är att se greys så nu blir de sova så jag orkar upp och va barnvakt åt brorsbarnet som har feber. Gonatt

  • 7 readers

Likes

Comments

Igår: jobbade natt och slutade 08.00 så gick direkt till frisören för att sätta i hårförlängningen sen hem och sova. Råkade dock sova lite länge men sånt är livet efter det så gick jag å handlade till lasagne så middagen var klar när Felix kom hem från jobbet.
Kaffe och fika hos svärmor innan promenad med Amanda och Moa.

Idag: har jobbar 7-12, riktigt skönt pass. Just nu är jag hos Rebecka och dricker kaffe, sen blir de hem och steka korv och koka makaroner enkelt men gott!

  • 7 readers

Likes

Comments

Rubriken stämmer väl inte riktigt men hat varit hos frisören och fixat håret, är så sjukt nöjd har verkligen den bästa frisören i stan!

  • 6 readers

Likes

Comments

Mitt liv sen sist har bestått av ledighet och serier, för tillfället ser jag grey's anatomy. Sjukt besatt!! Lite bilder sen sist kommer nu

  • 8 readers

Likes

Comments

Idag har jag städat hela lägenheten och tvättat. Har även sett lite skotercross och efter de blev det hemma gjorda chili cheese med kabbe 🙌🏻

  • 11 readers

Likes

Comments

Senaste tiden i bilder, nyår i kåbban och alla festhelger. Inte varit så duktig på att blogga som ni kanske sett men här är det jag missat'

  • 13 readers

Likes

Comments

  • 10 readers

Likes

Comments

Som sagt julmys på jobbet, lucia på morgonen och julfilm på eftermiddag!

  • 12 readers

Likes

Comments

Då var både helgen i stockholm över och den lediga måndagen som var riktigt skönt med tanke på att vi kom hem halv 1 på natten!
Helgen har varit super mysig fredag så kom vi väldigt sent så vi checkade in på hotellet och gick direkt och åt middag, blev en go köttbit med pommes och pepparsås, sjuktgott.
Lördag så for jag, älsklingen, brorsan och hans tjej till Mall of Scandinavia och shoppade lite julklappar, gick ett ex antal timmar så vi var tvungen ge killarna en belöning vilket slutade med en öl och varmachips på Olearys. Efter det åkte vi in till Centralen och käka bästa lunchen på resan och det var på pizzahut, älskar verkligen deras pizzor!! Hann även med att bada i badkaret på hotellet och se OC vilket va sjukt skönt sen bara fixa sig och vidare mot gamla stan för spökvandring och även då en go köttmiddag med en god drink!

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, idag är det lucia mys så tror det kommer vara en slapp dag. Man kan iallafall hoppas!!

  • 11 readers

Likes

Comments