Allt gick som planerat och papprena är påskrivna. till våran flyttar vi i hus och ingen är lyckligare än oss! Här kommer lite bilder (inte på alla rum dock)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om allt går som planerat så blir vi husägare till våren!

Likes

Comments

Hej igen, haft liten paus från detta ställe. Nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men har inte gjort så mycket under sommarn så inte haft så mycket å skriva om.

Fick semester i måndags startade den i Lycksele på Motorveckan, sen hem torsdag då var det pdol men det blev bara en dag där eftersom Felix råkade träffa en idiot och åkte på sjukhuset, låg där i 6h och tog 10minuter att sy, lagomt less..
Nu är jag tillbaka på jobbet och tröttare än någonsin haha, hört att man brukar bli utvilad av semester men kan inte riktigt hålla med om det...

Bilder kommer nedanför som får visa vad som hänt sista veckan och Pite Watercross.

Likes

Comments

Utomlands-Tjejfest-Yran-Överraskningsfest och krock-Midsommar-Båtköp-Stadsfesten-Båtmys

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen till sista arbetspasset innan helg, skön arbetsdag framför mig 7.15-14 och som ett plus är jag på bästa arbetsplatsen, Dagligverksamhet. Efter jobb blir det en sväng på stan för att inhandla lite till resan som tex solskyddsfaktor.
Kommer nog bli en lugn helg, imorgon Ikea i Umeå med hjältat, kusin Sofie och hennes pojkvän Joel sen cruising på kvällen. Trevlig helg.

Likes

Comments

Nu har redan en härlig påskhelg swishat förbi, och de är jobb igen.
Som tur är så har man ledig helg igen snart och denna helg ska spenderas i Piteå med lite avskedsfestligheter och AW på statt. Vi ska säga hejdå åt Kabita på lördag eller egentligen nästa torsdag men ska ha en sista fest tillsammans i helgen, kommer bli tomt utan henne men som tur är så kommer hon tillbaka.

Igår: Grillat hos mor och far till middag som lillebror lagat och sen spontan bokade jag och felix bowling tillsammans med min bror hans tjej, Sofie och Joel (kusin och hennes kille). Sjukt mysigt och lillebror vann...

Likes

Comments

Varit på stan och lunchat med mamma svärmor och lillebror, riktigt mysigt! Gick även en sväng och köpte ny outfit åt lillebror!

Likes

Comments

Veckan har bestått av mer intro inom pers ass och nu äntligen en ledig dag. Jag och amanda åkte ut till Nybyn och hälsade på Lina och alla djur sen lunch på Thaigarden och efter det en sväng på stan för lite shopping, blev bara tre bh:ar, alkohol och massa mat inför påsk helgen som ska spenderas i Långträsk med släkt och vänner, ska bli otroligt skönt att äntligen vara ledig tre dagar, det var länge sen sist!

Likes

Comments

Ännu en jobb helg framför mig och denna är längre än vanligt, 13timmars både lördag och söndag! Men är så glad att jag fått denna tjänst så det gör inte så mycket!

Nyss varit på Thai garden med Moa, ätit en nudelsoppa nu blir det greys och lite gotta med mig själv eftersom Felix är i stugan med min familj.

Likes

Comments