Imorgon ska jag på mitt första möte angående min fasta tjänst, första långa mötet mellan 8-16 känns helt sjukt men så otroligt bra. Hamnar på poolanställning så kommer fortsätta som vikarie men fasta pengar varje månad, känns som att de kommer passa mig sjukt bra med tanke på att jag tycker om att vara vikarie och fara runt på olika ställen och ni får jag fortsätta med det men alltid ha jobb och slippa oroa mig om att jag inte får pengar en månad, jag kommer få betalt semester och allt känns bara otroligt bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra helgen var min lillebror med i en skoter krasch i Kalix.. Stappade och fick skotern över sig åkte ambulans in till Sunderby sjukhus och stannade där några nätter.. obehagligt, fick bilder och skrev med mamma men kändes som en evighet innan man fick veta vad det var, slutade med att han hade hjärnskakning, sönderbiten tunga, kotkompression och sprickor i kotorna... Om man får säga så lite tur i oturen kunde ha gått mycket värre.. nu mår han bra går på starka mediciner och ska vara lugn i 8-10veckor innan han får börja röra sig helt, men han ska tillbaka till skotern om de funkar har han sagt så blir väl watercross i sommar då... :)

Likes

Comments

• Vin kväll hos Moa (1bild)
• Hotell i skellefteå som present till älsklingen, även efter med kusin Sofie och Joel hos deras kompisar (4bilder)
• Hotell i umeå som present till Moa och middag på Pinchos sen utgång (3bilder)
• Födelsedags fest för Felix med massa vänner uppe i relaxen med bastu fest och sen utgång på Olles (2bilder)
• Felix riktiga fördelsedag spenderades på fingerman där grillade vi och åt älgskav i pitabröd, sen hem till hans mamma för då kom hans kusiner och skulle fika och gratta han (1bild)

Likes

Comments

Arbetsveckan har börjar efter en magisk helg i Långträsk tillsammans med dom bästa.
Blev vin, skoterkörning, sång i grillkåtan och massa mys vid brasan ute på tjärn. synd man inte har lov så man hade kunnat stanna några dagar till utan det var bara he sig hem för en vecka full med jobb.

Likes

Comments

Har hunnit boka resa i November till Kap Verde tillsammans med älsklingen och hans familj. Kommer bli magiskt, längtar!!

Likes

Comments

• Kåbdalis Hill X
• Alla hjärtans dag
• Piteå Hill X
• Födelsedagsfest för Tobbe
• Barnvakt åt Moas syskon barn

Likes

Comments

Torsdag; blev hämtad kring 8.00 av mamma för att få skjuts hem till henne för att umgås med bästa Loke, vi lekte, vilade, lekte mer och sen gick vi en lång promenad på över en timme och de kändes faktiskt i rumpan dagen därpå eftersom de är lite backar och man har barnvagnen så blir lite tyngre. Sen blev de hemgång och se greys på tv.

Fredag; felix ringde och väckte mig och så gick vi till Thaigarden för buffé till lunch, blev bjuden av världens bästa. Sen var de bara springa in på systembolaget för att köpa en present till Viktor och lite alkohol till sig själv efter de fixa sig och vidare för födelsedags firande hos Fanny och Viktor, blev även utgång på Kalles och pizza på Ronjas med kusinen som även sov över så jag slapp sova själv när Felix var i långträsk ! De var sjukt trevligt fast man inte kände så många men kvällen gick lite för fort.

Lördag; kalas hos mina kusiners pappa på dan sen hem för att fixa mig eftersom jag Moa och Kabbe skulle käka goo middag på Olearys. Blev lite sent men jag for hem och då kom Lina och Amanda med morötter och dipp så vi snackade väldigt mycket och såg film sjukt trevligt.

HAR ÄVEN HUNNIT BOKA BILJETTER TILL VRÄNNBOLLSYRAN OCH DET KOMMET BLI MAGISKT, längtar!

Likes

Comments

Blev en tidig helg för mig eftersom jag inte har nå pass förrän på söndag.
Det blev lite mer än de i tidigare inlägget en sväng på stan med Moa fyndade en tröja och trosor på rea och sen fikade vi innan promenaden som jag gick själv ist. Även hunnit gö de viktigaste och som är att se greys så nu blir de sova så jag orkar upp och va barnvakt åt brorsbarnet som har feber. Gonatt

Likes

Comments

Igår: jobbade natt och slutade 08.00 så gick direkt till frisören för att sätta i hårförlängningen sen hem och sova. Råkade dock sova lite länge men sånt är livet efter det så gick jag å handlade till lasagne så middagen var klar när Felix kom hem från jobbet.
Kaffe och fika hos svärmor innan promenad med Amanda och Moa.

Idag: har jobbar 7-12, riktigt skönt pass. Just nu är jag hos Rebecka och dricker kaffe, sen blir de hem och steka korv och koka makaroner enkelt men gott!

Likes

Comments

Rubriken stämmer väl inte riktigt men hat varit hos frisören och fixat håret, är så sjukt nöjd har verkligen den bästa frisören i stan!

Likes

Comments