Sitter just nu på bussen till sista arbetspasset innan helg, skön arbetsdag framför mig 7.15-14 och som ett plus är jag på bästa arbetsplatsen, Dagligverksamhet. Efter jobb blir det en sväng på stan för att inhandla lite till resan som tex solskyddsfaktor.
Kommer nog bli en lugn helg, imorgon Ikea i Umeå med hjältat, kusin Sofie och hennes pojkvän Joel sen cruising på kvällen. Trevlig helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har redan en härlig påskhelg swishat förbi, och de är jobb igen.
Som tur är så har man ledig helg igen snart och denna helg ska spenderas i Piteå med lite avskedsfestligheter och AW på statt. Vi ska säga hejdå åt Kabita på lördag eller egentligen nästa torsdag men ska ha en sista fest tillsammans i helgen, kommer bli tomt utan henne men som tur är så kommer hon tillbaka.

Igår: Grillat hos mor och far till middag som lillebror lagat och sen spontan bokade jag och felix bowling tillsammans med min bror hans tjej, Sofie och Joel (kusin och hennes kille). Sjukt mysigt och lillebror vann...

Likes

Comments

Varit på stan och lunchat med mamma svärmor och lillebror, riktigt mysigt! Gick även en sväng och köpte ny outfit åt lillebror!

Likes

Comments

Veckan har bestått av mer intro inom pers ass och nu äntligen en ledig dag. Jag och amanda åkte ut till Nybyn och hälsade på Lina och alla djur sen lunch på Thaigarden och efter det en sväng på stan för lite shopping, blev bara tre bh:ar, alkohol och massa mat inför påsk helgen som ska spenderas i Långträsk med släkt och vänner, ska bli otroligt skönt att äntligen vara ledig tre dagar, det var länge sen sist!

Likes

Comments

Ännu en jobb helg framför mig och denna är längre än vanligt, 13timmars både lördag och söndag! Men är så glad att jag fått denna tjänst så det gör inte så mycket!

Nyss varit på Thai garden med Moa, ätit en nudelsoppa nu blir det greys och lite gotta med mig själv eftersom Felix är i stugan med min familj.

Likes

Comments

I helgen jobbar man första helgen på sin nya tjänst, känns as bra men hade ju varit trevligt att festa med alla som är ledig oxå men man får tänka på pengarna haha.
Idag jobbade jag på Kanalgatans serviceboende till 14 sen for jag och handlade till middag, somnade en timme när jag kom hem sen lagade jag och älsklingen grillat med potatis i ugn och svampsås, blev magiskt!
Imorgon blir det mer jobb men då är jag på Renens gruppboende. Trevlig helg.

Likes

Comments

Kan rekommendera detta ställe så sjukt roligt, Jag Felix och Moa lånade min brors barn och for till Luleå åt på max och sen hoppade en timme!

Likes

Comments

Förra helgen var de kusin träff med min sambos kusiner i långträsk på Norrskensgården, först skoter på dagen och sen gomat, bastu och fest på kvällen. Mycket trevligt!

Likes

Comments

Imorgon ska jag på mitt första möte angående min fasta tjänst, första långa mötet mellan 8-16 känns helt sjukt men så otroligt bra. Hamnar på poolanställning så kommer fortsätta som vikarie men fasta pengar varje månad, känns som att de kommer passa mig sjukt bra med tanke på att jag tycker om att vara vikarie och fara runt på olika ställen och ni får jag fortsätta med det men alltid ha jobb och slippa oroa mig om att jag inte får pengar en månad, jag kommer få betalt semester och allt känns bara otroligt bra!

Likes

Comments