View tracker

Mitt liv sen sist har bestått av ledighet och serier, för tillfället ser jag grey's anatomy. Sjukt besatt!! Lite bilder sen sist kommer nu

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag har jag städat hela lägenheten och tvättat. Har även sett lite skotercross och efter de blev det hemma gjorda chili cheese med kabbe 🙌🏻

  • 5 readers

Likes

Comments

Senaste tiden i bilder, nyår i kåbban och alla festhelger. Inte varit så duktig på att blogga som ni kanske sett men här är det jag missat'

  • 7 readers

Likes

Comments

  • 4 readers

Likes

Comments

Som sagt julmys på jobbet, lucia på morgonen och julfilm på eftermiddag!

  • 6 readers

Likes

Comments

View tracker

Då var både helgen i stockholm över och den lediga måndagen som var riktigt skönt med tanke på att vi kom hem halv 1 på natten!
Helgen har varit super mysig fredag så kom vi väldigt sent så vi checkade in på hotellet och gick direkt och åt middag, blev en go köttbit med pommes och pepparsås, sjuktgott.
Lördag så for jag, älsklingen, brorsan och hans tjej till Mall of Scandinavia och shoppade lite julklappar, gick ett ex antal timmar så vi var tvungen ge killarna en belöning vilket slutade med en öl och varmachips på Olearys. Efter det åkte vi in till Centralen och käka bästa lunchen på resan och det var på pizzahut, älskar verkligen deras pizzor!! Hann även med att bada i badkaret på hotellet och se OC vilket va sjukt skönt sen bara fixa sig och vidare mot gamla stan för spökvandring och även då en go köttmiddag med en god drink!

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, idag är det lucia mys så tror det kommer vara en slapp dag. Man kan iallafall hoppas!!

  • 5 readers

Likes

Comments

Låt rubriken tala, imorgon åker vi! Dagen kommer börja med en kort jobb dag på 4h sen hämtar felix mig där och vi åker till hans mamma och lämnar katterna. Sen hem å packa det sista sen vid 14 åker vi väl till kallax och sen vidare mot stockholm.

  • 5 readers

Likes

Comments

  • 6 readers

Likes

Comments

Igår var jag ledig och det var väldigt skönt spenderade förmiddan hos Sanna på Smashing, flyttade upp hårförlängningen och bokade en tid för färg i januari! Efter det blev jag hämtad av Moa så följde henne och var barnvakt hos hennes syster medan hon skulle övningsköra med sin pojkvän! Åkte sen vidare till Willys för att handla pizza som jag Kabbe och Moa gjorde till middag, sen kom även Felix och hjälpte till att äta upp den.
Idag är jag på jobbet sen ska jag vidare på stan för att fixa en present åt Kajsa och sen invänta halv åtta hos Malin, toppen torsdag!

  • 8 readers

Likes

Comments