View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag ledig och det var väldigt skönt spenderade förmiddan hos Sanna på Smashing, flyttade upp hårförlängningen och bokade en tid för färg i januari! Efter det blev jag hämtad av Moa så följde henne och var barnvakt hos hennes syster medan hon skulle övningsköra med sin pojkvän! Åkte sen vidare till Willys för att handla pizza som jag Kabbe och Moa gjorde till middag, sen kom även Felix och hjälpte till att äta upp den.
Idag är jag på jobbet sen ska jag vidare på stan för att fixa en present åt Kajsa och sen invänta halv åtta hos Malin, toppen torsdag!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker

Nya gå skor av min finaste mamma. Snacka om att de är det bästa inköpet på länge!

  • 3 readers

Likes

Comments

Äntligen fått julpynta lite i lägenheten, riktigt mysigt! Inte för att vi har så mycket men julgranen gör väldigt mycket.

  • 2 readers

Likes

Comments

Både fredag och lördag var sjukt bra, nu är det en hel arbetsvecka igen innan en ledig helg, längtar för i helgen blir det att gratta Kajsa och på lördagen är det firmafest och hotellnatt på piteå havsbad.
Här är lite bilder från helgen, även en bild på älsklingen som var i långträsk med sina vänner och körde skoter.

Även fått mig ett par underbara skor nu behöv jag inte va orolig att ramlar när jag är ute och traskar!!🙌🏻

  • 3 readers

Likes

Comments

Igår var det moas tur att ha tre rätters hos henne och de bjöds på sjukt god mat det bästa var nog ostgratinerad oxfilé , bilder kommer nedanför. Nu är det bara en kväll kvar och då är det Malins tur att bjuda längtar redan!

  • 6 readers

Likes

Comments

Det var ett tag sen, har inte hänt så mycket sen sist bara jobb och fest. Så inte mycket att prata om förutom att vi blev bjuden på två rätters på Tages av svärmor, måste säga att det var sjukt gott!
I veckan har jag jobbar på Dagverksamheten som de tidigare tre veckorna, trivs så sjukt bra där plus att det är ett plus att man bara jobbar 7.30-15.30 måndag-fredag, toppen arbetstider kan inte bli bättre! Nu i helgen blir det shoppa julklappar i Luleå med mina närmsta vänner, hoppas även på käk från donken, sen hem fixa sig och sen på Tages igen och äta julbord och då blir vi bjuden av Pimab.
Lördag blir det att gratta Fanny och dricka goda drinkar sen utgång!


(Bilder under är från lite olika kvällar under de senaste dagarna)

Även glömt berätta att vi alla barn och respektive fått en tidig julklapp av våra fina föräldrar så vi drar till stockholm den 9-11/12, dom bjuder på vandring i gamlastan, middagar, flyg och hotell nätter på ett lite lyxigare ställe! Snacka om att man har världens bästa föräldrar. Så vi blir 9 st som åker eftersom vi är väldigt stor familj när som sagt respektive ska med, bilder på hotellet kommer här..

  • 5 readers

Likes

Comments

  • 5 readers

Likes

Comments

I tisdags var de min tur att bjuda på tre rätters, mina gäster var Malin och Moa. De bjöds på feta ost med melonsallad, till varmrätt kotletter i ugn med klyftpotatis och ugnsrostade rödbetor med fetaost och sist men inte minst efterrätt som bestod av fruktsallad med Philadelphia sås. Sjukt nöjd allt smakade superbra och fick bra betyg av mina gäster, inte för att vi hade betyg sättning men muntligt betyg.

Snart helg och då blir det fara på northern light films efterfest på kalles och före de dricka och basta med kusin Sofie, hennes kille, wassle och Felix. Känns som de kommer bli en grym kväll.
Nu är de bara jobba som gäller och även bli frisk så klart, har dragit på mig världens förkylning..

  • 7 readers

Likes

Comments

Fredag var de halv åtta hos Kabbe sen fest med massa goa tjejer sen utgång på kalles
Lördag fest med ännu mer goa vänner sen utgång på statt..

  • 5 readers

Likes

Comments