Felicia Olsson
View tracker

En dag på stranden med mycket sol och bad.

En liten trip till en strand vid pappas farbror.

Lite bilder från badet....

Båt resa runt ön.

En resa runt på ön och asså det va så fint och super fin utsikt.

Resa upp till bergen.

Bilder från när vi var ovanför molnen....

Bilder från hotellet.

Love, Felicia

Likes

Comments

....Nu är det fredag och bara 3 dagar kvar på lovet. Det ska både bli roligt och tråkigt att börja skolan igen. Det ska bli skönt att komma in i sina vardagliga rutiner tycker jag eller vad tycker ni?

Idag är det fredag och jag spenderade min lunch med pappa på WAYNE´S COFFEE och det var trevligt. Jag åkte hem därefter och tog det lugnt och tittade på serie.

Love, Felicia

Likes

Comments

Hade en resa till Strömstad med @malinpannula och familj, det var super trevligt.

En liten photo session med Emma och drack en god Ice Latte

Även en photo session med Bella

Spenderade en dag med underbara vänner i Stockholm och även en shopping runda

Sol och bad på en Ö i Strömstad då vi cyklade en hel dag och hade det roligt med @malinpannula + familj.

Random bilder jag har tagit hehe....

Detta är även bilder från Strömstad

Nyår 2016 ...

Likes

Comments

Hej på er alla finaste!!! Hur mår ni? Jag mår bara bra.

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, för att de va väldigt fint väder ute idag och de gör en bara på ett glatt humör. Imorgon så ska jag till Tuna Park med Jennifer och Elvira för att vi ska fixa våra naglar till nyår och sen så kanske vi tar en fika på stan eller på Tuna vi får se.

Sen på Fredag så får vad dagen bjuder mig på.

Love, Felicia

Likes

Comments

God Jul på er..... Eller ja nu är julen över.

Hoppas att ni har haft en bra julafton, det hade jag i alla fall. Jag firade min jul hos min kära moster och morbror och mina fina kusiner Emma och Elias. Idag så är det Måndag och jag, mamma, Bella, moster och hennes familj ska hem till morfar och fira en liten mini jul och äta god mat OSV. Vi hörs senare.

Love, Felicia

Likes

Comments

....... 2 dagar kvar julafton.

Hej på er!! Är allt bra med er? Men mig är det bara bra.
Nu är det Torsdag och bara 2 dagar kvar till julafton, och alltså vad tiden har gått snabbt eller vad säger ni.

I morgon är det fredag och då har jag lite ärenden jag ska göra ( det kommer säker upp bilder imorgon då ni får se vad jag har hittat på under fredagen ).

Sen är det äntligen julafton då jag ska fira jul hemma hos min moster och det ska bli jätteroligt och väldigt mysigt. Vi hörs så länge...

Love,Felicia

Likes

Comments

Godmorgon babes, hur mår ni? Jag mår faktist bara bra.

Nu har jag äntligen lov och det är så skönt att veta att man har klarat första terminen på gymnasiet.

Lördag: Att vakna upp och veta att man har lov känns så skönt. Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får se vad som händer.

När får ni lov?

Love, Felicia

Likes

Comments

...........Nu är det snart en vecka kvar till julafton.

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bara bra.

Imorgon är det Fredag och det ska bli så skönt med Fredag eller vad säger ni? Imorgon slutar jag även skolan för denna termin och det ska bli så skönt med lov, för att bara få vila ut sig och även för att få vara med vänner OSV.

Vill bara säga förlåt för en dålig uppdatering, jag har haft mycket plugg i skolan och prov efter prov. Men nu är det ju snart lov och då kommer jag att uppdatera bloggen oftare.


Likes

Comments

2. D E C E M B E R .........

Hello Babes!! Hur har eran dag varit? Min har varit ganska bra Jag har varit mest trött idag eftersom att vi i egentligen inte behövde vara i skolan idag enligt vår ena mentor.

Min vecka har varit väldigt chill/jobbig skulle man kunna säga: Det började med att jag var ledig i Måndags och i Tisdags sen i onsdags så hade vi lektioner som vanligt men sen kom all kaous

Torsdagen: Jag började min morgon med att gå till skolan som vanligt 09.15 - 10.30 sen efter det så hade jag tydligen rast fram till 16.00 för att alla mina andra lektioner var inställda (så tråkigt). Men så länge så var jag och Carro nere på stan och shoppade lite kläder och så, och sen´ kl: 16.00 så hade jag matte till 17.00, och sen hem.

Så min vecka har väl varit sisådär enligt mig, så nu ska det bli skönt med helg och bara få ta det lugnt.

Love, Felicia


Likes

Comments

1 D E C E M B E R ..............

Äntligen är det 1 december och julafton börjar närma sig.

Hej babes hur är det? Med mig är det bara bra. Det är otroligt hur tiden går så snabbt. Det är ju snart jul och asså jag längtar så mycket till julafton för jag ska fira jul hemma hos min moster, det ska bli så kul.  

Det bästa med julen tycker jag att få vara med sina när och kära och att familjen är samlade och även alla julklappar hehe.

Jag vill bara att det ska vara julafton för att alltså jag älskar julen, och även att titta på alla bra julfilmer som finns. 

Mina favorit filmer till julen är: Elf, Christmas in New York, Grinshen, ensam hemma och mycket mer. Jag älskar verkligen julfilmer. Vilka favorit julfilmer har ni? 


Vad ska ni göra på julafton?

Love,Felicia

Likes

Comments