Hej på er!!
Visst det är bra update här? Uhm..? NOT
och det både jag och Lisa om ursäkt för, vi båda har inga datorer och mobil bloggning är inte bra!
Jag har då varit i Spanien i 3 v. Haft det grymt där nere. Gick på en blink och sedan var jag hemma bara sådär?? Från 34 till 14 grader? Inte så roligt.. Kom hen igår så idag tar jag det lite lugnt. Är fortfarande inte helt vaken, men för snart engagera mig och gå på en promenad med hunden och därefter åka till stallet!!
Hur ser eran vecka ut??
Jag har inte så mycket planerat förutom att gö sleepover med Lisa nu imorgon och Ebba på ons. Jag ska också rida alla dagar, haha!
Hur har erat sommarlov sett ut? Berätta!!!
KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Helt sinnes, alltså just om en vecka denna tid sitter jag i Spanien och har det gött. Japp, det stämmer!
Tre hela veckor där nere kommer jag inte tacka nej till. Eller hade ni tackat nej?..
Tänkte la det!
Vem det är som tar hand om min häst här o Sverige är en medryttare som heter Tyra och ibland kommer Lisa också rida. Så det känns tryggt att lämna hästen och bara fokusera på att ta det lugnt och inte stressa.
Åker jag ner själv??
Nej jag kommer åka ner men min familj och veckan därefter så kommer Simon. Vi kommer att vara med varandra i 2 veckor och sedan drar jag hem och han stannar en vecka längre.
Men alltså hör ni hur sjukt bra jag kommer ha det?!?
Så taggad!!
Ska ni åka iväg nu i sommar eller har ni redan varit iväg?
Berätta!!
KRAM//Felicia

Likes

Comments

Jag har kollat runt lite på youtube och det som blir det populäraste nu är " såhär får du din sommarkropp" eller "en diet så du gör så du får snabb och snygg sommarkropp "
Tycker ni att det låter bra?
Jag är nog en av det tjejerna, eller ja. Jag tror alla tjejer tänker " nu kommer sommaren, dags att bli fit" men va är en sommarkropp för dig?? Om man ska ha sin smala, snygga sommarkropp så är det något man ska vilja. Man ska inte ha ångest när man äter en glass på stranden och tänka att man blir tjockare. Man ska inte skippa måltider för att jag tror det gör saken bättre. Om du vill ha en sommarkropp.. gör vad du vill. Alla olika storlekar och former men det är fortfarande en sommarkropp och det är ens egen.
Va stolt!!!
Med detta inlägg vill jag komma till att bry dig inte om dieter och all skit man kan se på internet ( allt är inte skit) Om du vill gå ner är det för din skull och inte för någon annans.. Man är snygg som man är!
Eller vad tycker ni?? Har inte alla en sommarkropp på sitt eget sätt??
KRAM//Felicia

Likes

Comments

ERIKSBERG.
Hej höörrrnii!! Hur mår ni idag??
Som sagt.. Jag och Lisa har inga datorer och Lisas mobil är inte den bästa, så det är därför vår bloggning inte är ontop. Vilket vi ber om ursäkt om. Men inte istället för att tänka negativt. Nu är jag här!!
Efter Lisa har vaknar ska vi dra oss in mot Eriksberg och vara där, vi ska såklart äta frukost och göra iordning oss..
Vad ska ni göra där??
Jo! Vi ska köpa glass förmodligen och bara sitta vid bryggan och chilla, därefter kanske vi träffar någon eller så blir det lite shopping i stan. Nomnomnom..
Hur ser eran dag ut??
KRAM//Felicia

Likes

Comments

God morgon!
Jag vaknade nyss hemma hos Simon. Han bestämde sig att vara extra bae och gö lite pannkakor till frukost. Vilket man inte tackar nej till!! Efter våran goda frukost ska jag faktiskt inte göra iordning mig med smink osv.. Utan jag och Simon ska ta hans lille moppe till mig och sedan hämta mina ridkläder där vi sedan ska ta hans moppe till stallet. Cozy! Ni kanske undrar om Simon tycker det är roligt att vara i stallet. Svar: nej. Jag tvingar med honom.. Heheh.. Vi får sedan se hur min dag ser ut, men en sak är klar! Övernattning hos Simon idag igen blir det!!
Hur ser eran dag ut??
KRAM//Felicia

Likes

Comments

BRUNCHEN MED TJEJERNA.
En otrolig bra brunch med favorittjejerna. Därför vi hade den var för att skolavslutningen var påväg och vi ville ha ett bra avslut. Därefter brunchen drog jag, Lisa och Elin in till stan och fikade. En otroligt bra och mysig dag!!

BEHÖVANDE DAG MED BÄSTAVÄN.
Innan skolan hände det otroligt mycket, och det är alltid lika skönt att ha vänner vid sin sida oavsett vad det än handlar om. Eftersom jag och Lisa gick i samma klass och började samtidigt varje dag så bestämde vi oss att sova över. En otroligt mysig kvällspromenad och en välbehövd kvalitetstid med bästavännen.

SPENDERA TID MED POJKVÄNNEN.
Något av det bästa som finns, folk undrar alltid.. Eller ja. Vanligaste frågan till mig är "tröttnat du aldrig på att vara förhållande typen" och svar: nej, det kommer också komma ett inlägg i framtiden om hur jag känner när folk frågar det..men! Älskar tiden med pojkvännen. Man kan vara sig själv och visa vilka känslor som helst.
Något jag aldrig klagar över och det kommer alltid vara lika mysigt att spendera tid med honom!!

Likes

Comments