Pappa var här och skruvade upp lite hyllor och lampor och då stod jag för middagen. Jag körde på italienskt och bjöd på lite plock och hemmagjord pizza med mozzarella,parmaskinka,soltorkade tomater och ruccola.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon, jag dricker mitt morgonkaffe framför nyhetsmorgon och ska snart åka bort till jobbet. Jag gillar att komma till jobbet på fredagar eftersom det är fredagskänsla bland kollegorna, vi myser och man vet med sig att helgen är här.

I helgen ska jag fixa här hemma med ny gardiner,nya lampor och allt sånt där mysigt att fixa med. Träning står även på mitt schema för helgen, Kanske hinner ta en bild för min header.

Jag saknar dig NYC !


Likes

Comments

Hittade den här gamla videon på mig och Lucy. Förklarar hur vi levt våra 3 år som sambos.. 

Likes

Comments

Dream bag.

Likes

Comments

Suttit hundvakt åt mammas små liv. Lagade mig en toast till middag med stekt ägg med den perfekta äggulan och så toppade jag den med avokado och grillad tomat.

Likes

Comments

Likes

Comments

Yes, jag äter vegetariskt måndag-fredag och på helgen kan jag äta någon form av kött eller kyckling. Jag har aldrig varit glad i kött och på senare tid är jag verkligen inte det.

Det finns så mycket bra vegetariska alternativ. Jag gör det för flera olika anledningar och trivs bra med det. Fisk äter jag flera gånger i veckan och nej jag är inte vegetarian då utan väljer bara bort.

Likes

Comments

När ensamheten hälsar på .... Trots att jag har människor i mitt liv är det något som saknas. Känslan av att känna mig liten i en stor värld och att man inte lutar sig åt någon trygg pelare.

Känslan av att det gråa och kalla kvällarna blir mer påtagliga av ensamheten. Tack och lov så bor en av mina bästa tjejkompisar hos mig, Men känslan sitter kvar och jag vet att den bara är här för en stund när mörkret ligger som närmast.

Jag har en mer lugnare period i mitt liv just nu där inte att ha kul är i fokus utan jobb och träning står endast på schemat. Det är då när lugnet kommer ikapp som man känner sig ensam. Något jag får öva på att bli trygg i då jag i tidigare lugna perioder haft honom att luta mig åt... Gråtit lite extra till kärleken på filmer det senaste och varit extra känslig.

Likes

Comments

 Bildresultat för makeup pinterest

Likes

Comments