Sitter på Värmdö och äter glass i solen. Jag älskar Värmdö! Det är så mysigt och fint här ute. Anna bodde här ute innan och vi hade en del kul här för några år sen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 104 readers

Likes

Comments

Nu ligger vi 3 utslagna tjejer i soffan hos Anna efter god mat och bubbel. Jag känner att sängen är väldigt lockande just nu då jag sovit lite och dåligt dessa senaste nätter. Super mysigt att vara här igen och jag ser så mycket fram emot att spendera helgen med mina bästa vänner.

Kolla vilken chaufför som hämtade upp oss

  • 150 readers

Likes

Comments

Vad är det med mig och snygga män på tåget? Jag har i princip varje gång sett en riktigt snygg man när jag åker. Jag har några roliga historier om mina tågresor och männen på hehe.. vi sparar dom.

Jag sitter precis och tittar på han som den här gången är snyggingen. Han står nära och har brunt hår,bruna fina ögon och en väldigt fin solbränna som klär hans beiga byxor och ljusa tröja.

Det är nog här jag kommer träffa HAN med det stora H.. eller vad tror ni?

  • 187 readers

Likes

Comments

Sitter på balkongen och suger in solen innan det är dags att åka till Stockholm.

Vaknade upp på bra humör eftersom jag drömde att jag sov med Chris Brown inatt haha. Det kändes så verkligt när jag vaknade men icke...

  • 185 readers

Likes

Comments

Catch up med en gammal vän som jag inte träffat på bokstavligt år och dagar.

Vi satte oss på tacos och tequila och drack en margarita medans vi väntade på bordet för maten. Jag älskar verkligen mexikanskt! Det är verkligen min grej.

Efter en trevlig middag gick vi vidare till pixbar där vi pratade killar och mina fina tjejer Pernilla och steph kom förbi och sa hej. Känner mig lyckligt lottad med så fina tjejer i mitt liv.

  • 196 readers

Likes

Comments