Hejsan hoppsan!

Intensiv men skön fredag. Jobbade på till 17 och efter jobbet åkte jag och hälsade på hos mina föräldrar en stund innan jag gick till gymmet för kvällsträning.

Jag har inte varit på gymmet på evigheter men nu fick jag in den sköna känslan och kommer definitivt börja igen. Studsade bokstavligen in i mataffären och köpte naturgodis gick hem och slängde mig på soffan framför en dokumentär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

Ute med fest och stökigheter äntligen kanske folk växer upp.. Det är verkligen inte trendigt längre tvärt om du är " en sån där" då. Det som är trendigt och inne nu är att skaffa barn.

Det är värsta värsta babybooomen. Tycker det ploppar bebisar och gravidmagar överallt. På Sociala medier just nu är det varannan bild där man antingen ser någon med en nykomling (bebis ) eller bulle i ugnen bilden. Nummer två är giftermål och förlovningar..

I Don't mind jag tappade hoppet om folk där ett tag. Kändes som vi aldrig ville binda oss och gå in i vuxenlivet. Nu när vi ser att det är livets mening och det ser faktiskt helt magiskt ut inser den ena efter den andra att det faktiskt är så. ( alla vill inte ha barn ) respekterar det men ni fattar.

Hitta den man vill dela sitt liv med och sedan bli fler tillsammans vilken fantastisk grej.

  • 124 readers

Likes

Comments

Yeeees!

Älskar den jordnära looken

  • 172 readers

Likes

Comments

Efter jobbet mätte jag upp en ny förlovad tjej. Eh? Fatta att hon ska godta sog? Min bästa vän. Orkar inte ens.. jag hittade honom för flera år sedan i kos i Grekland. Jag var där med mitt x och vi skulle på en privat förfest med hans vänner från Göteborg det dök upp några stockholmare där bland annat hennes fästman nu mera... jag såg han och tänkte han ska Anna bli tillsammans med.

Jag gick fram till honom och sa hej jag har en vän till dig är du singel? Han tyckte jag var så konstig. Men några år senare friade han till henne i vegas. Kanske borde bli matchmaker?
Jag är så otroligt glad för hennes skull och önskar dom all lycka i livet. Älskar dom båda.

Ikväll hade vi så mysigt! Vi åt på sjöbaren och tog senare två drinkar på pixbar.

  • 266 readers

Likes

Comments

Igår hade vi middag på Dorsia. Vi åt jätte god mat och testade ostron för första gången. Smakade havet maten var super god och vi hade så trevligt.

Gick vidare till Avalon på en drink innan vi hamnade på soleil.

  • 267 readers

Likes

Comments