På min spellista på måndagar spelas just nu dessa helt fantastiska låtar

Likes

Comments

​vi kör en liten video från lördagen. 

Likes

Comments

Vaknade och tog en Pw innan frukost. Bästa jag gjort den här månaden! Efter frukost skyndade vi oss iväg för en hel dag på Sankt Jörgen spa! Jag känner mig som en helt ny människa. Vi hade spa ritual och fick testa på olika delar av spat med skrubb,ansiktsmask och hela spat gjorde mig lugn och det luktade så otroligt gott. Håller ni med mig om att lukter kan göra så mycket? Gooosh kommer det en man förbi mig med en god parfym får han akta sig hehe.. Nämen ni fattar dofter gör så mycket. Så nu känner jag mig len som en baby.

Likes

Comments

Är det något jag verkligen börjat gilla på senaste är att kolla på musikvideos på youtube. Låtarna betyder så mycket mer då och man ser verkligen en berörande handling och låtarna blir dubbelt så bra med rörlig bild.


Beyonce är en av dom som verkligen lägger ner energi och tid på sina videos. Alla hennes videos har en berättelse och dom är så rörande. Jag älskar videon till If i were A Boy.

Likes

Comments

Likes

Comments

Okej, som ni vet så har jag legat hemma med jätte ont i ryggen vilket jag fortfarande har.. Jag vet att man inte ska ligga stilla bara om man har ont utan man ska promenera men smärtan har gjort att jag blivit så trött.

Igår tog jag mig till skolan för ett prov och sen hem igen och vila, Idag tog jag mig till stan för ett ärende och en lunch med Lucy men känner att min rygg tog stryk.
Åt en Cesar som var helt okej på Le pain. 

Precis Haft fredagsmys hemma med naturgodis och ska snart sova för imorgon ska jag på spa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vill bara gråta så ont har jag i nacken och ryggen.. Spelar ingen roll om jag går,står eller vad jag gör. Nu är jag på jobbet och har så ont.. Vill bara sova till det försvunnit. Vad gör man?

Likes

Comments

Igår lagade jag middag till mig och Lucy slängde ihop rotfrukter i ugn med stelt halloumi och tsatsiki. Kommer äta det så mycket älskar den kombon.

Efter maten drack vi kaffe Karlsson som Lucy fixade ihop och gjorde oss iordning tillsammans innan vi tog en taxi till 3dje Långgatan för att ta en barrunda och testa på något nytt. Gillar det verkligen och vi kommer hänga där mer framöver. Konstigt att man inte utforskar mer delar av sin stad oftare.

Tog en Margarita på Taco och tequila, ett glas vin på Made in china och sen träffade vi upp två killar på pixbar där jag fick spela min musik och listan Bitches som bara är riktigt bra ( hiphop/RnB ) skålade i hotshots och stämningen var på topp!

Kvällen slutade i gapskratt hemma med pizza innan vi somnade som prinsessor. Dom bilderna vill ni inte se haha.

Likes

Comments

Super fredag!

Började med att åka in och träffa Helena för en kaffe på centralen innan jag vinkade av henne till tåget som hon skulle ta till Stockholm.

Sen Mötte jag upp Camilla och tittade runt i butiker innan vi satte oss på ett café för en mysig fika. Visst är det härligt när man tar sig tid för stunder med vänner och inser att det ger en så mycket energi och glädje. Jag tycker vi måste bli bättre på att ta sig små stunder tid för varandra med det menar jag ska du tvätta en dag be en vän vara med så kan ni ta tid att umgås under tiden? Ta en promenad tillsammans eller dra med vännen till gymmet? Har du lunch och en vän är nära ses på lunchen då? Det räcker med en liten tid för att fylla på med energi och kärlek. Vi behöver varandra och det är så lätt och okomplicerat.

Anyway kvällen spenderade jag hos mamma och pappa för mys framför brasan och räkor till middag.

Likes

Comments