Jag är här!! Som jag drömt om i så många år känns helt fantastiskt och det är precis som jag tänkt mig om inte bättre.

Precis varit uppe i runyon canyon (där vi bor ) och gått en PW. Det har varit något jag velat göra länge och det är så fint där uppe!!!!!!

Nej vet ni vad nu måste jag hoppa in i duschen innan vi åker iväg till the groove för shopping.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 38 Readers

Likes

Comments


Deeeeeen duuu!

Visst är det gott med en sån här Pizza? jag äter inte pizza alls ofta någon gång om året kanske,men den här alltså!

Bellora har riktigt goda pizzor och är ett väldigt trevlig ställe att sitta på tillsammans med tjejkompisarna, dricka rödvin och varför inte dela på lite olika alternativ. 


Likes

Comments

Hej Hopp!

Jag är pirrig i hela kroppen. Kändes till och med som att jag fått feber tidigare idag, jag som trodde det var ett skämt ordet Resfeber haha.

Idag har jag myst med Pappa på förmiddagen och sen har jag pendlat mellan att packa och hänga med min storebror. Vi var nere vid röda sten men det var på tok för kallt.


Men hallå! Jag åker ju imorgon!! eller inatt kanske man ska kalla det när man ska upp 03.. Ni kanske undrar vad jag ska göra i LA?

Jag ska bara ha det riktigt Göttit! Förutom att fest med Chris brown, Rida i solnedgången uppe i bergen, Cykla i Venice beach, åka till VEGAS och träffa lite härliga män där borta så ska jag ha riktigt roligt! Det behöver jag efter ett riktigt tufft och känslosamt år..Likes

Comments

Hur kommer det sig att när man är stressad får man ingenting gjort? Jag har så mycket att fixa nu innan resan och jag vet inte vart jag ska börja. Jag måste skriva ner det och bocka av allt. Men först börjar jag jobba om 30 minuter? och jag sitter i min morgonrock och ruffsigt hår.

Jag gillar inte att stressa ini sista sekunden..Behöver fixa saker på stan, Packa, tvätta.. Jag har bara idag och imorgon på mig för åker mitt i natten på torsdag.


Likes

Comments

I fredags efter jobbet handlade jag till middagen jag styrde hemma tills Lucy kom hem.

Blev Tacopaj (vegetarisk) och den här skojar man inte bort! Receptet på den måste ni bara prova. MUMS!!

Delade på en flaska rött och blev helt plötsligt små sugen på att dra ner på stan för ett glas..

Hamnade hos en killkompis där en del andra vänner var innan vi trippade ner till 8ight.

Lördagen hade jag bokat tid för naglarna klockan 13 samt en lunch med Helena. Vi var inte dom piggaste tjejerna i stan om man säger så men tusan vad mysig lunch det blev.

Vi satte oss på La gondola och finaste @PernillaManeschiold kom även förbi och skvallrade ikapp om allt Göttit tjejsnack som vi hade. Mer av långa luncher med tjejerna. Det finns ju Inget härligare?!

När jag kom hem kollade jag på så mycket bättre och tryckte i mig chokladbollarna jag gjorde som efterrätt till fredagens middag.

Likes

Comments