Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon till klockan 10:00.. Är det inte fantastiskt tänker jag medans ni skiter fullständigt i min sovmorgon såklart. Jag ska jobba och efter jobbet tänker jag gymmet och sedan blir det kanske inte så mycket mer än så.

Låt tiden springa iväg nu så att våren kommer ikapp oss. Kan inte vänta tills jag kan sitta på ballen och suga in kvällssolen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter och bläddrar oj menar dräglar över bilder på Chris. Vad är grejen? Känns som en sådan tonårs krasch man hade på någon när man var 13 typ hehe.

Men han är så sjukt attraherande den där mannen. Känns lite sådär lagom svårt att hitta något liknande i Sverige att sätta klorna i om ni fattar vad jag menar. Men blir lite pirrig av tanken..

Ska sova nu och förhoppningsvis när jag vaknar ligger han bredvid mig.

  • 86 Readers

Likes

Comments

Jag har ju alltid varit ett fan av körvstroganoff! Men eftersom jag inte äter kött längre gjorde jag ett vegetariskt alternativ.

Halloumistoganoff blev det och wow vad gott! Smakar i princip likadant men typ godare? Ni måste prova.

Jag hade

-råris
-halloumi
-tomatpuré
-krossade tomater
- lök och vitlök
-senap
-timjan
-chili
-cayennepeppar
-svartpeppar
-grädde

  • 171 Readers

Likes

Comments


Jag vet att jag gjort många besvikna detta året genom att jag inte varit en vän som en vän ska vara. Jag har förlorat vänskapsrelationer på grund av att jag gjort många fel. Stuckit huvudet i sanden och istället för att förklara situationen om att jag mår dåligt, inte har orken eller energin till att förklara allt precis just nu så har jag inte tagit upp telefonen och svarat när mina vänner försökt få tag i mig. Det kan även vara så att jag öppnat sms, meddelanden tittat på dom och tänkt jag svarar senare när jag är på bättre humör, har mer energi eller känner lust igen.

Jag VET att jag sårar många genom att göra såhär och från min sida har det verkligen inte varit personligt utan mer ångestladdat. När jag haft det jobbigt med mig själv och varit nedstämd vill jag gärna inte dela med mig av det och sprida vidare negativ energi till andra. Vill inte behöva förklara hur jag mår, varför och vad det är som är problemet då Jag oftast inte själv vet anledningen.

Jag har förlorat vänner som verkligen betytt fruktansvärt mycket för mig och dom brydde sig på riktigt om mig och behandlade mig med kärlek och respekt. Jag har varit nära på att förlora flertal vänner och även påväg nu att göra det. Jag har tagit tag i mitt problem och försöker att förklara för de jag gör besvikna att jag ska jobba på mitt mönster och framförallt bara ge ett kort svar istället för att gömma mig och putta undan dom som bryr sig om mig.

Jag hatar när jag lägger över min dåliga energi på min nära och kära och min familj har verkligen fått ta så himla mycket skit från mig. Jag har oftast gått hem till dom och varit bitter, varit ledsen eller bara spridit dålig energi och jag mår verkligen dåligt över det när jag går därifrån och undrar vad jag håller på med. Men det är mitt sätt att säga hjälp!? antar jag för dom står mig närmast och de kommer inte svika mig eller försvinna som andra vänner gör om jag berättar mina svagheter. Jag vet också att mitt humör smittar av sig extremt mycket och har alltid gjort. Är jag GLAD är jag super glad och alla i min omgivning blir glada av mitt humör. Är jag sur / deppig eller nere blir andra i min närhet nerstämda och tystlåtna.. Jag vill vara den glada, spralliga tjejen som alltid sprudlar av energi och kärlek som jag egentligen är.


Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget. Kanske bara vill få ut ett stort FÖRLÅT! till alla jag gjort besvikna.

- Jag ska bli en bättre vision av mig själv.

-Jag ska sprida bra energi och mer glädje

- Bli bättre på att kommunicera

- Jobba med mig själv

- Lyssna på vad mina vänner vill göra och göra det dom vill också hehe ( inte bara jag som bestämmer även om jag helst vill )

- Sprida mer kärlek till alla jag bryr mig väldigt mycket om. ( det är sjukt viktigt att skicka kärlek till alla man älskar vilket jag verkligen insett sen min faster gick bort och min pappa var extremt nära på att göra det och livet blev allt för skört. )

- Jag ska njuta av livet varje dag och inte bara längta bort

.

Likes

Comments

När det är vinter och vår blir jag alltid super sugen på att göra om Hemma. Jag vill verkligen göra en Home makeover delux!

Jag är inne på material med olika mönster och former. Gärna dåva färger och härliga tyger.

  • 199 Readers

Likes

Comments