• 40 readers

Likes

Comments

Coffe is always a good Idea.

Visste ni att jag varit barista? Nu kollar jag ut genom fönstret på mitt gamla jobb Waynes coffe här i Stockholm och ser hur allt ser precis lika dant ut.

Samma rutiner,inredning och arbetsuppgifter men ny personal, förutom en av mina kollegor som jobbar kvar.. detta var flera år sedan men vad kul att se tillbaka och se sig själv springa runt och torka bord, göra 1000 koppar kaffe och skratta med mina underbara kollegor där.

Allt har sin tid.

  • 60 readers

Likes

Comments

Jag saknar mina tjejkompisar mycket nu, Har inte spenderat tid och gjort roliga saker tillsammans på alldeles för länge. Det blir så när livet stannar upp i sorg men känns jobbigt att inte göra saker i livet som man brukar.. jag vill ha tillbaka livet och leva igen!

Sjukt att jag först nu förstår att jag var lycklig innan men med motgångar. jag var inte så olycklig som jag egentligen trodde. Jag hade verkligen velat skruva tillbaka tiden och haft super power till att förändra livet eftersom det var min största önskan innan allt bara rasade samman.

Jag vill somna utan tankar om döden och att förlora pappa och vakna utan klumpen i magen varje morgon och istället känna mig stark och lyckligt lottad som vaknar frisk och har så många fina människor i livet som man kan spendera tid med.

  • 66 readers

Likes

Comments

1. föredrar du storstan eller landet? jag älskar båda! tycker landet är super härligt och drömde om att bo i ett hus med hästar och ha en egen gård när jag var yngre, Men nu känns stadslivet mer aktuellt och jag älskar känslan av att kunna träffa vännerna så enkelt och ofta.

2. När grät du senast och varför? Igår. Tror ni vet.

3. När kan du vara dig själv till 100 %? När jag känner mig bekväm.

4. Tre saker du avskyr? mobbning,djurplågeri, sjukdomar

5. Hur är/var du i skolan?Jag var den populära tjejen som tyckte det var roligare att spana boys än att plugga.. tyvärr! Jag var även inte så snäll som jag är idag..

6. Vad blir du stressad av? oj mycket hehe.. Men tanken av att låsa in mig på en toalett, eller att fastna i en hiss.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? ytlig, "festtjej", framåt, social och flörtig. ( beror på vem du frågar.. ) mina nära vänner skulle säga något helt annat. <3

8. Hur uppfattar du dig själv? Jordnära, ärlig, lyhörd, känslig, envis, bestämd, social, sällskapssjuk, påhittig,kärleksfull.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? Att hamna i en situation där jag måste prestera på beställning.

10. vill du hitta någon att dela livet med? eh JA! jag är väldigt försiktig men träffar jag rätt så vill jag satsa 100% och gifta mig, skaffa kids och allt sånt som jag ser framför mig nu.

11. När känner du dig som vackrast? när jag är brunbränd, håret lite vågigt.. långt!!, och en naturlig look.

12. Något du funderar mycket över? Framtiden.. för mycket..

Likes

Comments

Bed all day long.
regnet öser ner och jag ligger i sängen hungrig och orkar inte ta mig till affären för att köpa mat. Oh yes great.

  • 201 readers

Likes

Comments