Som min rubrik lyder tänkte jag berätta lite om mina mål i framtiden, allt från karriär till familj. Jag har velat runt mycket, bytt linje efter linje och inte vetat riktigt vilken riktning jag ska gå åt. Mina betyg sjönk och sjönk, visste inte riktigt vad jag gjorde med livet. Men när jag skulle börja 2:an slog de mig, jag vill bli läkare eller något inom vården. Då gick jag nuvarande hotell och turism och då tog jag genast kontakt med min gamla rektor på skolan jag gick innan på och sa att jag ville börja i min klass igen. Eftersom jag då hade princip underkänt i alla ämne så var det nästan omöjligt att komma ikapp om jag skulle börja i min gamla klass igen men jag trodde på mig själv och sa ge mig en chans. Alla var smått kritiska, vissa trodde det var hopplöst att jag aldrig skulle klara av en sådan sak. Men jag trodde på mig själv och motiverade mig själv, vilket fungerade bra. Jag har haft både motgångar men även framgångar. Nu om cirka ett halvår tar jag studenten och jag har över godkänt i alla ämnen, till och med i dem som jag låg efter med. Jag klarade alltså att läsa ca 6 kurser och sedan mina vanliga kurser på ett år, bara ETT ÅR. Så mina ord till er är att oavsett vad någon annan säger, tro på er själva. Ibland kan de kännas rent utsagt förjävligt men allt kommer löna sig. Efter allt jobb kommer man bli ännu starkare och det är en sån skön känsla efteråt. Så vad ska jag göra efter studenten då? Jo jag ska söka till sjuksköterska på universitetet och hålla mina tummar på att jag blir antagen (vilket jag hoppas att ni också gör). Läkare eller sjuksköterska är mitt dröm yrke, adrenalinet och lyckan man får av att rädda folk och att människor verkligen tror på en. Men framför allt att se en förändring, bygga band med andra människor, förbättras och kan göra skillnad. Detta är min allra högsta dröm!

Bildresultat för grey's anatomy

Likes

Comments

Helgen spenderades på kryssning med Daniel och Johanna, sjukt kul att träffa dem! Efter kryssningen spenderades kvällen i Stockholm, sedan åt vi på vapiano som är min favorit resturang, såå gott! Efter det blev det lite jacuzzi och annat smått och gott. Så skönt, behövdes! Det var lite om min helg, ska försöka blogga lite mer framöver, dock börjar skolan bli lite stressig redan nu, vi har ju knappt börjat!? Studenten ser jag fram emot något sjukt, ska bli så kul!!!

Hoppas ni har haft en bra vecka!
Puss & kram /F

Likes

Comments

Som rubriken lyder så undrar jag verkligen hur en människa kan sjunka så lågt. Nu ska jag berätta en händelse som skedde antingen i måndags eller tisdags. En sjukt nära vän till mig sov över hos mig, vi kan roligt som vanligt och planerade lite saker vi skulle göra. På kvällen märker jag något underligt, mina saker är inte på samma plats som dem stod på tidigare. Då kollade jag mina pengar för säkerhetsskull, då var närmare 1000 kr borta, hon hade alltså stulit detta. Vi har känt varandra i många år och kan inte fatta att detta hände???? Hon blånekar detta sedan erkänner hon, hon kollar inte mig i ögonen. Hon ger pengarna och ett brev där hon bara rabblade upp massa skit. Kommer aldrig förlåta detta, usch det är vidrigt hur vissa människor kan vara såhär. Pengarna har ingen betydelse för mig men sättet och hur hon ens kunde ha mage att göra detta, helt sinnessjukt!

Hur kan ens en människa sjunka såhär lågt?? Detta är så sjukt!

Genom denna händelse vill jag sprida budskapet att inte lite på folk för mycket, till och med ens bästa vän kan göra något väldigt dumt mot en.

Hoppas ni har haft en bättra dag än vad jag har haft! 

Puss & kram /F

Likes

Comments

Förra veckan var full med plugg, speciellt uppgifter som skulle in. Denna vecka är mer lugnt, vilket är grymt skönt. Sen så får man ju inte glömma bort att det är lov om ca 2 veckor, så sköönt att få lite ledighet. På lovet funderar jag på att dra till Stockholm men får se hur det blir hihi. Helgen kommer bli super, ska på två 18års fester, grattis till Pauline som fyller idag och även ett stort grattis till Maria som fyller imorgon, hoppas ni två har en toppen dag!!!!

Elin, Nathalie och jag har även planer på att åka till Ayia Napa eller Magaluf i sommar, hoppas det blir av! Kommer bli en as härlig sommar, fyller 18, ska resa och göra annat kul. Kan det inte bara bli sommar nu!?

Sen är det bara 1år kvar till studenten???? Tiden går verkligen fort, känns som om jag gick ut nian nyss liksom. Studenten är något jag verkligen har längtat och sett fram emot, hoppas det blir lika kul som jag föreställer mig att det är!!😍

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
Puss & kram /F

(Kappan är från Zara)

Likes

Comments