Helgen spenderades på kryssning med Daniel och Johanna, sjukt kul att träffa dem! Efter kryssningen spenderades kvällen i Stockholm, sedan åt vi på vapiano som är min favorit resturang, såå gott! Efter det blev det lite jacuzzi och annat smått och gott. Så skönt, behövdes! Det var lite om min helg, ska försöka blogga lite mer framöver, dock börjar skolan bli lite stressig redan nu, vi har ju knappt börjat!? Studenten ser jag fram emot något sjukt, ska bli så kul!!!

Hoppas ni har haft en bra vecka!
Puss & kram /F

Likes

Comments

Som rubriken lyder så undrar jag verkligen hur en människa kan sjunka så lågt. Nu ska jag berätta en händelse som skedde antingen i måndags eller tisdags. En sjukt nära vän till mig sov över hos mig, vi kan roligt som vanligt och planerade lite saker vi skulle göra. På kvällen märker jag något underligt, mina saker är inte på samma plats som dem stod på tidigare. Då kollade jag mina pengar för säkerhetsskull, då var närmare 1000 kr borta, hon hade alltså stulit detta. Vi har känt varandra i många år och kan inte fatta att detta hände???? Hon blånekar detta sedan erkänner hon, hon kollar inte mig i ögonen. Hon ger pengarna och ett brev där hon bara rabblade upp massa skit. Kommer aldrig förlåta detta, usch det är vidrigt hur vissa människor kan vara såhär. Pengarna har ingen betydelse för mig men sättet och hur hon ens kunde ha mage att göra detta, helt sinnessjukt!

Hur kan ens en människa sjunka såhär lågt?? Detta är så sjukt!

Genom denna händelse vill jag sprida budskapet att inte lite på folk för mycket, till och med ens bästa vän kan göra något väldigt dumt mot en.

Hoppas ni har haft en bättra dag än vad jag har haft! 

Puss & kram /F

Likes

Comments

Förra veckan var full med plugg, speciellt uppgifter som skulle in. Denna vecka är mer lugnt, vilket är grymt skönt. Sen så får man ju inte glömma bort att det är lov om ca 2 veckor, så sköönt att få lite ledighet. På lovet funderar jag på att dra till Stockholm men får se hur det blir hihi. Helgen kommer bli super, ska på två 18års fester, grattis till Pauline som fyller idag och även ett stort grattis till Maria som fyller imorgon, hoppas ni två har en toppen dag!!!!

Elin, Nathalie och jag har även planer på att åka till Ayia Napa eller Magaluf i sommar, hoppas det blir av! Kommer bli en as härlig sommar, fyller 18, ska resa och göra annat kul. Kan det inte bara bli sommar nu!?

Sen är det bara 1år kvar till studenten???? Tiden går verkligen fort, känns som om jag gick ut nian nyss liksom. Studenten är något jag verkligen har längtat och sett fram emot, hoppas det blir lika kul som jag föreställer mig att det är!!😍

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
Puss & kram /F

(Kappan är från Zara)

Likes

Comments