Likes

Comments

Ni vet när man ligger i sängen och lyssnar på musik och du känner bara hur hela du blir helt tom. Du känner ingen glädje eller sorg. Du är bara helt tom. Eller? du kanske inte känner igen den känslan.


Detta händer mig rätt ofta. Jag ligger där helt tom känner ingen livslust, jag vill bara här ifrån. Jag skriver till H som är en väldigt väldigt nära vän till mig och som vet allt om mig. Och då menar jag exakt allt om mig. H ligger mig väldigt nära hjärtat.

H vet inte rikligt själv vad han ska göra men han behöver inte görs så mycket jag behöver bara nån att prata med. Och det känns skönt att veta att man han nån att skiva till när man mår som sämst. Men tillbaka till det med att jag inte har någon livslust, det mesta beror på att jag bara märker hur alla vänner lämnar mig själv. Och det är då jag också inser vilka som är äkta eller inte. Och det tar tyvärr kål på mig att inse hur lite folk det är som kan var ärliga och äkta mot en. Jag är en sån person som försöker vara så ärlig o snäll jag kan vara eftersom min mor lärde mig det sendan liten ålder att man kommer längst på ärlighet. Sen detta med gymnasiet är en sån stress för mig eftersom jag har väldigt svårt för skolan då jag skolkade väldigt mycket sedan lågstadiet och inte har med mig alla grunderna så blir det extra jobbigt. Så jag är tvungen att gå på extra lektioner och ha extralärare för att ens klara av gymnasiet. Och många dömmer en som dum och efterbliven så fort dom får reda på att man har extralärare, men jag tar det som en bra sak eftersom jag får privat lektioner med en lärare och jag får ensamtid och läraren fokuserar endast på mig. Men ändå tar skolan så mycket energi ifrån mig och alla läxor jag gråter bokstavligen för det är så mycket. Och jag går inte ens en komplicerad linje men detta räcker för mig för att det ska bli för mycket.

Likes

Comments


Nikotin kommer mer och mer in bland ungdomarna. Jag har inga direkta åsikter om detta men jag har märkt att nikotin har blivit mer "poppis" bland oss ungdomar. Kanske tycker jag bara så själv eftersom jag precis börjat gymnasiet och inser det nu.


Och varför är frågan? Jo svaren har jag inte riktgt klurat ut själv men det kan börja med att man är i en depression och börjar röka pågrund utav det för vi ungdomar inbillar oss och har alltid hört att nikotinet lugnar ner oss. Och är man en ungdom och sitter där med ångest och kanske får tanken att nikotin kanske kan hjälpa mig må bättre??

Big no!! Man tar några cigg och vips du är fast i beroendet. Det är oftast tyvärr därför dom flesta undomarna röker i dagsläget och för att click ciggen finns. Jag ser verkligen alla ungdomar i min ålder röka, och alla röker click. Det är väldigt få som röker en vanlig cigg utan smak. Likadant med snus.

Många ungdomar börjar trycka i sig nikotin pågrund utav grupptryck också. Och fastnar tillslut i beroendet.

Känner att detta inlägget inte har någon mening men det var bara en tanke som jag hade ikväll varför man frivilligt trycker i sig nikotin? Varför tar man en cigg frivilligt så man lättare kan få cancer"?"
Likes

Comments

Detta är nog 3:dje gången jag ska försöka mig "bloggandet".
Haha det håller inte så länge pga att jag får massor av bloggtorka hela tiden!!.

Mitt liv är nämligen inte så intressant och jag gör inte så roliga saker.
Men jag ska försöka mig på detta igen så får vi se hur detta går.

Jag tror inte jag behöver berätta vem jag är eller min ålder? tror dom flesta som är här och läser min blogg vet hur gammal jag är och lite sånt.

Jag har sommarlov nu precis som alla andra. Men! jag sommarjobbar.

så inte riktigt så roligt sommarlov har jag inte. Förutom att jag börjar mitt jobb runt 14:30 varje dag till 20:00.
Rätt skönt ska jag säga. Träffat mycket nytt härligt folk. 

Men vi får hoppas på att jag orkar detta med bloggen nu och inte får massa "bloggtorka" som det kallas. Haha!

Men ni får ha en trevlig kväll.

Likes

Comments