Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är påväg till jobbet nu och det är jätte skönt väder ute!!

Men! När jag var påväg till bussen så flyger en fluga på mig och jag får fullständigt panik.
Det är nog det jag hatar mest med våren/sommaren alla jävla flugor och bin & humlor usch usch!!
Men är påväg till jobbet nu, jobbar från 17:00 -21:00 går dock hem från jobbet så vi får hoppas det är lite skönt väder då också. ❤

Likes

Comments


Är så arg och besviken att jag helt ärligt känner att jag skulle kunna slå sönder hela mitt rum. Men i samma veva tänker jag att det inte e värt det. Att personen/ personenarna ens kan beter sig så är vidrigt.

Eller är det jag som överreagerar?

Jag reagerar ärligt starkt på vissa saker speicllet när folk betyder nått för mig. Då menar jag att om personen betyder EXTREMT mycket för mig.

Bara jag som upplever att tonårslivet är ett helvete? varför måste jag gå den " hårda" vägen och inte den lätta vägen som vissa andra. eller går alla den " hårda" vägen??

Jag är tyvärr en vädligt känslig tjej när det gäller kärlek. När det gäller bråk eller tjafs e jag tyvärr som jag vet inte vad. Blir jag arg blir jag verkligen arg.

Men jag använder inte våld jag använder ord som kan skada istället och tär på personen om de behövs. många som känner mig vet hur jag kan bli och jag själv hatar det tyvärr. Hur jag blir menar jag.


Men var verkligen tvungen att skriva ut detta för bloggen e min dagbok kan man säga och det är skönt o skriva av sig.

Men ska börja sminka mig nu o och sen dra till skolan.Likes

Comments

Hur mår du Felicia?

- Helt ärligt vet jag inte.

Får väldigt mycket frågor om hur jag mår. Och jag vet ärligt inte, jag är bara helt tom.

Jag och H har gjort slut igen. Men denna gången för gott tyvärr. Eftersom vi funkar inte tillsammans tyvärr. Och jag vet inte vad som gör mest ont? att den jag verkligen älskade och har älskat sen snart 3 år tillbaks inte funkar ihop eller att det är så tomt utan honom att han inte ens vill vara min vän nu eller längre fram när bådas känslor svalnat.

Vi funkar jätte bra ihop som vänner men inte som ett par. Eftersom vi båda vill ha väldigt mycket kontroll och bestämma mycket så slutar det med att vi båda sitter hemma hos nån av oss.

Och i längden blir det tråkigt, man tröttnar på varandra mer och mer. Vi har inte träffats på ett tag nu och jag vet inte hur jag skulle reagera om jag stötte på honom.

Skulle jag bryta ihop även fast detta va mitt beslut? Skulle jag spela helt normal?

Det snurrar så mycket tankar i mitt huvud att jag blir helt utmattad utav det.

Men det jag blir mest ledsen & trött utav är att jag lämnade killen jag älskat mest och i 3 hela år.Likes

Comments

Likes

Comments

Ni vet när man ligger i sängen och lyssnar på musik och du känner bara hur hela du blir helt tom. Du känner ingen glädje eller sorg. Du är bara helt tom. Eller? du kanske inte känner igen den känslan.


Detta händer mig rätt ofta. Jag ligger där helt tom känner ingen livslust, jag vill bara här ifrån. Jag skriver till H som är en väldigt väldigt nära vän till mig och som vet allt om mig. Och då menar jag exakt allt om mig. H ligger mig väldigt nära hjärtat.

H vet inte rikligt själv vad han ska göra men han behöver inte görs så mycket jag behöver bara nån att prata med. Och det känns skönt att veta att man han nån att skiva till när man mår som sämst. Men tillbaka till det med att jag inte har någon livslust, det mesta beror på att jag bara märker hur alla vänner lämnar mig själv. Och det är då jag också inser vilka som är äkta eller inte. Och det tar tyvärr kål på mig att inse hur lite folk det är som kan var ärliga och äkta mot en. Jag är en sån person som försöker vara så ärlig o snäll jag kan vara eftersom min mor lärde mig det sendan liten ålder att man kommer längst på ärlighet. Sen detta med gymnasiet är en sån stress för mig eftersom jag har väldigt svårt för skolan då jag skolkade väldigt mycket sedan lågstadiet och inte har med mig alla grunderna så blir det extra jobbigt. Så jag är tvungen att gå på extra lektioner och ha extralärare för att ens klara av gymnasiet. Och många dömmer en som dum och efterbliven så fort dom får reda på att man har extralärare, men jag tar det som en bra sak eftersom jag får privat lektioner med en lärare och jag får ensamtid och läraren fokuserar endast på mig. Men ändå tar skolan så mycket energi ifrån mig och alla läxor jag gråter bokstavligen för det är så mycket. Och jag går inte ens en komplicerad linje men detta räcker för mig för att det ska bli för mycket.

Likes

Comments


Nikotin kommer mer och mer in bland ungdomarna. Jag har inga direkta åsikter om detta men jag har märkt att nikotin har blivit mer "poppis" bland oss ungdomar. Kanske tycker jag bara så själv eftersom jag precis börjat gymnasiet och inser det nu.


Och varför är frågan? Jo svaren har jag inte riktgt klurat ut själv men det kan börja med att man är i en depression och börjar röka pågrund utav det för vi ungdomar inbillar oss och har alltid hört att nikotinet lugnar ner oss. Och är man en ungdom och sitter där med ångest och kanske får tanken att nikotin kanske kan hjälpa mig må bättre??

Big no!! Man tar några cigg och vips du är fast i beroendet. Det är oftast tyvärr därför dom flesta undomarna röker i dagsläget och för att click ciggen finns. Jag ser verkligen alla ungdomar i min ålder röka, och alla röker click. Det är väldigt få som röker en vanlig cigg utan smak. Likadant med snus.

Många ungdomar börjar trycka i sig nikotin pågrund utav grupptryck också. Och fastnar tillslut i beroendet.

Känner att detta inlägget inte har någon mening men det var bara en tanke som jag hade ikväll varför man frivilligt trycker i sig nikotin? Varför tar man en cigg frivilligt så man lättare kan få cancer"?"
Likes

Comments

Detta är nog 3:dje gången jag ska försöka mig "bloggandet".
Haha det håller inte så länge pga att jag får massor av bloggtorka hela tiden!!.

Mitt liv är nämligen inte så intressant och jag gör inte så roliga saker.
Men jag ska försöka mig på detta igen så får vi se hur detta går.

Jag tror inte jag behöver berätta vem jag är eller min ålder? tror dom flesta som är här och läser min blogg vet hur gammal jag är och lite sånt.

Jag har sommarlov nu precis som alla andra. Men! jag sommarjobbar.

så inte riktigt så roligt sommarlov har jag inte. Förutom att jag börjar mitt jobb runt 14:30 varje dag till 20:00.
Rätt skönt ska jag säga. Träffat mycket nytt härligt folk. 

Men vi får hoppas på att jag orkar detta med bloggen nu och inte får massa "bloggtorka" som det kallas. Haha!

Men ni får ha en trevlig kväll.

Likes

Comments