View tracker

Hej fina läsare! Det var väldigt längesedan jag bloggade och det beror på att jag har haft mycket att göra i skolan och jag har även jobbat.

Igår vid halv tolv åkte jag, min mamma, farmor och min faster in till Scandic hotel i Malmö och byggde FUCK CANCER armband. Det var mysigt och det bjöds på fika samtidigt samt trevligt prat.

När vi hade byggt färdigt åkte jag och mamma till Velodromen som ligger nära City gross. Där invigde mamma velodromen. Det var rätt kallt ute men det var roligt att se mamma inviga. Är stolt!
De 100 första fick en cykelhjälm och jag var en av dem som fick en cykelhjälm.

Ni som inte vet vad en velodrom är ska jag berättade för. En velodrom är en bana man cyklar runt. Vet inte hur jag ska förklara haha!

Ni får ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag började jag 8.00 och skulle då ha engelska. Men det blev ingen engelska då vi fick reda på att vår lärare är sjuk. Då satte jag mig i studietorget och övade körteori. Nästa lektion började 9.50 vilket var information och kommunikation, där gjorde jag prov i power point och nu har jag bara excel och några små uppgifter kvar att göra.

Jag åt lunch efter lektionen och det blev hemmagjord sallad. Jag gick sedan till gymmet och gymmade ben och mage. Det var riktigt skönt att vara på gymmet, då jag gillar att träna och tankarna blir rensade.

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma så jag kan åka hem.

Likes

Comments

View tracker

Något jag älskar att göra är att lyssna på poddar. Det är väldigt avslappnande och rogivande. Samtidigt som jag lyssnar på en podcast brukar jag vara ute och promenera eller träna. Det blir mycket roligare då.

En podcast jag fastnat mycket för är "Josfin och vanja". De pratar om allt från pepp, modeveckor, hur deras liv ser ut till hur deras första förhållande var. I denna pod finns smått och gott och något som passar alla. Något jag gillar mycket är när de haft höstpepp. Det kan finnas en risk att man lätt blir deppig och inte har motivationen till att göra något på hösten. Detta hjälper de till med i en av deras avsnitt som heter höstpepp och länken till detta avsnitt kommer här: https://www.acast.com/josefinvanja/-55tagreppetomdinlyckainforhostensnystart

Denna pod kan jag lyssna på i evighet och man tänker på saker man inte brukar tänka på. Man får rensat sina tankar, vilket behövs ibland. Denna podcast rekommenderar jag väldigt väldigt mycket. Gå in och lyssna och skapa din egna uppfattning. Det kommer ut ett nytt avsnitt varje onsdag! 
https://www.acast.com/josefinvanja

Jag följer även Vanja via hennes blogg och youtubekanal. Youtubekanalen heter "Familjen Wikström Malmqvist. Vanjas blogg http://nyheter24.se/modette/vanja/

Josefin har även hon en blogg
http://nyheter24.se/modette/josefin/

Likes

Comments

​Idag började jag 09.50 och hade då engelska. Vi skrev en uppsats där och jag skrev om vad jag ville förändra om jag hade fått ändra något i mitt liv. Jag hoppas att jag får bra på den uppsatsen. Lektionen slutade 11.25 och jag gick sedan och åt lunch på Rastgars sallad och fitness bar. Jag tog en bulgur kycklingsallad. Till salladen ingick det en smoothie som bestod av vaniljyoghurt och bär. 

Min sista lektion för dagen var privatjuridik och där pratade vi om familjerätt. När den lektionen var slut cyklade jag till min mormor och morfar och var med dem. Det var mysigt. Jag stack sedan hem och åt middag och det blev ceascarsallad. 

Nu sitter jag och tittar på live sändningen av kommunfullmäktige. 

Hoppas att er dag har varit bra :) 

Likes

Comments

Idag vaknadd jag vid 10 och gick upp och åg frukost. Sedan städade jag i mitt rum. Bytade om till träningskläder och gick ut på en powerwalk i 40 minuter. Det var skönt att få vara ute och gå och bara rensa tankarna.

Sedan har jag tagit det lugnt.

Likes

Comments

Nu är hösten igång och jag tänkte därför göra en höstlista, här kommer den:

Vad är det bästa med hösten?

Det bästa med hösten är att det är mysigt, att man kan sätta på sig myskläder, dricka te, ha på sig en filt. Bara ha det mysigt och vara med de man älskar.

Vad är det sämsta med hösten?

Att det blir mörkt fort och att det är kallt.

Vad är din favoritdryck på hösten?

Min favoritdryck på hösten är te och varm choklad. Mest te. Te kan jag dricka i mängder, det är så gott.

Vad gillar du att äta på hösten?

På hösten brukar jag äta gröt till frukost. Man håller sig mätt länge och det är så härligt att äta varmt en kall höstmorgon.

Vad är den bästa musiken på hösten?

Jag gillar mysiga och lugna låtar på hösten. En artist jag har börjat gilla och som har bra låtar man kan lyssna på alltid är Shawn Mendes. Han kan jag rekommendera att lyssna på, han har blandade låtar både lugna och låtar med snabbt tempo.

Hur ser din höstoutfit ut?

Min höstoutfit består av tights eller jeans med en tjock tröja. Det är så mysigt att ha tjocka tröjor.

Hoppas att ni gillade denna höstlista. Ses i nästa inlägg! :) :) 


Likes

Comments

​Hej alla bloggläsare!

Det var nu längesedan jag bloggade sist och det är på grund av att jag har fokuserat på skolan och körskolan. Det tar upp mycket tid och ibland har det även blivit att man tagit det lugnt. Idag har jag tagit det lugnt. Jag kommer att försöka blogga varje dag. Detta blev ett rätt kort inlägg men det kommer inlägg imorgon. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. 

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan för att ha svenska. Vi håller på med att analysera olika noveller. Efter svenskan blir jag hämtad på skolan av pappa. Vi ska sedan övningsköra och det ska bli så roligt. Jag tycker om att köra!

Senare ska jag titta på idol och paradise hotel. ❤

Likes

Comments

För ca 3o minuter sedan var jag på gymmet och tränade. Idag blev det mage. Jag gjorde allt från st -ups till övningar på maskin. Nu har jag suttit och läst ett kapitel i privatjuridik boken och om 20 minuter ska jag ha engelska. Efter engelskan ska jag hem.


​Här kommer en gammal bild. Glömde ta bild när jag tränade. 

Likes

Comments

Godkväll!

Idag började jag 09.50 och hade då engelska. Efter engelska hade jag privatjuridik och vi gick igenom vilka domstolar det finns, hur en rättegång går till m.m. Jag slutade 14.20. När jag kom hem satte jag mig och pluggade och det jag gjorde var att jag svarade på frågor om en novell som vi har läst i svenskan. Det var rätt svårt men jag har fått ihopa det på något sätt. det blir nog bra!

​Samtidigt som jag pluggade åt jag mellanmål och det blev äpple och kolsyrat vatten. Jag älskar kolsyrat vatten och har druckit det flera dagar nu och jag älskar det, hahah. 

Jag har även varit på möte nu ikväll. 

Nu sitter jag och tar det lugnt och väntar på att klockan ska bli 22.00 så att jag kan se PH. Jag får se om jag orkar sitta uppe och se hela annars får jag i så fall se fortsättningen imorgon. 

Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. 

Likes

Comments