Header

Igår var det 1:a Advent och det var julbak som gällde! Vi bakade pepparkakor, lussebullar och knäck. Vi åt även risgrynsgröt. Såå gott! Det var väldigt mysigt att baka med familjen!

På bilderna ovan ser ni resultatet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 29 Readers

Likes

Comments

Igår var jag på politiskt möte hela dagen! När det sedan var slut åkte vi hem till min farmor och farfar och hade kalas för farfar som fyller år idag! Grattis på födelsedagen farfar!!

Det bjöds på förrätt, huvudrätt och efterrätt! Sååå gott!

Vi var hos farmor och farfar hela kvällen!
Det var väldigt mysigt!

  • 37 Readers

Likes

Comments

Idag har jag inga föreläsningar eller seminarier i skolan utan det är självstudier som gäller. Imorgon ska jag tillsammans med mitt arbetslag redovisa om Ellen Key som var en pedagog. Vi gjorde klart inför redovisningen igår. Jag gick upp vid 7 idag och jag stack till gymmet vid halv 8. Jag cyklade, gjorde övningar som jag fått av min sjukgymnast och tränade mage. Jag tycket att det blev ett bra pass.

Jag har sedan suttit och skrivit på vår uppsats och ska skriva en timme till innan det är dags för lunch. Det blir sedan att fortsätta plugga.

Ikväll ska jag på luciaövning. Vi som var med i Trelleborgs lucia förra året ska öve med de nya inför kröningen som är på fredag.

Men nu ska jag återgå till mitt plugg!

Likes

Comments

Godförmiddag! Jag gick upp halv sju och halv 10 var jag på vårdcentralen. Nu sitter jag på tåget påväg till skolan. Jag var i skolan i måndags och i tisdags och igår har vi inte haft något i skolan så jag har pluggat hemma. Idag ska vi har en liten redovisning om begreppen omsorg, lek och lärande. Jag slutar 16.00. Jag har förresten fått resultatet på min tenta och jag fick godkänt. Det känns så skönt! Nu väntar jag bara på att få reda på inlämningen som man skrev två och två. Den ska jag få reda på nästa vecka.

Nu ska jag fortsätta äta min lussebulle och dricka mitt kaffe!

Ni får ha en bra torsdag!

  • 71 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Igår var jag på Trelleborgsgalan. Det delades ut massor av priser. Min mamma som är fritidsnämndens ordförande delade ut ett pris till årets idrottsprestation. Det skojades även med politiker. Jag och mormor satt på läktaren och vi fick vår mat i en box. Hasse Andersson var artisten som underhöll och det blev en såå härlig stämning. Det var en jättetrevlig kväll!!

  • 56 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag på biblioteket i skolan. Jag har suttit och läst i en bok som jag inte har hemma. Nu 10.00 ska jag träffa mitt arbetslag och prata om uppgiften vi skall ha. I denna kursen ska vi ha en individuell inlämning.

Vi ska sitta till 12.00 och sedan ska jag hem och äta lunch. Jag funderar på om jag ska gymma när jag kommit hem. Vi får se om jag gymmar.

Ett kort inlägg men men.

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår hade vi en mysig frukost. Mamma hade gjort scones och dukat fram frukost. Vi satt sedan hela familjen ihop och pt frukost.

Jag satt och tittade på youtube typ hela dagen. På eftermiddagen gick vi till min moster och hjälpte henne med en byrå och vi blev bjudna på kaffe och lussekatt. Första lussekatten för i år.

Jag glömde att lägga upp detta inlägg igår så därför kommer det idag.


  • 63 Readers

Likes

Comments

Idag var det dags att skriva tentan. Vi började 9.15. Jag var klar 11.15. Nu känns det bra men men ville på något sättningen lämna in den när man var färdig men men. Tentan gick säkert bra. Nu får jag vänta 3 veckor på att få reda på om jag klarat den.

Det är skönt att jag har gjort tentan för då kan jag fokusera på den kurs vi har nu!
Nu sitter jag på bussen påväg hem och när jag kommer gem ska jag bara ta det lugnt och inte göra något som har med skolan att göra. Det blir att titta på youtube och serie.
Ikväll ska jag till min farmor och farfar på farsdag middag och då ska jag fira att tentan är gjord!

Hoppas att ni har en bra lördag.

  • 74 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Det blir inte så mycket blogginlägg denna veckan då vi har börjat med en ny kurs. Kursen handlar om förskolepedagogik och denna kursen verkar vara mer intressant och rolig än vad de 2 delkurserna vi hade var. Samtidigt som vi börjat med en ny kurs har jag en tenta på lördag som jag pluggar till. Så det blir väldigt mycket plugg. Därav lite blogginlägg. Jag försöker att tidsinställa massa inlägg så att det kommer upp något.

Nu står jag och väntar på bussen påväg till skolan för en föreläsning som är 10.15 - 12.00. Det blir sedan att åka och handla lite när jag kommer hem. Plugg kommer eftermiddagen också bestå av plus att jag har ett möte ikväll 17.30. Efter mötet blir det lite plugg till.

Jag längtar till nästa vecka när jag har en kurs att fokusera på. Men men nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok och vänta på att bussen kommer. Vi hörs senare idag!

  • 70 Readers

Likes

Comments