Idag gick jag upp vid 07.00 och gick och åt frukost, sedan gick jag och duschade. 09.45 - 11.05 övningskörde jag och sedan gick jag till Smarteyes och bokade tid för synundersökning. De hade redan tid idag och det visade sig att jag behöver starkare styrka i mina glasögon så jag beställde nya. Senast jag gjorde en synundersökning var för 2 år sedan så det var på tiden. Om ca 2 -3 veckor är glasögonen färdiga och kan hämtas.

Vid tvåtiden mötte jag upp Anny som är en klasskompis jag hade på gymnasiet. Vi satt och pratade och åt lunch tillsammans. Det var jätteroligt att träffa henne. Vi hade trevligt tillsammans. Vi gick även och kollade i affärer. Sedan åkte jag hem.

När jag kom hem åt jag middag och sedan skulle vi ner till stan och då övningskörde jag ner dit och det gick bra.

Sedan var vi en runda hos min moster.

Nästan precis såg jag och mamma Badehotellet som gick igår på tv2 Danmark. Den serien är riktigt bra. Nu ska jag snart lägga mig för att jag ska upp klockan 5 imorgon för att jag ska börja jobba 7. (Jag tycker om att ta det lugnt på morgonen).

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Bild från idag när jag åt mellanmål på Espresso House.

Likes

Comments

Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig hem. Jag har jobbat idag och jag jobbade 07.45 - 14.30. Det var lika roligt att jobba idag som det brukar vara.

När jag kommer hem ska jag äta mellanmål och sedan ska jag ta set lugnt och kanske plugga teori.
Ikväll ska jag på möte.

Vad har ni gjort idag? Har ni en bra måndag?

  • 45 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag vaknade vid 8 och gick upp och gjorde frukost. Nu sitter jag och se stjärnorna på slottet med mamma. Idag får jag se vad jag ska göra men det blir nog att ta det lugnt idag också.

Igår blev det inget inlägg. Igår tog jag det lugnt och bar slappade. Jag är tyvärr förkyld men det är påväg bort.

Igår såg jag "How to be single" på Netflix och den filmen var jättebra och samtidigt rolig och romantisk.
Det blev sushi till lunch igår vilket var så underbart gott.

Hade ni en bra dag igår?

Hoppas att ni också har en bra söndagsmorgon.

  • 42 readers

Likes

Comments

Jag vet att det bara blir massa jobbinlägg men så är det. Idag har jag jobbat 07.45 - 14.30. Det var lika roligt som vanligt, jag trivs jättebra. När jag hade slutat tog jag det lugnt och sedan åt vi middag. Vid 18.00 stack vi till min moster och mös där.

Nu sitter jag och äter yoghurt med müsli och dricker te samtidigt som jag tittar på Svensson Svensson.

Imorgon ska jag jobba 8 - 13.

​Gammal bild!

Likes

Comments

Idag har jag varit på körskolan och övningskört. Det gick bra. När jag var klar gick jag till Rastgars sallad och fitness bar och köpte sallad. Sedan tog jag bussen hem och åt salladen.

Nu sitter jag bara och tar det lugnt och jag får se vad jag ska hitta på. Ikväll ska jag träffa alla som var med och hade hand om Trelleborgs Lucia och ge en utvärdering.

Ha det bra !

  • 49 readers

Likes

Comments

1. Vad är ditt förhållande till tid? Mitt förhållande till tid är bra. Jag är bra på att passa tider.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst? Jag gillar morgonen/förmiddagen för att jag älskar morgnar för då kan jag ta det lugnt och sedan gillar jag förmiddagar för att då är det ljust ute och dagen har inte varat så länge. Man kan få mycket gjort på förmiddagar.

3. Vilken är den bästa veckodagen? Den bästa veckodagen är nog Måndagar, för att det är en ny start på veckan och det är det du planerar och gör som dagen är uppbyggd på. Jag vet att det finns de som inte gillar måndagar, jag har själv haft svårt för att gilla måndagar men jag har börjat gilla den veckodagen för att det som sagt blir en ny start på veckan.

4. När går tiden som snabbast? Tiden går som snabbast när man är igång och gör saker. Om man t.ex. är på jobbet eller man bara är hemma och aktiverar sig så går tiden snabbt.

5. När går tiden som långsammast? Tiden går som långsammast när man inte gör något. När man bara sitter och väntar ut tiden eller när man väntar på att något ska börja eller ta slut. Väntan kan vara lång tid.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig? Det tar inte så lång tid för mig att sminka mig. Det ta ca 5 - 10 minuter. Jag har inte så mycket smink när jag väl sminkar mig och ibland struntar jag i att sminka mig för att jag tycker att det är skönt att vara utan ibland.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i? Det sär svårt men jag skulle nog vilja testa leva på 60-talet.

8. Äter du snabbt eller långsamt? Det beror på. Äter jag själv blir det lätt att jag äter snabbt men äter jag tillsammans med andra blir det att jag äter långsamt.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på? Att vara med de människorna som betyder mycket för mig. Att få sjunga. Saker som jag blir glad av.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på? Saker som påverkar mig negativt, saker som gör mig arg.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar? Det beror på när jag börjar jobba men annars går jag upp vid 6, halv 7 på morgonen. Jag lägger mig vid 10, halv 11 på kvällen.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till? Till mina vänner och göra saker jag tycker om.

13. Var ser du dig själv om 10 år? Om 10 år är jag färdigutbildad förskollärare, har troligtvis fast jobb. Har flyttat hemifrån. Kanske träffat en kille? Det är svårt att säga men detta jag skrivit tror jag har hänt/händer om 10 år.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag jobba. Jag ska jobba 07.30 - 15.00. Det ska bli roligt.

Nu har jag precis gjort frukost och ska börja äta. Vid 10 i sju beger jag mig mot jobb.

Ha en helt underbar måndag!

  • 60 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag gick upp klockan 9. Nu har jag precis ätit frukost och idag blev det yoghurt med müsli, kaffe och ägg. Jag sitter och tittar på Stjärnorna på slottet med mamma.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det blir nog att ta det lugnt och så får jag se vad jag kommer att göra idag!

Ha det bra!!!

  • 67 readers

Likes

Comments