Header

För en halvtimme sedan kom vi hem från loppisen. Jag hittade bara en bok som jag köpte. Nu har vi precis suttit och druckit eftermiddagskaffe och ätit varsin kaka. Jag åt en croissant med choklad.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite och lyssna på podcast.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag vaknade jag 8.30 och åt nästan direkt frukost. Efter frukosten gick jag och duschade. Nu sitter jag och mormor och tittar på Utsikten och bara njuter.

Planerna idag är att vi ska på loppis och sen bara ta det lugnt. 


  • 9 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu sitter jag i bilen påväg till Jönköping med min mormor och morfar. Jag ska campa med dem till söndag. Jag sitter med propud milkshake, kaffe och vatten i bilen. Precis lyssnade jag klart på ett avsnitt av buskispodden!

Hoppas att ni får en bra tisdag!

  • 19 readers

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lugnt. När jag vaknade gick jag ut på vår balkong och åt frukost och tittade samtidigt på Unga Mammor. Jag har sedan sett klart hela säsong 1 och väntar på säsong 2 som kommer på Viafree på onsdag och på TV3 den 21 augusti. Jag har också varit och hämtat ett paket och varit på Apoteket.

Nu är jag med min familj hos min mammas moster!

  • 15 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Jag gick upp för ca en halvtimme sedan.

Idag är det Trelleborg Pride. Det ska firas. Klockan 13.00 är det samling på Trelleborgs Central och 14.00 avgår paraden. Pareden går sedan genom stan och avsluta i stadsparken där det blir underhållning. Rebecka Karlsson och Cameron Jai från idol kommer uppträda. Uppträda kommer även en cabaret gäng.

Nu ska jag göra mig färdig. för jag ska träffa några andra innan paraden.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag gick jag upp 05.30. Halv 7 körde jag och hämtade min kompis och skjutsade henne till Skanör-Falsterbo. När jag hade skjutsat dit henne körde jag och tankade och sedan körde jag hem. Nu har jag precis druckit kaffe. Idag har jag inte mycket planerat. Det jag ska är att ikväll ska jag köpa och hämta böcker. Böcker som jag behöver på högskolan.

  • 31 readers

Likes

Comments

I april sökte jag in på förskollärareutbildningen på Malmö högskola. Idag fick jag besked att jag är antagen till utbildningen. All denna väntan, äntligen! Jag ser mycket fram emot att börja plugga! Det ska bli såååå roligt. Jag har kommit in på den utbildningen jag vill gå!! Så till hösten blir det att börja plugga till förskollärare!!!!

Likes

Comments

Jag har bestämt att jag ska försöka läsa två böcker nu i sommar. De jag ska läsa är:

Första boken är:

"Himlen är vackrast med lagom mycket moln" skriven av Nils Holmqvist.
Det står såhär på baksidan:

"Glöm växlande molnighet och svaga vindar. Nu är det ångande heta värmeböljor och våldsamma känslostormar i prognoserna. Åtminstone när Nils Holmqvist presenterar vädret" - Aftonbladet.

Att under sin livsstil uppleva stormar, värmeböljor, skyfall, otaliga lågtryck och högtrycksryggar utan att förstå hur de blir till är inget sätt att leva. Men låt oss inte stanna vid att förstå, låt oss också uppskatta vädret, himlen och molnens ständigt föränderliga skönhet.

Himlen är vackrast med lagom mycket moln är en pedagogisk, poetisk och humoristisk berättelse om allas favoritsamtalsämne nummer ett - vårt kära väder.

Jag tycker att boken verkar intressant att läsa, att få lära sig om vädret och veta varför det är som det är.


Andra boken är:

"Hemma hos bettan" skriven av Eli Åhman Owetz.
Det står såhär på baksidan:

"Men då åker vi väl dit då. Till 70-talet. Kan ni på lördag?"

De tre barndomsvännerna Bettan, Matte och Carina har fastnat i en grå vardag. Bettan drömmer om att öppna inredningsbutik men harvar på som busschaufför, Mattes författarkarriär vill aldrig riktigt ta fart och Carinas glamorösa liv slås i spillror när hon erbjuds avgångsvederlag från sitt chefsjobb.

De bestämmer sig för att åka tillbaka i tiden, till utsvängda jeans, blå blend och kiss. Till Bettans sommarställe där allting en gång började, och där en missuppfattning kommer att leda till den perfekta affärsidén - en retro-retreat för tilltufsade själar.

Hemma hos Bettan kommer få dig att skratta, gråta och känna ingen dig. Det är en feelgood-roman om att hitta tillbaka till känslan av att allt är möjligt, om bygemenskap och - om kärlek.

Jag tycker att boken verkar rolig, även om man inte levde på 70-talet är det intressant att få veta hur det var. Denna bok ska bli intressant att läsa.


Likes

Comments

Vad dricker du i sommar?
Mycket vatten, kaffe, alkoholhaltiga drycker.

Vad ser du fram emot i sommar?
Att campa med husvagn tillsammans med min familj, det är så mysigt.

Vad ska du läsa i sommar?
Jag ska läsa två böcker i sommar, om det nu blir så. Jag ska läsa "Himlen är vackrast med lagom mycket moln" skriven av Nils Holmqvist. Den andra boken jag ska läsa är "Hemma hos Bettan" skriven av Eli Åhman Owetz.

Bästa sommarlåten?
Bästa sommarlåten just nu är Despacito. Jag lyssnar på den låten hela tiden och blir inte trött på den.

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Knäckebröd/bulle med olika pålägg och lite yoghurt med müsli. Kaffe till det.

Vad är ditt favorit snack på sommaren?
Det blir godis på sommaren men det ultimata snackset är blåbär och jordgubbar.

Likes

Comments