Header

Godmorgon! Idag vaknade jag halv 11. Jag brukar inte sova så länge men jag behövde nog sova ut. Jag gjorde sedan iordning frukost. Jag åt två bullar och drack kaffe till. Kaffe är så gott!! Jag har sedan tittat på videor på youtube. Jag har även tänt ljus och det är så mysigt! Idag ska jag plugga lite och titta på youtube, film eller serier. En mysig höstlördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilden ovan är från när jag satt på föreläsningen!

Nu sitter jag på bussen påväg hem. Föreläsningen var jättebra och efter föreläsningen satt jag och min skrivpartner och gick igenom inlämningen och pluggade. Jag har varit i skolan från 10.15 - 14.30. Jag ska plugga lite till när jag kommer hem och ikväll ska jag på ett möte.

  • 27 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu sitter jag på bussen påväg till Högskolan. Jag ska ha en föreläsning 10.15 - 12.00 om kärnämnen i förskolan. Efter föreläsningen ska jag och min skrivpartner sitta och plugga och få igång inlämningen som ska in om två veckor.

Hoppas att er tisdag blir bra!

  • 27 Readers

Likes

Comments

Godeftermiddag!

Jag vaknade åtta men valde att ligga kvar i sängen. Jag somnade sedan om och vaknade tio. Jag gjorde sedan två mackor till frukost och till det drack jag en kopp kaffe.

När frukosten var uppäten gjorde jag vid mig och pluggade lite.
Nu har jag varit på ett möte i Lund och ska nu åka hem. Jag sitter och väntar på tåget som snart kommer.

  • 44 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag börjar jag tidigare än vad jag brukar. Jag börjar 8.15. Jag sitter nu på bussen påväg in till skolan. Jag ska ha en föreläsning om akademiskt skrivande och kamratrespons. Efter föreläsningen har jag två ”lediga timmar” då ska jag och min arbetslag plugga.
Sedan har jag seminarium från 12.15 - 14.00.
En kort dag med mycket att göra.

Hoppas att ni får en bra fredag!

  • 47 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har nu på morgonen lyssnat på den föreläsning vi hade i måndags. Vid 9 ska jag åka in till skolan och plugga tillsammans med en i min klass. Vi ska skriva ett paper tillsammans och ska träffas och prata om det. Jag har sedan en föreläsning 13.15 om det kompetenta barnet. Direkt efter föreläsningen har jag något som heter SI-möte. Det är att vi får hjälp med denna kursen av studenter som redan har läst denna kurs. Jag slutar sedan. Jag slutar 17.00. Sedan ska jag hem och plugga lite.

Det är så som min dag ser ut!

  • 55 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag gjorde jag gröt till frukost. Jag äter inte gröt så ofta men jag vet att man klarar sig längre på gröt.

Såhär gör jag min gröt:

1 dl havregryn
2 dl vatten
1 tsk honung

Jag kokar sedan upp gröten.
När gröten är färdig tar jag ett äpple och delar och lägger sedan äppelbitarna på gröten. Till sist tar jag kanel och sedan häller jag mjölk i gröten.

Såhär blev gröten:

  • 64 Readers

Likes

Comments

Hej alla!
Idag har vi börjat med en ny delkurs. Delkurs 2 som handlar om barndomspsykologi. Det har varit mycket ny information. Idag blev vi också indelade i skrivpar. Examinationen för denna kursen är ett skriftligt paper två och två. Jag var hemma 18.00. Jag har sedan dess pluggat. Jag håller på att läsa inför andra föreläsningen imorgon. Jag har medans jag läst haft tända ljus, druckit caffe latte och bara försökt göra det mysigt.

Hoppas att er måndag varit bra.

  • 68 Readers

Likes

Comments

Godmorgon/Godförmiddag

Jag vakande halv 9 och gick upp och lagade kaffe och fixade frukost. Jag åt två knäckemackor med ägg, drack kaffe och c-vitamin till. Undertiden tittade jag på nyhetsmorgon. Nu har jag precis duschat och ska bara ta det lugnt idag. Funderar på om jag ska gå ut på en liten promenad senare.

Hoppas att ni får en bra söndag!

  • 67 Readers

Likes

Comments

Idag har jag varit på Pinchos. Det var första gången och det var jättetrevligt. Jag åkte dit med min kompis och vi var där 15.00 - 16.30. Sedan gick vi runt lite i olika butiker. Det var såå mysigt!!

På pinchos valde jag:
Pasta med pesto
Fish and chips
Mini planka
Quesadillas


Jag åt också daimbrownie.
Till maten drack jag mojito.

Nu ikväll har jag bara suttit vid datorn och tagit det lugnt.

  • 78 Readers

Likes

Comments