1. Vad är ditt förhållande till tid? Mitt förhållande till tid är bra. Jag är bra på att passa tider.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst? Jag gillar morgonen/förmiddagen för att jag älskar morgnar för då kan jag ta det lugnt och sedan gillar jag förmiddagar för att då är det ljust ute och dagen har inte varat så länge. Man kan få mycket gjort på förmiddagar.

3. Vilken är den bästa veckodagen? Den bästa veckodagen är nog Måndagar, för att det är en ny start på veckan och det är det du planerar och gör som dagen är uppbyggd på. Jag vet att det finns de som inte gillar måndagar, jag har själv haft svårt för att gilla måndagar men jag har börjat gilla den veckodagen för att det som sagt blir en ny start på veckan.

4. När går tiden som snabbast? Tiden går som snabbast när man är igång och gör saker. Om man t.ex. är på jobbet eller man bara är hemma och aktiverar sig så går tiden snabbt.

5. När går tiden som långsammast? Tiden går som långsammast när man inte gör något. När man bara sitter och väntar ut tiden eller när man väntar på att något ska börja eller ta slut. Väntan kan vara lång tid.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig? Det tar inte så lång tid för mig att sminka mig. Det ta ca 5 - 10 minuter. Jag har inte så mycket smink när jag väl sminkar mig och ibland struntar jag i att sminka mig för att jag tycker att det är skönt att vara utan ibland.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i? Det sär svårt men jag skulle nog vilja testa leva på 60-talet.

8. Äter du snabbt eller långsamt? Det beror på. Äter jag själv blir det lätt att jag äter snabbt men äter jag tillsammans med andra blir det att jag äter långsamt.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på? Att vara med de människorna som betyder mycket för mig. Att få sjunga. Saker som jag blir glad av.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på? Saker som påverkar mig negativt, saker som gör mig arg.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar? Det beror på när jag börjar jobba men annars går jag upp vid 6, halv 7 på morgonen. Jag lägger mig vid 10, halv 11 på kvällen.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till? Till mina vänner och göra saker jag tycker om.

13. Var ser du dig själv om 10 år? Om 10 år är jag färdigutbildad förskollärare, har troligtvis fast jobb. Har flyttat hemifrån. Kanske träffat en kille? Det är svårt att säga men detta jag skrivit tror jag har hänt/händer om 10 år.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag jobba. Jag ska jobba 07.30 - 15.00. Det ska bli roligt.

Nu har jag precis gjort frukost och ska börja äta. Vid 10 i sju beger jag mig mot jobb.

Ha en helt underbar måndag!

  • 23 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag gick upp klockan 9. Nu har jag precis ätit frukost och idag blev det yoghurt med müsli, kaffe och ägg. Jag sitter och tittar på Stjärnorna på slottet med mamma.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det blir nog att ta det lugnt och så får jag se vad jag kommer att göra idag!

Ha det bra!!!

  • 30 readers

Likes

Comments

Igår var jag och såg Björn Skifs och Tommy Körberg på Malmö Arena med mamma. Det var mysigt och föreställningen var jättebra. Det var roligt att se dem live och det var roligt att se föreställningen med mamma!

  • 23 readers

Likes

Comments

Igår berättade jag att jag skulle fixa mina naglar och la då in en bild på dem. Jag gjorde vid mina naglar klockan 15.00.

Jag blev jättenjöd!!

Såhär ser dem ut:

  • 40 readers

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och jag jobbade från 12.00 - 16.00.
Det var jätteroligt att jobba. När jag kom hem åt jag middag. Sedan har jag suttit och pluggat teori.

Nu sitter jag och tittar på Best of Paradise Hotel på viafree.

Imorgon ska jag fixa till mina byggda naglar och jag längtar så mycket.

Såhär ser mina naglar ut nu. Imorgon kommer en efter bild på mina naglar upp här på bloggen.

Ha det bra så ses vi i nästa inlägg!

  • 36 readers

Likes

Comments

Dagen idag har bestått av övningskörning. Jag övningskörde 09.45 - 11.05. Det gick jättebra att köra. Sedan mötte jag upp mamma och vi gick och handlade lunch som vi sedan tog med hem och åt. Det var mysigt att äta lunch tillsammans med mamma. Nu sitter jag vid datorn och läser bloggar. Snart ska jag börja plugga teori.

Ikväll ska vi till några i släkten.

Ha det bra.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag gick jag upp vid 06.00. Idag vet jag inte vad dagen kommer att innehålla. Nu sitter jag och kollar på en serie. Serien heter Degrassi och finns på Netflix.

Ha det bra så ses vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Vid 10 träffade jag de tjejer som jag var med i Trelleborgs lucia med. Vi åt frukost och pratade om allt möjligt! Det var roligt att träffa dem igen.

Tack för en bra och trevlig träff med frukost.!! ❤️❤️

Nu sitter jag på bussen påväg hem. När jag kommer hem ska jag plugga teori och sedan får vi se vad jag mer gör.

Hur har er dag varit hittills?

  • 41 readers

Likes

Comments