Header

Hur skönt är det inte att det är sol och varmt igen efter flera veckors pissväder? Har fått en härlig bränna idag också, så sjukt härligt. Att kunna sitta ute och äta (ja äta) smoothie/glass är så skönt. Det är bara till att ta vara på de sista veckorna av sommar innan hösten tar över helt :(

Likes

Comments

Igår satt jag hela kvällen och letade efter en snygg almanacka. Till slut hittade jag en bra som passar perfekt för planering. Hängde även upp lite gamla bilder som jag skrivit ut. Helt okej ändå!

Likes

Comments

Lyckan nu när mitt Victoria's Secret pass fodral anlänt! Hur snyggt? 😍

Likes

Comments

4 dagar har spenderats i Göteborg. Något som skulle bli en somrig tripp blev istället en kall och regnig shoppingtur. Dagarna spenderades till största del på Haga och sedan Frölunda Torg med massvis av shoppande. Ekonomin känns lagom ostabil nu, men jag har i alla fall kommit hem med en massa nytt 😍

Mest nöjd är jag över parfymen. Alltså gud! God lukt och snyggt utseende, är helt kär!

Likes

Comments

Igår fick jag hem en topp från Nelly som jag beställde i måndags om jag minns rätt. Sjukt nöjd! Har blivit helt besatt med puderrosa färger på senaste tiden och min garderob kommer fyllas av det i framtiden ❤️

Likes

Comments

Shopping i mitt hjärta säger jag bara. Idag har jag ännu en gång handlat. Denna gången på sidan www.eyecandy-wear.com och herregud vad jag längtar tills jag får hem dessa gobitar!

Rose glasögon och en sjukt snygg bikini även om sommaren börjar försvinna (?). Är i alla fall så sjukt nöjd med detta köpet och jag hoppas att det kommer sitta fint på mig!

Likes

Comments

Har nu varit hemma i 2 dagar efter en varm och underbar vecka på Kreta med familjen. Var 3 år sedan jag åkte på en solsemester och det har jag saknat. Go mat och trevligt folk!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen haft möjlighet att börja rida på banan! Riktigt kul att få jobba lite mer med hästen. Det här med galopp dock kan inte lilla Rosita. Antingen blir det fel eller så håller galoppen inte speciellt länge. Igår kunde vi hålla galoppen i ungefär 1 och 1/2 varv på den lilla banan vi har sedan gick det inte mycket mer.

Försökte i alla fall fatta galoppen och sedan sakta av några meter senare bara för att hon ska börja fatta att hon inte kan sakta av när hon vill.

Har någon tips på hur man lär en häst fatta galopp, rätt galopp och lyckas hålla galoppen?

Likes

Comments

Att komma ut till stallet i den lugna, tysta, härliga och vackra miljön är något av det bästa som finns. Man finner ett inre lugn och slipper den vanliga vardagsstressen som finns överallt förrutom landet. Jag älskar närheten av djuren! Det är skönt att komma bort från alla "jobbiga" människor som bara är i vägen och håller på. I stallet glömmer man allt och kan fokusera på att njuta.

Ni som inte varit ute på landet bland djur eller ridit. Do it! Det är så skönt för man glömmer alla problem som finns hemma. Man blir så extremt lycklig. Finns knappast något bättre ❤️

Likes

Comments