Header

Seg dag idag!

Idag blir det bara till att lata sig, kanske gå ut och gå en sväng och avsluta kvällen med en danslektion. Helt okej!

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på The Vampire Diaries <3

Källa: We Heart It

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu när det närmar sig första advent så har jag fått en sådan total julfeeling! Jag vill bara pynta och göra det fint. Vi har kommit överens här hemma om att köpa in lite smått och gott för att göra det stämningsfullt. Vår nya altan är helt vit och vad passar då bättre än att inreda med lite snygga vita och röda föremål?

Först av allt har vi bestämt att köpa en lysande hjort. Tycker det är så gulligt, men ändå stilfullt.

Likes

Comments

Är så extremt sugen på att köpa ett par nya skor.

Har ett par Adidas Superstar skor. De helvita. De är bara så bekväma att gå i att jag vill ha ett par till. Skorna på bilden lockar lagom mycket...! Har tänkt att köpa de vita skorna med rosé färg på sträcken, liknande de på bilden.

Hur snyggt skulle inte det vara?

Källa: We Heart It

Likes

Comments

Hur många fixar sina egna naglar? Med förlängning och gel/akryl. I know I do. En sådan kul grej att hålla på med på fritiden. Göra sig fin och kunna bestämma helt själv på sina egna villkor hur man vill ha det. Älskar det!

Härnäst vill jag nog ha babyrosa naglar... eller matt svarta med guld glitter. Så snyggt!

Källa: We Heart It

Likes

Comments

När man inte kan sova och ligger i sängen sökandes efter inspo på lite inredning. Men hallå. Guld och marmor är väl ändå bara för snyggt? Älskar!

Likes

Comments

Senaste inköpet från Nelly! 2 paket med singelfransar och 2 paket med hela fransar eller vad jag ska kalla det och ett lim. Har kvar lim från Duo, men gillar att testa lite olika så det ska bli spännande att testa. Har aldrig heller tidigare testat märket Eylure, så jag hoppas det blir bra.

Likes

Comments

Jag skrapade ihop en önskelista inför julen för några dagar sedan. En ganska basic lista med kanske inte så roliga (?) saker, men mycket fint!

Likes

Comments

Jag är den personen som vill ha snygga, men billiga saker (precis som många andra?). Ur & Penn har bara för snygga klockor enligt mig till ett superbra pris! Det finns två varianter som jag helst av allt vill ha då jag gillar lite rosé och guld inspirerat.

Klockan till vänster är min absoluta favorit och är den jag helst skulle kunna tänka mig att använda. Den andra är 100kr billigare, där det även medföljer armband. Även denna är snygg, men färgen är kanske inte riktigt min stil fullt ut. Sjukt snygga är de båda i alla fall!

Jag undrar om det är värt att köpa... Eller om jag ska hoppas på att min pojkvän köper den i julklapp till mig. Vågar man chansa är frågan? ❤️

Likes

Comments

Nu är första julklappen hemkommen till min kille. Hämtade upp den på Preem tidigare idag. En enkel keps som jag tror och hoppas att han kommer uppskatta.

Nu är det "bara" alla andra julklappar kvar. Tur för mig att jag tycker det är roligt att fixa och dona och köpa julklappar till mina nära och kära. Längtar tills julen faktiskt är här. 🎄❄️

Likes

Comments