• Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Noen dager føler jeg meg som den sterkeste, tøffeste og mest sexy kvinnen i gata. Jeg tenker at ingenting i verden kan stoppe meg, og at jeg er uovervinnelig mot all negativitet. Jeg oser en unik glød som får meg til å føle som Norges svar på Beyonce. I dag er ikke den dagen. I dag føler jeg meg fullstendig fargeløs. Jeg føler meg ikke for å sminke meg, jeg setter ofte sammen antrekk basert på hvor dårlig tid jeg har og jeg har en gi faen holdning som strekker seg høyt opp i skyene. Jeg vil helst ha hjemmekontor slik at ingen kan se hvor sliten jeg er i trynet og i sjelen. Herregud, slik er det å være singel og være gift med jobben sin.

Selvtilliten min har blitt satt på prøve i løpet av de siste månedene, og jeg skjønner ikke helt hvorfor. Det føles unaturlig å late som man er komfortabel med å være sminkeløs og litt care-free når sannheten er at jeg føler meg bare helt tom og må konstant sammenligne meg selv med andre. Jeg må innrømme at jeg opplever enda mer press om å se perfekt ut nå, enn jeg noen sinne har gjort. Det får meg til å gruble på hvorfor i all verden jeg har blitt så opphengt i perfeksjon, og hvordan jeg lar meg selv hele tiden falle for nedgravingen av meg selv.

Vi bor i et samfunn der det nesten er ikke-eksisterende å løfte seg selv opp, eller løfte andre jenter opp. Det er så mye mer tydeligere i dag enn det var da jeg var 18 år og trodde at jeg visste hva det var å ha selvtillit. FUCK IT, sier jeg bare! I dag setter jeg foten min ned, og jeg skal omfavne alt jeg er. Her er tre viktige ting som faktisk funker for selvtilliten:

- LAG EN LISTE MED 25 TING DU ELSKER VED DEG SELV

Sett deg ned og skriv ned 25 grunner til at du er så forbanna bra. Skriv gjerne årsaken til at du er den DU er.
Jeg har store fortenner som kan være litt i veien til tider, men jeg ser dem som et unikt trekk som bare jeg har. Kanskje du har for mye fregner? Kanskje du sliter med akne? Kanskje du får mennesker rundt deg til å le? Noter alt det ned. Til slutt henger jeg opp listen i et speil og leser listen hver eneste gang jeg ser meg selv i speilet.

- SKRIV 50 SPØRSMÅL SOM KOMMER TIL Å SETTE TANKENE DINE FRI

Å være i tvil er et av hovedfaktorene som kan ødelegge selvtilliten min. Det å sette en god del spørsmål over hvorfor jeg er i tvil eller hvorfor jeg er så usikker på en situasjon, settes tvilen min i en utfordring som er utrolig befriende. Trenger jeg virkelig å være redd for å ikke levere 110% på jobb? Trenger jeg virkelig å bry meg om denne gruppen med mennesker ikke liker meg eller måten jeg er på? JO, jeg er mer en god nok. Jeg er helt AMAZING. Les spørsmålene hver eneste gang du føler deg nede og minn deg selv på hvorfor det er idiotisk å være i tvil.

- utføre 25 ting som vil få deg til å føle deg sexy

Lange negler, knallbra sminke og en hårsveis kan få meg til å føle meg som Norges mest sexy kvinne. Å bare sitte i undertøy, usminket og masse snacks får meg også til å føle meg vakker. Hva får deg til å føle deg bra? Er det å sminke seg, slenge på seg et bra antrekk og eie natten? Eller er det å trene seg svett og god på treningssenteret? Ikke ha noe skam i å gjøre noe for deg selv som vil få deg til å føle deg fin. Treat yourself!

Noen dager leser alle disse påminnelsene, og min indre Beyonce dukker opp. «Ingenting i verden kan hindre meg nå», tenker jeg. Andre dager hjelper det ikke, men det er helt ok har jeg lært. Så lenge jeg husker at jeg er unik, spesiell, god, snill, omtenksom, intelligent og helt rå - så klarer jeg meg helt fint.

Hva slags hellig mantra har du for å booste deg selv? Let me knooooooow!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

// invitert av dermanor

PRESSEMØTE MED BUXOM, STHLM

For en heftig dag! Kroppen er fullstendig kjørt etter løping i vonde sko, leke a-menneske for å komme meg tidsnok til Gardemoen, og enda mer gåing i vonde sko. Likevel, er jeg utrolig glad for at jeg fikk dra på pressemøte med Buxom i gode gamle Stockholm. Til tross for kulden og det sure været, ble vi møtt med god stemning, god mat, en flott presentasjon fra Sandy som representerte Buxom i USA, og en helt amazing visning av de forskjellige varene som kommer til å bli lansert i Norge ganske så snart. To ord: GLED. DERE!

Buxom gjør det fantastisk i USA, og blir endelig lansert i land som Sverige, Norge og Finland. Merket passer utrolig godt til jenter som omfavner sitt supersexy jeg, og som tør å være edgy. Ganske fett, ikke sant? Etter eventet, tok vi et glass vin før klokken endelig ble 16:00, og vi kom litt for sent til flyplassen. Resultatet? En løpende gjeng og veldig hovne føtter en time senere. OUCH.

Til tross for smerte velsignet av Satan selv, har denne dagen vært et av de flotteste dagene i mitt liv. Lård, jeg digger jobben min!

Likes

Comments

netlix and chill. with yourself, of course

Når helgen endelig har kommet, inntreffer jeg sofaen med god samvittighet. Gjett hva jeg dedikerer livet mitt til? TV-SERIER! Jeg har ingen aning hva jeg skulle gjort uten min gode venn, kjæreste eller ektemann Netflix. Han er der for meg gjennom gode og onde dager. Hva i all verden skulle jeg gjort uten deg, Mr. Netflixern? Helgen er perfekt til å ha chips i den ene hånden og zapperen i den andre. Det å kunne legge tankene på hylla og være dypt konsentrert i en knallgod serie med dybde og spenning, er SÅ nødvendig etter en hard og lang uke.

Sliter du med å finne gode serier? frykt ikke, jeg har mekket sammen fem flotte serier som er et absolutt MUST å få med seg.

insecure

Sterke, selvsikre, tøff og fantastisk er nøkkelord som kan beskrive de fleste. Insecure handler nettopp om å ikke være det. Bestevenninnene Issa og Molly er to vellykket kvinner som likevel føler seg usikre når det kommer til jobb, dating og andre livssituasjoner som de fleste kvinner kan kjenne seg igjen i. Mens Issa prøver å finne ut av hvordan hun skal komme ut av et kjedelig forhold sammen med sin kjæreste Lawrence, prøver Molly å finne ut hvorfor hun ikke klarer å finne seg drømmemannen i sitt liv. Serien er lettbeint, sjarmerende og man rekker å ha minimum to latteranfall i løpet av de 30 minuttene som pågår.

FAVE EPISODE:
Så langt har det bare kommet to episoder, men jeg har likevel blitt helt oppslukt i episode en. Se for deg at venninnen din går opp på en scene og rapper om kjønnsorganet ditt til alle i salen? Resultatet? En stk forbanna Molly og en stk leende Felicia som holder på å gråte av latter.

american horror story: roanoke

Jeg må si deg en ting; Dette er den beste sesongen siden AHS: Murder House. ENDELIG har gjengen bak AHS skjønt hvorfor vi har falt så pladask for denne skrekk-serien. ENDELIIIIIIIIGF har serien endelig har blitt skummel igjen! Vet du hva det aller beste er med AHS? Du kan begynne på hvilken helst sesong uten at det har noen tilknytninger til hverandre. Er ikke det amazeballs?!


Shelby og Matt er et lykkelig par som bor i Los Angeles. Etter en voldsepisode med Matt og en spontanabort som rammer Shelby, bestemmer begge seg for å skape et helt nytt liv i North Carolina. Paret kjøper et forfalt, men sjarmerende hus midt i skogen og har innstillingen på at alt kommer til å falle på plass. Det de ikke vet er at huset bærer på en god del mørke hemmeligheter som kommer til å ødelegge livet til Matt og Shelby. Gjengen bak AHS har bestemt seg for å ha en litt mer dokumentarisk retning som gjør serien enda mer spennende. Handlingen er solid, og skuespillet er troverdig at man nesten tror at dette har skjedd irl.

FAVE EPISODE:
Episode 6 har en syk tvist som jeg tror kommer til å sette en tonen i årets sesong. GLED DEG!

atlanta

Earn bor i Atlanta, bor delvis med venninnen sin (som han også har barn med), bor delvis med foreldrene sine og couch surfer hos venner. Han droppet ut av Princeton University, er fullstendig blakk og livet virker helt håpløst. Ting kan snu seg om når han finner ut at søskenbarnet sitt Paper Boi begynner å få kjendisstatus blant andre lokale rappere fra Atlanta. Earn gjør alt for å komme i kontakt med søskenbarnet hans slik at han kan forbedre livet hans og hans datters liv. Serien tar for seg hvordan det er å være en svart mann i USA, samt at den tar opp viktige temaer på en humoristisk og lett måte.

FAVE EPISODE:
Jeg gråter av den syvende episoden som er helt klart den svarteste og mest ironiske episoden noen sinne. Den er rett og slett utrolig genial, og desidert den beste episoden i serien så langt!

How to get away with murder

For å sitere klassikeren Mean Girls med en liten tvist: «Raise your hand if you have ever been victimized by Peter Nowalk and Shonda Rhimes». *Rekker ivrig opp hånden*. HTGAWM er den type serien der du må ha alle lysene på, tunga rett i munnen og håpe at du ikke kveler på snacksen din. Spenning, drama og bøttevis av tvister vil få deg til å rope «HVORFOR STOPPER HJERTET MITT HVER ENESTE GANG JEG SKRUR PÅ DENNE SERIEN?!» Jeg stiller det spørsmålet hver eneste fredag.


Serien handler om forsvarsadvokaten Annalise Keating og sine fem studenter som blir surret inn i en innviklet drapsak som senere spiller en massiv rolle utover sesongene. Dette blir så ukontrollerbart, at ting eventuelt sklir ut for det aller verste. Ord kan ikke dekke hvor mange ganger jeg har åpnet munnen min og tenkt: «LÅRD, denne serien er jo GULL! Skulle aldri trodd en serie fikk meg til å skrike ogg rive meg selv i håret så ofte som HTGAWM gjør.

FAVE EPISODE:
Jeg har ingen episoder som går under «favoritter». Jeg anbefaler egentlig bare å se en hel sesong.

sherlock

Serien er satt i nå-tidens London. Sherlock Holmes og hans «partner in crime» John Watson bruker Sherlocks evner til å løse flere kompliserte og vanskelige drapsaker for lokal politiet. Til tross for at de gjør narr av Sherlocks merkelige metoder og hans mangel på sosiale evner, får han unna flere forskjellige saker. Utover serien, får vi også et innblikk over Sherlocks kamp mot erkefienden Moriarty. Benedict Cumberbatch er helt RÅ som Sherlock, og hans makker Martin Freeman (som spiller Dr. John Watson) balanserer Cumberbatch sin rolle som tidenes særing. Selv om serien er spennende, er den også utrolig morsom og har sine stunder der man blir sjarmert av Cumberbatch. Herreguuuuuuuuud, som jeg gleder meg til den nyeste sesongen kommer i 2017!

FAVE EPISODE:
Introduksjon av erkefienden nummer 1, herr Moriarty. Frem til da, får man et inntrykk over at Sherlock er fullstendig uredd. Det hele raknes når han treffer hans største mareritt. UHHHHH. *Superskummel lyd.*

Har du noen spennende serier som du mener bør være der oppe sammen med disse? Gi meg masse tips i kommentarfeltet! De vil jeg så gjerne sjekke ut! I morgen går turen til Stockholm, og må knalltidlig opp. Lård.

Likes

Comments

'ELLO FROM THE GRAVE

Gud, oppdateringen på Day Zero Project går jo rett til vest ettersom at det er så forbanna mye som skjer. Heldigvis har jeg vært superflink å utført det meste som står oppført på listen, og kan trygt si at jeg er ganske stolt og ganske så inspirert! Her er et lite overblikk over utførte mål fra September og Oktober!

september


- Å DRA PÅ KAFE ALENE

Jeg er rar, litt socially awkward som jeg liker å kalle meg selv. Jeg blir litt engstelig av å sitte alene på kaffe og kaste i meg et godt smørbrød eller bare ta meg en kaffe uten å ha en kompanjong. Løsningen på dette? Kaste seg rett ut i det og ta seg en forbanna kaffe fra Starbucks, Kaffebrenneriet eller Espresso House. ALENE.
Etterhvert har jeg oppdaget at det ikke er så skummelt som jeg har innbilt meg tidligere. Med det, har jeg funnet ut også at det er utrolig deilig å bare ta seg en kaffe mens man jobber i fred og ro. Kan vi si progress, eller?


- DRA PÅ OSLO RUNWAY

Teknisk sett er det litt juks å si at jeg dro på årets Oslo Runway, men det telles jo vel om jeg drar på en visning? Det eneste showet (som ikke var en motevisning engang) som jeg fikk med meg, var Mardou x Dean i samarbeid med Broslo. Istedenfor å ha en klassisk fremvisning av plaggene de hadde laget, bestemte de for å sette kolleksjonen som utstilling slik at publikum kunne ta en nærmere titt av dem.

Nevnte jeg at showet befant seg på et parkeringshus? Ah, det var så utrolig unikt og kult!


- DRA PÅ FLERE KONSERTER

Jeg var utrolig heldig og fikk være med en god venn til Lido som holdt konserten sin i et av de vakreste kirkene i Oslo. Av og til glemmer man hvor talentfulle visse artister er, og hvordan de brenner for kunsten sin. Lido er nok en av dem som kan plasseres fint i den kategorien. Et par glass med sjampis og noen øl etter, havnet en veldig forvirret og litt munter Felicia på konsert i Grønland. VIVA LA SPONTANITET!

- STOCKHOLM (IS THIRD TIME THE CHARM?)

JEG ER IKKE FRELST! Sorry, men jeg klarer ikke å bli sjarmert av byen. Enten er jeg veldig sær, ellers så må jeg finne en ordentlig guide som kan vise meg hvorfor Stockholm er så forbanna fantastisk. Kan noen fortelle meg hvordan jeg skal føle meg som en ekte «stockholmare?»

Oktober

- LÆRE MEG NOE HELT NYTT

Jeg skal begynne å vlogge og lage flere videoer fremover! (YUHU!) Dette innebærer jo å være en kløpper på klipping, noe jeg aldri har vært borti før. Her om dagen satt jeg på Youtube og lærte meg alt fra å legge på musikk til å legge på effekter på videoer. Jeg innså også at jeg overhodet ikke er teknisk, og at jeg må godta at videoene ikke kommer til å bli perfekt med det første.

Practice does make perfect, heldigvis.

- DRIKKE VANN SÅ OFTE SOM MULIG

Jeg har alltid fått litt kjeft for å ikke drikke vann så ofte som jeg bør, men det hele har kanskje snudd. Nå har det seg nemlig slik at jeg ikke klarer meg uten H20. Nå har jeg blitt nærmest avhengig av å ha med en flaske med vann hvor enn jeg går. Ingenting er deiligere enn en flaske med iskaldt vann.

- LAGE MEG EN FACEBOOK SIDE

...Selv om den egentlig ikke er helt offisiell enda. Foreløpig bruker jeg siden kun i forbindelse med Instagram, men etterhvert blir jeg tøff nok til å legge ut alle innlegg, videoer og all slags annet krøll innpå siden.

- VÆRE AKTIV PÅ SNAPCHAT

Mitt forhold til Snapchat er litt komplisert, men jeg prøver likevel å være så aktiv som jeg kan. Heldigvis har jeg blitt mye flinkere, og jeg har innsett at Snapchat kan være ganske moro. Det aller beste er være fullstendig useriøs og tullete.

MÅL TIL RESTEN AV OKTOBER

Det er endelig på tide å sette hobbytrening i gang! Finnes det noen enkle øvelser man også kan gjøre hjemme eller på kontoret når man virkelig ikke har tid til å stikke innom et treningssenter? Kjøpe planter, spesielt kaktuser. Selv om vippene mine er velsignet av Satan sjæl, har jeg fortsatt lyst til å prøve å få satt på 3D vipper. Jeg vil, jeg vil, jeg VIL! I mai prøvde jeg ut henna tatovering, og har nå lyst til å prøve ut jagua tatovering for denne gang. Ikke er det mer skånsomt mot huden, men jagua er også mye tryggere og bruke.

​​Er selvtilliten lav om dagen? Skriv 100 oppløftende ord som kan få deg i godt humør. Dette kan være alt fra hvor sexy du ser ut i jeansen fra Monki til hvor god du er til å lage mat. Inspirasjon, sier jeg bare! Lage en makeup tutorial. Wæ, gi meg gjerne tips over flinke MUAs som jeg bør lære litt av. Sist, men ikke minst: Lese en bok for en hel dag. Dette bør jeg klare uten noe problemer!

SHIT, nå ble jeg skikkelig inspirert til å gjøre mye mer på listen! Jeg fikk også lyst å gjøre noen endringer som kan gi meg motivasjonen til å gjøre flere ting på listen før 2017. AH, inspo-alarm!

Likes

Comments

JAKKE / Peak Performance // SKJORTE / Samsøe Samsøe // BUKSER / Dr. Denim // SKO / Ego Official

Jeg har en streng regel når det kommer til oversized plagg, og det går ut på at jeg ikke kan drukne meg selv i plagg som helt klart ser uflatterende ut på meg. Likevel bryter jeg denne regel når det kommer til to plagg: oversized gensere og herreskjorter. Jeg er fullstendig forelsket i herreskjorten min fra Samsøe og kommer ikke helt over hvor mye en simpel skjorte kan skape en så ren look. Sleng gjerne et par flotte hæler og en faux fur coat, og plutselig er du klar for After Work. Smelt, sier jeg bare!

ENDELIG FREDAG! Er du klar over hvor mye jeg har sett frem til helgen? Selv om uken har gått ufattelig fort, kjenner jeg at kroppen er på vei til å gå inn i koma. Det hjelper kanskje ikke at jeg kommer til å jobbe enda mer i helgen, men det er en ganske god grunn til å gjøre det. Ellers ser jeg frem til å ta et par drinker eller to med en god kompis og snakke om alt som vi glemte å ta opp sist gang vi traff hverandre.

  • MOTE

Likes

Comments

it's the time of the season

Midt oppi hele kaoset mitt, kommer selvfølgelig uken som jeg har ventet på siden April. Nemlig presseuken, eller som jeg liker å kalle det; uken der man sikler sanseløst over ulike nyheter som kommer til våren og sommeren i 2017. Herregud, jeg elsker presseuken av hele mitt lille svarte hjerte.

I motsetning til presseuken som ble holdt i April, har jeg rukket å bli kjent med de flotte menneskene bak disse pressebyråene, forskjellige mennesker som jobber tett med mote (bloggere, stylister, fotografer, frilansere, you name it!) og selvfølgelig forskjellige brands innenfor byråene. CONFIDEEEENCE, sier jeg bare. Jeg kan ikke utelukke at jeg fortsatt føler meg litt klein og awkward innimellom, men jeg klarer i hvert fall å kontrollere den lille delen. (Er dette effekten for å være for lenge inn i musikkindustrien der alle er awkward? Hm.)

Uansett, fikk jeg med meg utrolig mye kult som jeg nesten ikke klarer å vente på! Her er en kjapp, men utrolig flott oppsummeringen på presseuken for SS17.

Polhem pr

Kl. 09:00 på en tirsdagsmorgen tuslet jeg til showroomet til Polhem PR der de hadde en litt annen måte å vise nyhetene sine for våren og sommeren. Hvordan, sier du? ET MOTESHOW! Utrolig kreativt, sier jeg bare. Med dundrende musikk fra M.I.A. og et moteshow som var «to die for» kunne jeg skjønne hvorfor den flotte gjengen bak Polhem var så fornøyd.

Mildh press

I går begynte alvoret. De fleste byråene hadde visninger rett etter hverandre, og jeg var mentalt forberedt på å slite ut min skjøre lille kropp. (Og ikke minst få en større stump etter å hatt gått rundt hele Oslo.) Etter noen intense timer på jobb, kom jeg meg til selveste Majorstuen og rett inn på Mildh Press. Kjærleiken er alltids heavy der borte, og det demonstrerte de flotte menneskene der med å gi meg en Prossecco i den ene hånden og en fantastisk visning over de kommende nyhetene som inntreffes i butikk neste år.

Kan jeg bare påpeke hvor forbanna glad jeg ble da jeg fikk et par sko fra Samsøe Samsøe som jeg har SIKLET (altså, dere skjønner ikke hvor mye jeg har håpet på at de skal bare dukke opp på døren min) på i evigheter.

PRESSEKONTAKTERNA OSLO

Som på de fleste arrangementer, så treffer man alltid på noen kjent folk som man setter ekstra pris på. Jeg fant to flotte venninner, Tiffany og Nnenna kose seg ekstra mye på Mildh, og tok dermed turen videre hos Pressekontakterna. Her var det masse deilig sushi, bobler og masse flotte nyheter innenfor mote og skjønnhet.

Okay, to ting: Jeg kommer ikke over det vakre grønne marmor bordet som kommer fra Ellos Home (som Pressekontakterna har) og hvor prisvennlig Ellos er. DET liker vi! En annen ting: Komono! Jeg elsker retningen merket har tatt. Blandingen av minimalisme og tydelig 90-tallsvibben er bare helt amazeballs.

SPALT PR

Siste turen gikk til Spalt PR som bærer veldig mange av mine favoritt brands som Adidas og Cosmica. I motsetning til i tidligere i år, glemte jeg IKKE å knipse et par bilder. Thank you lååård. I kjent Spalt-stil, hadde de fancy drinker, superflott mat og Lotionboyz som spilte masse flotte låter for oss.

Kan vi ta to sek og snakke om det danske designet Ørgreen? De unike brillene er helt klart inspirert av den skandinaviske minimalistiske stilen som også bare OSER av kulhet. Helt klart forelsket. Om det er slik en forelskelse føles. ​Selv om denne uken er over, har jeg gjenstående min lille hemmelighet som kommer ut I MORGEN! Jeg gleder meg skiiiiiikkelig til å spill the beans for å si det på godt engelsk! 

Likes

Comments

jeg sprekker. på ekte!


Jeg holder på å kollapse, men for en meget god grunn! I løpet av de siste ukene, har jeg fartet rundt som en gærning i flere timer, brukt hodet mer enn normalt og endelig fått i gang min kreative flow. Tenk, alt som skulle til var egentlig bare å bære på tidenes største hemmelighet og henge meg en gjeng med mennesker som har troen på det jeg brenner for. Om det ikke gir et massivt kick i baken, da vet ikke jeg.

Hva er hemmeligheten sier du? Nei, jeg får ikke røpet så mye før på fredag. Eller neste uke? Jeg har ikke helt oversikten lenger, skal jeg si deg. Det jeg kan røpe er at jeg har vært på utallige masse møter, jeg var heldig og var på shoot sammen med flotte mennesker i går og masse løping rundt omkring i Oslo. (Om jeg ikke får dødsbra biceps og flott stump etter denne dagen, kommer jeg til å bli litt skuffet for å si det sånn.)

Please, bare håp at jeg ikke faller sammen helt og ikke klarer å komme meg ut av sofaen da. Vi har blitt så gode venner om dagen!

Likes

Comments

foxtrot, uniform, charlie, kilo

«Du banner så sjukt mye, Felicia!» sa ei god venninne til meg etter jeg hadde kjørt en 30 sekunders babbel om hvorfor NSB kunne ha seg bort. Hver eneste gang noen har påpekt mitt brede sjørøver språk, har jeg alltid unnskyldt det med at vestlendinger kanskje har en tendens til å uttrykke seg mer med et «fargerikt» språk enn de fleste. Sannheten er kanskje litt langt i fra det, men jeg har så og si sluppet unna hver eneste gang den unnskyldningen har blitt lagt frem.

Derimot fikk jeg kjent litt på det i dag etter venninnen min påpekte the obvious; er jeg så stygg i kjeften? Jeg har alltid hatt en merkelig stolthet over at jeg er den kule jenta som er litt røff i språket, men for engangs skyld fikk jeg skikkelig vondt av å høre det. Er det slik man vet at man har blitt voksen? Med det, skal jeg gønne på en ordentlig utfordring; klarer jeg å få en hel uke uten etter forbanna bannord?

Vi får vel se. (PS. Har ikke troen på meg selv, haha.)

Likes

Comments

c h a n g e s


I​​ følge arkivet mitt, er det akkurat 23 dager siden jeg poppet innom Nouw for å sjekke mine favorittbloggere, legge til et par kladd som skulle vært klar til å publiseres og få inspirasjon fra andre bloggere. Det kan også skje en god del i løpet av 23 dager. I løpet av 23 dager har jeg bl.a. fått drømmejobben (som jeg skal prate mer om ganske snart), mistet en veldig viktig person i livet mitt, flyttet fra leiligheten og bor midlertidig hos ei venninne inntil jeg kan finne et eget sted og vet nå hvordan det er å være helt alene. Etter fem år, er jeg på riktig vei til å finne meg selv og bli kjent med den jeg har endt opp med å bli. 

Og det er jævlig skummelt.​​

​​Forandringer er noe jeg kjenner til ganske godt, på godt og på vondt. Jeg tror jeg har kjent mer på det vonde den siste måneden, og jeg er fast bestemt på å snu den forbanna skuta slik at Oktober blir en måned fylt med bare gode opplevelser. Heldigvis, skal jeg avslutte September med gode venner, forberedelse av drømmejobben og bare akseptere den store forandringen. 

Likes

Comments

Vet dere hva lykke er?

Lykke er en god del ting som gir den en følelse som er vanskelig å uttrykke verbalt. Lykke for meg er når jeg ser fjeset mitt rundt omkring i Oslo. Jeg kan virkelig ikke skjønne at fjeset mitt kommer til å bli være i alle Urban-butikker en liten stund fremover. Det er så forbanna kult. Dette her er det jeg kaller for «klyp-meg-hardt-i-armen» øyeblikket.

Kanskje jeg har nevnt det, men jeg fikk lov til å være med på fotoshoot sammen med Urban for å lansere den nyeste høstkolleksjonen som har inntruffet alle Urban-butikkene som eksisterer rundt omkring i landet. De har fått inn alt fra utrolig fete oversized bomberjakker til små dusker fra Flattop. (Urbans interne brand.)

ÅRGH, dette gir meg skikkelig kick til å bare jobbe beinhardt fremover slik at jeg kan gjøre flere slike saker.

Likes

Comments