Snapchat
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hei dere!

Fra nå finner dere tekstene mine på denye.no og på min nye side felicianoelle.no! Dermed blir dette min siste post her på Nouw. Takk for følget her, og så håper jeg selvfølgelig dere blir med på neste steg av reisen jeg nå tar med De Nye.

2017 blir så bra.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Clean

​Heisveis!

For en hektisk dag! Det er lenge siden jeg har vært så oppslukt i arbeid, men det er helt greit. La meg ikke utlukke DEN følelsen når jeg klarer å naile hver eneste arbeidsoppgave. Ord kan faktisk ikke dekke hvor forbanna fornøyd jeg blir. Arbeidstempoet kommer ikke til å roe seg ned ila av de kommende dagene, så da er det bare å gi 100% i absolutt alt jeg gjør.

Åh - litt sånn selvboosting på høyt nivå.

I morgen er det møter, innspillingen og lansering hos H&M som gjelder. Jeg skal likevel innrømme at jeg gleder meg helg sinnsykt mye til by:Larm fra torsdag til lørdag. ÅH - da skal jeg virkelig kose meg.


Likes

Comments

«Byen der larmer...»

Ah – by: Larm. Denne festivalen får meg alltid like giret for årets festivalsesong, selv om vi er laaaaaangt unna ennå. By:larm kompenserer likevel for at sommer, øl, bra musikk og amazing stemning er langt i det fjerne. By:larm er Oslos (og Skandinavias) viktigste og ikke minst – vakreste musikkfestival. Dette er en festival for deg som er tørst etter ny musikk fra et «up-and-coming» band eller artist.

Hvert eneste år føles det som min aller første festivaldeltagelse. Her er tipsene du trenger.

– Ha med deg masse kule/gøyale/fete/skandaløse/løse venner og venninner.

Den viktigste regelen for å ha det morsomt på festival, er å dra med mennesker som vet hvordan de skal ha det moro og mennesker som er svært åpne. Ingenting er kjedeligere enn å dra med en gjeng som ikke koser seg.

– Få oversikt over de forskjellige artistene som skal spille.

Det er superdøvt å finne ut at to av dine favorittband spiller samtidig. Når WI-FI/3G/4G svikter eller når festivalappen ikke fungerer, er det greit å ha backup. Ha gjerne med en liten brosjyre som viser oversikt på hvem som spiller, hvor konsertene skal holdes og når de ulike artistene skal spille. Planlegg gjerne i forkant hvem du mener er verdt å oppleve.

– Kle deg etter været!

Ja, jeg høres ut som moren din som maser om at du skal kle deg ordentlig så du ikke blir døende etter 20 min ute! Men å kle seg etter været er ikke så veldig ille. Pakk de døveste plaggene som finnes; nemlig regnjakke, støvler, langbukse og genser. Å fryse ræva av seg, er ikke særlig hyggelig. Eller behagelig.

– Dokumenter hvert eneste minutt.

Ikke bokstavelig talt alt, men dokumenter de mest dyrebare øyeblikkene. Man kan lett glemme den gangen venninnen din lå i grøfta på baksiden av et jordet, eller når bestekompisen din tok helt av under Julie Bergan-konserten. Husk at det ikke er tillatt med speilreflekskamera med mindre man har ordnet et fotopass. Det holder med telefonen. Hurra for utviklingen av kameratelefoner.


- «Stay Together!»

Det er lett å komme fra hverandre når man er i en stor omgivelse. Skriv ned telefonnummer, finn ut hvor dere kan møtes dersom dere avtaler å skilles og ikke vær redd for å spørre om å få låne telefon fra noen, dersom de bryter avtalen om å møtes på et visst sted.

- «TOM. FOR. STRØM?? DU KØDDER?! JEG LADET DEN NETTOPP!»

Å-nei, du har ikke mer strøm på telefonen! Frykt ikke, det finnes nemlig to alternativer som kan redde deg! Alternativ en: Det finnes garantert en eller flere ladestasjoner på festivalområdet. Om du ikke har tålmodighet til evig ventetid eller evig kø ved ladestasjonene, kan du kjøre på alternativ to: Skaff deg en nødlader. Er å få kjøpt over hele landet.

– Vær sosial

Livet handler ikke bare om å henge med de beste menneskene som er involvert i ditt lille liv, men også om å bli kjent med dine fremtidige bestevenner/kjærester/eks-koner/ektemenn. Mistet vennegjengen din? Dødsfett. Da er det på tide å teste ut dine sosiale ferdigheter, og ikke minst oppleve nye ting med nye mennesker. #godstemning

– «Hakuna Matata»

Ha det gøy! Slå deg løs! Vær løs! Nei da. (Jo da.)

Likes

Comments

For the petite girls

Har du noen gang fått med deg at jenter som er smale og lave IKKE kan gå med striper? Ikke jeg heller. Vel, ikke før i dag i hvert fall. Det finnes visst tonnevis av uskrevne regler som finnes for lave og smale jenter som meg selv, og det er ganske så forvirrende. I følge denne nettsiden kan jeg ikke gå med bl.a. baggy jeans, striper, oversized genser eller vide silke bukser.

Jeg er 1.64 høy, atletisk bygd og har ikke så mye pupper eller rumpe. Shopping er stort sett et forbanna mas, mest fordi jeg aldri finner plagg som sitter riktig på den lille kroppen min. Likevel tør jeg å bruke plagg som disse «ekspertene» advarer meg ikke å bruke for ulike grunner.

Rebellen i meg tenker selvfølgelig: «Fuck it! Jeg går med hva enn jeg vil og føler for!» Så jeg kastet meg inn i studio og prøvde på meg to forskjellige trender som jeg ELSKER. (Men som jeg ikke burde gå med.)

Vide silke bukser

Disse buksene er kanskje de billigste, men likevel et av de mest moteriktige buksene som henger i klesskapet. Tidenes salgskupp fra Weekday, sier jeg bare. Bortsett fra å være en av mine favorittplagg, elsker jeg at buksene kan kombineres med alt. Jeg elsker også at jeg nærmest drukner i dem fordi de er så vide, og det gjør meg absolutt ingenting.

TAKE THAT, FASHION POLICE!

Striper

Striper skal antageligvis gjøre meg lenger, og det gjør meg ingen verdens ting. Buksene er litt baggy, men hey - jo mer rom, jo bedre for meg! Jeg har lenge lett etter den perfekte jumpsuiten, og disse her er akkurat de jeg har lett etter. Ikke for trangt, ikke for basic og 100% meg. Jeg elsker det.

Likes

Comments

Tjohei!

Her om dagen la jeg godt merke til ei jente som så tre hakk lysere enn det hun egentlig var. La oss si at hun ikke hadde på seg riktig foundation den dagen. I denne videoen uttrykker jeg helt klart hvor lite peiling jeg har på sminke, men deler ut tips på hvordan man kan unngå å se helt grå ut etter en liten omgang med sminkebørsten. Videoen er dedikert til jenter med mørk hud.

Kos deg med videoen!


Likes

Comments

Klokken var 01:45 da jeg innså at jeg var altfor full til å være ute sammen med resten av venninnegjengen. Jeg løp fra utestedet for å rekke nattbussen hjemover, og slang meg ned på den bakerste setet. Jeg satt der og planla for meg selv hvordan jeg skulle spille edru foran foreldrene mine da jeg kom hjem. Etter noen minutter kom to høye menn i min retning. Før jeg rakk å reise meg for å sette meg lenger frem i bussen, hadde begge rukket å slå seg ned ved siden av meg. Jeg skjønte med en gang at dette ikke var bra. Og den magefølelsen har ofte rett.

«Hvor skal du?» sa den ene mannen. Jeg svarte lavt at jeg skulle hjem. «Er det plass til meg der hjemme?» sa han og lente seg inn mot meg. Jeg ble livredd. Hjertet dunket og håndflatene mine ble iskalde. Jeg klarte ikke å svare. Og så kjente jeg hånden hans stryke over låret mitt. Sakte, men sikkert gikk hånden oppover mot skjørtekanten min. Jeg dyttet bort hånden hans. Da lente han seg inn mot meg igjen, mørkere i øynene. «Liker du ikke å bli tatt på fitta, eller?» Kompisen hans gjorde ikke noe annet enn å le. Jeg var 19 år gammel.

Jeg kom meg av bussen og løp hjem så fort jeg kunne. Jeg gjemte meg under dyna og prøvde å forstå hvorfor dette nettopp skjedde. Jeg ville gråte, men det kom ingen tårer ut. Jeg prøvde å komme med forskjellige forklaringer for meg selv på hvorfor denne fyren gjorde dette mot meg. «Kanskje han var full?» «Kanskje han forvekslet meg med en annen jente?» Ingen av unnskyldningene stemte med hendelsen, og jeg kjente anger og frustrasjon og fortvilelse. Hvorfor sa jeg ingenting?

Både du og jeg har opplevd ulike former for seksuell trakassering. Man blir stort sett ikke noe annet enn paff når man blir omtalt som en hore. Mange av oss har blitt antastet på bussen, trikken, et utested, i en garderobe eller på kjøpesenteret. Vi sitter med venninne våre og gjenforteller disse historiene for hverandre, og vi har så mange av dem. «Husker du den gangen han fyren kom etter meg på utestedet og dyttet meg opp mot veggen og ba meg kjenne at han var hard?» «Husker du den gangen vi var på konsert og jeg fikk en hånd under skjørtet og jeg dyttet feil fyr overende?» Herregud, dere. Normaliseringen av seksuell trakassering er så innlært at vi snart ikke reagerer når det skjer.

Flere ganger har jeg fått høre at jeg trenger mer pikk, slik at jeg kan slutte å være så jævlig sur. Men det er faktisk ganske mye å være sur for, når du er jente og kjenner at du blir redd når du går alene hjem og du vet at du ikke kan forsvare deg selv hvis det skjer noe. Jeg har kommet til et punkt der jeg begynner å innbille meg at jeg kommer til å bli utsatt for trakassering eller overgrep hver gang en mann går i nærheten av meg på kvelden eller natten. Jeg går rundt og er redd for at karen jeg avviste i baren skal stå å vente på meg utenfor utestedet for å vite hvorfor jeg ikke ville ta imot den ene ølen. Og dypt inni meg tenker jeg dette: Dersom jeg skulle blitt utsatt for noe, klarer jeg ikke å forsvare meg. Jeg har i hvert fall ikke klart det til nå.

Likes

Comments

// sponset av Poppa

Behind the scenes

TJOHEI!

Herregud - FOR en morsom dag! Det er lenge siden jeg har ledd, svettet og beveget meg så mye som jeg har gjort i dag. Hvem skulle trodd at innspillingen av Poppa egentlig ble en egen treningsøkt? I hvert fall ikke meg! Det ble tonnevis av latter, stillige dansemoves og mange fete shots som jeg gleder meg til å vise dere! Ain't no party like a Poppa party!

Likes

Comments

Absolutely sickning

Det var endelig på tide å få "Ukens låter"-serien på video! I denne episoden tar jeg for meg musikk som føles fantastisk å høre på når man er syk. Har du noen strålende låter som er et absolutt must å høre på når energien er ekstra lav? Legg gjerne forslagene i kommentarfeltet.


Apropos sykdom: Nå skal jeg krype meg tilbake i sengen og synes ekstra synd på meg selv. Omgangssyken er noe dritt.


Kos deg med videoen!

Likes

Comments

Thoughts

«Hva skal du i helgen, da?»

Sove lenge. Veldig lenge. Jeg skal sove så forbanna lenge slik at kroppen min kan bli ordentlig uthvilt. Så skal jeg mekke meg en god frokost. En sjukt god en. Deretter skal det ryddes, vaskes, brettes, jobbes og slaskes i sengen med god samvittighet. På kvelden skal jeg drikke meg full på Sangria, synge på Store P med verdens mest fantastiske venninner og prate om alt mellom himmel og jord. Kanskje jeg drar ut på byen? Kanskje jeg velger å kjøpe en kebab, se på How To Get Away With Murder under dyna? Søndag kommer jeg til å bli irritert av at jeg drakk så mye. Jeg kommer til å pleie meg selv med serier, usunn mat med god samvittighet. Jeg gleder meg til å oppleve alt dette.

Jeg gleder meg til å ha ordentlig helg. Jeg gleder meg til å roe ned. Jeg bare gleder meg til å få den indre roen som jeg har søkt etter siden forrige helg, hehe. Årgh - det blir fantastisk.

Ha en knallfin fredag! <3

Likes

Comments

Crazy dog lady in the making

Har du noensinne tenkt over hvor stor sannsynligheten er for å møte en eller annen særing eller en gærning over datingappen Tinder? Jeg føler at sannsynligheten er ganske stor. Erfaringene mine derfra er ganske mange, men denne lille historien er en av veldig mange få som kan klassifiseres som topp tre jævligste dater jeg noensinne har sagt ja til.

Følg meg gjerne på Youtube for flere morsomme historier som denne!

Kos deg med videoen!

Likes

Comments