View tracker
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Poppaparty

Ah - denne jobben. Denne jobben har gitt meg flere muligheter til å utføre ting som jeg aldri kunne sett for meg. Et godt eksempel - jeg, Pia og Marie har fått i oppdrag av Poppa om å designe den neste posen som kommer om ikke så altfor lenge. Vi skal også lage en liten serie der vi skal følge med denne spennende prosessen fra idemyldring til selve lanseringen av posen. HVOR AMAZEBALLS ER IKKE DET?

Selvfølgelig måtte jeg lage en «behind the scenes» vlogg til deg. Ah - jeg kjenner at jeg gleder meg til å spille inn resten av vår lille reise.

LORD - nå ligger jeg her og lager en drømmescenario at jeg betaler noen til å pakke bagasjen min til Trondheim. Senga føles plutselig utrolig god, varm og utrooooooooolig myk. Kan jeg bo her i evigheter?

Likes

Comments

View tracker

Lipstick alley

Heisveis!

Jeg kjenner at influensaen her virkelig het for å bli. Uansett hvor mange gingershots jeg har slukt i meg, klarer jeg fortsatt ikke å slippe unna sykdommen. Æsj - jeg hater det. Heldigvis hjelper det å høre på The Read og tenke på andre ting som løsner humøret.

Et av mine hovedmål for 2017 - er å bruke enda mer farger enn jeg har gjort tidligere. Dette har ført til at jeg har kjøpt en god del jeans, gensere i forskjellige farger og leppestift i litt mer crazy farger. Hvem i all verden skulle trodd at jeg kom til å føle meg fin og fjong i min knallrosa genser fra Monki? Ikke jeg! 65% av garderoben min består jo bare av sort, hvit og grå plagg. For å spre inspirasjonen til deg, mekket jeg meg dagens moodboard som består av fargerike topper og fargerike lepper.


Likes

Comments

View tracker

Min steg for steg-guide til en smartere garderobe

Hvert år tar jeg en grundig titt i garderobeskapet mitt og tenker: «SHIT, jeg eier så mye stygt!» Så blir jeg litt oppgitt over at jeg f.eks. bare måtte ha det jerseyskjørtet for tre år siden. Som alle andre har jeg fulgt diverse trender, noe som har resultert i tonnevis av plagg som jeg bare GRINER av i dag. Kan noen fortelle meg hvorfor i all verden jeg bare MÅTTE ha det knallgule skjørtet fra Bik Bok?

Heldigvis er jeg blitt mer fornuftig med shoppingen, og jeg har også funnet ut hva slags plagg jeg trives aller mest med. Nøytrale farger som svart, grått og hvitt kan jeg ikke leve uten. Men jeg har også oppdaget fryden med ensfarget jordtoner som oliven grønn, nude, rose og gull.

Jeg elsker den minimalistiske stilen med en urban tvist. Jo enklere stilen er, desto bedre. Alt er stilrent, og man kan så å si kombinere alt uten at det sklir helt ut. Vi har vel alle hatt en periode der man hopper på de mest utenkelige trendene ...

Heldigvis har jeg en ganske fin liste som jeg følger i hvert fall 1–2 ganger i året. Klær som ikke har noe tilhørighet forsvinner, hodet er organisert og garderobeskapet ser freshere ut enn noensinne! Her er 5 knall solide tips for deg som ønsker en minimalistisk garderobe! (Eller bare vil ha det systematisk og oversiktlig. Det er opp til deg!)

Rydd deg gjennom hele garderoben

Trenger du egentlig russegenseren fra 2011? Når kommer leopardmønster til å bli kult igjen? Bli kvitt plaggene som du innerst inne vet at du aldri kommer til å bruke. Gi dem gjerne bort til Frelsesarmeen, Fretex eller selg dem når det holdes loppemarked i området ditt. Et annet kult tips er å ha en dag der hele venninnegjengen bytter bort plagg som dere ikke ønsker å ha lenger. Miljøvennlig og inspirerende på alle måter. Vet du hva det aller vanskeligste er? Å bli kvitt plagg man aldri bruker, men som man egentlig elsker. Dem har jeg mange av. Etter min erfaring, så er det lurt å sende dem på utlån til ei venninne. Man vet ikke hva man har mistet helt til du ser hvor knallbra jakken ser ut på bestevenninnen din.

Inspirasjon ftw!

Hele 60 prosent av klesstilen min kommer fra Pinterest, og det er jeg evig takknemlig for! Tumblr, Pinterest eller en god gammeldags moteblogg kan fyre opp inspirasjonen til de høyeste grader. Jeg er veldig glad i Pinterest og kan sitte der i timevis mens jeg later som at jeg har råd til alle antrekkene som jeg nistirrer på. I tillegg er nettsiden ufattelig lett å bruke. Leter du etter en klassisk skinnjakke? Det finner du lett. På jakt etter et minimalistisk smykke? Her er ti varianter av dem. Let, bli inspirert og noter!

Lag en oversikt over hva som trengs

Jeg er nesten avhengig av å lage lister, og mote er intet unntak. Hva mangler? Lag en oversikt over hva som trengs. Et must til minimalister er å eie flere basisplagg. Hvite T-skjorter, svarte T-skjorter, hvite skjorter osv. Et annet fantastisk tips er at det finnes flere guider der ute for deg som ikke helt vet hvordan man skal starte på listen. Søk med ordene minimal fashion guide på Pinterest og voila – du får over 5000 resultater å velge mellom!

Budsjett vs. luksus

Butikker som Weekday er kjent for å ha basisplagg, men som likevel ikke faller i kategorien «kjedelig». Acne og Samsøe Samsøe er også i samme kategori. Men for deg som ikke er så glad i å bruke penger på brands, du kan finne ufattelig mye gull andre steder også. Zara har de mest fantastiske basis-skjortene, til en bra pris. Det samme gjelder butikker som H & M. Benytt deg også av salg, men på en nødvendig måte. Tenk på plagg som faktisk trengs. Ellers ender du opp med en knall gult skjørt.

Gjenta prossesen to ganger i året

VIPS, så har du havnet i samme situasjon som du sitter i nå. Du får vondt i øyene dine av garderoben din, og du trenger å rydde for å få system igjen.

Har du noen flere tips? Send meg gjerne gode tips som du mener fortjener en plass på min liste! Jeg er takknemlig for alle innspill.

Likes

Comments

"A clear remindER.."

For en dag! FOR en uke!

I dag kjenner jeg at humøret ikke er helt på topp. Begeret rant fullstendig over da pcen min bestemte seg for å takke for seg. Jeg var ganske sikker på at jeg måtte investere i en ny Macbook, og jeg kjente at det nesten holdt på å rakne for meg. Etter en liten tur til Eplehuset, fikk jeg høre at den kunne reddes og at jeg ikke hadde noe å være bekymret over. THANK YOU LORD!

Åh - jeg savner sommerkjoler, våren, parklivet og vakre blomster overalt. Dagens moodboard er inspirert av nemlig This Is PR's pressefrokost som minnet meg kraftig om vår, lette kjoler og god stemning.

Nå skal jeg slå på Arrested Development, og håpe på at fredagen blir perfekt!

Likes

Comments

When sexual consent is non-existent

ÅH - nå begynner temaet om sexisme i dagens samfunn å bli megahett! Det liker jeg veldig godt. Herregud, vet du hvor mange ganger jeg har vurdert å slette Snapchat på grunn av alle disse nakenbildene jeg mottar fra menn? Årgh - jeg holder på å bli helt gal. I denne videoen forklarer jeg alt fra hvorfor dette er nødt til å bli ansett som seksuell trakassering til hvorfor det er så forbanna viktig med samtykke fra jenta eller gutten.

Har du noen gode tips på hvordan man kan sette stopper for gutter som må vise snoppen sin? LET ME KNOW!

Likes

Comments

View tracker

NO MEANS NO

Hvorfor blir noen gutter fornærmet når man sier nei? Hvorfor er det vanskelig å bli avvist? Her forklarer jeg greit om hva det betyr og si nei til en som er mer frempå enn normalt, og hvorfor jenter ikke skylder visse gutter noe basert på en gjerning som han kan betegne som «hyggelig».

I morgen blir dagen fylt med spennende møter, pressefrokost med ThisIsPR og en visning av Maries nye leilighet!

HURRA!

Likes

Comments

Vi er kommet syv dager inn i det nye året, og flere musikere slipper låter som jeg vil omtale som ikoniske og legendariske! Selv om det er å ta i litt hard i, kan jeg påpeke en ting – årets artister er her for å bli! Disse tre låtene har gitt meg troen på at 2017 blir et fantastisk musikalsk år.

Til deg som vil twerke ute på byen: Cashmere Cat x Throw Myself A Party

En god hiphop låt består av et bra beat, en særegen melodi og dyktige features som gjerne gjør noens låt til deres egen. Norske Cashmere Cat har skjønt oppskriften. «Throw Myself A Party» er nok en av de dystre låtene som likevel har et enkelt og minimalistisk preg over seg. I tillegg har han samlet tre flotte artister som nettopp eier låten.

Til deg som elsker remikser: Tory Lanez – LUV (Snakehips Remix)

Ah – jeg ELSKER Luv. LUV er definitivt en av de beste låtene som har kommet ut i 2016, og kan gjerne bli klassifisert som en låt som aldri vil bli glemt. Da kan du tenke deg hvor lykkelig jeg ble da dj-duoen Snakehips bestemte seg for å lage sin egen vri på låten. Et ord: LYKKE! Remiksen er ubeskrivelig solid, og de har snudd om en knallsexy låt til en ekte klubblåt. DET liker jeg!

Til deg som elsker ballader: London Grammar – Rooting For You

Det britiske indiebandet har vært borte i over to år, og har kommet med den storslåtte balladen «Rooting For You». Dette er tidenes vakreste låt, og Hannah Reid, vokalisten, synger vakkert om å stille opp for kjæresten sin gjennom harde tider. Åhh, hvor flott er ikke det?

Hør «Ukens låter» her!

Likes

Comments

Day Zero Project 2.0

WÆ!

Jeg kan ikke tro at jeg skal ta Day Zero Project over video fremover. Det blir så gøy å dokumentere alle målene som jeg har satt, og dele det sammen med deg. Jeg håper også dette inspirerer deg til å følge drømmene dine.

Årgh - dette her blir knallbra!

Likes

Comments

Just try

Dette skulle jeg ønske at noen sa til meg for to år siden, før jeg endelig åpnet øynene mine og fikk nok styrke til å komme meg ut av verdens sorteste hull. En periode som tvang meg til å gå i meg selv, og som ga meg grobunnen til å utvikle meg videre til det jeg er i dag.

Prøv.

Ta noen sjanser dette året. Tillat deg selv å mislykkes innimellom. Tillat deg selv å feile. Ikke vær den som går i kjelleren hver eneste gang du møter motgang. Ta det som en påminnelse om hva du ikke skal gjøre neste gang. Ta eierskap og voks på erfaringene som menneske. Ta negativiteten, frustrasjonen, nedgangen – og bruk det som ditt personlige skjold.

Elsk deg selv. Herregud – bare elsk deg selv. Respekter deg selv. Sett grenser for deg selv. Vær litt kynisk. Vær egoistisk. Ta ensomheten din og gjør det til ditt eget habitat. Ta valg som passer best for deg og målene du vil nå.

Lov meg at du ikke sammenligner reisen din med andres reiser. Ikke sammenlign din suksess med naboens suksess. Ta distraheringen og snu det til noe positivt. Nyt din egen reise og la reisen din gå hvor enn du vil at den skal gå.

At jeg endelig innså at jeg faktisk er mer enn bra nok som jeg er, er grunnen til at jeg har fått troen på meg selv. Nå tør jeg til og med bli noe større enn det jeg i det hele tatt kunne forestille meg før.

Våg deg ut av komfortsonen og opplev verden på egen hånd.

Ingen kan stoppe deg.

Bare gjør det.

Bare prøv.

Likes

Comments

Mad house

Åh - det er så moro å vlogge! Jo mer jeg gjør det, jo mer føler jeg meg komfortabel til å fortelle deg gode historier gjennom kameraet. Her får dere et innblikk over det som har skjedd i løpet av de tre månedene på Egmonthuset. Tre viktige nøkkelord: galskap, latter og minner for livet!

ENJOY!

Likes

Comments