Usch hade verkligen måndagsångest imorse när klockan ringde. Önskade nästan att jag inte hade bokat in extrajobb, så illa var det. Hatar att gå upp ur den varma sängen på morgonen men nu känner jag mig redo. Skönt att jag inte har så mycket planerat idag alla fall. Ska leta mig ut på en löptur efter jobbet efter två veckors förkylning och plugga lite. Blir lugnt och skönt.

Morgonen bjöd på fin soluppgång. Det kan man gotta sig i.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har ju pluggat på sämre ställen. Det gör så mycket för mig att bara komma ut i friska luften. Otäckt hur mycket jag ääääälskar naturen. Och med risk för att låta som en äldre dam måste jag bara säga: hur UNDERBART är det inte att jag kan åka hit och plugga? Det är ju helt galet? Istället för att sitta hemma så kan jag lika gärna sitta här. Det get mig dessutom så mycket mer. Fan vad jag älskar min lilla by, mitt lilla småstadsliv. Så mycket kärlek i precis allt här. 

Likes

Comments

Dagens syssla: skola, skola, skola. Räknar med en heldag i skolan. Sen förhoppningsvis träningen. Det är det dagen ägnas åt. Känner att jag går på reservtank just idag. Snart helg. Fredag imorgon. Halleluja

Likes

Comments

Där så. Satsar på 4 timmar nästa år. Lika bra att sätta sig på cykeln igen. Tjoho

Likes

Comments

Vilken helg! Vin och delikatess mässa i fredags. Åkte in med Sanna, Amanda och Jesper för att smaka på vin och delikatesser. Köpte med oss ostar, salami, pesto, oliver, choklad med mera. Senare hamnade vi på pinchos och på rådhuset där vi avslutade kvällen med öl. Kan verkligen rekommendera den mässan! Hur gott och trevligt som helst.

Lördagen gick i lugnets tecken, lika så söndagen. Har pluggat, tittat på en vegan dokumentär och bestämde mig där och då att när alla mejeri och köttprodukter är slut i kylskåpet börjat mitt liv som vegan. Har nog inte riktigt förstått vilka konsekvenser det kan ha att äta kött, lika lite som att mjölk nu är något bland det vidrigaste jag vet! Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp vegan kosten när man blir bortbjuden? Känns ju himla krångligt att andra ska behöva ta hänsyn till det. Men privat är det något jag absolut kommer att prova på och försöka hålla. Speciellt nu när jag vet vilka konsekvenser det kan få. Så till söndagsmiddag (som är min och Jespers tradition, då vi lyxar till det lite extra med kvällsmiddagen) gjorde jag en vegansk grönsaksgryta med smak av timjan och pasta gjord på linser. Måste säga att jag tror att vegansk kost kommer passa mig alldeles utmärkt. Nu ska jag krypa ner i sängen och förbereda mig för ännu en vecka med studier, jobb och träning. Precis så jag gillar det.

Likes

Comments

Har guld i mun. Det har alla mina morgnar. Vaknar alltid mellan 6-6,15 och spelar lite spel i mobilen. Efter två minuter kommer Jesper (som är morgontrött så det bara skriker om det) och kryper intill. Där ligger vi och morgonmyser tills det är dags att gå upp till jobbet. Alltså jag älskar det där. Det där lilla som gör min morgon så jävla bra. Och han. Han som gör mig lyckligast i världen. Så är det. Och det är så jävla lyxigt.

Likes

Comments

När Jesper är iväg på fotboll i fyra timmar är det en ypperlig tid för mig att grotta ner mig i böckerna. Hade vilodag från träningen idag så har nu suttit med diverse böcker och uppgifter i snart 3,5 timme. Skönt att ligga i framkant på denna delkursen och känna att man är i fas. Har hinkat kaffe och plöjt kurslitteratur sen jag kom hit. Nu ska jag läsa på det sista innan Jesper kommer hem så vi kan kolla på idol tillsammans.

Kanske låter konstigt, men jag älskar livet precis såhär. Kanske för att min "belöning" efter hårt slit med studier snart kliver innanför dörren. Det hade nog inte varit lika motiverande och kul annars.

Likes

Comments

Kan VERKLIGEN rekommendera Kroatien för dom som är sugna på sol, bad och god mat. Ett av de bästa ställena jag besökt. Ett land jag definitivt kommer åka tillbaka till!

Likes

Comments

Första veckan hemma från Kroatien har rullat på i samma spår som innan jag åkte. Jobbat, skolstart och träning.
Den här helgen hade jag verkligen ingenting planerat. Kommer inte ihåg sist jag hade en oplanerad helg, men satan vad skönt det var. Har tränat, umgåtts med vänner, varit nykter och bars strosat runt. Det blir så när man lever på student lön. Man gör det som är gratis. Tränar och myser omkring. Imorse var Jesper lite sliten från gårdagen men inte jag, så drog ut på en morgonrunda innan frukost. Nu dricker jag kaffe på balkongen i förmiddagssolen. Ska dra med mig Jesper ut på kantarelljakt och förbereda mig på ännu en vecka med jobb och skola. En riktig njutarsöndag. Behöver inte vara mer avancerat än så.

Likes

Comments

Igår anlände vi ÄNTLIGEN till Kroatien, i BRELA närmare bestämt. Gjorde inte mycket mer än låg på stranden och åt tapas på kvällen. Det räckte för att vi skulle somna som stockar innan 23.

Idag var vi uppe med tuppen. Tränade en halvtimme innan frukost och gick sedan till stranden där vi till bringade ännu en dag. I stunden sitter jag nyduschad och ska fixa till mig för kvällen som bjuder på restaurangbesök. Dumt att klaga. Men först: ett glas vin i kvällssolen.

Likes

Comments