Alltså både måndag och tisdag har gått i 120. No kidding. Tror inte dagen idag kommer bli lugnare. Jobba, träna, städa. Som vanligt typ. Måste bara sätta guldstjärna på hösten alltså. Älskar så jävla mycket. Kan sitta och dricka kaffe och kolla på vårt höstiga träd utanför!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens frukost. Fil, hemmagjord müsli, avokado och egenpressad äppeljuice. Hur lyxigt att kunna pressa egen äppeljuice med äpplen man fått av vännerna? Goals. Heldagsjobb, träning och fix. Har gått upp 1,2 kg under helgen, hur fan lyckas man? Bara ta i med hårdhandskarna och träna jävel i veckan och äta hälsosamt! In it to win it!

Likes

Comments

Stället jag spenderar mestadels av året på. Min älskade balkong. Sitter här och kollar ut över den naturen som faktiskt finns precis utanför. Dricker kaffe, kollar serier och njuter av att få andas frisk luft. Älskar det. Älskar min mysiga, fluffiga balkong. Nu blir det matlagning och idol efter en skön promenad i skogen.

Likes

Comments

Från gårdagens runda då jag sprang (för första gången sen min förkylning) upp till mitt favoritställe i skogen och insöp kvällssolen. Kvalité på hög nivå!

Likes

Comments

Min nya body som kom i veckan. Lär användas flitigt till mina svarta kjolar när vårsolen tittar fram igen.

Likes

Comments

Tränbär & jordgubbsacai

Tips på frukost eller matigare mellanmål. Acai bowl. Jag använde tranbär och jordgubbar i min. 2 dl frysta bär, en banan och acai pulver. In i mixern och vips så har du en fantastiskt härlig frulle. Toppa med frön, kokosflingor, färska bär osv.

Likes

Comments

Ju mer tid jag spenderar i lägenheten desto mer inspiration får jag. Nu är balkong i fokus, där jag spenderar mestadels av sommarhalvåret. Nu flödar, mörka möbler, blommor i överflöd, kuddar, filt, svart, vitt och lyktor i huvudet. Balkongen in progress

Likes

Comments

Dagens dos av underbara våren. Gick en morgonpromenad med Sally och passade på att lukta extra mycket på vårknopparna. Fick ett ryck igår om att ändra om lite i livet. Framför allt när det kommer till träning, sååååå nu kär vi all in på kosten och nästa vecka ska jag köra igång med min juice detox.

Anyway, sitter just nu på altanen med en kokoslatte och gottar mig i solen. Senare blir det någon form av träning, cykel eller löpning, har inte bestämt mig än.

Likes

Comments

Tivedens nationalpark

Var alltså uppe i Tivedens nationalpark och vandrade med mina två i lördags. Avslutade med hemmagjorda burgare hos Amanda. En dag i helt min stil. Vandring är något jag verkligen måste lägga mer krut på. Så underbart att få va ute i naturen och klättra, strosa runt, lukta och bara gå omkring. Har aldrig varit i tiveden förut men kan ju konstatera nu att den platsen lär besökas flitigt i framtiden (speciellt på sommaren).

Likes

Comments

​Som rubriken lyder är felicias bloggy under construction by me, världens bästa lillasyster olivia! Eftersom Felicias design är hundra år gammal och hennes blogg totalt står still just nu tänkte jag ta saken i egna händer, så ny design is coming up for u!


Tills dess kan ni roa er med att kolla in min nya blogg som ni hittar HÄÄÄR.

Likes

Comments