Header

Hej.

Jag tänker skriva lite mer om mobbning, jag har som sagt själv blivit mobbad ett bra tag i skolan då de sa Gud var ful och tjock du är och med mera. Och som jag själv idag tänker är att om någon mobbar dig eller psykiskt trycker ner dig ska du tänka på att allt den personen säger tänker det oftast om sig själv! Att folk mobbar någon är absolut inte okej! Jag känner folk som har blivit/blir mobbade och det är både fysiskt och psykiskt, känner även en som tog sitt egna liv på grund av såna som mobbar. Så om du känner någon eller ser någon som blir mobbad osv så ska du agera på en gång och inte bara kolla på. Detta är verkligen något allvarligt som händer för mycket runt om i världen för att folk inte har någon alls medkänsla eller respekt för kanske någons religion, kropp eller kanske till och med kläder. En människa ska inte behöva utsättas för något sådant. Så snälla ni ha koll det är jätte viktigt!

Puss&Kram ♥️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej.

Detta blir mitt sista inlägg idag.

Såhär är det är mobbning är något jag verkligen inte ser upp till oavsett vad! För har man själv blivit mobbad och vet hur en person kan må, eller att en person verkligen väljer att avsluta sitt liv på grund av folk som vill känna sig starka för att de själv inte mår bra. Folk som oftast mobbar någon mår riktigt dåligt själv, men min åsikt är att inte någon man kan skylla på för har en tillexempel adhd så kan inte den skylla på det för att vara aggressiv tillexempel! Men hur som helst, det är fler människor som tar sitt liv på grund av att de blivit eller blir utsatta för mobbning eller någon psykisk nedtryckning ön vad folk dör i bilolyckor! Så snälla ni som läser detta! Om ni vet någon som blir mobbad eller om ni ser någon som inte mår bra över huvudtaget försök att prata och hjälpa den personen nu på en gång innan det kanske är för sent! #stoppamobbning

Puss & kram ❤️

Likes

Comments

Hej.

Mitt namn är Felicia jag är 16 år och tänkte börja blogga lite grann om allt möjligt. Och nu tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag har gått igenom väldigt mycket hat i mitt liv och blivit mobbad men jag är stark idag och tar inte in det folk säger eller skriver om mig för att det bevisar att jag är starkare och inte bryr mig. Jag har även kämpat på i skolan för att nu kunna komma in på mitt gymnasie som jag vill gå på och det program jag vill in på och det har jag lyckats med.

Så till hösten så blir det Ekonomiprogrammet, något jag verkligen längtar till för att kunna utbilda mig till det jag verkligen vill! Utan att någon annan ska bestämma hur jag ska göra med mitt liv eller vad jag ska välja!

Detta var lite om mig själv och hur jag även tänker.


Puss och kram! ❤️

Likes

Comments