Besökte Alex på hans praktik idag och lunchade på Café food wise i Sundbyberg, stället är verkligen att rekommendera!😍

Likes

Comments

Jag har alltid varit ganska negativ till H&M´s egna smink (budgetsmink överlag), men en kompis fick mig att köpa en av deras nya skuggor för ett tag sedan och jag blev faktiskt förvånad över hur bra dem faktiskt var! Otroliga många och fina färger och bra pigment. Så nu när jag var inne på H&M idag såg jag att dem säljer ut alla (?) sina skuggor för 10kr/styck?? Hur galet är inte det haha, så jag köpte på mig 11 stycken såklart ;)

Vissa ljusa skuggor syns lite dåligt på bilden då jag är så himla blek, men hoppas ni kan se ganska bra ändå!

Likes

Comments

Haha ja det är faktiskt sant, igår följde jag med Alex till gymmet. Första gången jag tränar på flera år, sååå ont jag har i mina armar och min mage idag..😅

(Han skulle självklart fota mig mitt i en övning därav hanteln är på ryggen😂)

Likes

Comments

Har haft en såå seg dag, va arg när jag vaknade och har varit arg sen dess haha, varför vet jag inte😔
Sen kom Alex hem från gymmet och gjorde pannkakor, han är ju grym som faktiskt står ut med mina sånahär dagar sen gör pannkakor med nutella, grädde, blåbär & granatäpplekärnor😍

Bilden ser ju riktigt äcklig ut, men det var himmelskt gott🙈

Likes

Comments

Jag var i USA för första gången i Mars/April, och i ingen mindre delstat än Los Angeles! En väldigt spontan resa då vi bestämde att vi skulle åka, en vecka senare var resan bokad, och cirka EN månad efter det åkte vi, haha? Galet, men det är också den bästa resan jag gjort hittills!

I Maj fick jag min första lägenhet! En liten etta, men den passade min perfekt!

Sedan hade vi min bal i Maj, också en helt underbar upplevelse, röda mattan, god mat, ja! Har ni fortfarande chansen att göra det, gör det, och ta vara på hela dagen!

I Juni, givetvis studenten! Samma här, bara ta vara på hela dagen/kvällen/natten! Och jag är såå glad att jag lyckades hålla en bra nivå på alkoholen under hela dagen, trots att man började dricka klockan 8 på morgonen, för jag är såå glad att jag faktikskt minns hela min studentdag, vilket inte alla kan säga. ;)

Den 25 Juni blev denna gobiten min!

Likes

Comments