Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I söndags var jag med Alex & Chrisse i det fina vädret och tog en drink på T.G.I fridays, sedan gick vi runt och bara njöt.

Dem har ju satt upp några stånd vid Sergels torg/Kungsträdgården, där det bland annat fanns belgiska våfflor, churros etc. Men det bästa va ju att dem hade Choko-kebab! Sånt man bara sett på facebook😍
Det var riktigt kladdigt att äta och inte alls smidigt, men SHIT va gott det va!!

Likes

Comments

Åh vad jag saknar världens bästa katter, om bara 4 dagar får jag äntligen träffa dem igen! 😍

Likes

Comments

Okej så igår blev en riktigt bra dag trots att både jag och Alex sov dåligt och vi var väldigt trötta. Jag har sökt hur mycket jobb som helst, och verkligen haft lite panik över att jag inte hittat något jobb i Stockholm ännu trots att jag har Cherry. Men, igår fick jag ett mejl om att jag blivit erbjuden jobb på Gröna Lund i sommar!😍
Det är visserligen bara ett sommarjobb men sträcker ut sig till 1/10, och jag tror verkligen att jag kommer trivas där! Det har allt som jag vill ha, jag älskar serviceyrket och var får man ge mer service än på ett tivoli?!

Likes

Comments

Alltså jag vill såå gärna göra någonting för mig själv, och jag skäms lite över att säga detta med sedan jag var 11/12 år gammal har jag varit hos frisören 2(!) gånger! Första gången för ett par år sedan hade jag färgat håret lila hemma, och mitt hår blev sedan grönt så jag var tvungen att göra avfärgning hos frisör, andra gången tvingade en kompis med mig och jag blev såå missnöjd då hon klippte av hela mitt hår och klippte upp det så mycket det hängde i ögonen på mig hela tiden.
Men, nu tänkte jag att nu när jag bor i Stockholm med massor av möjligheter till grymma frisörer. Därför är min fråga till er, vet ni några frisörer här i Stockholm som är bra på både färg & klipp?

Är sugen på något liknande som bilderna ovan, och mitt hår är rent av sagt kaos!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är så sugen på att göra en tatuering för min älskade katt, Gucci, men vet inte riktigt vad jag ska för någon typ. Funderar lite på Gucci's märke, eller bara ett 'G' i skrivstil, eller kanske hela namnet? Beslutsångest deluxe!

Nu när jag la bilderna såhär känner jag nästan att den 3e bilden blev bäst med hela namnet, och kanske att man gör en liten kattimitation bredvid eller ett hjärta som pricken över i:et?😍

Likes

Comments

Besökte Alex på hans praktik idag och lunchade på Café food wise i Sundbyberg, stället är verkligen att rekommendera!😍

Likes

Comments

Jag har alltid varit ganska negativ till H&M´s egna smink (budgetsmink överlag), men en kompis fick mig att köpa en av deras nya skuggor för ett tag sedan och jag blev faktiskt förvånad över hur bra dem faktiskt var! Otroliga många och fina färger och bra pigment. Så nu när jag var inne på H&M idag såg jag att dem säljer ut alla (?) sina skuggor för 10kr/styck?? Hur galet är inte det haha, så jag köpte på mig 11 stycken såklart ;)

Vissa ljusa skuggor syns lite dåligt på bilden då jag är så himla blek, men hoppas ni kan se ganska bra ändå!

Likes

Comments