Det händer mycket jobbigt i mitt liv just nu.

Min lillasyster, min andra halva. Hon åkte till USA för att göra ett exchange year för ungefär två månader sen. Vi är väldigt tajta och jag märker nu i efterhand att jag klarar mig jättedåligt utan henne. Jag känner mig helt ensam.

Tre dagar efter hon åkte så gjorde jag och mitt ex slut. Vi var tillsammans i nästan tre år. Jag saknar hans syskon och föräldrar och släktingar, hans hus och hans vänner, allting vi gjorde och alla våra låtar och fina minnen. Han var min vardag och min första kärlek. Det gör så jävla ont att det inte finns kvar mer. Men jag vet att det blir bättre såhär.

Skolan har slutat och jag jobbar istället på Max där jag inte trivs särskilt bra längre. Att skolan har slutat har en negativ påverkan på mig för att jag tappar mina rutiner och träffar inte mina vänner tillräckligt ofta. Jag behöver dom så mycket nu när jag inte har Tania.

Min pappa har ett nytt jobb där han reser hela tiden. Han är nästan aldrig hemma. Därför bor jag hos min mamma på heltid. Jag gillar att bo hos mamma men samtidigt är det jobbigt att inte bo hos pappa. Jag vill ha mina flyttningsrutiner.

Jag har inte tagit mitt körkort än. Det är jättesvårt att ta tag i det. Mina släktingar och varenda människa jag träffar tjatar på mig hela hela tiden och undrar varför jag inte bara tar tag i det. JAG KAN INTE. LYSSNA PÅ MIG NÄR JAG SÄGER ATT DET INTE GÅR. Jag försöker men det är svårt. Jag mår så dåligt av att jag inte kan fast jag försöker och jag mår ännu sämre när folk skäller ut mig för att jag inte tagit det än. Inte en jävel förstår mig.

Jag hatar stora förändringar och har jättesvårt att hantera allting. Jag verkar alltid vara den där glädjespridaren som alltid är så munter. Men jag mår faktiskt skit. Jag har känt nu i typ tre veckor att jag håller inne alla mina känslor, jag kan inte få ut dom heller. Igår och idag har jag varit jättejättearg och ledsen. Det känns som att jag håller på att gå sönder.

Jag har svårt för hela delen med att växa upp. Jag vill inte vara 18. Jag vill inte få hem brev och betala räkningar. Jag vill inte vara tvungen att göra en massa saker. Jag vill inte laga mat. Jag vill inte träna. Jag vill inte städa. Jag vill inte gå ut. Jag vill ligga och gråta i min säng tills allting blir bra igen. Jag vill att Tania ska komma hem och jag vill ha tillbaka pappa hemma. Jag vill ha tillbaka mina rutiner och min glädje. Jag hoppas detta går över snart, eller att jag kan finna mig i det på något sätt. Jag vill må bra.

Jag vill vara glad.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hi

Helgen spenderades i Kalmar med pappa, Lena, lillebror och Inga-Maj. Lena är min pappas särbo och Inga-Maj är hennes mamma. Lillebror är lillebror.

Vi åkte dit på lördagsmorgon vid halv elva. Jag hade varit ute dagen innan de tyvärr, tänkte att jag skulle ta det lugnt men råkade gå all in. Jag var alltså skitbakis när vi skulle åka. Så det ångrar jag, de förstörde lite liksom.

När vi kom till Kalmar mötte vi upp Lena och gick en runda i stan. Jag älskar Kalmar och tycker det är jättemysigt där, till och med när det är dåligt väder. När vi kom hem till Lena gick jag och la mig ute på hennes balkong och sov en stund i soffan där. Det behövdes verkligen. Resten av dagen var vi ute och gick, kollade på ett jättefint hus och umgicks. Vi lagade mat ihop och kollade på en film.

Dagen därpå gick jag och lillebror upp och gjorde frukost tillsammans. Pappa och Lena var iväg och tränade sålänge. Vi gjorde pannkakor och smoothie och dukade upp lite fint. Efter frukosten åkte vi till Inga-Majs hem och kattpensionat (!!) Jag älskar katter. Hon bodde jättefint och hade gjort det höstmysigt inför middagen. Inga-Maj är jätterolig. Det är krut i henne säger pappa och det stämmer. Hon håller på att bygga ut sitt kattpensionat så hon kan ha plats med 18 katter. Då kanske jag kan åka dit ibland och hjälpa henne ta hand om dom.

Här kommer lite bilder från utgången och Kalmar.

Vi hörs!Likes

Comments

Hi.

Imorse när jag vaknade hade Tania skrivit en jättelång text till mig på snap. Hon har ett artproject där hon behöver rita ett porträtt på ett ansikte med massa skuggor, highlights och ett tydligt ansiktsuttryck. Hon ville att jag skulle ta en massa bilder på mig när jag är arg, glad, ledsen osv. Jag skickade iväg ca 30 bilder där jag ser sjukt cringe ut men det var tydligen bra bilder så det var ju tur!

Efter det skulle jag möta plöp på stan för att shoppa lite. Jag skulle köpa en present till min moster Tere. Så jag köpte en låda på hemmakväll och den är så himla söt. Sen köpte jag några små godisar där och några på lagerhouse. Jag hittade en fin nyckelring på H&M som jag köpte för den passade henne väldigt bra. På Goodlife köpte jag ett jättebra veganskt lip balm som heter Hurraw! Jag kommer visa hur min lilla goodiebox ser ut här nere :)

Nu väntar jag bara på att mamma ska hämta mig för att sedan åka och hämta Tere. Har saknat henne sååå mycket!! Alltid när hon hälsat på innan har jag alltid varit iväg hos mitt ex hela tiden. Men nu kommer jag spendera all min tid med henne och det känns så bra<333

Vi hörs!

Likes

Comments

Tack! nu jävlar.

Jag har äntligen tagit steget och skapat en ny blogg, en ny dagbok. Fast för alla. Hur smidigt?


Kan väl börja med att uppdatera dig lite. Min andra halva, Tania har flyttat till USA för ett exchange year. Det är skitjobbigt. Har aldrig varit ifrån henne så långe som nu och jag saknar henne otroligt mycket. Pappa har fått ett nytt jobb där han reser hela tiden. Jag är alltså ensambarn numera och bor hos min mamma på heltid. För ungefär en månad sedan dumpade jag mitt ex. Han som varit min vardag i nästan tre år. Helt sjukt det med. Känner nu i efterhand att "hur fan kunde jag stanna hos honom så länge?!". Numera jobbar jag på Max där jag jobbar ihjäl mig för en ganska kass lön. Men det är väl så ens första jobb är?

Vi hörs!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments