Heejs! Idag har vart en bra dag. Först träffade jag anna så satte vi oss och åt mc i solen (eller jag åt haha hon drack cola). Vi chillade lite där en stund och snackade. Sen körde hon hem mig och jag drog in till stan för att möta angelica o helena, så vi gick runt i affärer och sen satte vi oss på starbucks och chillade.

Så här är bilder från vad jag ätit hahah, borde skapa en matblogg eller nåt, har ba bilder på mat men så e de när man älskar food haha.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello Monday, sitter just nu och kollar ellen bästa. Senare ska jag in till stan och träffa kompisar:)
Likes

Comments

Vad snabbt helgen går alltid. Det har inte hänt så mycket men tänkte skriva lite kort.
I fredags åkte jag hem till Angelica där det var lite folk så vi chill krökade i hennes uterum med skön musik sommarkänslaaa.
I lördags gjorde jag ingenting typ bara tog det lugnt, skulle träffat en kompis men blev inte så, så jag satt o softa på altanen bara och idag har jag vart i stan med mamma, shoppade lite som vanligt haha kan inte gå i affärer utan o köpa nåt.

Bilder från i fredags:)
Likes

Comments

Denna tröjan var en av sakerna jag köpte igår, har kollat på den länge för jag tycker den är så snygg, så var det rea på den igår, så kostade bara 124kr:)


Likes

Comments

Har inte bloggat nu på ett tag, har vart upptagen med familj och vänner under påsken.
Igår var jag iaf med angelica vi åkte på mini roadtrip till kungsbacka, till kungsmässan. Vi shoppade och åt as god buffé!!!
Läggger upp shoppingen sedan. puusss
Likes

Comments

Var på AW föruut
Likes

Comments

Hello, kom nyss hem från jobbet. När jag kom hem påskpyntade jag haha, det är så fint på påsken med alla fjädrar och färger:D

Mitt påskpynt


Likes

Comments

Testade denna kappan för några dagar sedan, så snygg är den. Men så skulle jag vänta och köpa den tills jag fick lön, så jag gick dit när jag fått lön typ asglad så var den slut haha ägd. Men jag hoppas dom får in den igen!


Likes

Comments

Kom nyss hem från jobbet, har inte haft en bra dag idag, och det har vart äckligaste vädret. Vad hände med solen?:( Har precis duschat nu och lagt min body butter mango, så god! Så nu känner man sig som en människa igen haha.
Är såå blek också och har fulaste hårfärgen haha:( Längtar tills man kan sola på altanen och bli bruuun.

Lägger upp en bild på mig från i somras bara för det, ska snart bli blond och brun igen!!


Likes

Comments