Stort grattis till min kära vän Sofia som fyller 23 idag, tyvärr får jag inte chansen att ge henne en stor bamsekram då hon befinner sig i London över helgen (tanken var att jag också skulle det men det blev ändring, lång historia...) så vi får fira ordentligt när du kommer hem istället. Iallafall vil jag säga att jag älskar dig fina, fina Sofia! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Familjen som jag är inneboende hos åker till England idag för att vara borta över påsklovet så då har jag lovat att vara kattvakt åt deras lilla kattunge Nilsson som är ca 12 veckor gammal. Kan inte klaga, han är urgullig och det är alltid trevligt med sovsällskap. 

Likes

Comments

Ibland kan man behöva ha sådana dagar som man behöver lyftas lite extra. Idag har varit en sådan dag för mig. Mycket stress som pågår i mitt huvud just nu med sökandet efter lägenhet (vilket inte är det lättaste i Stockholm) och trassel i kärlekslivet. Men så idag fick jag det goda beskedet att från och med den 16 maj kommer jag att vara fast anställd på American Express och jag blev så glad när jag fick reda på det. Jag har varit anställd på American Express via Academic work nu i lite över en månad och jag trivs hur bra som helst med jobbet och mina arbetskollegor som är underbara. Och så tidigare i veckan fick jag reda på att American Express nu planerar att fylla fyra fasta tjänster och tänkte därför söka och hoppas på det bästa. Idag på förmiddagen hade jag en intervju med min chef och sökte en jobb som jag redan har (jag kommer nämligen fortfarande ha samma arbetsuppgifter som tidigare). Senare på eftermiddagen fick jag beskedet att dem vill  erbjuda mig mig en fast anställning. Tjoho!


Eftersom att det är påskhelg så fick vi lön idag istället för imorgon och jag är en person som älskar att se pengar på kontot så på kvällen när jag kom hem efter några drinkar på stan med en vän (var ju tvungen att fira min tjänst) loggande jag in på min internetbank och fick en chock när jag såg att det fanns extra pengar på mitt konto som jag inte alls räknat in i min budget. Pengarna kom ifrån mitt förra jobb som jag antar är semesterersättning eller något liknande, men förstå chocken när 20K finns på kontot som man inte alls räknat med. Det går rakt in på sparkontot. Tjoho igen!


Med dessa goda besked ska jag nu sova. Sussa sött!

Likes

Comments