1. Sommarstugan med Amanda
Ikväll kommer Amanda till sommarstugan och stannar över helgen. Vi ska hänga lite på kräftfestivalen här i Glommen och bara ha det jättekul! Har inte träffat henne på ett bra tag nu så saknar henne riktigt mycket!

2. Göteborg med Anton
På min 17-årsdag fick jag i present av Anton en liten trip till Göteborg. Vi kommer då att bo på hotell i två nätter och hitta på en massa roligt på dagarna. Det ska bli så mysigt! Vi tar tåget till Göteborg redan nu på måndag och stannar tills på onsdag.

3. Håkan på Ullevi 2017.
Den 28 juli, alltså om en vecka så ska jag få se Håkan Hellström på Ullevi för tredje året i rad! Är så taggad och har längtar efter detta såååå länge nu! Det som är lite speciellt för mig just denna konserten är att det är första gången jag har ståplats på Ullevi, tidigare har jag alltid haft sittplats så det ska bli så kul att uppleva något annurlunda, jag antar ju att det är en helt annan känsla och stämning att stå då man kan hoppa och dansa med till musiken. Längtar!

4. Resa till London.
Självklart ska min resa till London stå med på denna lista, det ska blir en så sjukt häftig upplevelse och jag ser verkligen fram emot det! Om ni vill kan ni läsa mer om det i mitt tidigare inlägg.

5. Ed sheeran på Ullevi 2018.
Jag och mamma har så länge velat se ed sheeran live men inte lyckats få biljetter och kunnat åka på hans konserter men nu har vi äntligen lyckats! Vi satt i kö länge för att få biljetter till hans första konsert på Ullevi men fick tyvärr inga biljetter, dock lyckades mamma få tag på biljetter till extra konserten som ska ske dan därpå. Det ska bli så kul att se och höra honom!

Likes

Comments

BILDER FRÅN NÄR JAG VAR I LONDON FÖRRA ÅRET

Jag tänkte berätta lite mer om min resa till London.
Jag ska nu efter sommaren börja i 2:an på gymnasiet. Linjen jag går i är samhälle med Europa inriktning vilket betyder att jag har möjligheten att plugga utomlands i fyra månader! Platserna man kan välja på är London, Paris och Madrid men eftersom jag alltid har känt lite extra för just engelska så vill jag helst åka till England.
I England kommer jag att få bo hos en värdfamilj och plugga i en svensk skola. Så skolan kommer att fortsätta precis som vanligt fast att vi är i London.
Att få bo och plugga utomlands har varit en dröm för mig så länge jag kan minnas, min mamma bodde i USA i ett år när hon var i min ålder och det är något som jag alltid har sett upp till hos henne!
Nu är det endast 40 dagar kvar tills jag sitter på flyget till London och jag är så taggad! Men det känns ändå som att jag inte riktigt har fattat allt än. Jag är självklart ganska nervös och vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, jag menar jag har liksom aldrig vart hemifrån i mer än typ två veckor och nu ska jag bo i ett helt annat land i hela fyra månader! samtidigt är jag så taggad och förväntansfull!

Jag har precis fått reda på vilka min värdfamilj är via ett mail från mamman i familjen och allt känns bara så bra! Familjen bor i Hampton och består av en mamma, pappa och två barn i 5 och 6-års åldern och dem alla verkar hur trevliga som helst! Längtar!

Likes

Comments

Då var vi i sommarstugan igen! Margit och Sofia hälsade på oss här i Glommen i några dagar. Har inte sett dem på ett tag så det var jättekul att träffa dem igen.
Vi har haft så kul! Igår var det superfint väder så vi drog ner till hamnen och badade vid piren, precis som förr. <3

Likes

Comments

Hej! Här kommer ett lite försenat inlägg. I slutet av juni var jag, mamma, Johanna och Hampus och kollade på Coldplay på Ullevi. Kan bara säga att de var grymma och det var så mäktigt att se dem! Här är några bilder från det!

Likes

Comments

Igår förmiddag tog jag och tjejerna tåget in till Malmö för lite shopping och häng. Vi hade så roligt! Här kommer lite bilder från det.

Strosade runt på Malmös fina gator.

Jag och bästa Tove inne på Lush, älskar badbomberna! Så fina och färgglada och luktar sååå gott!

Bättre vänner än er kan man inte ha!

Tog en liten paus för en glass i solen i västra hamnen.

Vi hade världens tur med vädret! Sol och klarblå himmel!

Hängde på stan, kollade i butiker och åt lunch på en mysig burritobar.

Det var verkligen härlig stämning vid västra hamnen och massvis med folk!

Åt middag på en supermysig resturang vid havet. Det fick bli pizza för min del. <33

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka i sommarstugan! Har saknat det så mycket! Tänkte stanna här i några dagar framöver. I förgår till igår var Anton här så jag visade honom runt lite. Vi var bland annat på stranden och passade på att fota lite. Det är så fint här! Mitt paradis!

Likes

Comments

Nya inlägg