Äntligen är jag tillbaka i sommarstugan! Har saknat det så mycket! Tänkte stanna här i några dagar framöver. I förgår till igår var Anton här så jag visade honom runt lite. Vi var bland annat på stranden och passade på att fota lite. Det är så fint här! Mitt paradis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tja! Jag känner att det är på tiden att jag börjar blogga igen! Jag förstår inte ens varför jag slutade, tycker att det är sjukt kul så varför inte fortsätta? Har så mkt kul framför mig nu att dela med mig av här! I slutet av augusti flyttar jag till London för att bo och plugga där i fyra månader!! Så bloggen är perfekt för att kunna dela med mig av min vardag där för min släkt, mina vänner och vilka som helst som är intresserade.
Hoppas ni vill läsa! Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Här är några bilder från Málaga. Vi åkte upp på Gibraltarklippan och det var bara så mäktigt men samtidigt läskigt! Mina ben darrade av höjdskräck så jag knappt kunde stå men det var så värt det! Det var verkligen en riktigt häftig upplevelse och utsikten var fantastisk!

Likes

Comments

Hur fin är inte min nya bikini? Är helt kär i den!
Den är från to die for swimwear och jag vann den otroligt nog i en giveaway tävling på instagram. Blev så sjukt glad när jag fick reda på att jag hade vunnit, vinner verkligen aldrig på sånt annars, haha!

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Imorgon drar jag äntligen till Malaga! Det ska verkligen bli skönt med lite mer sol än här hemma. Vi kommer att vara där i en vecka och jag tror inte att jag kommer att kunna uppdatera så mycket därifrån pga wi-fi och sånt. Jag ska dock försöka fota så mycket som möljigt så jag kan visa er allt när jag kommer hem!
Kram!

Likes

Comments

Älskar verkligen mina nya sneakers från adidas!
Dom är verkligen helt perfekta och supersköna! Jag har velat ha dem hur länge som helst så blev sjukt glad när jag fick dem i födelsedagspresent av mamma och pappa!
Dem är verkligen nya favoriter i garderoben!

Likes

Comments

Nya inlägg