Hej på er mina vänner! Nu ska jag försöka att ta tag i bloggen på riktigt igen. Jag gjorde ju endast två inlägg innan årsskiftet, men nu ska jag ge mig in i detta igen och försöka satsa lite mera.

Hoppas eran ledighet har varit bra iallafall. För mig har det varit sisådär, jag får ta det med en nypa salt och bita i det sura äpplet haha. Skämt åsido, detta år har börjat ganska bra för mig trots krossat hjärta.
Jag är nämligen den tjejen som inte har så många vänner osv, men nu dom senaste dagarna så har jag fått kontakt med tre styckna på min skola, vilket känns väldigt roligt!
Sen har jag umgåtts med två andra sjukt roliga personer som jag kommit närmare. Så 2017 kanske är mitt år trottsallt! Dock råkade jag ha av min lilla makeup-spegel på mitten igår, R.I.P, haha.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig Måndag iallafall!
xoxo felicia

Likes

Comments

Quick and Easy

#2 Chocolate Brown 40 cm

Godmorgon på er! Eller god eftermiddag kanske jag ska säga snart. Hoppas ni har en bra dag iallafall!
Med mig är de bra. Jag fick hem ett paket från Rapunzel of Sweden idag, i det fanns lite nytt hår och tejp refiller. Som ni kanske inte vet än så använder jag tejpmetoden, och jag tycker att det fungerar bra. Dock skulle jag vilja pröva Nail Hair, men det får bli efter jul någon gång.
Vanligtvis använder jag färgen #1b, men jag ville blanda lite färger den här gången så man får lite mera slingor osv. Så det ska bli spännande och se hur resultatet blir!
peace, felicia

Likes

Comments

Hej babes! Nu har jag bestämt mig för att börja om med bloggen efter ett långt uppehåll. Jag har då inte mått bra alls och har behövt få vara lite för mig själv så jag kunnat hitta tillbaka till mig själv igen och försöka få en bra vardag, jag har även försökt spendera lite mera tid med vänner än att bara sitta hemma och deppa så det förklarar min frånvaro en hel del.

_______________________________________________________________

För er som inte vet vem jag är då får en liten kort presentation av mig nu. Jag heter då Felicia och är 18 år, jag är bosatt i en liten ort 20 minuter utanför Hallstahammar. Mina intressen är väl då att umgås med vänner och köra bil haha, då jag har ett intresse för bilar. Jag höll på med träning för inte så länge sen, men tyvärr så gick mitt gymkort ut och jag har ingen motivation kvar att fortsätta träna så det är synd men jag känner att jag behöver mera tid med mig själv just nu.
Just nu går jag första året på Edströmska där jag läser Fordon - och transport med inriktning på lastbilar då jag vill jobba som lastbilsschaufför, och dääär började nog några av er att tappa intresset för min blogg. Men den kommer inte bara handla om bilar, lastbilar osv utan det kommer handla om roligare saker!
Och så kanske ni reagerade på att jag skrev att jag går ettan när jag är 18, jo så här är det - jag trivdes inte alls på förra skolan, så jag bytta efter andra året, kort och gott.

Hoppas ni finner mig intressant och följer min resa i livet, puss!
peace , felicia

Likes

Comments