Träning

Som ni kanske redan vet så gymmar jag, och som alla andra gymfreaks så har jag en favoritgrupp att träna och min är rygg. Här får ni två favoritövningar. Rodden för att träna iprincip hela ryggen förutom nederdelen och Latsdrag för att (som det låter) träna lats.
Mitt mål för detta år är att klara av att göra chins, och året är snart slut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning

Ett efterlängtat rygg pass väntar runt hörnet. Så jag ska om 45 minuter, köra min bror och hans kompis på träning och då under tiden ska jag slakta min rygg lite. Idag ska jag öka i vikt, ordentligt och inte slöa!

Likes

Comments

Tankar

Jag önskar att jag kunde slappna av och njuta av stunden. Tyvärr så blir jag sjukt stressad när tiden bara står och tickar men ingenting händer. Någonting måste hända hela tiden! Allting blir värre när man sitter där med ett krossat hjärta.

Likes

Comments

Dreaming Away, En Hundradels Sekund

Så här fint har jag inte haft det på mitt rum förut, det kan jag lova er! Dock måste jag skaffa en lite mera undangömd soptunna istället för bara en plastpåse haha. Jag ska även införskaffa mig såna där sminkbords-lampor runt om spegeln! Hade en ljusslinga förut men den började glappa och det var bara ett gult äckligt sken i lamporna.

Hur som helst så trivs jag med mitt rum, men jag hade velat ha ett större rum. Så vi ska eventuellt renovera övervåningen hemma hos pappa så jag får bo lite mera "ensamt". Då kommer jag ha ett sovrum, egen toa, walk-in-closet och ett eget vardagsrum, hur härligt låter inte det? Jag längtar!

Likes

Comments

En Hundradels Sekund
Saturday morning..

Godmorgon underbaringar! Hur mår ni denna vackra Lördagsmorgonen? Själv mår jag väl helt okej, jag är bara ganska så förkyld men det är lugnt med mig ändå. Det blev en lång natt för min del, så egentligen borde jag ligga och sova fortfarande, men jag är väl en typ av morgonmänniska så jag har nyligen satt i färg i håret för att bättra på det lite, samt att jag sitter och läser lite ur min tungbok jag fått av skolan så jag kan plugga till lastbilskortet!

Idag ska jag iväg och tvätta bilen med min styvfar, sen senare ikväll ska jag vara taxi åt min bror och hans tjej då dom ska på bio. Mysigt! Tänk om man hade någon kille att gå på bio med, eller bara gå på dejt hehe.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw