Hej babes! Nu har jag bestämt mig för att börja om med bloggen efter ett långt uppehåll. Jag har då inte mått bra alls och har behövt få vara lite för mig själv så jag kunnat hitta tillbaka till mig själv igen och försöka få en bra vardag, jag har även försökt spendera lite mera tid med vänner än att bara sitta hemma och deppa så det förklarar min frånvaro en hel del.

_______________________________________________________________

För er som inte vet vem jag är då får en liten kort presentation av mig nu. Jag heter då Felicia och är 18 år, jag är bosatt i en liten ort 20 minuter utanför Hallstahammar. Mina intressen är väl då att umgås med vänner och köra bil haha, då jag har ett intresse för bilar. Jag höll på med träning för inte så länge sen, men tyvärr så gick mitt gymkort ut och jag har ingen motivation kvar att fortsätta träna så det är synd men jag känner att jag behöver mera tid med mig själv just nu.
Just nu går jag första året på Edströmska där jag läser Fordon - och transport med inriktning på lastbilar då jag vill jobba som lastbilsschaufför, och dääär började nog några av er att tappa intresset för min blogg. Men den kommer inte bara handla om bilar, lastbilar osv utan det kommer handla om roligare saker!
Och så kanske ni reagerade på att jag skrev att jag går ettan när jag är 18, jo så här är det - jag trivdes inte alls på förra skolan, så jag bytta efter andra året, kort och gott.

Hoppas ni finner mig intressant och följer min resa i livet, puss!
peace , felicia

Likes

Comments