Header

Hej på er finisar! Det var ett tag sen. Jag har inte riktigt haft någon motivation till att blogga, om jag ska vara ärligt hehe. Men just idag fick jag sådan underbar vårkänsla och blev helt glad i kroppen och tankarna, så jag fick för mig att sätta igång med bloggen igen! Och nu hoppas jag verkligen att jag fortsätter att uppdatera så gott jag kan.

Det verkar som att en del av er har använt mina rabattkoder hos Rapunzel of Sweden , och det vill jag verkligen tacka er för! Jag trodde inte att dom skulle komma till någon användning.
Hur som helst så ska jag alldeles strax bege mig mot Västerås för att träffa min vän Charlie, hon ska tatuera sig så jag tänkte hänga på. Sen efter det ska hon kladda lite med henna på mig, hehe! Hoppas ni har haft en bra Tisdag, så hörs vi senare. Puss!!

/ F

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gokväll folket! Hoppas ni mår bra! Med mig är det helt okej, bortsett från att jag i förrgår fick nackspärr av någon okänd anledning. Antagligen så sov jag på något konstigt vänster. Hur som helst, jag har verkligen bara tagit det lugnt dessa två dagar just pågrund av nackspärren.

Imorgon är det dags för skola, då vi ska rekonda dvs. göra en invändig och utvändig tvätt av ett flertal bilar. Och detta ska vi pyssla med i två veckor så vi kan ju snacka om dålig hållning nu, och hoppas verkligen inte att nacken blir värre! Nu ska jag lägga mig i sängen och stoppa i mig några värktabletter, värma vetekudden och smörja in nacken med ormsalva.
Sedan är det dags att sova, jag ska nämligen upp tidigt för att hinna i tid till skolan.

Juste, jag fick badskum av mamma i alla hjärtansdag-present, hehe. Kände mig manad att visa upp den och leka lite tumblr..

Natti på er!

Likes

Comments

Nu får ni även 10% rabatt på valfri produkt när ni handlar hos Rapunzel of Sweden . Det enda ni behöver göra är att uppge koden nedan i kassan! Koden går att kombinera med andra koder så som studentrabatt och andra rabatter hos Rapunzel. Happy shopping ♡

Koden gäller fram till den 28/2.

10% rabatt på valfri produkt med koden: FILLE02

Likes

Comments

Finns det någon mer än bara jag själv som är ensam denna dag? Jag menar.. någon mer som är singel och inte har någon partner att uppvakta med fina presenter och godsaker? För min del känns det rätt så bra, fick unna mig själv nytt hår från #rapunzelofsweden så förhoppningsvis kommer det hem imorgon eller i övermorgon.

Jag kände inte för att göra något speciellt med mitt utseendet idag, mer än att bara platta igenom håret en snabbis då jag inte mår så jättebra pga. nackspärr. Så lite tröstshopping fick jag ju!

Just idag fram till 15/2 23:59 har @rapunzelofsweden 14% rabatt på hela deras sortiment, så surfa in på rapunzelofsweden.se och shoppa ditt favorit hår nu! Skynda, skynda, skynda ♡

Likes

Comments

Hej på er!
Ännu en nystart , men denna gång har jag satt ett mål - att samarbeta med Rapunzel of Sweden då jag själv använder deras löshår och produkter och rent ut sagt älskar det. Så jag har nu blivit medlem på Brandbassador och ska ge mig på några uppdrag.

Håll utkik så kanske någon rabattkod dyker upp lite här och där någon gång ibland!

Likes

Comments

Instagram@feliciamathers