har inte varit aktiv här på ett tag för tänkte vänta en vecka sen börja igen för mådde inte så bra men efter den veckan glömde jag helt av min blogg och hade mycket stress osv i skola och sånt men mår bra nu och ska försöka vara mer aktiv haha


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

denna helgen har jag inte gjort någonting, igår var jag iväg med mamma, hennes kollega och min syster på wok. Men jag tog typ bara grönsaker för att jag vill börja gå ner i vikt och börjat få motivering till att börja träna och bli healthy.

Men det roliga är att jag har vaknat typ 4-7 sen vi fick lov, för idag vaknade jag fyra och tänkte "vad är det som pågår" sen somnade jag om efter 10 min eller så. Igår vaknade jag vid sju😂

aja hoppas alla som har lov får ett bra lov och ni andra får väl jobba hårt❤

gilla,kommentera och dela gärna min blogg, det skulle uppskattas

PUSS HAIIIIIJ💗💗

Likes

Comments

min syster gick in i hennes rum och skulle städa... så hittade hon färgbomber från color me rad loppet, så vi slängde ut dom på balkongen så man fick lite annat än vitt nu när de är vinter😂😂😍😱

Likes

Comments

Äntligen fredag! Har längtat efter den här helgen i 2 veckor nu😍

Så nu ska jag fortsätta jobba hårt i skolan och sen slutar jag 13:10 så det är gött att man slutar tidigt nån dag i alla fall, när jag kommer hem ska jag göra smoothie och vänta på att pappa ska komma hem. När han kommit hem ska jag och han åka in till centralstationen Göteborg och vänta på min kusin som jag ska chilla med hela helgen, sen när vi kommit hem till mig ska hn lämna väskor och sånt och efter det åker vi till landvetter så ska hon få träffa sin "kille". Så fort min kille ringer åker vi hem till mig igen och hämtar upp han och lite ved/papper sp vi kan säta igång en brasa nere vid Landvettersjön då vi även ska testa godis från teneriffa. Sen kommer min pappa hämta upp oss tre och när vi är hemma kanske vi bakar eller gör popcorn till någon mysig film.När filmen är slut ska vi sova i min gigantiska säng.

På lördag kommer jag väcka min trötter skit tidigt genom att störa hnm med dålig musik eller något och så får han göra ordning sig medans jag och min kusin sminkar oss osv sen direkt efter ska vi ner till min trädgård o röja bort alla grenar och ogräs samt alla stenar som är ivägen..sen till centrum eller ut på något sätt. Kvällen kommer nog bli desamma som idag.

På söndag kommer nog inte så mycket hända förutom att alla åker hem❤❤

Jag tror det kommer bli en jätte mysig helg med 2-3 människor som känner mig skit bra❤❤

Gilla/kommentera och sprid gärna min blogg om den verkar rolig.

PUSS HAAI❤❤❤❤


Likes

Comments

det här handlar om min pappa.. han har lite alkohol problem eller som jag brukar säga det.. han dricker ofta och det är defenitivt ett missbruk men inte ett beroende, inte än.

så om du är känslig för att läsa det eller tror att du kommer känna för att lägga hat på denna texten efter du läst inlägget... gå bort från in lägget direkt.

but let this text keep goin

ÄLSKADE PAPPA

jag är din dotter, en riktig pappa tjej.. vi har alltid kul, eller i alla fall nästan alltid.

varje gång jag mår mindre bra eller bryter ihop helt och kanske inte ens vill leva längre,

säger du alltid att du, mamma och alla andra ska göra allt för att få mig må bra igen.


Men detta handlar inte om när jag mår dåligt... det här handlar om dig, om du mår dåligt... För till & med jag är svag när det gäller det här ämnet. Det handlar om din alkoholsförbrukning, för enligt mig dricker du oftare än andra föräldrar och när du väl blir berusad så blir du som ett litet barn, ansvarslös, jobbig, dryg och påhoppande men inte på ett sexuellt sätt...de skulle du aldrig.


Du känner liksom inte pinsamheten när du är full, så man får själv... som barn ta ansvar över allt och själv känna all pinsamhet.

t ex den gången vi var på wheels & Wings sommaren 2016 och vi åkte i Maritas Cadillac.

Du låg på hennes arm så att hon knappt kunde köra, hon sa åt dig ett flertal gånger men du var i en helt annan värld, till slut skulle du sätts dig riktigt fast då skulle du chickla min syster och hon sa också sluta men du bara drygade tillbaka och fortsatte....Du sa/skrek att nästan alla tjejer va sexiga/snygga och där fick man själv sitta och ducka för alla blickar medan man tyckte synd om din sambo som inte visste något.


Varje kväll kan jag höra 1-2-3 ölkapsyler släppa trycket från flaskan, kan höra min syster säga att du ska sluta prata med henne mitt i natten, väcka han och allt annat. Men det värsta är när du inte ens kan kontrollera dig själv, när en 5 åring skulle klara av allt bättre än dig.

typ den gången i Kroatien när du och din barndoms kompis Antony skulle ut och ta en öl men det blev lite för många och till sist gick jag min syster och Antonys 19 åriga son gick hem utan problem och efter 1-2 timmar när min syster låg och sov kom du och han hem så gapar du att du knappt kunde hitta hem och samtidigt sätter Antony på spisen och gör mat mitt i natten sen glömmer plattan på.

Du satte dig..eller ja.. halvt ramlade ner på stolen, Antonys son kom in igen efter en liten promenad. Han stängde av plattan hans pappa hade glömt på högsta temperatur sen såg han hur jag satt där som ett frågetecken och bara stirrade på min pappa utan att veta vad jag skulle göra åt saken....du var helt vit i ansiktet, du kvävdes, du höll på att dö pappa!

Han tog fram en kopp och till slut fick han dig på något sätt spy sen deckade du.

Jag och Joel som han heter ställde oss framför vasken och bara hällde ur all sprit och öl, sen bröt jag ihop helt och han satt och tröstade mig tills jag somnade i köket.


Det är äckligt när man tänker på att varje gång man gjort milkshake, dricka så kommer den smaka alkohol bara för att du har smakat på den.


Jag vill bara veta ett par saker.... vad är det som får dig vilja dricka så mycket? varför säger du inte till om du mår dåligt? och vilka tankar är det du försöker tränga bort

hoppas du gillade det elr ah, i värsta fall kan du relatera kanske.

Men gilla gärna och om du också har en förälder med det här problemet, du måste tänka på att du inte är ensam och om du vill prata så addar du min snapchat: fellehere 💗💗💗

Likes

Comments

När jag var 10 år eller så bötjade min mamma märka att jag knappt kunde ha några skor och det gjorde det så klart jobbigt att t ex. gå i sko affärer och hitta ett par snygga skor.Jag hade också svårt för att gå längre ströckor så vi sökte upp en läkar tid och det gick vidare till ortoped osv. Jag fick diagnosen Hallux Valgus. Det är som att stortån lägger sig under dom andra tårna och man får en stor knö på sidan av foten medans alla andra tår böjer sig

När vi gjorde detta var jag som sagt 10 år och dom på sjukhuset sa att fötterna hade växt klart när man var 12.

Så när jag fyllde 12 började vi stå i kö för att operera bort det här problemet, sen hösten när jag hade fyllt 13 fick jag en vecka innan veta att jag hade en operationstid.. Blev överlycklig såklart.

Så vi åkte till sjukhuset, fick prata med narkos och fick sätta igång droppet, sedan var det direkt till operationssalen och jag sövdes, räknade till 38 för alla som undrar🙄🤔

Jag vaknade med en fruktansvärd smärta i höger fot, då dom hade råkat göra sönder en sena...Fick i alla fall gå med gips sex veckor och så som jag hade hoppat runt fick jag byta gips minst tre gånger o de va tejpat ihop gipset och det mesta.

Sen tog jag av gipset och märkte direkt att det såg ut precis som mina gamla fötter, helt krokiga. Så nu när jag har varit på åter besök och jag fick ta röntgen säger min ortoped/kirurg att jag hade helt rätt, mina fötter har alltså växt tillbaka...

Dom har skickat ett åter besök på sjukhuset och då ska jag få se om det blir en sista operation eller inte...men då har man ju bara något att se fram emot

HOPPAS DET VAR KUL ATT LÄSA OM DETTA!

ISF GILLA/KOMMENTERA GÄRNA OCH DÅ KAN JAG BERÄTTA MER OM MINA SJUKHUS HISTORIER, SÅ FÅR DU HA DET BRA SÅ LÄNGE

PUSS HAAJ💖
Likes

Comments

Hej på er alla mina fina läsare.

Jag vill börja med att presentera mig och säga att jag heter Felicia.

Jag är 14 år gammal och bor i en liten ort utanför Göteborg.

Mina fritidsintressen är att köra cross och umgås med polare,

samt bli ägd av min kompis Wilma, du kan även kika in på hennes

blogg, nouw.com/wilmahhfelizia.

Jag är en snäll männsika med mycket torr humor och jah både ser

och hör ganska dåligt.


Det jag vill få ut av denna blogg är att ni får följa med i min vardag, då jqg också ska prata om mitt liv och vad jag gått egenom samt ni kan också ge förslag i kommentarsfälltet vad ni vill att jag ska skriva om.

Jag bor lite då och då hos min mamma och pappa, har en lillasyster också.

Ni kan också kontakta mig på sociala medier:

INSTAGRAM: dubbel_w_

SNAPCHAT: Fellehere


Hoppas ni kommer gilla min blogg och dela gärna vidare bloggen också är ni snälla, puss puss❤️

Likes

Comments