Header
View tracker

Frisör
Metallic

Hej buddies

Idag var det praktik, och det var väldigt lungt idag, så jag sprang lite ärenden och sen bestämde vi oss för att fixa mitt hår!
Blev lite grå/rosa/lila metallic typ, haha svårt att förklara men är riktigt nöjd, tack till bästa Linnea och Maria på salongen! ✌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Okej lite ny update här nu då, vad är senaste nytt?

Fredag: Efter skolan åkte jag och Clara till väla för att shoppa lite på Blackfriday rean, köpte 3 plagg varav inget av dem var på rean hahah.. Sen stressade jag hem och bytte om osv. för att sen fara på fest hos Alex som hade 18 års fest, dricka och roligt umgänge och sov hos Towe (som förövrigt har fått körkort!!!!)

Lördag: Var hos Towe fram till 4 någon gång och då tog vi hand om hästarna och fotade lite på hennes drömhäst, ska göra ett inlägg om honom!! Sen när jag kom hem var de stress igen och vidare på Jonnas 18 års fest/middag och där fick vi pizza och dricka och körde en massa lekar, sjukt kul, sen blev jag hämtad av 🌟 och sov hos honom

Söndag: Åkte och storhandlade med 🌟 och sen blev det frulle och mys och sen runt 14 begav jag mig in till stan för att vi i lucian skulle vara med på julmarknaden och visa upp oss och sen hjälpa till att sälja lotter osv. Blev även att vi fick sjunga en låt, var väldigt oförberett och lät väl sådär haha men det var det nog ingen mer än vi som märkte!

Måndag: Skola och sen på kvällen var det lucia träning i kyrkan, öva på hur vi skulle stå o gå och hur det lät när vi sjöng i kyrkan, och vilken akustik det var i kyrkan! Blev helt chockad, dock kommer det inte vara samma när det sitter folk i kyrkan.. Men tror det kommer bli jättebra!
Michelle blev lucia förresten! Och vårt första riktiga uppträdande är på lördag kl.12 och då är det kröning i Ängelholms kyrka!

Tisdag/Idag: Skola (kundpass) och vi fick sluta tidigare då vår lärare var sjuk, så då passade jag o Josephine på att dra till Espresso house och ta en mysfika och sen bar det hem 😘

Likes

Comments

View tracker

Hej snuttisar

Kom precis hem från lucia träningen, och ja ni läste rätt! Jag har kommit med i Ängelholms lucia och ska vara med i lucia tåget, än vet vi inte vem av oss som blir lucia men det kommer!

Idag var vi inte i skolan utan vi åkte på "utflykt" haha, vi tog tåget ner till malmö och gick på Bon visage som säljer "Peggy sage" som är ett produkt märke som säljer bland annat, smink och nagel grejer.
När vi kom dit fick vi frukost i form av frallor och kaffe/juice, sen fick en introduktion på vad dem gör och vad som finns hos dem, sen fick vi en visning hur dem sminkar som både sminköser och möskörer.
De visade oss både en "dragqueen", Nej avant garde sminkning heter det och en mer "demon" sminkning.
Och gav oss även lite vanliga tips, och inspiration!

Sen efter lunch blev det shopping dags, och eftersom det var så bra priser på allt så "råkade" man lägga ner lite mer än vad som var tänkt ifrån början i sin korg..
Så fick med mig en hel del hem, både julklappar och eget!
Nu ska jag äta och kolla någon serie sen ska jag gå och nana
Puss på er!

Sneak peak.. Mycket saker ligger kvar i påsen 😉

Likes

Comments

"Gör om mig"

Det är temat på vårt gymnasiearbete, vi ska göra minst 4 modeller varav en ska vara 18-25 år, en ska vara 25-50 år, en ska vara 50+ och den sista ska vara herr modell och 25+.
Nu har jag gjort 3 modeller, 2st 18-25 och 1 25-50.
Här är några före och efter bilder!
Stort tack till mina fina modeller! 💗

18-25
25-50
18-25

Likes

Comments

Onsdag morgon

Likes

Comments