Header

För vi har tagit studenten för vi har tagit studenten för vi har tagit studeenteeeen, fyfan vad vi är bra!!

Igår var de alltså student och fy fasen så kul vi hade det!! Förstår verkligen vad alla menar med att studentdagen är en av dem bästa i livet! Hade lätt gjort om det, en så grym dag!
Började kl.8 hos Agnes i klassen med Champagnefrukost, sen taxi till skolan, sen i skolan var det mingel och fotografering, sen delades de ut diplom och stipendium, och jag fick totalt 4 diplom och 1 stipendium!
Sen var det käk i idrottshallen och gud va fint det var, verkligen så att man såg att dem lagt ner tid på det.
Till förrätt blev det kallrökt lax med spenat och någon pepparotssås, sen varmrätt kyckling med rödvinssås och potatisbakelse med picklade grönsaker och till efterrätt pannacotta med hallon spegel.
Riktigt gott!
Sen var det lite sång och utdelning av andra stipendium, och sen var det dags att springa ut!
Sen efter utspringet, rundan vi gick och flaket, så begav sig alla hem till sig!
Möttes av släkt och familj och vänneroch pojkvän hemma, även kusinen kom förbi en sväng trots att han också själv tog studenten!
Det var så kul och jag fick så mycket fina presenter! Är verkligen så sjukt tacksam över alla som gjorde min dag igår perfekt! Verkligen en dag att minnas, TUSEN TUSEN TACK!!
Mot kvällen fick jag skjuts in till Helsingborg för att gå på party på arenan i hbg, det var smockat med folk och bra musik och ja jäklar va kul det var! Sen gick vi ner mot stan men slutade med en tur till Mcdonalds och sen hämtade pojkvännen mig vid 4 och då åkte vi hem, så var hemma ca halv 5 haha..
Bästa dagen i mitt liv.
PUSS!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Har verkligen inte kunnat uppdatera.. wi-fi här på hotellet är så dåligt.. fått vänta minst 15 minuter på att ens kunna skicka eller öppna en snap..
Så får se om detta vill laddas upp, sitter just nu på hotellet och ska gå ner och checka ut och äta frukost!
Får göra inlägg med bra bilder när jag kommer hem!
Puss

Likes

Comments

Hola

Detta skulle man kunna leva med varje dag, värme, drinkar, havet, god mat och billig alkohol (hehe)
Torsdag, första riktiga dagen på hotellet, vi var trötta när vi vakna men gick upp kl.09 med ca 5 timmars sömn, käkade frukost, det var lite ägg o bacon, flingor och frukt sånt vanligt de brukar vara. Sen gick vi och kollade i stan i lite affärer, och shoppade billiga bhar och bikinis och lite snacks, sen var det lunch och det var lite allt möjligt gott!
Sen la vi oss på stranden och låg där till att de blev dags för kvällsmat, och då blev det paella 😍
Sen satt vi och drinkade lite och sen gick vi och la oss!
Och vilket jäkla liv dessa engelsmän o kvinnor för här på hotellet, och dem är ganska as kalas.. men väcka oss alla i korridoren behöver dem kanske inte göra..
Hörs sen! 🍍🍹
(Internet är så dåligt här på hotellet så kunde inte ladda upp kamera bilderna, får duga med mobil bilder sålänge)

Likes

Comments