såå skönt med att det inte är skola imorgon. Slipper söndags ångesten. Idag har jag rensat min garderob och sen efter det shoppat lite på nätet. För man behöver alltid lite fler klädesplagg. På kvällen Alva kom och vi har haft det såå mysigt. Vi har pratat haft jävligt med deep talk. Kollat på alla möjliga roliga videos och vi kunde inte sluta skatta. Älskar hemmet såå!

Kram ❤️

Sociala medier↓

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

​Denna veckan har varit så himla jobbig i skolan och nu så får man äntligen lite till lov. Vi har haft två nationella prov denna veckan och sedan så skulle jag ha tre prov till ut över det och pluggade som fan hela veckan och så får man reda på att dem tre övriga proven har blivit flyttade tills efter påsklovet. Man bara jaha då hade jag kunnat göra en massa annat som ska lämnas in denna veckan men nej! Jag har påsklov från den 18e-28e. Så skönt och snart drar jag till Island i några dagar ska bli så jävla skönt med sommar lov. 

kram ❤

Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

​Det fick blir en mys dag idag. Fick feber över natten så stannar hemma idag antagligen imorgon också så får sitta hemma och ha mys. Sitter och kollar på Parneviks förra avsnitt väntar på att det som kommer ikväll. ska se det med mamma. Penny Schulman ska gästa deras program tycker hon är såå himla söt! hoppas ni har en underbar dag. Kram❤

Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt inte gjort så himla mycket. Jag har mest kollat på gossip girl. Detta är femte gången jag ser om serien. Det är en av dem bästa serierna jag ser/sett. Jag har även kollat på Pretty Litte Liars och The Fosters idag. Har allmänt bara haft en mys dag. Funderade på att gå och se på bio med Sara men sket i  det så stannar hemma och har mello mys med min familj med godis. Nom Nom! Kram ❤


Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

Idag slutar mitt lov. Så på måndag är det gå upp tidigt och åka till skolan! Vill verkligen inte för snart börjar alla nationella prov men men vi får väll bar kämpa på sista biten nu i nian. Detta lovet har jag inte gjort så jätte mycket. Jag har mest bara varit med Sara. Sara och jag har haft ett mys lov. Vi har mest bara varit hemma hos mig och kollat på film och lite så. Vi var i malmö och träffade vår kompis Love. I morgon ska vi antagligen åka på bio. Jag vet inte riktigt vilken bio vi ska se än men det tar vi väll när vi är där. Men hoppas ni hade ett grymt lov eller kommer få ett grymt lov! Och gud vad skämt det har varit att bara kunna sova hur länge som helst denna veckan han man verkligen behövt!

 kram ❤


Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

Denna Septembern kommer jag aldrig glömma. September är den månaden jag har längtat till mäts at allt! Det var speciellt tre saker jag har längtat efter!

1. Att jag skulle träffa 4/4 för första gången på riktigt alltså. Innan har jag inte vågat gå fram eller så har det varit på en signering.

2. Jag skulle på 5th element i globen! Den kvällen var så sjuk!

3. Jag skulle äntligen få träffa Issa!

Men det första som hände var att jag och Emma åkte till Danmark den 5 september. Vi träffade The Fooo på Köpenhamns flygplats och hade det mysig stund med dom innan dem skulle åka till stället dem skulle ha sin konsert. Dem är verkligen så snälla som alla säger.

Det andra är dagen jag äntligen ska gå på 5th element och även träffa Issa för första gången. Jag gick upp vid sex kanske och gjorde mig i ordning sedan så gick jag ner på hotellet och åt lite frukost innan jag började gå mot tc. När jag väll kom fram till globen så var Issa och hennes kompisar redan där så dem gick och mötte mig. Och jag kommer ihåg hur glad jag var när jag äntligen fick träffa henne. Hennes kompisar var sjukt snälla. jag kände hennes kompis Hanna lite sedan innan så ja. Vi satt och väntade i Mania kökn i ca 11 timmar tror jag det var. Vi var väldigt långt fram i kön så vi fick platser längst fram. Kvällen var sjuk och vi hade så kul och den var så mycket kärlek i hela globen.

Kram ❤


5 septembers vlogg -https://www.youtube.com/watch?v=Sst18bXoW0k

11-12 septembers vlogg - https://www.youtube.com/watch?v=95HDUNiJTqs


Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

Det. Som. Förstör. Mitt. Liv!

Distans är en av dom jobbigaste sakerna i världen. Jag har nästan alla mina kompisar på distans. Dom flesta av mina kompisar bor i Stockholm. Och jag blir bara ledsen att tänka på att dom bor 9 timmar i från mig.

Liksom jag blir ledsen när dom är ledsna och man inte kan bara komma och krama om dom och sitta och säga allt är bra. Utan att man måste övertala sina föräldrar att få åka och träffa en som dom inte har träffat och betala över typ 1000kr för att komma dit. Man tänker bara snart är jag hon hon/han. Men i bland blir det inte som man har tänkt och då får man inte träffa dom. Och så har man suttit och räknat där från typ 100 dagar till 1 och sen så får man inte träffa Hon/han. Det hände mig och hon är en av mina närmaste vänner och så får jag inte träffa henne. Jag grät så himla mycket man tänkte bar där då. Jag kommer aldrig få träffa min älskade Issa. Så nu sitter jag här hemma i Skåne och hon i Stockholm och väntar på att få träffas. Om jag hade kunnat så hade jag bara sprunget till henne nu och bara stanna hos henne så länge det bara går!Och vissa dagar mår man skit för disansen tar kål på en man bara ger upp hoppet totalt och tänker detta kommer inte gå. Man bara känns som det var bättre innan man träffade Hon/Han. Men då har man fel. Distansen tar kål på en man man ska bara tänka att snart är Hon/Han i din famn. Och det är det som får mig att hoppas. Jag håller just nu på att spara pengar till att få åka och träffa Issa. Och ni kommer bryta distansen det lovar jag dig!

Den dagen kommer du minnas för evigt! För det var dagen du träffade Hon/Han. Så ge aldrig upp om att få träffa Hon/Han. För du kommer träffa Hon/Han det lovar jag dig!

Kram

Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments

Jag har växt upp med att höra "Snacka inte med folk på internet det kan va gamla gubbar"

Och dom kanske har rätt att man ska va väldigt försiktig på internet. Men sedan är det ju också så att internet har hjälpt oss väldigt mycket. Vi kan få tag på information snabbt och man kan hålla kontakt med mail, allt går snabbare och massa mer.

Att vi inte är lika sociala som våra föräldrar var när dom var små, det är faktiskt rätt. Men dom var kompisar med dom som bodde runt om kring en. Och om man var mobbad vad gjorde man då jo man var ju med sin familj och syskon man hade några en staka vänner kanske. Här där jag bor om det skulle va så så hade jag inte viljat va med dom, jo vissa få som jag växt upp med, men ändå.

Därför är internet bra för där kan man träffa vänner över olika sociala medier. Dom man träffar brukar ju va dom som har samma intresse som dig.  Jag hat träffat många genom twitter, och dom har blivit mina bästa vänner.

Men jag hör nästan alltid i skoan mina klass kamrater säger "Internetvänner är inga riktiga vänner"och jag blir alltid lika sur på dom.  Jo internet vänner är vist vänner.  Jag hade inte så många vänner innan. Sen kom ett band som heter The Fooo Conspircay och det ändrade hela mitt liv. Jag fick vänner över hela Sverige och jag kan inte tacka dom nog för jag fått dom bästa vännerna man kan få. Dessa fyra killar i 16 och 18 års ålder har gjort så jag träffat dom personerna jag älskar mest. Dom personerna som alltid finns där för mig om jag har tråkigt så finns dom. Om jag är ledsen så finns dom alltid där och tröstar mig.

Det dåliga med att ha internet vänner är att dom inte bor nära dig. Det är det som tar kål på dig lite mer för varje dag. Men du fylls ändå av glädje på grund av att du kan tänka snart får jag äntligen träffa dom. En kille i min skola kom fram till mig och frågade mig

"Blir du inte trött på att du aldrig få träffa dom?"

Det är klart jag blir. Men det är speciellt när jag träffar dom och det är dom dagarna jag kommer komma ihåg när jag blir äldre. Man kommer liksom inte ihåg dagarna man gick in i klass rummet och grät av glädje på grund av att man träffade sina klass kamrater. Det är dom man måste stå ut med varje dag. Dom blir som familj man träffar varje dag och gör exakt samma sak med om och om igen, vecka efter vecka. När jag träffar mina internet vänner så är jag plötsligt mycket gladare och vi gör alltid något som får en att minnas den dagen. Det var den dagen man träffade sin bästa vän som kan bo 9 timmar i från dig. Innan jag fick minna vänner så ville jag inte gå till skolan jag tvingades åka till skolan. Sen fick jag mina bästa vänner och kompisar och jag mår så mycket bättre jag är nätan alltid glad och det är tack vare dom. Och man får ganska ofta sånna här finna sms tex.

Finaste du. Glöm aldrig hur vacker o värdefull du är. Du är bäst Nicke.❤

Och det är dom små smsen som gör min dag. Och får mig att gå med ett leende i skolan. Så kom inte här och säg till mig att internetvänner inte är riktiga vänner. Tyck du det men det jag vet är att dom jag träffat genom The Fooo Conspiracy är dom jag kommer ha kvar hela mitt liv.

KRAM ❤

Sociala medier

VSCO http://vsco.co/feliciamarcelaaa/grid/1

Twitter https://twitter.com/feliciamarcelaa

Instagram https://www.instagram.com/feliciamarcelaa

Snapchat annafelicia99

Likes

Comments