Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

jag och johanna har bokat oss en resa till new york. vi kommer vara borta i ungefär tre veckor. med endast varsin ryggsäck. vi ska alltså bagpacka i new york. förstår ni hur sjukt? hur sjukt kul. vi kommer bo i brooklyn, jersey och manhattan. och vi kommer blogga, för det är ju sånt man gör när man bagpackar, eller hur? den 23 oktober till 10 november är vi borta och jag längtar så jävla mycket!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

när jag var liten ritade jag alltid teckningar av min familj, precis som de flesta barn skulle jag tro. mamma, pappa, jag. och allt som oftast, även en liten hund. vi hade ingen hund, men min största dröm var att vi skulle skaffa en. jag brukade låna en stor, tjock och sliten beige bok av mormor som innehöll VÄRLDENS alla hundraser. och om den inte var sliten innan, så var den garanterat det efter att jag satt dag ut och dag in med den.

sen en dag, en rätt sorglig dag faktiskt, var vi hos veterinären för att avliva mitt marsvin (rest in peace guld </3). ur bagaget på en svart volvo hoppar kanske den lurvigaste lilla björn jag någonsin sett. hon var svart med brun täckning över benen och hennes svans växte alldeles för fort i jämförelse till resten av hennes kropp. hon var det finaste jag sett. och vi gick fram och klappa henne och hennes syskon som var där för att vaccineras. ägarna säger då lite skämtsamt "vill ni ha en?" varav vi svarar "kanske?".

två veckor efter det hämtade vi henne. min alldeles egna hund. lördagen den första september 2007. i tio år har den lilla (numera stora) björnen kryddat min tillvaro. i tio år har hon varit min bästa vän. vad skulle jag göra utan dig, timjan?

Likes

Comments