Är så lycklig över detta lilla paket som jag köpte till mig själv! Vill bara ha sommar nu😍😍

  • 71 readers

Likes

Comments

Igår gjorde jag årets första fotbollsträning. Kan fortfarande inte medverka på allt pga min nyliga knäskada. Men det är på god väg och jag längtar tills jag är på topp igen.

Hard work work!

  • 84 readers

Likes

Comments

Som ni flesta redan vet så började skolan igår! Redan andra dagen och än så länge har jag inte kommit in i den rutinen. Jag lever kvar lite i jullovet. Var det bara jag som tyckte lovet var kort btw?? Jaja, men nu är det sista terminen och sista rycket för min del. Idag är det bara 150 dagar kvar.. sjukaste😱❤️

  • 96 readers

Likes

Comments

Hela dagen har man inte känt sig riktigt kry och då är familjen det bästa botemedlet. Under dagen satt vi spikade framför tvn när skidorna kördes och till det så blev det lyxlunch med nyköpta bullar. Därefter satt vi alla och spelade mariokart vilket vi har gjorde de senaste dagarna, tröttnar aldrig haha. Därefter blev det en god tacos och nu sitter jag här i soffan igen fast med lite popcorn och en spännande film. Kan starkt rekommendera filmen till er som gillar lite action och hög puls.

Hoppas att ni också har en lika mysig lördagskväll som jag och kram på er!

  • 85 readers

Likes

Comments

Hejsan vänner och familj! Tänkte att jag skulle inleda 2017 med något lite roligt. Det kan ju inte enbart vara jag som har blivit helt besatt av Instagram och vad gör inte saken bättre än att skapa sig ett konto till?! Ett lite mer privat konto där det kommer bjudas på lite mer. Man kan aldrig få för mycket av det roliga haha. Så nu tycker jag att du som läser detta gå in på Instagram och börja följa mitt nya konto, privata.fellan! I hope you like it, puss!

Följ gärna mitt standard konto också, feliciamrtensson

  • 180 readers

Likes

Comments

2017! Ja, det låter lite ovant om jag får säga det själv. Nu är 2016 över och nu blickar vi framåt. 2016 har varit en riktig berg och dalbana med mycket positivt men även en del negativa händelser. Jag vill bara tacka alla de människor som verkligen har fått mitt 2016 till en historia som jag ändå vill minnas. Det nya året 2017 är ett år som jag både ser fram emot men som skrämmer mig samtidigt. Mycket nytt kommer att hända men just nu vill jag bara leva här och nu.

Gårdagen kan beskrivas med tre ord "helt jävla underbar". Bra människor skapar tillsammans en bra nyårsafton. En kväll som jag verkligen vill minnas så vill bara säga tack till er som var ute i de småländska skogarna.

Ha nu ett toppen 2017 gottfolk!

  • 174 readers

Likes

Comments

Jul har alltid sin charm. Som vanligt så har min jul varit helt underbar. Farmor och farfar kom förbi under förmiddagen och sen käkade vi. De åkte vidare upp till min farbror innan Kalle anka och då spelade vi vårt årliga julklappsspel. Efter kalle var vi ute på en promenad med vovven och sen kom tomten minsann. Alla var glada och förvånade över vad vi fick. Allt var verkligen så bra. Kvällen fortsatte med lite sällskapsspel och nu mariokart.

Tack så mycket min familj för att ni förgyller min jul och tack för allt jag har fått. Och även ett tack till mina fina kompisar, Kevin och hand familj för jättefina presenter som jag fick i veckan. Ni är guld värda allihopa!

Önskar er alla en fortsatt trevlig jul💞

  • 153 readers

Likes

Comments

Dagen innan julafton, ja det känns inte så! Igår hade jag skolavslutning, fick träffat min bästavän Nelly och sen vidare upp till Småland till min kille och hans familj. Igår blev det en mysig kväll med julklapps utdelning och gott och äta. Idag var jag och Kevin inne i Växjö då han blev nyklippt och sen avslutade vi det med en riktigt mysig fika inne på gågatan. Nu sitter jag hemma i min soffa och laddar upp för uppesittarbingo! Tagga!

Tack så mycket för alla Gina julklappar som jag fick igår. Ni är så fina allihopa!❤️

  • 139 readers

Likes

Comments

Idag fick jag köpt de sista julklapparna så nu kan jag bara vara lugn och andas ut. Allt är också inpackat och klart så nu är det bara att vänta. Och såklart så var jag inte den enda som shoppa de sista julklapparna. Hela väla var fullt av folk vilket var beräknat men trevligt var det i alla fall. Tråkigt nog så har jag åkt på en riktig förkylning så hela helgen har varit väldigt lugn. Så nu blir det lite serie och lugn och ro.

  • 154 readers

Likes

Comments