Header

| I samarbete med Carl Edmond |

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond?Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo.Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att blrja prioritera våra egna liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bild från mobilen när jag var med Linnea i Varberg och fotade. Klänningen är från Two angels som jag köpte för flera årsedan, hur söt?

Btw har ni hört Astrid S nya låt " Think before i talk"? Om inte, göööör det! Den är definitivt min nya favoritlåt!

Likes

Comments

Bild från min instagramstory...

Hej på er, hur mår ni? Själv vaknade jag upp med feber, hosta och halsont.. Har verkligen inte tid för att vara sjuk nu men vad ska man göra? Jag tog en Ipren och somnade om istället, vaknade 5 timmar efter och åt en väldigt sen frukost haha.. Nu ligger jag i sängen och kollar gossip girl och äter godis som jag gjort typ, hela dagen... hehe. Hoppas jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till skolan men vi får se!

Likes

Comments

Lunch @ Da Mateo

Hejsan!!! Så nu är första dagen avklarad och det känns faktiskt bra. Vi var bara i skolan en kort stund, fick schema osv. ( Fick dessutom ett gryyymt schema så jag är väldigt glad!) Efter det mötte jag upp Emma, Ida, Agnes, Felicia , Anna & sen kom Elliot och joinade. Vi gick och åt lunch och bara umgicks. Nu är vi hemma hos Elliot och chillar bara jag och han, har huvudvärk och är trött ..Sov bara 3-4 timmar inatt ( varför kan man aldrig somna natten tills man börjar skolan? Eller är det bara jag?) iallafall, jag har haft en bra dag!!!

Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

// #B A C K  2  S C H O O L 

Today is the daaay. Tredje och sistaaa året på gymnasiet börjar idag, galet ändå? Alla dessa år har gått så snabbt och det sjuka är att om 10 månader när man tar studenten så kommer denna dagen idag fortfarande kännas som igår... Det är alltid lite jobbigt att komma tillbaka till skolan för mig, ångesten smyger sig alltid fram. Men jag ska klara det! Jag är faktiskt riktigt taggad, tro det eller ej (ej?? ). Jag har mycket att se framemot som t.ex UF, praktiken, studenten, balen osv. Man får tänka positivt helt enkelt:) Ha en bra dag på er! Hörs sen:-) ...

Likes

Comments

Summer 2017 

En "liten" throwback till alla dessa stunder från sommaren. Nu när man ser detta så märker man att man har hunnit med en del iallafall... Jag har haft världens bästa sommar & ett riktigt bra sommarlov. Är så tacksam för allt<3

Likes

Comments

"Vem är jag?" "Vart står jag om 1 år?" "Samma jobb?" Samma kompisar"?


Ni vet tankarna. Om man tänker på hur sjukt mycket som ändras varje år, för varje människa. Det är helt galet faktiskt!
T.ex för mig. Detta året har jag gått ifrån att vara sjukskriven från skolan, pendlat från sängen till ätstörningskliniken, stängt in mig totalt.. Till att gå mot > Gå i skolan 100% , blivit utskriven från ätstörningskliniken, blivit storasyster, fått ett "liv" igen, börjat umgås med kompisar igen osv osv. Denna förändringen & utvecklingen har bara skett på 10 månader. För 10 månaders sedan så trodde jag aldrig att detta skulle hända? Jag trodde verkligen inte att jag skulle stå där jag står idag, men det folket runt mig och hur jag mår. Jag har utvecklats något enormt med allt, på bara 10 månader. Ibland blir jag lite rädd, man vet aldrig vart man är om 1 år. Jag kan lika gärna bo i New york och leva drömlivet eller bo på gatan. Förstår ni tanken? Man vet aldrig. Det är sjukt och så läskigt på samma gång. Men något jag verkligen ska börja göra och ta vara på är dag för dag, visa tacksamhet för varje dag som går. Att jag är här, till folket runt mig och mot allt som händer. Jag måste bli bättre på att leva i nuet helt enkelt. Man vet aldrig vad som kan hända idag, imon eller om en vecka.. Man måste ta vara på allt allt allt allt.

Likes

Comments

Några favoriter från när jag & @Linneabroberg var i Varberg! Har fortfarande massa bilder kvar som jag inte visat för er... :--)

Förövrigt så ligger jag i sängen just nu med Netflix framför mig. Jag har legat här tyyyp hela dagen och det är så skönt, ser framemot favoriträtten som jag ska äta ikväll = Pasta & köttfärsås (lol) och bara njuter. Det är så skönt med dagar som dessa där man inte gör någonting helt enkelt.

Likes

Comments

NOELLE 3/6 2017

För er som missat detta så fick jag och min storebror en lillasyster i Juni. Det skiljer 18-20 år mellan oss ( ja det är samma föräldrar) Alla som hör detta frågar alltid om min mamma eller pappa hittat någon "ny" eller skiljt sig osv. Men nej. Det är min mamma & pappa som var sugna på en liten sladdis! Det finaste och bästa beslutet någonsin, är så kär i henne. Det är en sån fin upplevelse att få ett syskon i denna åldern, man är liksom med allt på ett helt annat sätt. Jag är så exalterad för att se vad det är för människa som finns i den kroppen och följa hela hennes liv.<3

Likes

Comments

H A M B U R G E R   H E A V E N ? Y E S

Min otroligt goda middag igår på Butchers Marker. JAG dog.Tog deras " cheese & bacon" hamburgare som var helt magisk, och kolla ba på inredningen? Så mysigt.


Hejsan, måndag idag och jag har bara 2 dagar kvar av sommarlovet. Helt galet! Men jag ska göra det bästa av saken och bara vila upp mig och ta hand om mig själv innan skolan börjar. Tänkte gå ut och springa, boka klippningstid, ta ansiktsmask osv. Ni vet, allt sånt. Så idag ska det vara en riktigt "ta hand om mig själv " dag. Mysigt! Ska ni göra något kul?

Likes

Comments