Header


Älskade fredag


Men god morgon på er, för mig har halva dagen gått redan. Det är fredag och helg om bara några timmar. Igår efter jobbet mötte jag upp två pinglor på en fika. Vi satte oss på Waynes, säkert kort. När jag kom hem slängde jag i mig lite middag, lät det sjunka ner och åkte sedan till gymmet för ett axel- och rygg pass. Det gick sådär då jag fortfarande var öm sedan förra axelpasset, what? Ikväll väntas middag hos Oscar och Mikaela och kanske en dot-omgång? Är sugen på att vinna. ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Igår när vi åkte upp till Umeå hade Raja fixat så vi fick sitta uppe vid "VIP", där bjöds det på buffé och trevligt sällskap innan matchstart. Thorén och Dalen hade fixat ett gemensamt evenemang för att locka mer publik. det blev även en kort intervju med tränarna innan det var dags att blåsa igång. I pauserna serverades kaffe och fika där uppe också. Med andra ord en kanonkväll bortsett från resultatet, men det är sånt som händer. Jag är så inspirerad och imponerad av vad Raja byggt upp, en förebild att se upp till utan tvekan.

Likes

Comments


Inlägget innehåller adlinks


1 / 2 / 3

Det blev dessa tre som fick följa med hem i tisdags, perfekta till hösten. Jag älskar kragarna på alla tre. Den första går lite längre ner än rumpan och blir som en klänning.

xoxo

Likes

Comments


Godmorgon.

Idag är jag inte världens piggaste faktiskt. Vi åkte nämligen till Umeå igår strax efter fyra för att kolla derby mellan Team Thoréngruppen och Dalen. Jag hade dock högre förväntningar på matchen då jag trodde att det skulle bli en jämn och spännande match. Dalen äger hela första perioden och är riktigt skickliga på att stänga ute vilket gjorde att Thorén inte alls hade speciellt många farliga chanser. Hela tre straffar delades ut under matchens gång men samtliga räddas av målvakterna. Matchen slutade med vinst för Dalen, 0-5. Med all rätt. Dalens målvakt storspelade verkligen igår. Nog om matchen, vi kom hem runt 10 och jag klev upp 05:45...
Nu ska jag dra mig mot jobbet, fler bilder kommer när jag slutat. Idag får jag träffa benke efter jobbet<3

Likes

Comments


Idag har varit en riktigt bra dag. Jag snoozade lite föör länge idag, men kom iväg strax innan 06:30. Efter jobbet skyndade jag mig hem, duschade och fräschade till mig för att sedan åka tillbaka till stan. Jag mötte upp Emelia strax efter 2 och och vi började med en sen lunch på Port 9. Jag tog kräftstjärtsalladen med örtkräm, sjukt god. Vi hade så mycket att prata om/ta ikapp eftersom hon bor i Stockholm nu så vi satt och surra ett bra tag innan vi bestämde oss för att gå en runda på stan också. Tur var det för jag hade en riktigt bra dag, tre stickade tröjor fick följa med hem och tre nya plagg till träningsgarderoben.

Likes

Comments


Nu är jag precis hemkommen från gymmet. Jag är totalt död, kan knappt skriva, okej krydd. Men lite middag på detta och en liter vatten till (har druckit typ 3 liter idag känns det som) ska nog göra susen. Efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan måla naglarna. Nu när jag tänker efter borde jag tvätta mina sminkborstar också, det är dags. Orkar jag det? I alla fall ska jag krypa ner i sängen när jag är klar med allt detta och förhoppningsvis är det innan 9. Till veckan står larmet på 05:45!!

Likes

Comments


...Och så var det redan söndag igen. Jag har dock haft en bra helg så det känns inte så jobbigt. Dessutom kommer Benke hem på torsdag och är hemma enda till söndag, det känns verkligen mysigt att umgås med henne en hel långhelg. Sedan jobbar jag fram till fredag och åker direkt från jobbet till Östersund och umgås med Anna, planerna är att äta middag ute och sedan en utgång på lördagen. Kul att testa på Östersunds nattliv. 😉 Spännande!

Just nu har jag precis lagat denna lunch ovan som bara står och väntar på mig, efter det ska jag bege mig mot gymmet. Jag körde ben och rumpa igår och efter passet rullade jag på en foamroller och HERREGUD vad ont det gör, måste definitivt göra det oftare.

Likes

Comments

 • Lule-bon på besök

  "Älskade fredag Men god morgon på er, för mig har halva dagen gått redan. Det är fredag och helg om …"

 • Team Thorén

  "Igår när vi åkte upp till Umeå hade Raja fixat så vi fick sitta uppe vid "VIP", där bjöds det på bu…"

 • Knitted

  "Inlägget innehåller adlinks 1 / 2 / 3 Det blev dessa tre som fick följa med hem i tisdags, perfekta…"

 • Umeå

  "Godmorgon. Idag är jag inte världens piggaste faktiskt. Vi åkte nämligen till Umeå igår strax efter…"

 • Bedroom inspiration

  "Inlägget innehåller adlinks ​​1 / 2 / 3 / 4 / 5"

 • Mössa och boots

  "Inlägget innehåller adlinks Igår när vi strosade runt på stan hade jag klänning dagen till ära, den…"

Instagram@lundinfelicia