Helt ärligt så vet jag inte hur jag ska börja detta inlägg. Kanske till en början med att säga HEJ igen och det var ett tag sedan. Vissa saker vet jag inte ens om jag ska ta upp för som säkert så vet alla redan hälften av det som hänt. För er som inte hängt med så har mitt gamla förhållande tagit slut sen i jan-feb, men kunde inte mått bättre (int för att va sån). Sen har jag även börjat 3 året på gymnasiet och det går bättre än förvänta, och där går jag då frisör linjent, jag har en fantastiskt bra praktikplats här i holmsund som heter Salong S:hair och jag trivs enormt bra där. Jag har världens underbaraste bästavänner som jag umgås med jämnt o ständigt, not so much now eftersom mina bästavänner Tove och Mattias har farit utomlands i 2 månader, buhu, och Felle har flyttat. Jag kan erkänna att jag inte är den jag var förut, jag är starkare i mig själv, jag vågar göra mer saker och gör det jag vill. Det jag vill säga med det är att alla de saker har fått mig att göra bra val och dåliga val, men jag är stolt över varenda val jag gjort, för annars hade jag inte varit jag och jag hade aldrig kunnat lära mig utav mina misstag och blivit en bättre människa! :D Men som sagt jag har gjort några ändringar på den senaste tiden (almost a year..)

Nog om det för jag antar att alla redan vet så. Idag iallafall har jag varit på praktiken, hade en kund som skulle ha en stor förändring vilket var jätte kul, (kika in mitt frisörkonto på instagram för mer "flisanfrisor") Så jag slutade där kring 4 tiden så gick jag för att handla mat för jag hade inge mat hemma. BTW jag har INTE flyttat hemifrån, utan jag lånar bara Mattias lägenhet tills han kommer hem:D Menmen så jag kom hem och satte mig vid tvn o käkade o kollade på RIVERDALE, ååhh guuud som jag älskar den serien, speciellt jughead ;) Men mina planer för ikväll är väll att städa lite, plugga och dittan o dattan för imorgon börjar jag 16:00 så jag har ju ingen stress på morgonen eller stress över att somna tidigt vilket är nå jävulst skönt :)

Men kort om det, nu får vi väll se om det här ska funka IGEN ;D Ha en trevlig kvällDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det ett nytt år, nya möjliheter! . -lite sent kanske..

Skolan har börjat, väldigt kul att få träffa sina vänner igen. Jag har ingen praktikplats längre, jag valde detta själv för att det funkade inte för mig längre. Jag har färgat håret vilket alla kanske inte har sett :)

Men julafton spenderade jag hos min pappa tillsammans med familjen, och på nyår så "festade" jag ihop med kompisar och det var så trevligt, kanske inte dagen efter.

Idag firade vi min yngsta lillebror som fyllde 8, så vi åt fika och gjorde sånt som man gör på kalas :D

Detta år kommer va ett fantastiskt år, "hoppas jag". Jag blir 18 om 2 månader, så då får man hoppas på körkort och en tatuering. Det är de sakerna som jag ser mest fram emot nu i år. Jag vill även fara utomlands tillsammans. Jag har även sökt som tränare i Holmsundsgymnasterna, men nu börjar jag tvivla för att jag har en massa saker jag måste göra och vill göra inom skolan och mitt liv helt enkelt. Så jag vill inte börja med nått och sen känna att jag inte kan satsa fullt eller uppfylla kraven. Så jag måste tänka lite på det.

Just nu sitter jag och kollar lite på youtube och planerar veckan och även lite kring träning, för jag måste börja träna igen så jag funderar på om jag ska skaffa gymkort i stan eller i holmsund igen, eller om jag bara ska börja springa lite. Men roligast hade varit att ha en gymkompis eller någon att träna med. Jag hade tänkt ta det lugnt nu ett tag tills junior kommer hit och sen får vi se hur det blir med kvällen.

BTW, jag har varit sjuk nu sen julafton, bara en förkylning. Men jag har ont i halsen och en förjävlig snuva så jag håller på kvävas av snoret.. 😄 Vad ska jag ta mig till, för det slutar aldrig. Det har blivit lite bättre kring halsontet men inte i näsan.

Likes

Comments

Hej hej, ville uppdatera lite om vad jag ska ha för mig fram tills jul.

Idag så har jag egentligen bara en idrottslektion och kolla på lucia o nån föreläsning om droger.
Men jag bestämde mig att fara på skolan lite tidigare så jag kan göra klart alla uppgifter så att jag inte behöver fara på skolan hela nästa tisdag och halva nästa måndag. Sen slutar jag 14:00. Och på ons-fre har jag praktik. Och den här veckan och nästa vecka så är jag utan Amanda på praktiken, SAD but true.😓 men det ska funka, jag är ändå taggad!😄 och på torsdag nästa vecka får jag jullov!!!👍🏼
Jag känner mig inte alls stressad nu, jag har köpt alla julklappar "nästan", gjort klart uppgifterna "snart" och sen är det bara att vänta in julen😄
I år ska jag fira jul hos min pappa tillsammans med mina bröder och farmor o farbror. Nu när julen snart är här så märker man hur tomt det är utan eva😪
Men ha en bra dag!❤️

Bilder på saker jag gjort på dockan.

Likes

Comments

När fan ska jag lära mig?! Jag kan ju fan inte ens ta min tid att blogga...😓

Ja, lite snabbt om helgen. Jag, junior, felle, fabbe, Amanda o Lukas drack i fredags hos Amanda. Tog det lite lungt. Sen resten av helgen så fegade jag bara.

Jag va hemma från skolan i måndags o tisdags.

Idag är det onsdag och jag började 08;30 och körde en volymföning på dockan. Senare klippte Amanda mitt hår. Efter det så övade jag lite på olika klippsätt. Jag gjorde alltså min docka väldigt mycket kortare.😓 jag slutade 17;00 så jag for hem, åt lite, sen städade jag i mitt rum.
Imorgon på torsdag ska jag klippa pappa😄 och förhoppningsvis slinga min dockas hår😱

Jag vet att jag inte haft en sån spännande dag men man den har varit roligare än vad det verkar. 👍🏼 hejdå

Likes

Comments

När fan ska jag lära mig?! Jag kan ju fan inte ens ta min tid att blogga...😓

Ja, lite snabbt om helgen. Jag, junior, felle, fabbe, Amanda o Lukas drack i fredags hos Amanda. Tog det lite lungt. Sen resten av helgen så fegade jag bara.

Jag va hemma från skolan i måndags o tisdags.

Idag är det onsdag och jag började 08;30 och körde en volymföning på dockan. Senare klippte Amanda mitt hår. Efter det så övade jag lite på olika klippsätt. Jag gjorde alltså min docka väldigt mycket kortare.😓 jag slutade 17;00 så jag for hem, åt lite, sen städade jag i mitt rum.
Imorgon på torsdag ska jag klippa pappa😄 och förhoppningsvis slinga min dockas hår😱

Jag vet att jag inte haft en sån spännande dag men man den har varit roligare än vad det verkar. 👍🏼 hejdå

Likes

Comments

Önskelista: 🎅
Töjning till örat 12mm eller 14mm.
Gelenagel-kit.
Presentkort dinsko, hm, gina, ikea.
Pengar till tatuering
Pengar till lägenhet osv.
Pengar till ny mobil, eller en ny mobil.
Körkortet

Sen kanske nå småsaker som smink, smycken och kläder. Det är alltid kul att få.

Så detta har jag önskat mig, Vad har ni önskat er?❤

Likes

Comments

Förra gången skrev jag om hur mycket jag hade o göra men de känns som jag inte fått nått gjort för jag har mer saker o göra och samma saker att göra. Städa, plugga, julklappar att hitta, klippa min bror, va "barnvakt" åt min bror. Hade möte idag, va tvungen att komma på ett recept för en färgning och sen ut o gå och blogga och åååhhh... Men de är skönt på ett sätt att veta att man har saker att göra än att inte veta vad man ska göra..

Imorgon är det fredag och jag kommer vara på skolan, sen helg!

Men idag så for jag till skolan och var där vid elva för mötet. Och jag är inte nöjd med hur det gick. Inte för det vi kom fram till på mötet, utan just varför vi hade mötet och själva "snacket". Det ända jag har att säga att jag är less för att jag var tvungen att bli så förbannad just då.

Men nog om det, efter åt så fixade jag ett recept till en färgning vilket jag blev nöjd över. För jag lärde mig verkligen något utav det. Och jag längtar tills resultatet. Sen slutade vi 15:00 och min mamma hämtade mig i stan så nu är jag hemma och ska klippa min bror och va "barnvakt" samtidigt. Efteråt ska jag plugga lite och sen försöka ut o gå och vara med junior. :D

Men oavsett om några saker gick fel idag så är jag ändå glad på nått sätt. Hejdå❤

Likes

Comments

Jag har en del saker jag vill uppnå idag. Tex, skaffa ett nytt gymkort, ut o gå, plugga, städa och leta julklappar till familjen.

Jag blir stressad. För jag vill hinna få en ordentlig sömn oxå. Men oxå hinna alla saker.

Idag började vi 08:30 och det var för täskigt väder. Jag har äntligen fått min medecin som jag nu varit utan i flera månader. Så det passade bra att kunna använda den idag för jag har ett idrotts prov idag. Och jag har väll inte riiiktigt pluggat😅 men får hoppas på det bästa. Vi hade 2h typ "life coach" 😂 väldigt kul men inget man riktigt "bryr" sig om. Men det kan väll va bra att veta.
Efter det hade vi lunch och idrotts provet. Sen slutade vi 14:00 typ. Och då for jag hem o försökte få alla de här grejerna fixade. ☺️

Hoppas det går bra för er på skolan eller jobbet. Kom ihåg att du kan och tro på dig själv, och att snart är de ju halvvägs till helg!😄

Hejdå ❤️

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Vi börjar 11:30 idag väldigt skönt kan ja lova😉

I helgen så va jag me felle o fabbe, och på söndagen firade jag och mina bröder min pappa eftersom det var Farsdag. Så jag o brorsan lagade skinkpaj och baconpaj. He gick bra. Sen for jag o junior för han skulle skruva fast avgasröre. Och jag fick ett sms från min handledare på min praktikplats att jag har en kund på onsdag, en färgkund. Och jag har aldrig färgat nån annans hår typ och plus att de e nån jag inte känner. Men hoppas det går bra☺️

Vi har bara svenska o frisör idag så de e chill. Men hane haj❤️

Likes

Comments