Tjooooooo!!! Idag har jag inget speciellt inlägg utan jag tänkte bara att jag ska dela med mig av vad som har hänt på sistone! Här är fem grejer:

1. Jag har ridit lektion, (som förövrigt gick väldigt bra!)

2. Jag har spräckt ena hörnet på min mobil, alltså totalt crashhhhat den i hörnet haha. Lite sad, men de får man ta när man inte har skal på mobilen.

3. Jag har shoppat! I den staden jag bor i, som ligger i Småland, finns ett shoppingcenter. Där var jag och min mamma och shoppade för några dagar sedan! I nästa inlägg tänkte jag visa vad jag har köpt!

4. Jag har varit i stallet (surprise?) med en kompis. Min friend lånar/tar hand om en ponny, den var jag med och tog hand om och promenerade med! Han är förövrigt den mysigaste ponnyn någonsiiiiin! (Vallack, född 09 imp. Irland) SÅ FIN!

5. Femte och sista saken jag har gjort på sistone är att jag har börjat skolan. Det kanske alla gör just 9:onde, i don't know! Men jag går ju bara mellanstadiet hhaha, dock är det lite tråk för vi börjar ju snart med Nationella skriftliga (snyft) så jag är lite otaggad på att börja igen :(

Aja de var allt jag hade för detta inlägget! Nästa inlägg som kommer på måndag blir ett "New in" - inlägg, där jag visar allt jag köpt på sistone, Goodbye!! PS. Ranson bilder down there!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hellu & GOTT NYTT ÅR!🎉🎉 Nu har jag inte bloggat på ett tag så jag tänkte att det ska jag ändra på. Jag kommer från och med nu blogg typ 2 gånger i veckan, eller, så är det tänkt iallafall. Men här kommer dagens inlägg⬇️


Idag tänkte jag berätta om när jag och min ridgrupp vann en privatlektion och hur den gick.

Det började med att en lapp om att man kunde vinna en privatlektion igenom att var funktionär så mycket så möjligt kom upp i stallet. I vår grupp var det vissa som var med mer och vissa mindre, vi var med så ofta så möjligt på VFK's tävlingar och när sammanställningen kom så hade vi vunnit! Då bestämde vi oss för ett datum och så blev vår privatlektion av! En av tjejerna i gruppen mailade fram och tillbaka med personalen på VFK. Hon hade önskat hästar och att vi skulle ha hoppning. Väl när vi väl skulle ha privatlektionen så samlades de som kunde i stallet. Vi fick utdelade hästar, mina ridgruppskompisar hade Larry (Laros), Tulla och Akira, och jag fick ha en ny b (eller c)-ponny vid namn Prinsessan Fiona. Fiona som alla kallar henne är ett korsningssto på 6 år. Hon kom till ridskolan drygt en vecka före vi hade ridlektionen. Hon var väääldigt outbildad/grön. Jag (som är dryga 155 cm lång) tänkte att va roligt med en ny ponny. Så ridlektionen satte igång, min ridlärare för klarade att tyvärr så kunde vi inte hoppa pga att de var två ponnyer med som inte var riktigt klara för hoppning. Då blev det markarbete istället, vi jobbade på galoppbommar och travbommar. Det var kul och ganska lärorikt. Fiona var (och är Hahha) en suuupermysig ponny trots att hon är så grön.


Det var vad jag hade att berätta idag! Hoppas ni som läser gillar inlägget, kommentera ## om ni läste hela texten! -> bilder på Fiona kommer här nedanför <-

Likes

Comments

Hejhejhallå! Idag har jag och Tindra från @HäringetorpsPonnys ridit lektion. Jag red min favorithäst Mac och hon red en ny häst som heter Akira! Det gick bra för oss båda, vi gjorde volter (10 meter) i varje hörn och sedan
mitt på långsidan gjorde vi 20-meters volter. Det var kul!
Sedan tänkte jag bara släppa lite bilder som jag har tagit med min kamera. Dom kommer här nedan!

Likes

Comments

Hej där! Idag tänkte jag mest visa lite bilder från när jag, Tindra, Tilde & Louise (med Sture, Ariel och Moonie) var ute och fotade lite!

Louise och Moonie, väldigt härlig bild❤️

En av mina favoriter, Tindra och Sture! Detta är nog den finaste bilden jag tog för just den gången!

Och här har vi Tilde och Ariel! Så sjukt fina tillsammans!

Ville bara lägga till att mina fina modeller också har en blogg på Nouw!

Dom heter @HäringetorpsPonnysHejsvejs!

Likes

Comments

Hejsan! Nu sitter jag vid ett fikabord på Karl-Oskarcup!! Vi sitter här från 12.30 till 18 och nu är klockan 15.30. Jag är här med mina kompisar som jag va på stan med igår.
Det är FETT DÅLIGT VÄÄÄÄÄDDDEEER.🌧

När vi är klara så ska vi gå hem till mig. På vägen hem så ska vi köpa vindruvor, vi ska nämligen sova över ikväll tills imorgon & man vill ju ha lite "lördagsmys" liksom.

I nästa inlägg delar jag med mig av ett recept faktiskt! (Det inlägget kommer imorgon!🌜)

Här nere kommer bara en bild som jag tog när jag cyklade från stallet igår. Inget speciellt, bara lite färg liksom!

//Seeyou

Likes

Comments

Hallå där!
Idag har jag varit i stallet. Jag åkte dit vid 8 och sen så fixade jag lite bilder till en Ootd!
😄efter det åkte jag och två vänner till stan, första tog vi bussen dit och sen gick vi runt lite. Efter det kollad vi på en hopptävling och sen gick vi till stan igen hahaha.😂 På stan åt vi lunch i och sen så var vi klara. Efter det tog jag bussen till ett "köpcenter" eller vad jag ska kalla det där min cykel stod. Och till sist cyklade jag hem.

Här kommer bilderna jag tog i förmiddags till min "Outfit Off The Day." Både byxorna och tröjan är från Lager157. Strumporna är från typ H&M tror jag!

//Seeyou

Likes

Comments

Skriver ett snabbt inlägg!😉 Idag är det Onsdag, klockan är 22.02! På fredag börjar KarlOskar-cup. Även kallat K-Ocup haha! Det håller på hela helgen så vi ska va där och titta på Lördagen och hjälpa till på Söndagen. Blir antagligen inget på Fredag. Det är bara ponnyklasser så vi får se hur många vi känner som ska tävla. Ganska många skulle jag gissa!😃 Sen har jag Nikki Fredag & Lördag också. Vet inte riktigt hur det ska gå ihop då men det löser vi då hihi! Här under kommer en härlig bild på mig och Nikki på ett av våra grymt bra pass för Tanja för ett tag sedan!!💪🏼

Blev inte så kort inlägg men aja!

//Hejdå!

Likes

Comments