Header

Såhär har mina dagar sett ut senaste veckan, hinkat litervis med te! Börjar äntligen känna mig bättre så var nere och myste hos Enzo i Malmö idag, hon fixade mina naglar, vi åt pannkaksfrukost och tog en vinlunch. Otroligt mysigt. Imorn är en viktig dag så dags att sova..

Likes

Comments

Nu har de fått flytta in, mina fina sandaler som jag ska ta sommar i. Jag är ju ingen klacktjej så ett par fina sandaler få klä upp mig lite! Känns lite långt bort att använda dem nu bara när man haft något influensa-liknande i en vecka och snön fallit nästan hela dagen här på västkusten i skåne haha .. men snart!

Likes

Comments

Jag måste säga att Tiger of Sweden överaskar! Jag har bara sett jeans-delen från dem och aldrig känt mig så wowad, men vet att jag gick in på Tiger på NK någon gång och blev förvånad över deras kollektion men sen var det inte mer med det, det var några år sen, men nu när jag kollar så hittar jag verkligen hur mycket som helst! Den här kavajen är tex helt perfekt! Jag är inte så uppklädd av mig, jag gillar en lite mer relaxed look, som i denna kavajen! Stora fickor med enkla detaljer och det enkla skärpet i midjan med ett metallspänne, perfekt.

Likes

Comments

Har varit på jakt efter exakt en sån här jacka lite för länge och råkar springa på den inne på Tiger of Sweden! men så är den på tok för dyr, men nu kan jag inte släppa den ..

Likes

Comments

Innan jag går och lägger mig känner jag att jag måste bryta mattrenden i de senaste 3 inläggen haha, jag är på jakt efter en mindre väska, och har varit ett taaag, som jag ändå får plats med kameran i och som ska passa till det mesta! Denna från Chloe har sett ut att vara i perfekt storlek, gillar detaljerna extremt mycket så ska försöka hitta något liknande!

Likes

Comments

Det blev ett glas vin i solen! Vi strosade först runt i stan och hamnade på Zara där jag fick med mig en fin omlottopp som jag köpte lite kanske för firandets skull haha men som var superfin och något jag kommer få mycket användning av! När vi kom ut från därifrån så hade himlen spruckit upp!! och vi styrde oss mot uteservering i solen och hamnade på La Grappa på lilla torg där vi satt perfekt med solen rakt på oss och blev serverade riktigt god mat (förutom desserten som rykte haha, 4de bilden), det hade kunnat vara så gott men det smakade verkligen bara rök .. jag testade Negroni (drinken, sista bilden) för första gången, ingen superhit men vacker att se på...en fantastisk eftermiddag/kväll, min första dag då jag kunde njuta av våren som smyger sig på, ser fram emot mer sånt!

Likes

Comments

Jordgubbar till frukost smakar verkligen sommar!! Snart där, eller snart i Palma hoppas jag! Gårdagen gav otroligt goda besked så ska ned till Malmö och fira lite idag! Älskar ju att hänga där. Hade velat sätta mig och ta ett glas i solen men tyvärr är det helt tjockt idag men oh well, hoppas på lite värme! Ser fram emot att strosa runt i butiker och mysa, ciao!

Likes

Comments

Äntligen fick jag den där dan på stan, satt på favoritstället i 4 h totalt med paus för snabbt ärende. Åt denna magiskt goda varma sallad och fick gått igenom lite olika projekt som jag haft i åtanke alldeles för länge men inte hunnit göra något åt. Älskar den egentiden när det är absolutely no stress, tittade ett avsnitt Grand Designs på Netflix mitt i allt för inspiration och stänga av lite.

Likes

Comments