Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem från Tyskland i måndags, min kompis som jag hälsade på överraskade med mini-roadtrip i Tyskland/Frankrike och vi fick sett och gjort såå mycket och vi hade såå så kul. Vi kunde typ inte haft det bättre! GIVETVIS var jag tvungen att ha min croissant-tischa på mig där haha. Mer bilder från resan kommer!

Likes

Comments

Ca en månad kvar till min födelsedag och trots att jag inte vet 100 vad som händer än så äär det ju lite kul att kolla looks! Har precis börjat få en thing för jumpsuits. Känns så himla smidigt att "bara dra på sig ett set" och så är man klar! och snygg också. Mina ledord för min bdaysuit är är jumpsuit, färgsprakande blus och markerad midja. Blev kär i det blommiga mönstret när jag såg den finfina klänningen på Viola. Den passade dessvärre inte mig alls modellmässigt men jag tänker att denna toppen hade kunnat vara bättre. Annars är det halvångest inför vintern liksom, har inget roligt alls att klä mig heller i vilket gör att man bara får mer ångest tycker jag haha, så ska försöka att ändra på det. En snygg kappa funkar alltid, gillar att ha bra basplagg/klassiska plagg som man lätt kan klä upp och klä ned. Jag älskar ju svart lack och ju mer det glänser desto bättre typ haha, denna jackan är fantastisk, OCH praktisk, hur ofta händer det? Har redan en pälsjacka men den börjar bli sliten och denna har luva vilket är något jag crushar lite av någon anledning.

Födelsedag eller inte, crewnecktröjan med en croissant hade jag bott i. The end.

Top - Ganni / Kappa - Monki / Lackjacka - Monki / Jumpsuit - Asos / Crewneck - Ganni / Pälsjacka - Monki

Likes

Comments

Har klarat mig ett tag nu men ikväll, geez vad jag saknar Palma!! Det känns som halva Sverige emigrerat till Mallorca så man blir ju KONSTANT påmind om det och idag fastnade jag på en tjejs instagramkonto och sköljdes över av alla minnen. Först blir det en resa till Tyskland men en resa till Palma får nog planeras in asap, det har gått för lång tid för längesen!!

Likes

Comments

Alltså wowowow. Vaknade upp en morgon och fick en epiphany. Ricottasmörgåsar, heaven!! Ugnsrostat bröd, rikligt med ricotta, blåbär/nektarin, honung, valnötter, sesamfrön och lite rivet citronskal.

Likes

Comments

Okej jag har bytt craving, denna lilla rackaren är så söt!! En fin inredningsdetalj när vädret inte är på din sida också! perfekt!

Likes

Comments

Läser bloggar och dricker lite vin. Skulle tagit mig ut i det fina vädret efter jobbet men lagom tills jag slutade så var himlen grå och det ösregnade .. så jag beställde pizza och åkte hem och sträckkollade 2 filmer istället, jag som aldrig kollar film haha. Nu har det blivit lite bloggläsande och inspirationsletande för morgondagen, ska försöka hitta lite saker till mitt hem i Malmö. Efter det på kvöllen så blir det utomhusbio, man får göra så mycket sommar av det som det går!..

Likes

Comments

Tokförtjust i min nya väska, den var på Mangos rea så köpte två, kändes vettigt .. har verkligen fastnat för all form av bruna och beiga nyanser det senaste, men det är fint att blanda upp med svart, vitt och någon färg, typ en fin blå! Det är nog min färgkombo i sommar ..

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag såg att Ganni släppt en tjocktröja med en liten croissant på bröstet och hurrade för glatta livet för den skulle bli min men sen dök denna t-shirten upp och den kändes ju ännu mer klockren så den fick det bli! Jag ÄLSKAR ju, som många andra, croissant haha så detta är ju verkligen livets tischa.

Likes

Comments