Header
View tracker

Bild: @hannamw

Ligger nedbäddad i sängen, nyduschad, älskar det!! Verkligen den skönaste känslan. Vaknade toktidigt och hoppade upp och fixade massa saker under morgonen och blev klar mycket tidigare än jag hade tänkt så då var det gott att kunna krypa ned igen. Ska strax äta lite lunch och fixa mig inför jobbet dock!

Blev lite förtjust i porslinet på bilden, letar ju efter liknande fast i blått/vitt men tyckte det var lite roligt när det var fler färger.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sov i Malmö och gick upp tidigt tidigt, skulle egentligen göra Malmö, gå på stan, fota mm men har en del att göra hemma nu inför flytten så blev bara lång mysig frukost med min donna innan det var dags att åka hem. Tack Malmö för denna gången ..

Likes

Comments

View tracker

Art piece av Anton Alvarez. Caroline la ut bilden på sin Instagram med texten vase/art piece och tänk om det varit en vas ja!! Hade vart så himla fint. Speciellt förtjust i den första oavsett.

Likes

Comments

Gick in på Carolines blogg för att kolla på en kruka men istället möttes jag av denna bilden, och jag vill ha allt! haha. Älskar väskan med nitarna från Mulberry och den bruna pälskappan är superfin .. och ett bar fräscha sneakers till det, perfekt.

Likes

Comments

http://www.nudeglass.com/

De som följer mig på Instagram såg dessa igår. Bläddrade igenom Architectural Digest Spain (köper i princip alltid bara spanska eller italienska tidningar) och såg dessa vattenbringarna och dem åkte högst upp på önskelistan direkt! Så himla fina!! De i klart glas kanske är snäppet finare tom, kan inte riktigt bestämma mig. Finns i två modeller, kort och rund eller lång och smal, hade nog velat ha en av varje där.

Likes

Comments

I söndags åkte jag ned och premiärbesökte Malmö Saluhall. Hade väldigt höga förväntningar som kanske inte nåddes helt. Jag hade önskat att det var mer handelsbutiker blandat med restaurangerna, så det blir sådär härligt hysteriskt och man kan knipa lite godbitar här och där men det var inte den typ utav saluhall utan mer att det var flera restauranger samlade under samma tak. Valet utav restauranger var bra däremot, mer än vad man hade kunnat önska så det var svårt att bestämma mig, ville äta på alla!! Beslutade mig för pizza tillsist, tyvärr nåde inte den heller mina förväntningar då den inte var ordentligt bakad och därav inte så god, men det behöver ju inte betyda att det alltid är så. Jag kommer pröva igen! Hade en supermysig söndag i alla fall, precis som söndagar ska vara.

Likes

Comments

Just nu är jag i stort behov av miljöbyte, under de senaste veckorna har dagarna sett exakt likadana ut. Hysteriskt tråkigt om du frågar mig så det börjar klia i kroppen. Förhoppningsvis kan jag åka iväg någonstans efter flytten. Ser såpass mycket fram mot den och blir ju alltid en del att göra vid flytt så kommer gå fort i alla fall! Idag ska jag till frisören, har en kompis som brukar klippa mig i vanliga fall så känns fint att bli ompysslad på salong idag.

Likes

Comments

Såg bilden på krukan på Svenskt Tenns Instagram och föll pladask, den är så rolig! och så fin! Kikade in på deras hemsida och hittade massa annat fint såklart bland annat den enkla vita soffan (fortfarande på jakt efter soffa). Sökte på "interior indigo" på Pinterest, som blivit mitt nya tidsfördriv, och känner att jag blir så harmonisk av det blå, älskar indigo. Det ska bli så himla spännande att se hur allt kommer att gå ihop när jag flyttar in. Känns som att jag flyttar för första gången, vilket jag gör på ett sätt, beroende på hur man ser det. Nu ska jag krypa ned i sängen, har massa planer för morgondagen!

Likes

Comments

Barcelona-stolen har alltid varit en favorit. Jag personligen är inte jätttemycket för ett hem som är helt i "modern" stil men att ta ut guldkorn som stolen och mixa med en lite mer avslappnad stil, det älskar jag. Soffan är ett litet litet steg på vägen för att uppnå liknande känsla, men den är helt i plast så jag tvekar på hur skön den kommer bli.

Likes

Comments

Jag har alltid haft en hatkärlek till väskor (samma med skor och jackor), det svåra är att jag tycker man behöver så många alternativ alltid. Jag har ganska många stilar och då "måste" man ju ha accessoarer som passar varje stil, vilket blir dyrt .. Därför jag ofta kör på översäkra, men tråkiga kort, så jag ska kunna använda det lite oftare. Hursom, denna väskan är lite roligare och jag rakt av, enkel och klassisk med lite inslag från naturen med de vackra bambu-handtagen. Otroligt fin, den hade gärna fått hänga med mig.

Likes

Comments