Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag såg att Ganni släppt en tjocktröja med en liten croissant på bröstet och hurrade för glatta livet för den skulle bli min men sen dök denna t-shirten upp och den kändes ju ännu mer klockren så den fick det bli! Jag ÄLSKAR ju, som många andra, croissant haha så detta är ju verkligen livets tischa.

Likes

Comments

I april i år släppte IKEA kollektionen Stockholm 2017 som innehöll massa fint och just detta skåp fastnade jag för lite extra! Jag hade även kunnat tänka mig en helt öppen lösning som bilden nedan men känner framförallt att jag vill få till något snart för mitt vardagsrum ekar lite tomt måste jag erkänna ..

Likes

Comments

Premiärade mina fina sandaler när de första sommarliknande dagarna gjorde sig till känna! Är kär i både skor och väder! Har blivit lite smått besatt av ATP så är inne och kikar hemsidan lite oftare än vad som hade behövts haha, hittar nya favoriter hela tiden. De har ju både skor och väskor! Just nu sitter jag på deras tumblr, http://atpatelier.tumblr.com/ och blir inspirerad och ressugen av alla fina bilder ..

Likes

Comments

Himlen sprack upp för några timmar sen och även fast det är kyligare idag så är det bara så gott med solen! För ikväll kommer det hem ett gäng vänner och bekanta till mig på vinprovning, vi är några stycken som vill lära oss mer om vin så detta är andra tillfället vi kör detta. Alla har med varsin flaska idag, Spanien är temat, och jag står för käket! Blir lite pimientos de padron, tortilla (spansk potatiskaka ungefär), ostar och chark och lite pa amb oli (mallorquinsk "toast"), mums! Hoppas på lite balkonghäng ..

Likes

Comments

Letar fortfarande efter de perfekta creolsen, får gärna vara lite annorlunda ändå som dessa..dags att sticka till jobbet!

Likes

Comments

I lördags slutade jag tidigt och Enna joinade mig hem, jag fixade supergod tacos till oss och sen satt vi på balkongen och bara njöt av värmen, läste inredningstidningar, snackade, fikade loss på olika "kaffedrinkar" och mörk choklad. Så himla mysig dag med min favorit!!

Likes

Comments

Såhär har mina dagar sett ut senaste veckan, hinkat litervis med te! Börjar äntligen känna mig bättre så var nere och myste hos Enzo i Malmö idag, hon fixade mina naglar, vi åt pannkaksfrukost och tog en vinlunch. Otroligt mysigt. Imorn är en viktig dag så dags att sova..

Likes

Comments