Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mode

Jag är i behov av en Sverige-vintertids-tålig väska där jag får plats med min kamera och en del därtill, denna väskan från & Other Stories ser ut att vara för liten tyvärr men ack så fin (hade velat ha den ändå=!! Har spanat in dessa sneakersen från Emilio Pucci länge länge nu, finns flera olika städer med olika färgkombos men jag tänkte att jag måste välja en stad jag varit i .. eller i alla fall vill till och Florens har jag både varit i och vill tillbaks till! Jag är inte så rosa och lila men drömmer ju bara just nu ändå ..

Likes

Comments

​Jag har inte shoppat på ett tag, men jag för en lista där saker som jag veeerkligen vill ha hamnar, så nu på black friday så gjorde jag en del bra kap!! Bland annat denna klocka från Larsson and Jennings som jag är så himla nöjd med!! Den var liksom ännu finare i verkligheten, och jag har varit utan klocka i 4 år så det var dags. Örhängena är från Mango och jag är ju besatt av ansikten och ansiktsformer så dessa blev favoriter direkt!

Likes

Comments

Mode
Det vankas julfest och min tanke är att satsa på roliga örhängen, läppstift och fin ögonmakeup (som jag sen gömmer bakom mina glasögon haha). Har varit emot VANS-sneakersen ett tag men ju mer jag ser dem desto mer gillar jag dem. .Jag hade behövt ett par everyday vinterskor som funkar med det mesta och tyckte dessa från Vagabond i den klassiska Timberland-modellen var snygga, och framförallt verkar tåla en del, blir att testa dem på lunchen imorn!
Denna väskan från & Other Stories har jag spanat in i ett halvår nu .. tycker den hade vart en rolig addition till min garderob.

Likes

Comments

Mode
Måste visa min fina tischa som jag fick i födelsedagspresent, Bonheur (happiness) från Ganni. Nu har jag både denna och den med croissanten så nu saknas det bara en med kaffe på också så har jag tischor med alla mina favoritsaker att äta och dricka på .. :) Älskar den!

Likes

Comments

Livet
Jag kan inte förstå att det redan gått 1,5 år sen jag kom hem från Palma. Jag saknar det varje dag verkligen. Har av olika anledningar inte kunnat få ihop att åka ned än tyvärr, men nu är det bestämt att nästa vår så blir det en vecka där, längtar! Året ut blir det väldigt mycket jobb men efter årsskiftet lugnar det sig lite så jag funderar just nu på hur jag ska lägga upp det de mån när det det blir lite mindre. Bor själv och har en ganska skön (ironisk) hyra haha så går inte att vara sysslolös, oh well nu ska jag ta hand om denna dagen! Solen kikar fram bland molnen och jag tänkte fått träna, handla frukost och laga lite mat före jobbet.

Likes

Comments

Mode
Det har blivit några vändor upp mot Göteborg senaste månaden, spontanturer och fira födelsedagar. Sist jag var där så tog jag vägen om Vallgatan 12 för att känna och klämma på allt fint dem har och i ena hörnan längst in hade ATP ett eget litet hörn där jag nog hängde längst .. (så kul att dem vann Guldknappen btw). Jag älskar både mina sandaler (Rosa) och boots (Chiara) så mycket. Dock är bootsen i mocka så användandet blir begränsat i detta land dessvärre .. men så fort jag får en chans så åker dem på!

Likes

Comments

Commes de Garcons PLAY i olika former har stått på önskelistan i många år, senaste tillskottet: skjortan med det röda hjärtat. Någon (minns inte vem!!) la upp en video på dessa skor från Your Blankens och jag dog lite, varför har ingen tänkt på att göra skor som palmblad innan?? haha, det får bli mina skor nästa sommar det. Letar efter de perfekta Cat-eye solglasögonen och haft dessa från Zara på stan såå länge, men så försvann de från hemsidan innan de gick att beställa, så synd!! .. men letar vidare .. 

Likes

Comments

Resa

Likes

Comments

Mode, Resa

Kom hem från Tyskland i måndags, min kompis som jag hälsade på överraskade med mini-roadtrip i Tyskland/Frankrike och vi fick sett och gjort såå mycket och vi hade såå så kul. Vi kunde typ inte haft det bättre! GIVETVIS var jag tvungen att ha min croissant-tischa på mig där haha. Mer bilder från resan kommer!

Likes

Comments