Älskar sånna här bilder när hälften är undervatten och den andra hälften är över vatten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grejen är så här, nu när de är sommar håller jag ingen koll på vilken dag det är. Det bara rullar på hela tiden.

Imorn ska jag iallafall gymma och åka till Valbo med mina kompisar. Sen på midsommar i övermorgon ska vi väll hitta på något roligt. Ingen aning faktist.

Frågan är ju varför jag ens skrev detta inlägg? ? ? ? ?

Vad ska ni göra på midsommar?

Likes

Comments

Ni kanske inte vet men jag hade en jävligt tung period i vintras och höstas, allt var tungt och allt var skit. Det hände en Helle massa skit saker on top of that.
Sen har jag börjat må bra igen, börjat ta tag i mitt liv och När jag säger ta tag i mitt liv menar jag inte så pass att jag tar tag i skolan osv. För skolan går åt helvete vilket jävla fall de är ingen idé att ens försöka. Men mej skälv, mitt mående och mina val. Jag är lugnar nu en jag var i vintras och jag tar hand om mej skälv på ett bra sett nu. Men just nu, fick jag tillbaka den där förjävliga känslan om att att är hopplöst.

Känner att vad jag en gör så kommer jag såra någon. Och jag vill inte förlora någon som kompis. Och jag får sån grov jävla panik och ångest utav det här problemet jag har just nu.

Känner allt jag behöver är att åka bort, långt, med mina brorsor och bara ta min tid och slippa tänka på allt det skiten som händer här för det skulle min hjärna och kropp behöva även fast jag inte är i en deprimerande fas längre.

Likes

Comments

Älskar sånna här meme bilder. Kan skrattar i flera timmar åt en del

Likes

Comments

Ni som inte har sett denna filmen har verkligen missat något.

Filmen heter Fruitvale station och är baserad på riktiga händelser.
Den är baserad på en skottlossning som skedde 1/1-2009 alltså på nyårs dagen påväg hem från att ha kollat på fyrverkerier. Och det är Oscar Grant som det handlar om då han var den som blev skjuten utav en polis på fruitvale station i Oakland USA. Varför det här är sån stor grej bland människor är väll främst för att Oscar Grant var obeväpnad och inget hot då han låg på mage fast hålls utav en annan polis och gör inga motstånd.

Filmen kan vara lite seg till en början men den här filmen är så värt att se. Ingen film man behöver tänka och hänga med så mycket i utan det här är bara reality och hela filmen är baserad på hur hans sista dag var irl oxå!

• Här nere är en bild på den riktigt Oscar Grant som blev skjuten på nyårs dagen 2009.

•Den andra bilden är en graffiti målning? Typ? Iallafall utanför Fruitvale Station.

•Sist men inte minst länkar jag trailern och en video på den riktiga händelsen när polisen sköt Oscar Grant som väldigt många filmade då alla såg hur fel poliserna behandlade dem.

Likes

Comments

Fick sommarlov för nån timme sen och det kan ju inte bli bettre? Älskar att vara chilla och ta de lugnt. Men vill ju göra det bästa utav sommaren och ha så roligt som är möjligt. Vilket kan bli svårt ibland för jag har ingen aning om vad jag ska göra nu framöver på dagarna?:O hur gör man då? Hur kan alla ha så mycket att göra och jag vet inte ens en sak man kan göra under dagstid

Likes

Comments

Drar upp det ännu en gång. Men jag får mycket jävla hat anonymt över internet. Det är oftast inget som berör mej alls men vissa saker träffar en känslig punkt. Och det är oftast att jag är FÖR smal. Ja jag är smal, men jag är inte föööör smal. Är man för smal så har man någon typ utav sjukdom som anorexia. Och jag har inte det. Och kag he aldrig haft det problemet. Visst jag var jävligt smal när jag var yngre men det gick aldrig så långt. Och det har inte något med att göra att jag bantar eller inte äter för jag äter oftast alldeles för mycket och aldrig nyttigt. Jag försöker gå upp i vikt för jag gillar inte att vara så smal. Men grejen är så här guys, att jag som är smal tar lika illa upp som en fet person som blir kallad fet, det måste folk ta in i huvudet någon jävla gång. Det är inte mer synd om en fet person, det är lika ohälsosamt att vara för smal som att vara för fet. Nu Har ju jag som sakt inte det problemet MEN dont call me skinny bitch like i didnt know what My body looks like.

Likes

Comments

Alla vet hur taggad man är för studenten när man går i gymnasiet. Alla år är det studenten man väntar på. Var nyss på stan och såg alla studenter som ska ut på krogen nu och dansa och supa och haffa bois, förstår ni vilken depression jag och mina kompisar precis har gått in i? Att se alla komma skit snygga med Hollywood lockar och rött läppstift och tajta små glittriga klänningar och skrattar och har as kul och där sitter vi och ska åka hem och sova för vi ska till skolan imorgon?!? Alltså nej. Det funkar inte för mej, vill oxå ha roligt. Cant fkn wait til' 2017 då är det min tur och förhoppningsvis har de inte hunnit tagit bort student kryssning och student flak osv..

Men på ett sätt vill jag inte ta studenten. Eller jag vill inte ta studenten, jag vill bara göra allt det roliga de gör, för tänk nu om 4 dagar är dom bara arbetslösa nyblivna studenter de flesta av dom. Sjukt, att om 4 dagar måste de börja jobba eller iallafall leta jobb. Jag är inte alls taggad på allt det där med jobb och ansvar efter skolan.

Vet ej vart jag ska ta vägen. Alla snygga killar är ute idag och alla ska bli fulla och alla ska ha roligt. Det vill jag oxå!!!

Likes

Comments

Den här bilden säger mej så jävla mycket. Visst alla vill ha pengar men inte jag är rik på allt förutom pengar.

Likes

Comments