Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Godaste frukosten på länge! Asså omg kolla detta. Jag och T fick en stor skål med kantareller av min pappa i förgår och nu har vi torkat en del och ätit upp massor, så gott! För ca 2 år sedan hatade jag kantareller, nu älskar jag det! Detta åt vi till frukost imorse, rostade mackor med smörstekta kantareller på. 

Idag ska jag dra mig ner till stan för att sola och bada med Matilda. Vi ska mötas upp i stan om en timme, köpa med oss massa gott och sedan dra till Dragsö. En skön söndag helt enkelt! Hoppas ni har haft en bra helg.

Likes

Comments

Fram/baksidan, så himla nöjd!

Det som är bra med personligalmanacka.se är att man själv kan välja när almanackan ska börja.
Jag valde 1 augusti, så den börjar om en vecka.

På första sidan kan man välja att skriva sitt namn, adress och telefonnummer. Men jag valde istället ett citat och skrev bara mitt mobilnummer smått längst ner på sidan.
(förra gången jag beställde kunde man inte skriva emoji, men det kan man nu) Kolla så söt emoji jag valde.

Man kan välja och designa innehållet helt själv, jag valde en liten ruta i höger hörn där jag kan skriva mina arbetstider. Sedan valde jag även att ha med lite speciella dagar. Tex. Fars dag, julafton, kladdkakansdag osv ;). Och det är inget krångel med datum osv, dom fixar allt! Man kan även skriva i egna datum som födelsedagar, årsdagar m.m.

Jag fick med lite extra saker som klistermärken, linjal, plastficka som passa almanackan.

I slutet av din almanacka väljer du även de sista sidorna helt själv. Jag valde först en översikt över både 2016 och 2017. Sen valde jag linjerade sidor, en lista över alla namnsdagar och tillsist lite sudoku.


Omg jag är verkligen sååå nöjd, jag vill ha den med mig vart jag än går. Den känns verkligen som min, så personlig. Min almanacka är i minsta storleken, måtten 105x142 mm. Perfekt att ha med sig i väskan.
Allt som allt betalade jag 230kr, från att jag beställde den och den låg i brevlådan tog 7 arbetsdagar.

Likes

Comments

cold shoulders

Gillar verkligen den här trenden, cold shoulders. En helt vanlig topp, eller en färgglad klänning kan bli så mycket mer.
​En snygg och söt detalj. Klicka på bilderna för att se vart plaggen kommer ifrån. 

Likes

Comments