Header

Fick för mig att bli lila i håret imorse. Said and done. B tyckte det var ballt, mami blev lite skrajj och inget större fan av det så nu väntar jag på nästa reaktion. Jennifer lär raka av mig allt hår.... Well, it kinda rocks i vilket fall som helst!

Sleepover med Jenn ikväll. Finally lite tid tillsammans. Prata ihop oss lite inför kommande event och liknande. Har även en inplanerad spadag med lillsyrran imorgon. Sen är det helt plötsligt nytt år och gud vet vad.

Puss från mig och detta osammanhängande inlägg.


Likes

Comments

Idag är en sån där svår dag. En sån dag då man inte vet om man är ledsen eller glad. Idag ska vi fira jul. Min familj och mina älskade släktingar. Mostrar och kusiner, respektive och kusinbarn. Kommer bli en såndär mysjul som man kommer må bra av i hela ett år, tills nästa jul. Trots detta, att vi samlas allihopa och firar tillsammans, skrattar tills vi gråter och äter så vi klarar oss tills påsk, så är du oss saknad. Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi tänker på dig och vi älskar dig. Fina F. Jag ska äta lite julskinka, krama en snöboll och tända ett tomtebloss, för dig.

Likes

Comments
Känner mig lite halvsliten idag faktiskt. Fick inte så jättebra med sömn inatt vilket ledde till försovning och stress. Kom i tid till jobbet vilket är viktigast! Har haft en superbra dag utöver det, massa bus med barnen idag, alla är på extra bra humör nu när det är lov snart men det betyder också lite extra energifulla och krävande haha.

Ligger i sängen nu med lite musik och tända ljus i bakgrunden, väntar på att B ska komma hit. Sen är det bara att göra sig redo för 12h jobb imon. Döda mig.

Likes

Comments

Fruktansvärt jobbig helg för mig del. Försökte mig på en utgång med Jenni i fredags men det gick inte så bra, åkte hem tidigt och somnade i hennes famn. Lördagen var bara jobbig och svinig till en början. Tog en sväng förbi Sofia på kvällen för ett glas vin och lite kramar. Så skönt att hon är hemma igen! Så det slutade bra trots allt. Denna kalla och mörka söndag har jag spenderat i sängen. Nu ligger jag i ett bad och efter det ska jag ta tag i lite tvätt kanske :)

Hörs senare! Puss sålänge.

Likes

Comments

-Jag älskar mitt jobb MEN allt vi lärare begär är en liten gnutta respekt.
-Jag har världens finaste vänner MEN don't be a bitch over nothing.
-Jag är väldigt nöjd med min lärlingsutbildning MEN jag tvivlar ibland, stanna/gå.
-Jag har en person som får mig att le MEN make up your mind och väx upp lite tack. Inte stark nog för skiten igen.
-Jag har en familj som jag dör för MEN ni är smått efterblivna som vanligt, tur jag ändå älskar er.

Trots att hela min tillvaro just nu är ett stort svineri så kan jag finna ljus i den. Och trots allt så är jag nog ändå rätt nöjd. Jag vill ge en stor fet eloge till Jenni som står ut med mig och alltid ställer upp MEN (där kom det igen) som inte är här och kramar mig just nu och säger att allt kommer bli bra. Får ett sms lite då och då iallafall. Tur de. Skämt åsido, jag älskar dig jennifer, din efterblivna jävel ❤️

Tur man kan roa sig med nått ibland
|
\/


Likes

Comments

Hade en galen helg med lite för mycket alkohol. Sten var nere och vi hade planerat både fredagen och lördagen. Så livligt blev det.

Idag var det tillbaka till verkligheten och jag kunde inte vara gladare över att det är måndag. Blev inringd att vika idag, samma elever som i fredags och även lite fritids. Superkul! Blir jobb imorgon också. Förhoppningsvis får jag även träffa jenni, saknat henne så mycket.. Sjukt att det är 14 dagar sedan vi sågs senast. Blöö.

Känner egentligen att jag är lite för trött för att blogga just nu. Sovit en timma redan och är mer än redo för några timmar till. Börjar liksom 7.45 imorgon och inatt fick jag bara 3 timmars sömn.. Så säger godnatt här. Ska försöka bli bättre på detta! Hörs imorgon.

Likes

Comments

Har en känsla av att det blir en väldigt sömnlös natt. Är rädd för att jag kommer känna mig helt borta imorgon på jobbet om jag somnar nu och bara får 3-4 timmars sömn... 5 brukar vara standard liksom, mer eller mindre och jag blir en vandrande zombie....

Spenderat mestadels av dagen med lillebror. Lagade mat, spelade mobilspel, bakade kakor och got my ass beat på fifa... Den ungen är fan kung på alla spel man kan tänka sig!
Resten av kvällen har jag spenderat med b, alltid lika trevligt. Nu blir det serietittande och kanske en powernap? Puss sålänge.

Likes

Comments

Njutit av en lugn fredag hemma framför tvn. Köpte hem lite choklad och B&J också så blev rätt bra faktiskt. Känner att en lugn helg behövdes faktiskt, funderat ett par gånger det senaste om jag är påväg att behöva AA-möten, men ser ut som att jag kan glömma det haha. Vågar inte dra förhastade slutsatser dock, sa samma sak förra helgen och slutade ändå med att jag kom hem dyngrak kl 7 på morgonen... Det är ju trots allt bara lördag imorgon. Ska antagligen träffa B under dagen, sen får vi väl se vart kvällen tar mig.

Nu ska jag somna med lite kygo i öronen. Dröm!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw